Copil PARALIZAT in urma unui VACCIN anti-poliomielitic (Slatina)

11-10-2011 35 secunde Sublinieri

Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Copil PARALIZAT in urma unui VACCIN anti-poliomielitic (Slatina)

  1. Mi-amintesc ca eram studenta-n Iasi cand cazul Iasminei Calinciuc soca lumea in unele medii.
    Studenta la drept fiind eu pe atunci, am ajuns si-n sala de judecata si am aflat ca fetita de 3-4 ani fusese infestata cu HIV cand au adus-o parintii la spital pentru o banala gripa.
    Au avut avocat pe unul dintre cei mai renumiti profesori de drept civil in timp ce parintii micutei erau ziaristi de cariera.
    Cazul s-a musamalizat atat de straniu, incat nici iesenii nu cred ca-si mai stiu ceva.

  2. Pingback: Pentaxim si CAZUL BEBELUSULUI PARALIZAT LA SLATINA DIN CAUZA UNUI VACCIN - de Dr. Christa Todea-Gross
  3. Au mai aparut stiri despre copilasul din Slatina? Poate par foarte naiva, dar inca sper ca starea lui este temporara.
    Stie cineva macar numele copilului ca sa-l pomenim in rugaciuni?

  4. @ anonim:

    Nu au mai aparut stiri, dar… sa fim realisti. Numai daca va fi vreo minune (la propriu).

    Robert-Vlad (Preda) se pare ca ii este numele.

    http://www.adevarul.ro/locale/slatina/Caz_socant_la_Schitu-Olt-_Copil_cu_deficiente_motorii_in_urma_unui_vaccin_0_570543392.html

  5. si eu am patit acelasi lucru la 3 luni. Din aceasta cauza am ramas cu sechele la piciorul stang. Acum am 22 de ani si o viata intreaga traiesc asa din cauza unor doctori incompetenti.

  6. Oameni buni! Nu faceti acel blestemat de vaccin ca nenorociti copii ! Fetita mea a fost vaccinata cu ROR. Imediat dupa vaccin mi.a facut febra si CONVULSII. Nu doresc nimanui sa stie pe propria.i piele ce inseamna. Ne.a internat 3 zile cu perfuzii. Dupa acel vaccin, nu mergea nu reactiona cand o strigam….cum si-a revenit? CU MUUULTEEE LACRIMI SI RUGACIUNI. Nu va mint ca nu castig nik. Nu mai fac nici un vaccin never ever! !! Informati.va bine de reactii adverse….

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare