IPS Serafim de Pireu: NU AM NEGAT HOLOCAUSTUL SI NU SUNT IMPOTRIVA POPORULUI EVREU, ci a lobby-ului sionist si a iudaismului rabinic

14-03-2012 1 minut Sublinieri

serafim-pireu

Pe data de 24 decembrie 2010, doamna Dora Bakoiani, precum insasi domnia sa doreşte să i se spuna, cu toate că astăzi se intampla sa fie soţia unei alte persoane, a domnului Isidoros Kouvelos, preşedinta partidului fondat sub denumirea de „Alianţa democratică”, a declarat:

,,Cu surprindere am luat cunostiinta de declaraţiile inacceptabile ale Mitropolitului Pireosului, Serafim, – care fac deja înconjurul lumii prin mass media internationala – in care leaga, nici mai mult nici mai puţin, dificila criza economică ce loveste ţara noastră de o conspiraţie evreiasca, şi, printre altele, in esenta neaga holocaustul, atât pe cel al poporului evreu, şi mai ales pe cel al concetăţenilor noştri evrei , procedând pe deasupra şi la alte afirmatii injositoare.

Istoria nu se poate rescrie pe baza prejudecăţilor cuiva. De aceea fac apel la Ierarhia Bisericii Eladei să acorde atentie acestui subiect, deoarece prin declaraţiile sale Mitropolitul Serafim, nu numai că se pozitioneaza în afara comuniunii iubirii, care este însuşirea de bază a creştinilor, mai ales a ortodocşilor, dar si innegreste lunga şi slavita istorie a Bisericii Ortodoxe, o istorie a toleranţei in fata diversităţii şi intru apararea tuturor.

În acelaşi timp jigneşte în mod brutal memoria marilor ierarhi precum Damaschin al Atenei, care a facut nenumarate eforturi să-i salveze pe evreii din Atena şi precum Hrisostomos din Zakinthos care a reuşit in timpul celui de-al doilea război mondial să salveze pe cei 275 de locuitori evrei ai Zakinthosului.

Prin declaraţiile sale Mitropolitul Pireosului Serafim, ignorând de asemenea şi faptul că Biserica Greciei se află într-o legătură directă cu statul, încalcă şi dreptul penal elen care interzice şi pedepseşte aspru pe cei care incită la ură rasiala. Dar este de competenta Justitiei elene sa hotărasca asupra acestui fapt”.

In esenta, s-a cerut urmărirea mea penală deoarece mi-am exprimat in mod democratic şi liber opinia, nu prin negarea fenomenului evident al holocaustului poporului evreu, ci stigmatizând sionismul internaţional şi referindu-ma la tezele evreilor ortodocşi aşa cum sunt ele formulate pe site-urile lor, dupa cum am precizat in detaliu.

Desigur ca nu m-am îndreptat împotriva poporului evreu, ci împotriva lobby-ului sionist şi a rabinilor iudaismului care au transformat teismul Vechiului Testament în luciferismul Cabalei şi Talmudului şi care pregătesc lumea sa primeasca pe falsul Mesia, care în Apocalipsa Evanghelistului Ioan se numeşte Antihrist.

N-a trecut un an şi Legea Duhovnicească a actionat intr-un mod asurzitor după publicarea stirii referitoare la sotul doamnei Bacoiani, Isidoros Kouvelos, care a uitat să declare venituri in valoare de un milion de dolari si, ca urmare, a fost condus din Parlamentul grec direct in biroul procurorului şi, în acelaşi timp, publicitatea acestui subiect a lovit intr-un mod iremediabil şi a dus la marginalizarea gruparii politice a doamnei Bakoiani.

In acest fel, Justiţia va fi ocupata cu importanta problema expusa mai sus si nu cu umila mea persoana, aşa cum propunea dansa. Legea Duhovniceasca, în pofida unor eventuale obiecţii din partea unora mai naivi şi necunoscatori, a actionat inca odata cu putere.

MITROPOLITUL
+ Serafim al Pireului

traducere pentru razbointrucuvant de E.P.


Categorii

Masonerie, Mitropolitul Serafim de Pireu, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “IPS Serafim de Pireu: NU AM NEGAT HOLOCAUSTUL SI NU SUNT IMPOTRIVA POPORULUI EVREU, ci a lobby-ului sionist si a iudaismului rabinic

  1. Duhul mă îndeamnă ca chiar şi cu neînsemnatele mele cuvinte şi puţinătatea cunoştinţelor şi priceperii să nu lăs această postare fără un cuvânt care să exprime susţinerea (cu toată dragostea şi admiraţia) pentru IPS Serafim, vrenic mărturisitor, credincios şi curajos luptător şi apărător alortodoxiei tradiţionaliste, patristice, în duhul sfinţilor părinţi, de pe înalta treaptă a ierarhiei ortodox lucrătoare şi din autoritatea ce i-o conferă înaltele studii de
    drept. Am considerat că trebuie să fac să se vadă un aspect esenţial al acestui mesaj care poate trece neobservat. Înaltul părinte nu a spus triumfător – am avut dreptate – sau orice altceva care să exprime aceasta ci “legile duhovniceşti au lucrat”. Juristul era îndreptăţit săşi apere nevinovăţia la aşa acuze grele cu aceste cuvinte însă smernia înaltului ierarh sa plecat în faţa Stăpânului a toate, mărturisind iarăşi Adevărul ortodox. Dumnezeu a lucrat . Dumnezeu a arătat .

    Toată dragostea şi susţinerea, toată peţuirea şi admiraţia pentru marele ierarh.

  2. Nu pot iarăşi să nu remarc faptul că suferinţa poporului evereu, care trebuie recunoscută şi respectată cu adevărat, a devenit motivaţia acţiunilor anti-ortodoxe directe sau indirecte, pe
    faţă sau pe căi ocolite şi viclene.

  3. Pingback: Mitropolitul Serafim de Pireu: SE INCEARCA REDUCEREA MEA LA TACERE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: IPS Serafim de Pireu: dovedire amanuntita a LUCIFERISMULUI ANTIHRISTIC continut in CULTUL MASONERIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: Pastorala patrunzatoare la Nasterea Domnului a MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU. De ce omul de azi nu mai intelege vestea minunata adusa de Maica lui Dumnezeu? SI DESPRE RAUTATEA UCIGASA A IROZILOR DINTOTDEAUNA -
  6. Pingback: Textul integral al predicilor pregatite de IPS SERAFIM de PIREU pentru vizita in România (Constanta): “NOUA ERA” CEA VESNICA A LUI HRISTOS vs. VECHEA “NOUA ERA” A ANTIHRISTULUI. Cuvinte viguroase despre MASONERIE, PANEREZIA ECUMEN
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare