DUPA CASTRAVETI, VOM FI CONVINSI SA ARUNCAM FASOLEA, MAZAREA, SOIA? Isteria bacteriei E.coli se va extinde la toata agricultura ecologica… ASA ESTE CONVINSA POPULATIA SA CONSIMTA LA CODEX ALIMENTARIUS?

6-06-2011 4 minute Sublinieri

Plus: DECLARAREA STARII DE URGENTA MEDICALA IN GERMANIA

PENTRU TRATAREA INFECTIILOR CU E-coli SE FOLOSESTE UN MEDICAMENT CVASI-EXPERIMENTAL, CARE ESTE SI CEL MAI SCUMP DIN LUME (!), NECESITAND VACCINARE PREALABILA…

Vezi si:

  • TESTUL SOCIAL AL “CASTRAVETILOR” A MERS STRUNA SI PE ROMANI! Tone de castraveti de pe piata romaneasca vor ajunge la gunoi!
  • Se tot ingroasa gluma: cat de departe se va ajunge cu isteria E.coli? OMS RECOMANDA EVITAREA DEPLASARILOR IN ZONELE AFECTATE DE ”EPIDEMIE”!
  • Din ce in ce mai mult se intrevede faptul ca isteria starnita in jurul bacteriei E.coli, pe care unele surse o cred a fi produsa in laborator, este menita falimentarii producatorilor agricoli europeni si raspandirii unei fobii fata de legumele naturale, chit ca multe sunt tratate chimic cu ingrasaminte. De fapt, in ultimii ani am asistat la un adevarat trend de revenire nu doar la legumele agricole, ci chiar la produse bio (adica produse fara tratamente chimice). Mai ales in Europa, propaganda OMG, care spune, in esenta, ca produsele agricole provenite din seminte modificate genetic sunt mai sigure atat pentru productivitate cat si pentru sanatate (!) nu a prins deloc si chiar si Comisia Europeana e obligata sa tina seama de presiunea publicului.
    O data ce o astfel de fobie se instapaneste peste mintile oamenilor, insa, terenul e pregatit pentru preluarea ofensivei mediatice si institutionale in favoare organismelor modificate genetic. Pe de o parte. Pe de alta parte, “nesiguranta alimentara” pe care isteria E.coli incearca sa o transforme in mental colectiv european desigur ca va alimenta propaganda de tip Codex Alimentarius: adica necesitatea existentei unor standarde aplicate de institutii mondiale sau europene, standarde la care statele nationale trebuie sa oblige producatorii agricoli.
    Asadar: organisme modificate genetic pentru “popor”, control strasnic al resurselor agricole si al productivitatii pentru fermieri.
    Nu zicea bine Kisssinger, “control the food and you control the people”?

    PS: Comentariul elocvent al unui cititor al nostru:

    Este evident ca E.coli O104:H4 a fost produsa in laborator. De ce spun asta, pai haideti sa privin indicile care duc catre aceasta ipoteza.

  • De peste 7500 de ani E.coli cu versiune periculoasa O104:H4 nu si-a facut simtita prezenta desi conditile de igiena in timpurile stravechi erau rudimentare. Culmea s-a gasit acum sa apara asa ca o noua vedeta pe plan mondial.
  • Cei doi medici francezi afirmă că aspectele financiare legate de utilizarea medicamentului nu pot fi luate in considerare chiar daca Soliris a fost clasat drept cel mai scump medicament din lume, conform unui clasament realizat de Forbes în 2010. (Deci o afacere extrem de banoasa la adresa BIG-PHARMA).
  • Situatia convine de minune Industriei OMG care are acum mai multa credibilitate in a-si impune politicile sale.

  • Stirile ProTV: Ministrul german al agriculturii, Gert Lindermann, a anuntat duminica faptul ca semintele germinate ar putea fi, aproape sigur, sursa contaminarii mortale cu E.coli. De altfel, astazi va fi dat rezultatul oficial al testelor din fermele germane.
  • Ministrul german al agriculturii, Gert Lindermann, a anuntat duminica faptul ca semintele germinate ar putea fi, aproape sigur, sursa contaminarii mortale cu E.coli. De altfel, astazi va fi dat rezultatul oficial al testelor din fermele germane. Semintele germinate din fermele ecologice din nordul Germaniei au fost identificate ca fiind sursa posibila a acestei contaminari ucigase din Europa. Nu exista inca dovezi solide, dar “a fost gasita o legatura intre toate cazurile de contaminare” – a declarat ministrul german al agriculturii, Gert Lindermann, citat de Deutsche Welle.

    El a avertizat populatia, intr-o conferinta de presa, sa nu mai manance astfel de seminte germinate (fasole verde, soia, etc), adaugand faptul ca rezultatele finale ale testelor vor fi anuntate astazi.Pe de alta parte, ministrul german al sanatatii, Daniel Bahr, a declarat pentru ziarul Bild am Sonntag ca spitalele din Hamburg au fost invadate de pacienti afectati de E.coli. Din cauza numarului prea mare de bolnavi si a incapacitatii de ingrijire a acestora a fost declarata stare de urgenta medicala.

    “Ne confruntam cu o situatie tensionata, din cauza ingrijirii pacientilor” a precizat ministrul Bahr. El a mai spus ca unitatile medicale din afara Hamburgului vor fi folosite pentru tratatea bolnavilor. O femeie a povestit despre experienta ei intr-un spital din Germania, potrivit Sky News, dupa ce a fost suspectata de infectie cu E.coli. “Cand am ajuns acolo, erau cel putin 20 de persoane in spital si tot continuau sa mai vina pacienti. Toti dintre noi aveam diaree si si nu exista decat o toaleta pentru femei si una pentru barbati” – a povestit Nicoletta Pabst, in varsta de 41 de ani, din Hamburg.

    De altfel, epidemia de E.coli a inceput la Hamburg, in urma cu aproximativ trei saptamani si a ucis, pana acum, 22 de oameni. De asemenea, peste 2000 de oameni sunt infectati acum cu E.coli.

    Semintele germinate sau boabele incoltite de fasole, linte, mazare si soia cultivate in Germania ar putea reprezenta o sursa a epidemiei E.coli, care a dus la moartea a 22 de persoane.

    Gert Lindemann, ministrul Agriculturii din Saxonia Inferioara, a declarat ca exista o legatura clara intre o ferma din Bienenbuettel si faptul ca “acesti oameni se imbolnavesc”. Ferma a fost inchisa, iar produsele confiscate, arata CNN.

    Oficialii au mentionat ca nu este clar modul in care tulpina de E.coli a ajuns la ferma respectiva. De asemenea, se banuieste ca ferma sa fi fost infectata de mai mult timp.

    Epidemia de E coli: Bilantul mortilor a ajuns la 22

    Boabele incoltite au fost vandute catre cateva restaurante locale.

    Gert Lindemann a mai spus ca doi angajti ai fermei prezinta simptome ale infectiei cu E.coli, dar ca doar in cazul unuia a fost confirmata boala.

    Epidemia de E.coli a afectat peste 2.200 de oameni din 12 tari.

    Medicii germani recurg la un tratament inovator pentru cele mai grave cazuri de contaminare cu bacteria E.coli, testând un medicament folosit de câţiva ani pentru tratarea unei boli de sânge rare, relatează AFP. “Primele tratamente au fost începute cu circa opt zile în urmă”, a anunţat Agenţia franceză de securitate sanitară.

    Laboratorul american Alexion, care a dezvoltat medicamentul Soliris (eculizumab), a refuzat să comenteze informaţia. “Nu este nimic experimental; este o decizie luată în logica actualelor cunoştinţe ştiinţifice“, a apreciat Chantal Loirat de la spitalul Robert Debre din Paris, adăugând că “nu a văzut niciodată o epidemie de o asemenea gravitate”.

    Epidemia izbucnită în Germania este provocată de bacteria Escherichia coli enterohemoragică de un tip rar (E.coli O104:H4). Cea mai gravă complicaţie a bolii este sindromul hemolitic uremic (SHU), care este tratat în mod convenţional cu transfuzii sau dializă, pentru compensarea deficienţelor provocate de toxine. Medicamentul Soliris dispune de o autorizaţie europeană de punere pe piaţă din iunie 2007, fiind recomandat pentru pacienţii care suferă de o boală rară (hemoglobinurie paroxistică nocturnă), caracterizată prin episoade de distrugere a globulelor roşii.

    “Este un medicament revoluţionar pentru această boală”, a afirmat dr. Véronique Frémeaux-Bacchi, de la spitalul Georges Pompidou din Paris. În prezent, medicii germani evaluează utilizarea medicamentului şi la pacienţii cu sindrom hemolitic uremic atipic, de origine infecţioasă.

    “Pentru aceste forme genetice, multe date sugerează că ar fi vorba despre un progres enorm. De circa un an, s-a pus problema utilizării medicamentului pentru formele cele mai grave de sindrom hemolitic uremic (în special cu extensii neurologice), legate de infectarea cu E.coli enterohemoragică”, a afirmat Loirat.

    New England Journal of Medicine a publicat recent un studiu privind eficienţa acestui medicament pentru formele foarte grave de SHU de origine bacteriană la trei copii din Franţa, Canada şi Germania. “Este foarte dificil de dovedit ceva în cazuri izolate, dar, chiar şi aşa, cei trei copii riscau să moară, dar au avut o evoluţie favorabilă”, a adăugat Loirat.

    Cei doi medici francezi afirmă că aspectele financiare legate de utilizarea medicamentului – Soliris a fost clasat drept cel mai scump medicament din lume, conform unui clasament realizat de Forbes în 2010 – nu pot fi luate în considerare. “Dacă nu facem nimic, oamenii fie mor, fie rămân cu handicap grav, fie rămân dependenţi de dializă”, a afirmat Loirat. Medicamentul este utilizat numai în spitale şi necesită precauţii de utilizare, inclusiv o vaccinare obligatorie prealabilă tratamentului.

    Alexandra Fusoi, alexa@mediafax.ro

    Ministrii europeni ai Agriculturii si ai securitatii alimentare au fost convocati pentru marti, la Luxemburg, la o reuniune de urgenta pe tema bacteriei ucigase E.coli si consecintele acesteia asupra producatorilor de legume, a anuntat luni presedintia ungara a Uniunii Europene, potrivit AFP. Comisarii europeni pentru Agricultura si Sanatate, Dacian Ciolos, respectiv John Dalli, vor fi prezenti la reuniune.

    Reuniunea era programata, initial, pe data de 17 iunie, insa data a fost devansata, in conditiile in care epidemia cauzata de bacteria E.coli, care a facut mai multe victime in Germania, a dus la reducerea drastica a vanzarilor si a exporturilor de legume pe continent.  In plus, Spania a criticat dur Germania, care a indicat initial castravetii proveniti din Spania ca sursa a bacteriei. Ulterior, o ferma din nordul Germaniei a fost identificata ca posibila sursa a epidemiei.


    Categorii

    Criza preturilor, criza alimentara, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii, Video

    Etichete (taguri)


    Articolul urmator/anterior

    Comentarii

    5 Commentarii la “DUPA CASTRAVETI, VOM FI CONVINSI SA ARUNCAM FASOLEA, MAZAREA, SOIA? Isteria bacteriei E.coli se va extinde la toata agricultura ecologica… ASA ESTE CONVINSA POPULATIA SA CONSIMTA LA CODEX ALIMENTARIUS?

    1. Este evident ca E.coli O104:H4 a fost produsa in laborator. De ce spun asta, pai haideti sa privin indicile care duc catre aceasta ipoteza.

      1.- De peste 7500 de ani E.coli cu versiune periculoasa O104:H4 nu si-a facut simtita prezenta desi conditile de igiena in timpurile stravechi erau rudimentare. Culmea s-a gasit acum sa apara asa ca o noua vedeta pe plan mondial.

      2.- Cei doi medici francezi afirmă că aspectele financiare legate de utilizarea medicamentului nu pot fi luate in considerare chiar daca Soliris a fost clasat drept cel mai scump medicament din lume, conform unui clasament realizat de Forbes în 2010. ( Deci o afacere extrem de banoasa la adresa BIG-PHARMA ).

      3.- Situatia convine de minune Industriei OMG care are acum mai multa credibilitate in a-si impune politicile sale.

    2. http://www.antena3.ro/externe/primele-teste-asupra-semintelor-din-saxonia-inferioara-suspectate-de-e-coli-au-iesit-negative-127395.html

      http://www.evz.ro/detalii/stiri/povestea-femeii-vindecate-miraculos-de-ecoli-cu-medicamente-interzise-de-oms-932804.html

      Antibioticele par să sperie noua tulpină a bacteriei

      Medicii admit că mulți dintre ei au apelat la metode neconvenționale și tratamente interzise în acest caz, cum sunt antibioticele, pentru că, pur și simplu, terapiile recomandate nu aveau niciun rezultat.

      „Am văzut că nimic din ceea ce făcusem până atunci nu funcționa, așa că am trecut-o pe antibiotice. Și am văzut că starea eri se îmbunătățea văzând cu ochii. Și așa am procedat și cu alți pacienți”, spune directorul medical al Spitalului Asklepios din Hamburg, citat de AP.

      Un alt specialist spune că, deși în mod normal antibioticele nu sunt recomandate pacienților infectați cu E.Coli, tulpina nou descoperită este sensibilă la antibiotice.

      „Este ciudat și nici nu avem foarte multe date, dar există cazuri în care antibioticele funcționează cu adevărat”, a declarat Hans-Joerg Epple, gastroenterolog la Spitalul Benjamin Franklin din Berlin.

      „Cât timp bacteria dă târcoale, nu mai există legume și fructe în casă”

      Antibioticele au fost cele care i-au salvat viața Nicoletei Pabst. La 48 de ore după prima doză, recuperarea a intrat în linie dreaptă. După o săptămână, medicii au externat-o, iar copiii au fost trimiși la școală, considerându-se că nu mai reprezintă niciun pericol de îmblnăvire.

      „Un lucru e clar: atât timp cât sursa contaminării nu a fost găsită, iar bacteria dă târcoale în libertate, nu mai există legume și fructe în casa noastră. Mâncăm doar mâncare semipreparată și paste zilele acestea”, a mai spus femeia.

    3. http://www.adevarul.ro/actualitate/Isteria_castravetilor_e_intretinuta_de_Germania_0_494351184.html

      Deşi analizele de laborator au demonstrat că nici legumele, dar nici seminţele germinate nu sunt purtătoare ale bacteriei E.coli, Berlinul continuă să recomande populaţiei să nu mănânce legume crude. Guvernul german este învinuit că a gestionat prost criza infectării cu bacteria E.coli şi că pus pe butuci afaceri de milioane de euro.

    4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » MANIPULAREA E.COLI: In ciuda tuturor evidentelor si dezmintirilor, ISTERIA ANTI-LEGUME ESTE INTRETINUTA MASIV, IN MOD OFICIAL, DE GERMANIA. Originea bacteriei nu sunt nici semintele germinate. Cu cat mai multa confuzie, cu at
    Formular comentarii

    * Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

    Rânduială de rugăciune

    Carti

    Documentare