ARHIEPISCOPUL CATOLIC VIGANO transmite un avertisment puternic către președintele Trump: în spatele violențelor sunt cei care vor să profite de DEZORDINEA SOCIALĂ. Trimiteri directe la FORȚELE MASONICE și critici dure la adresa clericilor „BISERICII SUBTERANE”, vasali mercenari ai statului profund, gândirii aliniate și NOII ORDINI MONDIALE

9-06-2020 4 minute Sublinieri

Lifesitenews:

O scrisoare puternică a arhiepiscopului Viganò către președintele Trump: Lupta eternă între bine și rău se dă chiar acum

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò îl avertizează pe președintele Statelor Unite că actualele crize legate de pandemia coronavirusului și revoltele stârnite în urma uciderii lui George Floyd sunt o parte a luptei spirituale eterne dintre forțele binelui și ale răului.

Nota editorului (Lifesite News): arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a lansat săptămâna aceasta o scrisoare puternică către președintele Trump avertizându-l că actualele crize legate de pandemia de coronavirus și de revoltele declanșate după uciderea lui George Floyd sunt parte a luptei spirituale eterne dintre forțele binelui și cele ale răului. El îl încurajează pe Președintele SUA să continue lupta în numele „copiilor luminii”. Citiți scrisoarea în format PDF aici.

7 iunie 2020

Duminica Sfintei Treimi

Domnul Președinte,

În ultimele luni am asistat la formarea a două tabere opuse, fenomen pe care l-aș numi cu rădăcini biblice: fiii luminii luptându-se împotriva fiilor întunericului. Fiii luminii constituie cea mai vizibilă parte a umanității, în timp ce fiii întunericului reprezintă o minoritate absolută. Și totuși, primii fac obiectul unui soi de discriminare care îi plasează într-o situație de inferioritate morală față de adversarii lor, care dețin adesea poziții strategice în guvern, în politică, în economie și în mass-media. Într-un mod aparent inexplicabil, cei buni sunt ținuți ostatici de cei răi și de cei care îi ajută pe aceștia – fie din oportunitate, fie din frică.

Aceste două tabere, care au o natură biblică, oglindesc despărțirea clară dintre urmașii Femeii (ai Fecioarei Maria) și urmașii șarpelui. Pe de o parte există cei care, deși au nenumărate defecte și slăbiciuni, sunt motivați de dorința de a face bine, de a fi sinceri, de a forma și dezvolta o familie, de a munci serios, de a aduce prosperitate în țara lor, de a îi ajuta pe cei în nevoi și, prin faptul că ascultă de Legea lui Dumnezeu, să moștenească Împărăția Cerurilor. Pe de altă parte, există cei care se slujesc pe ei înșiși, care nu urmează niciun principiu moral, care doresc să demoleze familia și națiunea, care exploatează muncitorii pentru a se îmbogăți într-un mod obscen, pentru a alimenta polarizarea și războaiele interne și pentru a acumula putere și bani: pentru aceștia, iluzia falsă a bunăstării temporale îi va conduce – dacă nu se pocăiesc – spre soarta teribilă care îi așteaptă, foarte departe de Dumnezeu, în focul chinurilor veșnice.

În societate, domnule Președinte, aceste două realități opuse coexistă ca dușmani eterni, la fel cum Dumnezeu și Satana sunt dușmani eterni. Și se pare că fiii întunericului – pe care îi putem identifica cu ușurință cu statul profund, față de care vă opuneți cu înțelepciune și care poartă un război foarte înverșunat împotriva dvs. în aceste zile – au decis să își arate cărțile, ca să zic așa, dezvăluindu-și acum planurile. Par a fi atât de siguri că au deja totul sub control, încât au lăsat deoparte acea prudență, care până acum le ascunsese cel puțin parțial adevăratele intenții. Investigațiile deja în curs vor dezvălui adevărata responsabilitate a celor care au gestionat criza Covid nu numai în domeniul sănătății, ci și în politică, economie și mass-media. Vom afla probabil că în această operațiune colosală de inginerie socială există unii care au decis soarta umanității, arogându-și dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților lor în guvernele țărilor din toată lumea.

Vom descoperi, de asemenea, că revoltele în aceste zile au fost provocate de cei care, văzând că virusul se estompează inevitabil și că alarma socială stârnită de pandemie scade, au fost nevoiți să provoace tulburări civile, deoarece acestea ar fi urmate de o represiune care, deși legitimă, ar putea fi condamnată ca o agresiune nejustificată împotriva populației. Același lucru se întâmplă și în Europa, într-o sincronie perfectă. Este destul de clar că folosirea protestelor stradale este esențială pentru scopurile celor care ar dori să vadă un câștigător la viitoarele alegeri prezidențiale care întruchipează obiectivele statului profund și care exprimă aceste obiective cu credință și convingere. Nu va fi surprinzător dacă, în câteva luni, vom afla din nou că ascunși în spatele acestor acte de vandalism și violență pândesc cei care speră să profite de pe urma dizolvării ordinii sociale, pentru a construi o lume fără libertate: Solve et Coagula, după cum învață adagiul masonic.

Deși poate părea deconcertant, taberele opuse pe care le-am descris se regăsesc și în cercurile religioase. Există păstori credincioși care au grijă de turma lui Hristos, dar există și necredincioși mercenari care încearcă să împrăștie turma și să predea oile pentru a fi devorate de lupii cei îngrozitori. Nu este surprinzător faptul că acești mercenari sunt aliați ai fiilor întunericului și îi urăsc pe fiii luminii: la fel cum există un deep state (stat subteran), există și o deep church (biserică subterană), care își trădează îndatoririle și se îndepărtează de angajamentele sale adevărate în fața lui Dumnezeu. Astfel, Vrăjmașul Invizibil, cu care se luptă conducătorii buni în chestiunile publice, este combătut și de păstorii cei buni din sfera ecleziastică. Este o bătălie spirituală, despre care am vorbit în Apelul meu care a fost publicat la data de 8 mai.

Pentru prima dată, Statele Unite au în dvs. un Președinte care apără cu curaj dreptul la viață, care nu se rușinează să denunțe persecuția creștinilor din întreaga lume, care vorbește despre Iisus Hristos și despre dreptul cetățenilor la libertatea religioasă. Participarea dvs. în luna martie la Marșul pentru Viață și, mai recent, proclamarea lunii aprilie ca Lună națională pentru prevenirea abuzului asupra copiilor sunt acțiuni care confirmă de ce parte doriți să luptați. Și îndrăznesc să cred că amândoi suntem de aceeași parte în această luptă, deși folosim arme diferite.

Din acest motiv, cred că atacul la care ați fost supus după vizita pe care ați făcut-o la Altarul Național al Sfântului Ioan Paul al II-lea face parte din narativa orchestrată de mass-media care nu urmărește să lupte împotriva rasismului și să aducă ordine socială, ci să agraveze clivajele; care nu dorește să facă dreptate, ci să legitimeze violența și crima; care nu dorește să slujească adevărul, ci să favorizeze o facțiune politică. Și este deconcertant că există episcopi – precum cei pe care i-am denunțat recent – care, prin cuvintele lor, dovedesc că sunt înregimentați îopusă. Aceștia sunt vasali ai statului profund, globalismului, gândirii aliniate, ai Noii Ordini Mondiale pe care o invocă din ce în ce mai des în numele unei frății universale care nu are nimic creștin în ea, ci evocă idealurile masonice ale celor care vor domina lumea alungându-l pe Dumnezeu din tribunale, din școli, din familii și poate chiar din biserici.

Poporul american este matur și a înțeles în prezent în ce măsură mass-media mainstream nu urmărește să difuzeze adevărul, ci caută să-l reducă la tăcere și să-l denatureze, răspândind minciuna care este utilă stăpânilor acesteia. Cu toate acestea, este important ca cei buni – care sunt majoritatea – să se trezească din slăbiciunea lor și să nu accepte să fie înșelați de o minoritate de oameni necinstiți, cu scopuri monstruoase. Este necesar ca oamenii buni, fiii luminii să fie solidari și să își facă vocea auzită. Ce cale mai eficientă de a face acest lucru, domnule Președinte, decât prin rugăciune, cerând Domnului să vă protejeze pe dvs., să protejeze Statele Unite și întreaga omenire de acest atac enorm al vrăjmașului? Puse față în față cu puterea rugăciunii, înșelătoriile fiilor întunericului se vor prăbuși, comploturile lor vor fi scoase la lumină, trădarea lor va fi arătată public, puterea lor înspăimântătoare va dispărea ca și cum n-ar fi fost, adusă la lumină și expusă drept ceea ce este: o înșelăciune infernală.

Domnule Președinte, rugăciunea mea este întotdeauna îndreptată către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi trimis de Papa Benedict al XVI-lea în calitate de Nunțiu Apostolic. În acest ceas dramatic și decisiv pentru întreaga umanitate, mă rog pentru dvs. și, de asemenea, pentru toți cei care sunt alături de dvs. în guvernul Statelor Unite. Am încredere că poporul american stă alături de mine și de dvs. în rugăciune către Dumnezeu cel Atotputernic.

În unitate împotriva Inamicului Invizibil al întregii umanități, vă binecuvântez pe dvs. și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană și pe toți bărbații și femeile de bună credință.

+ Carlo Maria Viganò

Arhiepiscopul Titular din Ulpiana

Fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii

Comentariul teologului catolic Taylor Marshall asupra scrisorii lui Vigano și a menționării sloganului masonic Solve et Coagula


Categorii

"Black Lives Matter"/ Miscarile violente de schimbare culturala, 1. DIVERSE, America, Masonerie, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Progresism/ Justitie sociala, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva populatiei, Revolte populare, revolutii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “ARHIEPISCOPUL CATOLIC VIGANO transmite un avertisment puternic către președintele Trump: în spatele violențelor sunt cei care vor să profite de DEZORDINEA SOCIALĂ. Trimiteri directe la FORȚELE MASONICE și critici dure la adresa clericilor „BISERICII SUBTERANE”, vasali mercenari ai statului profund, gândirii aliniate și NOII ORDINI MONDIALE

  1. @Raul:

    Prudenta… fata de cine, fata de ce?

  2. Frumos. Cam maniheist, dar frumos, e mai simplu si mai pe intelesul oamenilor asa. Oare mesajul acesta s-a auzit cu adevarat?

  3. Pingback: Cum o ia AMERICA pe urmele RUSIEI BOLȘEVICE. Comentarii, reacții și analize despre stupefianta REVOLUȚIE CULTURALĂ care a cuprins SUA/ Tucker Carlson despre Black Lives Matter și sensul revendicării ABOLIRII POLIȚIEI/ Soros, revoluționarii profes
  4. Pingback: LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM? Reflecții despre o CATASTROFĂ IMINENTĂ. SUA ca stat semieșuat, sfârșitul vechii ordini și milenarismul totalitar al mișcării Woke
  5. Pingback: Activist proeminent al Black Lives Matter incită la DEMOLAREA statuilor lui Iisus și Maicii Domnului pe motiv de „SUPREMATISM ALB”. Cu toate acestea, înalți clerici catolici și ortodocși se alătură BLM/ URMĂTOAREA ȚINTĂ A REVOLTELOR: CREȘT
  6. Pingback: Trump citează pe Twitter un autor catolic: „SE DUCE UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI” (Video)/ Discurs bun, dar tradiv (?) al președintelui Americii de Ziua Independenței: IDEOLOGIA RADICALĂ CARE NE ATACĂ VA TRANSFORMA SOCIETATEA NOASTRĂ Î
  7. Pingback: JIM CAVIEZEL, actorul principal din Patimile lui Hristos: PERSECUȚIA ÎNCEPE DIN INTERIORUL BISERICII. Actorul se referă la cardinalii și episcopii ce „colaborează” cu promotorii CULTURII ANULĂRII și ai închiderilor bisericii sub pretextul pand
  8. Pingback: Cardinalul Vigano: Statul Profund se aliază cu BISERICA SUBTERANĂ pentru a transforma Vaticanul în ARMA SPIRITUALĂ a NOII ORDINI MONDIALE. Clericul catolic acuză iezuiții americani pentru finanțările primite de la SOROS/ „Filantropul” susține
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare