Doua imagini reusite care sintetizeaza dezastrul tarii: SAMPANIA DE PE TITANIC SI FRATIA OPOZITIEI CU PUTEREA

15-12-2010 52 secunde Sublinieri

Eurodeputatul PDL Cristian Preda susţine că preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, “a lipsit de la lecţia modestiei”, menţionând că în campania prezidenţială trecută aceasta nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă – provizoriu – în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate.

Întrebat, într-un interviu pentru Revista “22” , cum comentează o relatare de presă potrivit căreia Udrea ar fi taxat poziţia sa şi a Monicăi Macovei în partid cu expresia “mucles”, Preda a răspuns:

Nu ştiu ca E. Udrea să fi folosit un asemenea termen, cu totul regretabil. Am remarcat că în ultima vreme se cam grăbeşte cu declaraţiile”

“Deunăzi spunea că nimeni nu-i poate cenzura ambiţia de a fi premier sau preşedinte, arătându-se de fapt mâhnită că preşedintele Băsescu nu îi încurajează planurile de mărire. Mi s-a părut că a întrecut măsura. Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama că d-na Udrea a lipsit de la lecţia modestiei. A uitat cam repede şi că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă – provizoriu – în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. În ceea ce mă priveşte, ce să mai zic? Mi-a propus să o secondez la PDL Bucureşti, iar după trei săptămâni s-a raliat celor care voiau excluderea mea”, afirmă Cristian Preda. (…)



Categorii

Presa, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “Doua imagini reusite care sintetizeaza dezastrul tarii: SAMPANIA DE PE TITANIC SI FRATIA OPOZITIEI CU PUTEREA

  1. Ptr adminul PNL-ist!

  2. Anonimule prea-curajos,

    Nu exista niciun administrator PNL-ist, si nici in vreun alt partid, nici nu a fost vreodata vreunul, nici macar simpatizant de vreun partid sau formatiune de vreun fel. Cine a raspandit o asemenea minciuna si nu se caieste va da socoteala pentru ea acolo unde toti vom da seama pentru orice cuvant desert si pentru orice calomnie. Daca aveai macar oleaca de minte, ai fi vazut convingerile noastre impotriva tuturor partidelor de azi si a inselarii, foarte raspandite, ca prin politica poate veni vreo salvare. De altfel, si in aceasta postare e vorba de fratia opozitiei cu puterea. Intamplator acum au picat sub camere pesedistii. Multi penelisti fac la fel sau mai dihai, nu ne indoim. Tocmai asta era ideea, ca exista o unitate trans-partinica intru nelegiuire, o complicitate totala la vanzarea tarii. Dar credem, in acelasi timp, ca nu exista ceva mai ticalos, mai diabolic, mai odios, decat actuala conducere a tarii si… sinistra sa amanta.

  3. @ humorene anonim mare iubitor de Basescu,

    Nu am primit niciun film sau nu a intrat niciun film. Nu acoperim pe nimeni, dar, iarta-ne, chiar necesita tratament de specialitate problema pe care o ai… si nu de azi-de ieri. Poate e si o scuza, ca sa nu ti se ia in seama la Judecata aberatiile. Post usor! Si spam.

  4. Minunat! Mancatorii de unghii (mmm! …), scobitorii in nas, scarpinatorii in diferite locuri, somnorosii (sforaitori) care fac nani-nani, cititorii de romane (politiste !?), si mai ales numaratorii de bani, sportul favorit in care sunt performeri si transpartinici. Parlamentarii nostri! Cam ce ar trebui sa se intample in tara asta ca sa ne trezim? Ne vom trezi vreodata?

  5. @ Antuza:

    Nu, nu mai trebuie sa se intample nimic. Game over. Pocainta si fapte de iubire, ca macar sufletele noastre sa nu le pierdem.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/12/13/ortodoxie-sau-ortodoxism-viata-sau-ideologie-hristos-sau-baraba-silire-sau-libertate-sau-despre-altfel-de-tarini-boi-si-femei-cf-luca-14/

  6. frati admin,

    Imi permit sa va pun o intrebare care poate parea oarecum naiva: de ce ati adoptat acest ton categoric referitor la faptul ca nu se mai poate face nimic? Ce v-a determinat aceasta atitudine , in afara a ceea ce am inteles poate cu totii(profetiile Sfintilor Parinti, evidenta deteriorare duhovniceasca a lumii moderne si precipitarea unor evenimente nefaste din ultima vreme)?
    Dumnezeu sa va rasplateasca pentru lupta cea buna !

  7. mi-a placut sentinta: game over!! chiar nu ne-a mai ramas nimic de facut. iata ca suntem scapati de orice grija de a mai face ceva. a devenit imposibil de-a dreptul. afara de grija mantuirii prin faptele iubirii pe care nimeni nu poate si nu a putut vreodata sa ne-o ia. dar pentru ca atunci cand puteam face ceva nu ne-am ocupat serios de ce trebuia facut si ne-am risipit energiile in van, in toate directiile, mai putin in cea a re-cladirii acestui neam, iata ca ni se ia si aceasta responsabilitate. am fost concediati de la trebile tarii de chiar cei pe care i-am pus sus prin lipsa noastra de vigilenta. concediati pe criterii de incompetenta sociala si civica. in aceasta perioada de somaj, sa ne adancim in noi insine. poate ne restructuram noi mai intai si apoi intreaga societate. poate ca nu ar fi rau sa absentam in masa de la toate evenimentele servite de aceasta clica de politruci, nu conteaza culoarea. poate…

  8. @ Elena:

    Sa cititi, va rugam, linkurile date mai inainte, mai intai. Iar pe langa ele, apropo de evenimentele nefaste recente, speram sa scriem ceva in urmatorul calup de stiri “generaliste”. Ieri, spuneam, a fost o zi extrem de importanta, asa ni se pare si asa am simtit. S-a mai trecut de un “hop” esential, cel putin la noi, si se pare ca s-a intrat in “linie dreapta”. Ni s-a confirmat, practic, daca mai era nevoie, cine conduce, de fapt, Romania, prin mana forte a lui Traian Basescu. Probabil cel mai tradator conducator roman din toate timpurile?… si ultimul, aproape cert. Ceea ce s-a intamplat in Parlament ieri (cu legea educatiei) si apoi discursul sau de la conferinta de la presa de ieri au cam pus pecetea pe mormantul Romaniei, credeti-ne. A vorbit ca vajnic si VICTORIOS reprezentant al elitei mondiale care stapaneste lumea… NIMENI nu i se mai poate opune, totul merge uns. Si a luat toate domeniile la rand, le-a pus la pamant unul cate unul. Pe toate le “reformeaza”, iar reforma fiecaruia inseamna asasinare si inseamna introducerea agendei totalitare si eugeniste (de reducere drastica si control al populatiei) marca FMI+BM+CE… Ca nu degeaba s-a tinut “trilaterala” la Bucuresti, cum si am spus atunci… Si cum pana si un bezmetic ca Mircea Badea si-a dat seama si a spus-o, in felul sau, aluziv, amestecat si desucheat:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/10/18/stiri/
    http://ingurapresei.a1.ro/social/Teoria-conspiratiei-in-viziunea-lui-Mircea-Badea_1991.html

  9. @admin:

    Pun si eu o intrebare. Ai spus … “si ultimul, aproape cert”. Ce ai vrut sa spui prin “ultimul”? Adica ce va fi dupa el?

  10. Altceva decat Romania. Sau, daca razboiul se grabeste, si Antihristul la fel… poate chiar: nimic.

  11. Atat de repede? Asa de aproape?

  12. Of…

  13. @ da, antuza…..
    chiar asa de aproape!
    Va mai amintiti adm, ca intr-o noapte, prin primavara asta, discutam exact despre asta: ca se face un experiment premergator si ca tara in cauza este Romania….Transformarile din ROmania vor oglindi exact la scara micro ce urmeaza sa se intimple in citiva ani la nivel macro….Experimente au mai facut ei si prin alte parti (vezi Serbia) dar se pare ca la noi va fi experimentul complet, macheta lumii viitoare (doar ca fara Antihristul original, vom avea unul la scara mica si de mucava)…..

    Problema este ca de fapt ceva s-ar mai putea face….puterea lui Dumnezeu transcende orice (si cu atit mai mult pe limbricii satanisti care fac NOM), dar se intimpla un fenomen aparent paradoxal: sentimentul asta ca sintem cam pe duca ca tara si natiune, l-am auzit exprimat de multa lume si nu de ieri de azi, ci a aparut mai evident cam dupa 2000, adica de arpox. 10 ani. Problema este ca foarte putini dintre acesti foarte multi au facut sau fac ceeace trebuie, sau si-au indreptat eforturile in directia cea buna.Si AICI e problema…. pentru ca daca pina si intre noi care ne zicem ortodoxi au aparut atitea “dizidente” si suparari intr-un moment cind mai mult decit oricind proababil in istoria acestei tari ar trebui sa fim uniti mai ales in credinta………S-au facut prea multe prostii (adica am facut prea multe prostii, noi, ca popor) si ar fi nevoie de multa pocainta si NU din partea a doar citorva, a unei miini de oameni, ci macar din partea acelei lumi care vine la biserica in fiecare Duminica, dar care odata iesita din ea 9sau chiar in ea fiind) e mai interesata de pietism exhibitionist decit de propriile-i pacate….

  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GRECIA IN FLACARI, ROMANIA IN GENUNCHI. Miroase a Revolutie si in alte capitale ale lumii. Ce ne asteapta? (Stiri si analize 15-16 decembrie 2010)
  15. admin,
    Game over? Un fel de “savarsitu-s-a” al Domnului Iisus?
    Pai dupa asta a avut loc Invierea!
    Ca sa mai prindeti un pic de curaj, va recomand sa cititi “Semnificatia bataliei de la Kosovo”. Este scrisa de Sf.Nicolae Velimirovici sau Sf.Iustin Popovici. Dumnezeu ingaduie astfel de nenorociri peste popoare, ca sa le salveze spiritual.
    Cum sa infruntam aceste nenorociri care vin peste noi, ne-ati sfatuit chiar dvs in urma cu putin timp.

  16. In vremurile acestea, care vadit sint cele de pe urma, dupa cum ne au avertizat si ne avertizeaza multi parinti,ai biserici noastre dar mai ales conform a ceea ce este scris in cartea APOCALIPSEI. Ce ar mai fi de facut?…SA NE PREGATIM DE MUCENICIE,…

  17. @ Ioana:

    Da, si la noi vine Parusia dupa aceasta, dar pana atunci trebuie parcursa Golgota pana la capat… si e cam iadul pe pamant. Mila Domnului….

  18. In Cartea “Parintele Arsenie Boca. OBIECTIVUL BRATU”, scoasa la Editura Patmos, in anul 2009, intr-un “interogatoriu” pe care il luasera cu multa …”tortura” si chinuire, tortionarii securisti si comunisti, Parintele Arsenie spune ceva deosebit despre conducatorii acestui neam (se referea la conducerea lui Carol al 2-lea, dar spusele sale RAMAN VALABILE pentru toti cei care vor mai conduce destinele acestui neam).
    Tortionarii l-au intrebat ca “de ce l-a atacat in PREDICILE LUI pe fostul monarh Carol al 2-lea si conducerea lui”. Iar Parintele Arsenie le-a raspuns comunistilor (Citez din memorie spusele sale): “cand conducatorii tradeaza interesele NEAMULUI LOR, Dumnezeu II MATURA din locul lor si ii schimba cu altii…”, lamurindu-i pe comunisti ca l-a atacat pe Carol al 2-lea in predicile sale AVERTIZANDU-L ca Dumnezeu ii va lua puterea pentru gresale sale….

    Uitandu+ne acum in “Cartea Istoriei” neamului nostru, vedem ca si-au dovedit valoarea PROFETICA si justetea si valabilitatea si PRETUL lor aceste cuvinte ale Parintelui Arsenie Boca, atat atunci cand a cazut regimul lui Carol al 2-lea, cat si cand a cazut comunismul si conducerea lui Ceausescu.

    Si Regimul lui Carol al 2-lea si insusi acest monarh in mod personal si direct, a “tradat” si a nesocotit INTERESELE NEAMULUI sau, peste care Dumnezeu cel din Ceruri il asezase “rege”, atunci cand a ABANDONAT Basarabia, si atunci cand s-a inconjurat de o CAMARILA si o AMANTA care il “sfatuia numai chipurile de bine…” pentru treburile tarii…
    Si la fel si regimul comunist A TRADAT si a nesocotit SPECIFICUL si VALORILE si INTERESELE si TRADITIILE si CREDINTA neamului nostru atunci cand a adoptat legi anticrestine si atunci cand a DISTRUS si INCHIS atat de multe Biserici si Manastiri si monumente crestine de Arta, si atunci cand a EXTRMINAT in lagarele si inchisorile comuniste si prin experimentze diabolice cumm a fost cel de la PITESTI, toata floarea intelectualitatii si a culturii noastre nationale si a vietii duhovnicesti a Bisericii noastre Ortodoxe…

    Fiecare dintre aceste regimnuri nu a mai ascultat de VOX POPULI, de vocea neamului sau, ci a ascultat de VOCEA UNOR STRAINI (fie din Occident fie din Orient) si de vocea si ORDINELE unor dusmani ai lui HRISTOS si ai Bisericii Ortodoxe, si nemaiscultand ei de vocea neamului, au ajuns sa conduca tara IMPOTRIVA neamului si a voii lui, si impotriva Celui de Sus, iar Dumnezeu I+A MATURAT dinaintea ochilor Sai.

    Dupa revolutia din Decembrie 1989 s-a instalat in tara un regim care ca si REGII israeliti DE DUPA domnia plina de nelegiuri a regelui AHAB, din Vechiul Testament, a continuat traditia celorlalte regimuri dinaintea lui, facand si el IN CONTINUARE CEE CE ESTE RAU…INAINTEA OCHILOR DOMNULUI, nesocotind atat VOIA SA DIVINA, cat si tot ceea ce are mai valoros si autentic si de pret acest neam romanesc si crestin ortodox.

    Mai trebuie acum sa se ADEVEREASCA din nou “cuvintele” PROFETICE ale Parintelui Arsenie si cu actuala conducere…, si poate vom vedea cu totii DIN NOU, daca si pe actualii guvernanti Dumnezeu ii va DA LA O PARTE din locul lor si daca Domnul ii va SCHIMBA CU ALTII, iar actual regim il va inlocui cu altul…insa fereasca Duzmnezeu sa nu vina alti guvernanti si mai rai ca cei de acum…

    Ce pacat ca nu au invatat nimic din istorie actualii “reprezentanti …chipurile democratici”…ai cetatenilor romani…!

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si de tarisaora noastra draga si s-a scape si ocroteasca de RELELE profetite in Cartea Sa ca vor veni negresit peste oameni la sfarsitul tuturor vremurilor…!

  19. Un duhovnic mi-a spus cu tristete in glas: Nu-ti mai pierde timpul cu politica, sunt orbiti….definitiv!
    Sa ne vedem de pacatele noastre si cerem putere de la Dumnezeu ca sa ne putem ruga!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare