VACCINUL ANTI-VIATA SILGARD/GARDASIL – ACUM INTR-O NOUA PREZENTARE, MAI “DEMOCRATA”(Noutati 13-15 iunie 2009)

15-06-2009 3 minute Sublinieri

syringe.jpg

“Nimeni nu va fi încolonat la imunizare. Aceasta va fi derulată numai dacă, statistic, în urma evaluării, reiese că minimum jumătate dintre părinţi înţeleg şi sunt dispuşi să îşi vaccineze copiii”, a completat Bazac.

„Am schimbat grupa de referinţă, în ceea ce priveşte vârsta. Am hotărât ca vaccinarea să se facă la elevele de 12-14 ani, din clasa a şasea şi a şaptea, şi nu la cele de clasa a patra, deoarece consider că suntem o ţară ortodoxă şi fetele de nouă ani nu întreţin raporturi sexuale, a afirmat, ieri, ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, la lansarea campaniei de informare privind vaccinarea anti-HPV.

– Poftim?! exista cumva vreo alta confesiune sau mare religie care sa sustina raporturile sexuale la 9 ani sau, in general, in afara casatoriei, incat era nevoie de o astfel de mentiune?! Sau cumva Ortodoxia permite relatiile sexuale la 12-14 ani si nu le permite numai la 9-10 ani?!?! Evident, nu asteptati vreo reactie de la Biroul de Presa al Sanctitatii Sale… daca nu iese vreun ONG crestin in strada si nu scrie de rau vreun ziarist, nu-i intereseaza!

  • Hotnews:

VIDEO Ministrul Sanatatii, Ion Bazac: “Eu daca as avea o fetita de clasa a 6-a sau a 7-a as vaccina-o 100%”

“A rata aceasta campanie produce un dezastru in legatura cu toate campaniile de imunizari”- a declarat ministrul Bazac

***

depression.jpeg

  • Trenduri economice:

Recursul la istorie

(…) De ce am amintit aici această istorie e simplu. Suntem, aşa cum am mai spus şi în trecut, într-un moment de răscruce. Falimentele americane au fost primul şoc transmis Europei. Ca şi atunci, acum lucrurile par a sta OK. Se vorbesşte de recuperări în V, X, radical şi alte năzbâtii. Asta în timp ce peste Ocean, cazanul masei enorme de bani dă în clocot. Dacă veţi studia ceea ce se întâmplă cu titlurile de stat emise de trezoreria SUA, veţi înţelege că avem de-a face cu o replică a cutremurului de anul trecut. Sau poate cu un cutremur mai mare decât acela. Cert este că nu putem şti pentru cât timp sistemul bancar european va mai rezista şocurilor de mai mici sau mai mari magnitudini. Cu toate că se doreşte mascarea situaţiei(vezi mesajele transmise de la întrunirea G8) nu cred că situaţia mai poate fi ascunsă pentru multă vreme. Marea curiozitate pe care o am este dacă din nou Austria va fi epicentrul. La cum arată structura activelor, putem paria pe ei, dar niciodată nu poţi şti de unde sare iepurele.

Un sfat prietenesc

(…) Dacă într-adevăr cele două magazine virtuale au fost sparte e grav. Problema majoră pe care o văd în acest moment este că cele două site-uri par a avea stocate datele de identificare ale cardurilor şi ale proprietarilor acestora. Mai mult, în cazul Domo(imaginea 2), se pare că există un tabel în care sunt păstrate toate tranzacţiile efectuate cu cardurile. Cel puţin asta rezultă din imagini. Din câte ştiu, stocarea acestor informaţii este permisă numai dacă deţii anumite certificări din partea organizaţiilor internaţionale de carduri, certificări pe care mi-e greu să cred că le deţin cei de la eMag sau Domo. Cel mai probabil avem de-a face ori cu o stocare abuzivă a acestor date, ori cu o superficialitete incredibila a băncilor partenere(sau a procesatorilor acestora). Concluzia e simplă. Dacă informaţia de pe site-ul amintit este reală, înseamnă că cei care au efectuat plăţi cu cardul la cele două magazine virtuale ar trebui să-şi blocheze urgent cardurile…

Marea decuplare

Pentru a evita un “derapaj economic şi social”, Executivul va fi nevoit, în toamnă, să efectueze o nouă rectificare bugetară negativă. Românii trebuie să strângă din ce în ce mai mult cureaua, deoarece din cauza recesiunii Executivul ar putea, ca din toamnă, să nu mai aibă bani pentru plata salariilor. Scăderea Produsului Intern Brut (PIB) înregistrată şi în trimestrul doi determină intrarea României în recesiune. “România îndeplineşte toate condiţiile să intre în recesiune”, a spus preşedintele Traian Băsescu, prezent ieri la şedinţa de Guvern.

  • Hotnews:

VIDEO Traian Basescu: Romania va intra in recesiune, optimismul BNR e nejustificat

Jean-Claude Trichet, seful BCE: Nu ne mai putem permite o criza ca asta

G8: In ciuda semnelor de stabilizare, perspectiva economica globala ramane nesigura

Seful FMI: Situatia pietelor emergente este extrem de preocupanta

(dacă ar fi avut acordul familiei pentru donarea organelor, acum sigur nu ar mai fi fost în viaţă)

„Mulţimea mărturisitorilor şi martirilor credinţei din fostele ţări cu regim comunist din Europa Centrală şi orientală ne îndeamnă mereu să nu uităm cât de mare este puterea jertfei şi cât de necesară este lucrarea de vindecare şi înnoire a umanităţii, rănită de ură şi violenţă, de discriminare şi dominaţie, de intoleranţă şi indiferenţă, de multe forme ale morţii fizice şi spirituale”.

– Nici macar in predicile altminteri reusite si corecte ale oficialilor nostri ierarhici tot nu putem scapa de discretele “inserturi” ideologice otravitoare… ca si cum martirii inchisorilor si-au dat vreodata viata luptand impotriva… discriminarii, intolerantei si violentei?! Nu este si asta o hula si o manipulare josnica, precum si un abuz al pomenirii sfintilor ucisi de ideologia bolsevica?

Pentru cine avea nevoie de “certificari”: si credinciosii si necredinciosii au acelasi creier, diferenta intre ” a crede” si “a nu crede” e data doar de actul de vointa – un studiu neurologic, documentat, al unor cercetatori americani.

***

arsenie5.jpg

  • Koinonia:

Despre lupta postului cu relele – parintele Arsenie Boca

Despre înfrânare

Rugăciune de dimineaţă scrisă de Părintele Arsenie Boca


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “VACCINUL ANTI-VIATA SILGARD/GARDASIL – ACUM INTR-O NOUA PREZENTARE, MAI “DEMOCRATA”(Noutati 13-15 iunie 2009)

  1. Pingback: ALERTĂ NAŢIONALĂ: Revine vaccinul Gardasil!!! « † DOAR ORTODOX †
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare