Promotorul transplantului de organe, masonul IRINEL POPESCU, face si APOLOGIA ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC

13-05-2014 1 minut Sublinieri

irinel popescu

Toate studiile actuale arată că nu există un pericol pentru persoanele care consumă alimente modificate genetic, a declarat luni președintele Academiei de Științe Medicale, prof. dr. Irinel Popescu, prezent la cea de-a IX-a ediție a Simpozionului “Academician Nicolae Cajal”.

“Toate rapoartele actuale arată că nu există un pericol pentru organismul uman să consume asemenea plante și că, lăsând la o parte că reprezintă poate singura soluție de a alimenta o planetă cu șase miliarde de cetățeni, toate temerile de până acum au fost risipite de studiile efectuate între timp”, a afirmat Irinel Popescu.

Referindu-se la bolile care se transmit de la animal la om, Popescu a spus că sunt necesare ghiduri mai precise, mai consistente în acest domeniu.

“În ce privește animalele, există aceste zoonoze — boli cu transmitere de la animal la om — care au creat în ultimii 10 ani destule epidemii cu un număr mare de morți și care au fost foarte greu de controlat. Este nevoie de ghiduri precise, mai consistente și de implicare mai mare atunci când vedem împreună sănătatea omului și a animalelor”, a susținut Irinel Popescu.

Fundația “Academician Nicolae Cajal” și Academia de Științe Medicale din România organizează în perioada 12-14 mai cea de-a IX-a ediție a Simpozionului “Academician Nicolae Cajal”.

În acest an se alătură organizatorilor și Federația Europeană a Academiilor de Medicină (FEAM), care își desfășoară Conferința de Primăvară împreună cu Simpozionul “Academician Nicolae Cajal”.

Temele abordate în cadrul Conferinței FEAM sunt: “O singură sănătate”, care se referă la boli comune omului și animalelor și la metodele de prevenție și tratament ale acestora, și “Viitorul studiilor clinice și al cercetării medicale în Europa”.

Sesiunile deja tradiționale organizate în cadrul Simpozionului “Academician Nicolae Cajal” sunt: Sesiunea de onco-genomică organizată cu Institutul Clinic Fundeni și Fundația “Dan Setlacec”, care va reuni cercetători din România și din străinătate, iar sub egida Academiei Române de Științe Medicale, în cadrul acestei sesiuni, vor fi prezentate ultimele descoperiri în materie de studiu al genomului în cancerele digestive.

Sesiunea de Virusologie, organizată împreună cu Institutul de Virusologie “St. S. Nicolau”, va dezbate teme și actualități în terapiile antivirale, antitumorale și celulare, HIV, HPV și infecții hepatice.

Nota noastra:

A spune, din partea unui specialist, ca TOATE studiile arata ca OMG-urile sunt sanatoase , este descalificant si face parte din trucurile de limbaj propagandistic clasice si, totodata, clasificate. Dar, oricum, revelatoare pozitie are medicul Irinel Popescu, mason de rang inalt, care promoveaza intens transplantul de organe la noi in tara.


Categorii

1. DIVERSE, Organisme modificate genetic (OMG), TRANSPLANT DE ORGANE

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Promotorul transplantului de organe, masonul IRINEL POPESCU, face si APOLOGIA ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC

 1. Probabil ca alimentele modificate genetic, animalele si ele modificate genetic, transplantul si implantul uman au in comun termenul “arhitect” cu care se gratuleaza reciproc masonii intre ei.

 2. Pai daca “initiatii” sunt cei care fac propaganda perfida a donarii de organe, e cu atat mai clar cat de mincinoasa si de josnica, si nicidecum umana/umanitara, este aceasta mizerie promovata asiduu de Pro(s)Tv si de alte televiziuni centrale.
  Si sa nu uitam de propaganda facuta dupa tragicul accident (care totusi a aratat si o parte deosebita si necunoscuta — salvatorii credinciosi, oamenii simpli dar plini de omenie din Apuseni) de avion, pilotat de A. Iovan, care era in drum spre un caz de transplant.

 3. acest ”domn” doctor cu siguranta face niste jocuri in favorea cuiva, bine ar fi sa-si dea masca jos

 4. Cel putin porumbul modificat genetic “asigura” sterilitatea la barbati. Am gasit un video interesant despre cum se desteapta si altii, plecand de la un link dat de Carmen despre documentarul lui Iuri Lina. http://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s E realizat ca sa prinda la americani, dar l-am urmarit cu rabdare si am vazut undeva pe la 3/4 (varianta in germana) imagini cu indicatoarele a 2 localitati romanesti pe care era si insemnul ca acolo nu se cultiva OMG-uri. Vorbeste la un moment dat o doamna din India care explica de ce nu mai incoltesc semintele modificate genetic in al doilea an. Tocmai pentru a asigura monopolul celor care le vand. De aceea e esential sa pastram semintele proprii. Filmuletul este despre cum se poate aboli, in viziunea autorilor, suprematia celor cateva familii, care au adunat in mainile lor banetul. Cel mai bine explica de ce FED-ul, FMI, si Banca Mondiala sunt responsabile pentru saracia noastra a tuturor si cine sta in spatele lor. Chiar daca ii da un pic cu extraterestrii, incercand sa explice cateva inscriptii sau fenomene similare de pe glob (despre care m-am mirat si eu) pentru a argumenta un anume model de circulatie optima a unui flux energetic, in rest e o poveste cu talc. Sa speram ca ajunge Ortodoxia si pe la ei.

 5. (@Ileana:
  aici varianta subtitrata in romana:
  https://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs insa filmul promoveaza ideile new age si noua forma de oranduire ce se vrea a fi perfecta din toate unghiurile)

  Nu stiu cat de benefic este sa ramana la comentarii, de aceea am rugamintea de a-l trimite pe adresa de email. Va multumesc.

 6. Domnul acesta, vorbeşte despre ce a încercat pe sine, ori despre ce a covenit cu alții -în schimbul unor beneficii- ?
  Am dori să vedem şi să auzim că se hrăneşte cu ce laudă nu cu hrană certificată bio şi natural.

 7. Cred ca e in acelasi fel precum in timpul comunismului, cand membrii de partid din cercurile inalte aveau acces la toate bunurile occidentale, in timp ce “prostimea” nu le putea obtine decat clandestin, cu ceva eforturi. Pentru ca “nu erau bune”, erau propaganda capitalista.

  La fel si acum, OMG-urile sunt bune, dar desigur ca doar pentru catei. Pentru caini, numai hrana organica, de cea mai buna calitate… Cred ca la fel e si cu transplanturile, si cu “deconectarea de la aparate”. Anumiti ministri din anumite tari nu au fost deconectati de la aparate cu anii, aflandu-se in starea “vegetativa”. Insa cand vine vorba de oameni obisnuiti, se schimba cu totul situatia.

 8. Au fost creati embrioni de oi cu ADN uman, care sunt in concordanta cu noua etica academica!

  On a farm about six miles outside this gambling town, Jason Chamberlain looks over a flock of about 50 smelly sheep, many of them possessing partially human livers, hearts, brains and other organs.
  As strange as his work may sound, it falls firmly within the new ethics guidelines the influential National Academies issued this past week for stem cell research.
  In fact, the Academies’ report endorses research that co-mingles human and animal tissue as vital to ensuring that experimental drugs and new tissue replacement therapies are safe for people.
  http://www.nbcnews.com/id/7681252/ns/health-cloning_and_stem_cells/t/scientists-create-animals-are-part-human/#.U3kuMnlwaay

  “Beneficiarii” unor astfel de transplanturi vor fi “sheeple” la propriu!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare