ADEVARATII BARONI AI ROMANIEI: OAMENII CU SORTULET CARE CONDUC INSTITUTIILE CHEIE. Marius Pieleanu despre masoni (Video)/ GALA PREMIILOR MLNR – propaganda masonilor merge mai departe

23-06-2015 1 minut Sublinieri


Marius Pieleanu despre adevaratii baroni… by medialert

Nota: Apropo de masonerie, zilele trecute a avut loc Gala Premiilor MLNR (Marea Loja Nationala a Romaniei). Eveniment transmis pe postul public de televiziune: 

http://www.tvrplus.ro/editie-gala-premiilor-marii-loji-nationale-din-romania-346789

http://www.tvrplus.ro/editie-gala-premiilor-marii-loji-nationale-din-romania-346791

Ca si in celelalte editii, Gala a fost organizata impreuna cu Academia Romana si alaturi de alte universitati din tara.

Asadar, un moment de varf propagandistic pentru masonerie, cu concursul nejustificat al unor institutii publice, dat fiind natura “discreta” a organizatiei si a agendei sale, caracterul sau privat si doctrina fantasmagoric-misticoida.

Din nefericire, nu doar anumite institutii publice gireaza masoneria, ci si personalitati de seama, magulite, probabil, sa ia parte la aceasta “gala” a sortuletelor.

Desigur, in lumea romaneasca a ”binomului”, nimeni nu se gandeste sa ii intrebe pe acesti ”galanti” de unde au fondurile necesare unor astfel de spectacole si cam ce fel de trafic de influenta se poate face pe baza apartenentei la aceeasi organizatie.

A se vedea si:

*


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “ADEVARATII BARONI AI ROMANIEI: OAMENII CU SORTULET CARE CONDUC INSTITUTIILE CHEIE. Marius Pieleanu despre masoni (Video)/ GALA PREMIILOR MLNR – propaganda masonilor merge mai departe

 1. In cazul masonilor lucrurile sunt cat se poate de clare ,tinand cont de cuvintele Domnului nostru Iisus Hristos: “Nimeni nu poate sluji la doi stapani… Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona” (a se citi:Masonerie) (Matei 6:24) .
  Eu le spun INSECTE, deorece ii vad ca pe o multime de lacuste daunatoare, nu pt agricultura ca in realitate, ci pt spiritualitatea, credinta stramoseasca si traditiile romanilor.

 2. @ Bibi

  Sunt o gramada de inCULTE si de inSECTE!

 3. @ Bibi

  1. Tot oameni sunt. Dacă îi desconsideri, greșești.
  2. Câți dintre noi nu slujim și lui Mamona și nu ascultăm cuvintele Mântuitorului care au fost rostite Duminică: să nu ne îngrijim de hrană și îmbrăcăminte?
  3. Nu există stăpânire fără numai de la Dumnezeu, așa ne învață Sf. Ap. Petru. Pentru zecile de milioane de avorturi oare chiar vrem să ne fie bine?

  Să ne ajute Dumnezeu să ne mântuim.

 4. @Ciprian

  “Tot oameni sunt. Dacă îi desconsideri, greșești.”

  Hmmm…..Evident, ca sunt tot oameni si nu e vorba de desconsiderare din partea mea, doar ca nu pot fi de acord cu politica lor globalista, antinationala si anticrestina pe care o promoveaza, punandu-si intreaga activitatea in slujba Arhitectului Suprem, adica, de fapt , celui cu Coarne.
  Pot intelege un om pacatos, dar atunci cand acesta a facut pact cu Diavolul, trebuie sa lupt impotriva lui cu toate puterile( la fel cum trebuie luptat impotriva ereticilor,nu neaparat fizic), pt ca astfel sa-l marturisesc pe Hristos, Adevaratul Dumnezeu.

 5. Masoneria este oculta, nu are cum sa fie benefica omenirii de vreme ce sta ascunsa in spatele multor organizatii. Scopul ei este sa-l aduca pe antihrist. Este pacaleala sa se creada ca este cu Dumnezeu.

 6. Pingback: MASONERIA si TITANICUL. O arhiva secreta urmeaza sa dezvaluie CUM A FOST MUSAMALIZATA ANCHETA scufundarii celebrului vas si care este AMPLOAREA INFLUENTEI ORGANIZATIEI OCULTE IN TOATE SFERELE SOCIETATII BRITANICE: “Arhiva ar putea duce la o reexamin
 7. Pingback: Proiectul de construire a MEGA-TEMPLULUI MASONIC din Bucuresti a primit unda verde. Sediul MLNR este ridicat pe un TEREN PUBLIC | Cuvântul Ortodox
 8. MASONI DIN GUVERNELE MAFIOTE ALE ROMANIEI
  https://www.youtube.com/watch?v=ZRvoUd2jgsM

  Masonii asista la un ritual de initiere in tainele sexualitatii
  https://www.youtube.com/watch?v=lqin_FMm-tA

 9. Film francez difuzat in 1943, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Franta aflata sub ocupatie, despre practicile oculte ale masoneriei. Filmul incepe in Camera Deputatilor.
  Regizorul si scenaristul filmului, el insusi fost mason, a fost executat 6 ani mai tarziu pentru colaborare cu inamicul.

  Occult Forces – Mysteries of Freemasonry Unveiled – ROBERT SEPEHR
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XSf5a1sodps

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare