VACCINURILE CONTAMINATE/ Oficialii romani recunosc cu seninatate ca INITIUM, cu componente otravitoare, este DEJA TESTAT pe noi/ Ce efecte au OMG? Dar televizorul? (Stiri SANATATE 8- 11 aprilie 2010)

12-04-2010 7 minute Sublinieri

OMS recomandă ca o rădăcină a virusului H1N1 să fie adăugată în vaccinurile preparate pentru viitoarele campanii de vaccinare a populaţiei. Cercetătorii canadieni au constatat că persoanele vaccinate împotriva gripei sezoniere sunt mai expuse riscului de a contracta virusul H1N1 decât media populaţiei. Totuşi, concluziile acestui studiu, realizat în Canada şi coordonat de Danuta Skowronski de la Centrul de control al maladiilor din oraşul Vancouver, evită să stabilească un raport cauză-efect, limitându-se să amintească de existenţa unei “posibilităţi”.

  • Nostrabrucanus:

Vaccinurile si contaminarea – nu numai Rotarix

S-a scris mai mult sau mai putin pe larg despre contaminarea vaccinului Rotarix cu PCV1 (circovirus porcin de tip 1) dar nu am vazut ca mass media din Romania sa fi prezentat informatii complete.

Sa pornim de la inceput: FDA a informat despre contaminarea Rotarix cu PCV1 , o echipa independenta de cercetatori din SUA a aplicat o noua tehnologie pentru detectarea materialului genetic viral. Cercetatorii au detectat fragmente de ADN provenite de la PCV1 in doua loturi de vaccin Rotarix. S a recomandat suspendarea vaccinarilor pana cand “agentia afla mai multe despre aceasta situatie”. EMEA declara (Dumnezeu stie pe ce baza!) ca nu-i nici o problema si ca vor mai vedea ce si cum prin aprilie – mai 2010, desi recunosc ca respectivul virus nu are ce cauta in vaccin.

De la FDA aflam ceva mai multe si anume  – contaminarea este vecheeee:

GlaxoSmithKline a detectat prezenta ADN-ului provenind de la PCV1 in banca de celule si in culturile virale folosite pentru producerea Rotarix, confirmand ca [virusul PCV1] a fost prezent inca de la inceputul productiei vaccinului, inclusiv la vaccinurile folosite in perioada studiilor clinice.

Faptul ca vaccinurile si liniile celulare sunt contaminate cu tot felul alti virusi  (si nu numai) precum si faptul ca multe lucrari de cercetare sunt nule pentru ca s-a folosit material biologic contaminat sunt aspecte cunoscute si admise in lumea stiintifica dar nu de catre producatori sau de catre vitezele si “incoruptibilele” agentii, ministere sau oficialii ce recomanda vaccinarea. Aceste contaminari nu sunt detectate datorita, in mare parte, procedurilor; nu se cer analize decat pentru anumiti contaminanti, dupa cum bine spune chiar FDA-ul: …

Vaccinurile Alba ca Zapada si copiii care nu valoreaza cat o masina

In perioada 2000 – 2009 NHTSA a primit cca 2600 de plangeri legate de accelerarea neintentionata, in cazul masinilor Toyota. Aceste cazuri includ 43 de accidente fatale cu 52 de decese. Ca si in cazul medicamentelor si vaccinurilor, discutam de cazuri asociate cu defectiunile respective si de cazuri in care dovezile par ceva mai clare.

Este de retinut ca aceste incidente si cele 54 de decese asociate sunt pe o perioada de 9 ani!

Daca ne uitam la vaccinurile HPV – consider Gardasilul pentru care am date la indemana acum – de la lansarea pe piata, in 2007, Gardasil (cunoscut ca Silgard in Romania si alte tari UE) a generat cca 17.000 de rapoarte in SUA si 60 de decese. IN 2 ANI!! Nu in 9 ci in 2 ANI.

Separat de aceste decese ar fi interesant sa ne mai uitam la alte rapoarte din VAERS si anume la cele care arata rezultatele investigatiilor pe col postvaccinare. Documentatia depusa de “Little Women” la FDA include si cele 272 de rapoarte existente in VAERS si care consemneaza probleme la nivel de col uterin POST VACCINARE!

Un mic rezumat: masinile sunt rechemate de pe piata daca in 9 ANI GENEREAZA / sunt asociate cu 54 de decese si 2600 de rapoarte. Un vaccin nu este interzis daca in 2 ani genereaza / este asociat cu 60 de decese si peste 17.000 de rapoarte legate de efecte adverse.

Interesanta situatie, nu?

***

Romania este prima tara din lume care a omologat pentru testare, pe o perioada de trei ani, un fungicid care contine o substanta chimica toxica numita initium, acesta fiind utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pana acum, celelalte tari europene s-au aratat reticente si au evitat sa aprobe folosirea acestui produs care a starnit o serie de controverse in ultima vreme.“Nu exista nicio tara interesata, din informatiile pe care le am eu”, a declarat pentru HotNews.ro europarlamentarul Daciana Sarbu. Oficialii Ministerului Agriculturii pun aceasta reticenta pe seama “intereselor extraordinare”. Potrivit secretarului de stat Adrian Radulescu, fungicidul va fi testat timp de doi ani. Deja, este al doilea an de testare.

  • Fungicidele pe baza de Initium sunt produse de compania BASF, lider mondial in domeniul chimic. Romania pare pregatita sa foloseasca acest produs la scara larga, chiar daca in acest moment se afla doar in stadiu experimental. Cel putin asta reiese dintr-un comunicat al BASF, “viticultorii si producatorii de legume din Romania se pot bucura inca din 2010 de gama moderna de solutii pentru protectia durabila a recoltelor oferita de BASF”. In acelasi comunicat se arata ca agricultorii romani prezinta un interes foarte mare pentru tehnologiile inovatoare. „Agricultorii romani vor sa fie competitori de succes pe piata europeana. Din acest motiv exista un interes foarte mare privind tehnologiile inovatoare”, a declarat Michael Hess, Director pentru Produse pentru Protectia Plantelor in Europa Centrala. Cititi aici tot comunicatul BASF.

Daciana Sarbu: Nu am inteles de ce trebuie sa fim noi primii care testam aceste produse

Europarlamentarul Daciana Sarbu a trimis o scrisoare Comisiei Europene pentru a afla mai multe amanunte despre noul produs chimic utilizat in agricultura. Daciana Sarbu a transmis doua intrebari referitoare la masurile care trebuie luate in vederea protejarii consumatorilor de eventuale efecte nocive:

  • Ce masuri considera Comisia ca ar trebui luate pentru a se asigura ca normele privind protectia si informarea consumatorilor sunt respectate in timpul testarilor de noi produse neomologate in statele membre?
  • De ce fel de instrumente dispune Comisia pentru a se asigura ca niciun fel de produs nu este pus pe piata pana cand nu au fost stabilite clar efectele pe care acesta le are asupra organismului uman?

Raspunsul Comisiei Europene la aceste intrebari nu au adus niciun fel de lamurire.Atunci cand autorizeaza un produs de protectie a plantelor, un stat membru trebuie sa evalueze daca standardele ridicate in materie de siguranta pentru sanatatea umana si animala si pentru mediu, astfel cum sunt prevazute in legislatia europeana, sunt indeplinite pentru toate utilizarile pentru care se acorda autorizatia. Acordarea de autorizatii provizorii nu reprezinta o derogare de la aceasta regula, prin urmare, standardele de siguranta nu sunt compromise. Un stat membru, atunci cand acorda autorizatii provizorii, decide sa efectueze intreaga evaluare a riscurilor pe cont propriu si, prin urmare, poate sa nu beneficieze pe deplin de distribuirea echitabila a sarcinilor in cadrul procedurii de evaluare inter pares. Cu toate acestea, statele membre pot accelera in acest fel intrarea unor produse inovatoare pe piata lor, ceea ce ar putea fi, de asemenea, mai sigur pentru consumatori si pentru mediu in comparatie cu alte produse“, se arata in raspunsul Comisiei Europene semnat de comisarul European pentru Sanatate, John Dalli.

Contactata de HotNews.ro, Daciana Sarbu a afirmat ca va face in continuare demersuri pentru a obtine mai multe informatii. “Ideea e ca nu am inteles nici eu (n.red. raspunsul CE). Urmeaza sa ma adresez si altor institutii, inclusiv celor care se ocupa de protejarea populatiei, tocmai pentru ca nu am inteles din raspunsul Comisiei, decat ca daca au fost testate conform normelor europene, pot fi autorizate (…) Si nu am inteles de ce trebuie sa fim noi primii care testam aceste produse”, a mai spus Daciana Sarbu.

Secretar de stat in Ministerul Agriculturii: Eu prefer, daca mi-ati da, numai organisme modificate genetic, si sa vedeti ca traiesc pana la 150 de ani

Oficialii Ministerului Agriculturii nu vad nicio problema in faptul ca Romania este prima tara din lume care testeaza acest produs chimic. “Este o chestiune care a tinut cap de afis, ca e initium, ca e otrava. Toate detin cate un produs care este otravitor, ca altfel nu si-ar face efectul. Problema care s-a discutat ca de ce l-am luat noi primii. Este aprobat de laboratorul UE pentru siguranta alimentelor. Noi l-am luat in testare, nu este folosit in scop comercial. Doi ani, noi il testam. Suntem in al doilea an de testare. In urma rezultatelor de laborator, vom vedea daca exista ceva rezidual in produse, daca are efecte si apoi vom decide daca il vom lasa la comercializare sau nu, a declarat pentru HotNews.ro Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. In opinia acestuia, noul fungicid este un produs “normal”.

De altfel, Adrian Radulescu nu se declara adeptul agriculturii ecologice, preferand chiar controversatele organisme modificate genetic (OMG). “Eu prefer daca mi-ati da, numai OMG, si sa vedeti ca traiesc pana la 150 de ani“, a afirmat Adrian Radulescu. “Daca ma intrebati pe mine OMG-urile sunt mai bune decat plantele ecologice. Plantele ecologice ce inseamna? Se zice sa le lasi in natura si sa nu le tratezi cu nimic. Dar acolo sunt “n” daunatori, microtoxine, mucegaiuri care creaza mari probleme la animale”, a adaugat secretarul de stat.

  • Fungicidul pe baza de Initium, produs utilizat in special pentru combaterea manei la vita-de-vie si legume, a starnit controverse pe motiv ca ar fi cancerigen. In schimb, compania producatoare, BASF, sustine ca produsele care contin Initium sunt sigure pentru agricultori, utilizatori, consumatori si pentru mediu, daca sunt utilizate in conformitate cu instructiunile de pe eticheta. BASF mai afirma ca studiile au aratat ca Initium nu provoaca cancer, nu este nociv pentru mamifere dupa ingestie si nu este iritant pentru ochi si piele. BASF sustine ca produsele bazate pe Initium urmeaza sa fie inregistrate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010. Cititi aici comunicatul BASF.

Aveţi grijă ce puneţi în farfurie. Alimentele care conţin organisme modificate genetic distrug rinichii, ficatul, pancreasul ori aparatul genital. Pot duce la impotenţă. Şi problema e că de multe ori nici nu putem şti dacă un produs pe care îl cumpărăm conţine sau nu transgenice. Iar deocamdată nu se poate face prea mult, atîta timp cît interesele financiare au suţinere la cel mai înalt nivel al statului. Cercetarile făcute pe anumite soiuri de porumb şi soia modificate genetic arată rezultate groaznice. Consumul lor modifică ficatul, pancreasul ori rinichii. Sunt atinse şi organele reproducătoare. Oficial, în România, porumbul modificat genetic este folosit doar pentru hrănirea animalelor şi păsărilor. Mîncăm ouă şi carne, bem lapte fără să ştim cu ce sunt hrănite animalele şi păsările de la care provin. După ce Comisia Europeană a aprobat cultivarea porumbului american MON 810, România s-a grăbit să dea şi ea aviz favorabil. Există în ţară cam trei mii trei sute de hectare de teren cu porumb modificat genetic. Cultivatoriispun că porumbul lor devine furaj. Nu spun că vîntul şi albinele pot contamina culturile tradiţionale, ecologice, cu polenul modificat genetic. Comisia pentru Securitate Biologică susţine că riscul asupra mediului şi asupra organismului uman prin cultivarea porumbului MON810 este “neglijabil”. Germania, Franţa, Ungaria, Polonia, Grecia şi Italia au interzis deja cultivarea de organisme modificate genetic. Bulgaria a impus condiţii atît de stricte pentru cultivatori încît nici în ţara vecină nu se va mai cultiva porumbul Monsanto 810. În fruntea listei celor mai mari consumatori de organisme modificate genetic se afla Statele Unite cu 63 de milioane de hectare, Argentina cu 19 milioane de hectare, Brazilia cu 16 milioane şi Spania cu aproximativ un milion şi jumătate de hectare. În România, cultivatorii porumbului modificat genetic fac jocul celui mai mare producător mondial de hibrizi, care a reuşit să-şi aservească politicieni, funcţionari, membri ai Academiei şi biochimişti.

Topul alimentelor de primăvară şi beneficiile lor asupra organismului

Sosuri şi cartofi prăjiţi, ingrediente pentru 75% dintre bolile contemporane

Cinci moduri în care televizorul ne distruge sănătatea

Apariţia bolilor cardiovasculare, vulnerabilitatea în faţa alcoolului şi sexualitatea precoce sunt motivele pentru care ar trebui să renunţăm la televizor

Pentru 90 la sută dintre români, televizorul este metoda ideală de a-şi petrece timpul liber, arată o cercetare GfK. Site-ul msnbc. com prezintă cinci studii care arată efectele negative pe care statul în faţa TV-ului îl are asupra sănătăţii.

Apariţia bolilor cardiovasculare în cazul persoanelor care stau în faţa televizorului mai mult de două ore pe zi. Aceasta este concluzia unei cercetări realizate de Asociaţia Americană a Inimii. Oamenii de ştiinţă au monitorizat 8.800 de persoane, femei şi bărbaţi, pe o perioadă de şase ani. Voluntarii petreceau, în medie, mai mult de două ore pe zi în faţa televizorului, iar oamenii de ştiinţă au constatat că aceşti subiecţi prezentau un risc cu 80 la sută mai mare de a suferi un atac cerebral sau un infarct, faţă de cei care stăteau mai puţin la televizor. Specialiştii precizează că riscul este la fel de mare indiferent de obiceiurile alimentare ale subiecţilor, dacă aceştia erau sau nu fumători, dacă erau persoane sedentare sau active.

Vulnerabilitatea în faţa alcoolului. Cercetătorii americani susţin că persoanele care stau în faţa televizorului sunt predispuse să bea mai mult alcool decât ar bea în mod normal. Specialiştii au analizat reacţia a 80 de studenţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, în faţa alcoolului în timp ce se uitau la televizor. Momentele în care subiecţii au băut cel mai mult alcool a fost în timpul pauzelor de publicitate. Voluntarii au băut cu 2 pahare mai mult comparativ cu dăţile în care nu se uitau la televizor.

Sexualitatea precoce este un alt efect negativ al televizorului. Mai multe studii realizate în Statele Unite ale Americii, publicate în revista Pediatrics, arată că televiziunea are o influenţă deosebit de nefastă asupra vieţii sexuale a adolescenţilor.

Unul dintre acestea a fost realizat pe 4.808 adolescenţi virgini sub 15 ani, al căror comportament sexual a fost studiat timp de un an de zile. Cercetătorii au constatat că procentul celor care şi-au exprimat dorinţa de a-şi începe viaţa sexuală a fost cu 72 la sută mai mare, la finalul studiului, în rândul tinerilor care s-au uitat peste două ore pe zi la televizor, comparativ cu adolescenţii care nu petrec prea mult timp în faţa televizorului.
Cu cât numărul orelor petrecute în faţa televizorului este mai mare, cu atât riscul dezvoltării unei mase osoase fragile creşte. Aceasta este concluzia unui studiu realizat pe un eşantion de 2.143 de copii cu vârsta până în patru ani.

Subiecţii au fost consultaţi periodic, iar specialiştii au constatat că micuţii care obişnuiau să-şi petreacă timpul liber în faţa televizorului aveau oase fragile, comparativ cu puştii care practicau diverse sporturi sau pur şi simplu se jucau în compania altor copii. Experţii precizează că masa osoasă se formează până în jurul vârstei de 25 de ani, iar cu cât densitatea oaselor este mai mare cu atât riscul apariţiei osteoporozei la bătrâneţe scade.

Uităm să comunicăm şi să interacţionăm cu persoanele apropiate – acesta este un alt efect negativ pe care televizorul îl are asupra calităţii vieţii. Cercetătorii subliniază faptul că privitul la TV creează dependenţă, iar calitatea vieţii sociale scade dramatic. Cu cât numărul orelor petrecute de o persoană în faţa unui ecran creşte, cu atât este mai puţin sociabil.


Categorii

Organisme modificate genetic (OMG), Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “VACCINURILE CONTAMINATE/ Oficialii romani recunosc cu seninatate ca INITIUM, cu componente otravitoare, este DEJA TESTAT pe noi/ Ce efecte au OMG? Dar televizorul? (Stiri SANATATE 8- 11 aprilie 2010)

  1. ““Eu prefer daca mi-ati da, numai OMG, si sa vedeti ca traiesc pana la 150 de ani“, a afirmat Adrian Radulescu. “Daca ma intrebati pe mine OMG-urile sunt mai bune decat plantele ecologice. Plantele ecologice ce inseamna? Se zice sa le lasi in natura si sa nu le tratezi cu nimic. Dar acolo sunt “n” daunatori, microtoxine, mucegaiuri care creaza mari probleme la animale”, a adaugat secretarul de stat.”

    Avem o multime de oameni bolnavi in conducerea tarii. Declaratia lui seamana cu cea a lui Streinu:(.

  2. Referior la Chemtrails, chiar acum se intampla (31.10.2010). Trece pe deasupra blocului meu. Pacat ca nu pot sa pun si (dovada) fotografia pe care am facut-o.

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » WIKILEAKS confirma din nou: ROMANIA, AGENTUL “AMERICAN” DE PROMOVARE A ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC IN EUROPA
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TUPEU DE COMIS-VOIAJOR: CUM VREA TABARA SA NE BAGE PE GAT ORGANISME MODIFICATE GENETIC (OMG)
  5. Pingback: Copil PARALIZAT in urma unui VACCIN anti-poliomielitic (Slatina)
  6. Pingback: VACCINUL ANTIRUBEOLIC. Cat de util este ROR-ul? De ce ar trebui sa se renunte la el? OPINIA DR. CHRISTA TODEA-GROSS
  7. Pingback: Articolele saptamanii (1): CUM MANCAM ALIMENTE IRADIATE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: Parlamentul a votat cultivarea ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC (OMG) in arii naturale protejate! Va fi Romania “GRANARUL OMG” al Europei? Ne transformam si in “desertul verde” Monsanto… - Recomandari
  9. Pingback: Consilier prezidential despre “STRATEGIA BASESCU” PE AGRICULTURA. Romania ar trebui sa devina MARE PRODUCATOR REGIONAL prin cultivarea …ORGANISMELOR MODIFICARE GENETIC - Recomandari
  10. Pingback: ARTICOLELE SAPTAMANII: Profesorul Gheorghe Mencinicopschi explica ce sunt, de fapt, OMG-urile (ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC) promovate agresiv de Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. JOACA DE-A DUMNEZEU - Recomandari
  11. Pingback: Vom trai intr-o ROMÂNIE MODIFICATA GENETIC? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare