VACCINUL ANTIRUBEOLIC. Cat de util este ROR-ul? De ce ar trebui sa se renunte la el? OPINIA DR. CHRISTA TODEA-GROSS

12-12-2011 3 minute Sublinieri

Rubeola

“Rubeola este o boală infectocontagioasă, produsă de un virus ARN, din familia Togaviridae. Incubaţia (perioada de la momentul infectării şi până la apariţia primelor simptome) durează 14-21 de zile. Infecţia nu lasă întotdeauna o imunitate durabilă, pe viaţă, fiind posibilă o reinfecţie. Copiii o suportă foarte bine, fără să necesite un tratament. Boala debutează cu un catar uşor, după care apare o erupţie sub formă de puncte sau pete roşii, asociată cu inflamaţia ganglionilor cervicali, dureroşi la palpare. Deseori, nu are loc nicio erupţie, ci pacientul trece printr-o formă de răceală uşoară care durează una sau mai multe zile. 1

Vaccinarea antirubeolică

Se spune că vaccinul antirubeolic ar trebui să evite nu doar o banală infecţie cu virusul rubeolic la copii, ci să evite mai târziu şi o eventuală rubeolă la gravide şi implicit riscul de a naşte copii cu malformaţii. Este motivul pentru care au fost vaccinate multă vreme doar fetele. Începând cu anul 1995 a fost introdusă în Germania vaccinarea antirubeolică la copiii de 15 luni 2iar în România din anul 2004 la copiii de 12-15 luni. 3

O serie de cercetări precum şi experienţa de câţiva ani de zile, ne arată contrariul. Virologul american Dorothee Horstmann de la New-York/Connecticut, specialist în problemele infecţiei rubeolice şi a vaccinului antirubeolic, a observat că la cei nevaccinaţi, care fac boala naturală, cu virusul sălbatic, se pot reinfecta de rubeolă a doua oară intr-un procent de doar 2-5%, pe când la cei vaccinaţi, o reîmbolnăvire este posibilă la 50 – 100%. Ca urmare, peste jumătate dintre copiii vaccinaţi se vor reîmbolnăvi de rubeolă, nefiind excluse femeile gravide. Din aceste motive, Dorothee Horstmann recomandă ca “un număr cât mai mare de fete să treacă prin infecţia naturală de rubeolă încă din copilărie”.4

Imunitatea dată de vaccin este ineficientă. Rubeola este o infecţie foarte contagioasă, fiind şanse mari ca fiecare fetiţă să facă boala, care este o infecţie banală şi foarte uşor de suportat de către copil. Se cunosc multe cazuri în literatură (Medical Tribune, etc) când mame, deşi au fost vaccinate în copilărie, au născut copii cu embriopatii, adică malformaţii care au fost incluse în Sindromul rubeolei congenitale (SRC). “La o femeie gravidă, primipară (la prima sarcină), din Műnchen, i s-a spus că este imună la infecţie în urma vaccinării antirubeolice. La a doua sarcină, după 5 ani, a născut un copil cu SRC.“5 În urmă cu 15 ani deja, prof. Thomssen, Director al Institutului de Igienă din Göttingen, îşi exprima neîncrederea în eficienţa vaccinului antirubeolic. Stiut fiind faptul că 90% dintre femeile din Germania care ajung la vârsta când pot naşte ( statistica fiind asemănătoare cu cea din România), au imunitate în urma unei infecţii naturale din copilărie, prof. Thomssen a arătat necesitatea testării femeilor pentru a imuniza eventual restul de 10% care nu au imunitate. El atrage atenţia şi asupra riscului pe care-l prezintă vaccinul antirubeolic ce se cultivă pe rinichi de iepure infectat cu virusul rubeolic. Rata embriopatiilor la sugari este foarte mică şi orice exagerare de către Medicina clasică, nu este binevenită. Vaccinarea tuturor sugarilor în al doilea an de viaţă (trivaccinul ROR) nu este indicată chiar şi de către unii dintre oamenii din conducerea Direcţiilor de Sănătate Publică din Germania: în articolul “Gezielte Rötelnimpfung an Gesundheitsamt Stuttgart”, din revista medicală “öffentlichen Gesundheitswesen”, nr. 53/1991, p.161, se arată că, la un procent de 70-80% dintre fetele în vârstă de 13 ani, din Stuttgart, s-a evidenţiat în urma testelor efectuate, un titru suficient de mare de anticorpi care să le apere de o infecţie rubeolică. Toate aceste fete au primit un aşa zis “tichet de imunitate antirujeolică” şi doar restul de 20-30 % dintre fete au fost vaccinate. În felul acesta s-a evitat, contrar recomandărilor STIKO ( Comisia pentru vaccinare din Germania), o vaccinare inutilă. 6 Deoarece fetele pot face şi ele o formă de infecţie subclinică (fără erupţie) şi rămânând imune după aceea, nu mai au nevoie de o vaccinare. Acelaşi model l-au adoptat şi austriecii, după cum ne relatează Ernst Gottfried Huber în lucrarea sa “Rötelnimpfung” (vaccinul antirubeolic), din revista medicală “Der Kinderarzt” (medicul pediatru), nr 23/1992, p. 1337: “Imunizarea naturală, prin boală, este mai sigură, fără riscuri şi durează mai mult decât în cazul unei vaccinări.” El pledează pentru o infecţie naturală, în timpul copilăriei.

Mai există un motiv pentru care vaccinul antirubeolic este inutil şi ar trebui să se renunţe la el”, spune profesorul Holzgreve de la Clinica Universitară de Ginecologie din Műnchen. El a investigat 92 de cazuri de gravide cu rubeolă, la care le-a efectuat un test de “diagnostic genetic”, prin care se pune în evidenţă dacă fătul suferă sau nu de rubeolă şi a constatat că 83 dintre copii nu erau infectaţi, care s-au născut de altfel sănătoşi. Acest profesor recomandă să nu se mai exagereze, mai ales că în ultimii ani s-au relatat destul de des cazuri cu femei gravide “imune după vaccin”, dar care apoi au născut copii cu SRC (Sindromul rubeolei congenitale).7

Legătura dintre vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) şi autism

Despre inutilitatea dar mai ales a pericolului pe care-l prezintă vaccinul combinat ROR pentru un sugar, am scris în mai multe articole de pe site-ul: www.pentruviatacluj.ro. Puteti sa le vedeti aici“.

 

Dr Christa Todea-Gross

11.12.2011, Cluj-Napoca

 

1 Dr.med.G.Buchwald, Impfen, Das Geschăft mit der Angst, emu-verlag, 4-te Auflage 2008, s. 145

2 ibidem

4 Dr.med.G.Buchwald, Impfen, Das Geschăft mit der Angst, emu-verlag, 4-te Auflage 2008, s. 146

5 Ibidem, p.147

6 Ibidem, p.148

7 Ibidem,p.149

Victima a vaccinurilor ROR

Legaturi:


Categorii

Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “VACCINUL ANTIRUBEOLIC. Cat de util este ROR-ul? De ce ar trebui sa se renunte la el? OPINIA DR. CHRISTA TODEA-GROSS

  1. Rubeola este una dintre cele mai usoare boli ale copilariei, cel putin asa era cu vreo 20 de ani in urma. In conditiile astea de acum, in care femeile in timpul sarcinii nu prea mai au grija de sanatatea lor, mananca tot felul de chimicale, mai e si poluarea asta in care traim toti, nu stiu daca ce era inainte o banal guturai la un copilas mai este la fel de inofensiv. S-ar putea ca si bolile copilariei care inainte se manifestau foarte usor sa necesite tratamente mai sofisticate, nu stiu …

  2. @mihaela pop
    sa fim seriosi, de ce am baga cu buna stiinta in copii nostri:mercur, aluminiu si virusi care nici macar nu le dau imunitate pe viata?eu nu-mi pot asuma riscul asta.

  3. George,

    Adica nu vaccinezi copilul deloc?! Impotriva rubeolei, oreionului si rujeolei, inteleg, dar sunt si alte vaccinuri necesare pe care le-am facut si noi in anii 70-80…

  4. Priorix, vaccin rujeolic, urlian si rubeolic, liofilizat
    Prospect

    Compozitie
    Priorix este un preparat combinat, liofilizat, format din tulpinile atenuate ale virusurilor rujeolic Schwarz, urlian RIT 4385 (derivat din tulpina Jeryl Lynn) si rubeolic Wistar RA 27/3, obtinute separat prin propagare fie in tesut embrionar de gaina (urlian si rujeolic), fie in celule diploide umane MRC5 (rubeolic). Priorix intruneste cerintele organizatiei mondiale a sanatatii privind fabricarea produselor biologice, a vaccinurilor rujeolic, urlian si rubeolic si a vaccinurilor (vii) combinate. Fiecare doza de 0,5 ml de vaccin reconstituit contine minimum 103 DICC50 de tulpina rujeolica Schwarz, minimum 103,7 DICC50 de tulpina urliana RIT 4385 si minimum 103 DICC50 de tulpina rubeolica Wistar RA 27/3.

    http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/priorix-vaccin-rujeolic-urlian-si-rubeolic-liofilizat_10513

    ……………………………..

    (…)
    Ce conţin vaccinurile?

    În general „materia primă”, ca să zic aşa, este obţinută prin intermediul embrionilor (ouă de găină, de exemplu în cazul virusului de gripă) sau sângelui de la animale. În acest mediu sunt crescuţi agenţii patogeni respectivi. Pe deasupra mai există vaccinuri care sunt produse cu material prelevat de la fetus-uri umane moarte (de exemplu pentru rubeolă, varicelă, etc.) Industria farmaceutică este foarte entuziasmată de acest „material”, deoarece „acest material este foarte convenabil (financiar)”. Fără comentarii!

    http://quibono.net/virusul_frica_351i_p.html

    In plus, zic unii cercetatori mai dizidenti, ca teoria virusilor nu sta in picioare. Adica nu exista virusi. Nu i-a vazut nimeni, nu i-a fotografiat nimeni, nu i-a izolat nimeni.
    Teoria virusilor este un fel de filozofie stiintifica.

    Fel de fel de microbi (si bacterii) au fost izolati si fotografiati, dar virusi nu.

    http://quibono.net/virus-mania.html

  5. Mihaelei:
    In urma cu cativa ani am admis vaccinarea copilului meu de 1 an in urma caruia a facut o complicatie ce ne-a speriat tare mult. De atunci am hotarat ca vaccinurile nu functioneaza bine (cel putin pentru mine si copiii mei)

    Da, noi am fost vaccinati cu unele din vaccinuri, insa asta nu ne obliga sa ii vaccinam pe copiii nostri.
    Bunicii si strabunicii nostri nu au fost vaccinati si unii dintre ei au trait pana la 90 de ani. Ba mai mult sa ne indreptam atentia spre incidenta cancerului la parintii nostri care au fost vaccinati la randul lor.

    Mai bine sa facem boala si sa o suportam. Medicamentele actuale permit controlul bolii in situatii extreme. Altfel nu-i o greutate sa avem febra (39 grade) noi sau copiii nostri. Acesta este mecanismul natural prin care organismul nostru lupta cu boala. Sa il folosim mai intai pe acesta manifestand rabdare.
    Nerabdarea, medicamentele, vaccinurile ne sunt spre slabirea rezistentei organismului care va ceda la o varsta mai mica decat la cei care isi intaresc corpul rabdand boala fara interventii exterioare.

  6. Fiica mea a facut vaccinurile asa cum se faceau atunci (nascuta in 1981).
    La 16 ani si jumatate, desi era vaccinata, s-a imbolnavit de rujeola (pojar), facand o forma foarte grea, care a necesitat internare la Clinica de Infectioase.
    Atunci am aflat ca daca ar fi facut boala in copilarie, forma ar fi fost mult mai usor de suportat, iar imunitatea capatata ar fi fost pe viata, asa insa imunitatea data de vaccin a avut o perioada de timp limitata.

  7. Am impresia ca nu ma fac inteleasa … am spus ca NU CRED CA E NECESAR ROR-ul , DAR CRED CA SUNT NECESARE ALTE VACCINURI, CUM AR FI CEL ANTIPOLIOMELITA, IMPOTRIVA ANTRAXULUI , TUBERCULOZEI, MENINGITEI si care or mai fi …
    Aurel, ma indoiesc ca bunicii nostri nu au fost vaccinati.

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Vaccin

    http://www.scribd.com/doc/46221818/Istoria-vaccinului

    Louis Pasteur o fi lucrat tot pentru marile corporatii de medicamente ?!

  8. In urma unei muscaturi mici de caine anul trecut am facut vaccin antitenanos, m-a durut cumplit mana si gatul de la vaccin, mult mai mult decat de la muscatura mica. Cautand pe internet am vazut cu stupoare ca vaccinul antitetanos s-ar putea sa mai contina si vaccin contra hepatitei B!

    La spitalul de boli infectioase trimisa sa fac si vaccin antirabie, chiar doctorul mi-a zis ca mai bine sa urmaresc cainele prin zona si daca mai este si accepta sa-i dau de mancare nu are rabie si sa nu mai fac si acel vaccin. Asa am facut si am scapat de vaccinul antirabie. Zicea doctorul respectiv ca de multi ani nu mai este rabie in orase.

    Prin anii 70-80 se faceau vreo 2-3 vaccinuri mari si late cred, iar daca lipseai de la scoala nu le faceai nici pe alea. Apoi, oricat te-ai vaccina, tot nu te apara de orice boala infectioasa. Sora mea a facut oreion pe la 16 ani destul de rau, iar eu nu, desi eram mai putin vaccinata ca ea si mult mai sensibila si bolnavicioasa in general.

  9. Doamne ajuta
    bine n-am o confirmare oficiala, dar oricum nu am nevoie de ea
    baitul meu cel mare are sindrom asperger,o forma de autism non specificata dupa ce a facut ROR
    a pierdut conactul vizual cu noi, nu era capabil sa se uite in ochii tai evita privirea, ,probleme de motricitate fina si 2 ani de zile ,mari probleme de absortie intestinala,exact cum descrie dna doctr Gross.Ei ne-au spus ca asa debuteza boala pe la 9 luni chiar daca pana atunci totol era ok
    de ce dintr-o data se manifesta boala ,ori o ai si se vad simptomele de la inceput , ori sunt factori care mai tarziu declanseaza acesta boala. singul lucru pe care l-am facut in aceea perioada a declansarii bolii a fost acest vaccin ROR. .
    Acuma este ok din punct de vedere intelectual, dar are mari probleme de relationare sociala de organizare si de motricitate fina . La 14 ani abea daca reuseste sa faca o funda la pantofi din 10 incercari,cu frustarile de rigoare de ce el nu poate si alti da ,anxietate singuratate. neincredere in capacitatile lui. o mare sansa pentru el este ca e credincios,altfel de mult era in depresie

  10. danz,

    Problemele de absortie intestinala sunt cauzate de mercurul care se depoziteaza in intestine.
    Cele de motricitate fina sunt cauzate de mercur, saruri de aluminiu si proteinele straine care ajung in creier si i-l inflameaza, provocand daune mai mult sau mai putin grave.(care vin la pachet odata cu vaccinurile)
    Din ce am studiat eu la nivel informativ, aceste probleme se rezolva prin eliminarea mercurului din organism.
    Dupa ce se elimina mercurul din organism, omul scapa de aproape toate problemele inclusiv cele de motricitate si concentrare ori de capacitate intelectuala.

    Iata ceva util, sper sa va fie de folos:
    aici: http://quibono.net/134.html

    Doamne ajuta!

  11. dupa ce a facut RORul, baiatul meu ametea cand vroia sa se intoarcs intr-o parte, nu mai avea stabilitate asa buna pe picioare si palngea foarte mult. Slava Domnului, acum are 3 ani si 2 luni si ete foarte bine, istet si smecher.

  12. Pingback: A aparut o carte importanta: "VACCINURILE: PREVENTIE SAU BOALA? O nouă patologie pediatrică” de DR. CHRISTA TODEA-GROSS, prefatata de Dr. Pavel Chirila - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Romanii au RATA CEA MAI SCAZUTA de VACCINARE a copiilor din Europa [VIDEO]. Raspunsul autoritatilor: INTEGRAREA VACCINULUI ANTI-HPV IN SCHEMA DE IMUNIZARE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE - Recomandari
  15. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross despre INUTILITATEA VACCINULUI ANTIPNEUMOCOCIC SI REACTIILE SALE ADVERSE - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare