Mitropolitul Serafim de Pireu: SE INCEARCA REDUCEREA MEA LA TACERE

19-05-2012 2 minute Sublinieri


Urmand cuvantul mantuitor al  Dumnezeului celui intrupat, anume ca madularele Trupului Sau trebuie sa fie sarea pamantului si lumina lumii, si ca viata lor trebuie sa marturiseasca  in fiecare zi  adevarul Evangheliei, care spune ca “nu poate o cetate aflata pe varf de munte sa se ascunda“ (Matei 5:13-14), sunt dator, in calitate de păstor al Bisericii, sa fac cunoscute cele ce se intampla in privinta nevrednicei mele persoane.

Asa precum

cu putin timp inainte asa zisele sindicate ale  “iubirii homosexuale” m-au acuzat in justitie pentru o asa zisa insulta adusa lor, deoarece vorbesc impotriva pacatului de moarte al homosexualitatii, care desparte omul de Dumnezeul vesnic si care este contrar fiziologiei si psihologiei umane si care incearca sa rastoarne  ontologic fiinta umana, cu ajutorul  domnului Panagiotis Dimitra, reprezentantul comitetului pentru drepturile omului de la Helsinki, o organizatie non-guvernamentala (ONG), avand ca rezultat declararea nevinovatiei mele prin hotararea definitiva nr 455/2011, data prin ordinul procurorului Curtii de Apel din Atena,

tot asa, inca odata,

– aceste ONG-uri, cu sustinerea d-lui. Moris Chatzi, editorul publicatiei “Krisara”, care se ocupa cu teme evreiesti, si a d-lui Abdulah Dede, care s-a autointitulat in Grecia, incalcand Tratatul de la Lausanne care nu recunoaste minoritatea turca deoarece aceasta este inexistenta, ca fiind reprezentantul “Miscarii pentru drepturile omului ale minoritatii turce”, ma cheama in justitie pentru o presupusa incalcare a articolului 1 si 2 al legii 927/1929,”Sanctionarea  actelor care au ca scop discriminarea rasiala”, si in legatura cu decizia cadru a Consiliului European nr. 913/DEF/28.11.2008, datorita pozitiilor mele publice care se refera la Sionismul International si Islamism, fiind gresit invocate prevederile respectivelor legi, deoarece niciodata prin cuvantul meu nu am dorit sa provoc o discriminare, incitare la ura si violenta impotriva unor persoane, ci am cautat sa arat, atat cat intra in responsabilitatea mea de Episcop, Adevarul faptelor, exprimand in mod liber parerile mele, asa cum este garantat de Constitutia tarii.

Desigur, folosesc declaratii denaturate referitoare la pozitiile mele, [printre care cele] ale fostului purtator de cuvant al guvernului, dl. Petaloti, ale presedintelui DISY, dna Dora Bakoiany, ale Mitropolitului Dimitriadei, kir Ignatie, ale Sfintei Arhiepiscopii a Americii, ale presedintelui AXEPA, dl. Nikolaou Karakosta, ale Consiliului Evreiesc Central din Grecia, ale mitropolitului Frantei, kir Emanuel, ale dl Stavros Zoumboulaki, editorul “Neas Estias” etc.

Reclamantii au trecut cu vederea, in plangerile lor, faptul ca ne gasim intr-o tara democrata si libera, in care libertatea de exprimare reprezinta un drept constitutional legitim al persoanei si, prin urmare, daca sunt in dezacord cu parerile mele, au posibilitatea sa le confrunte in mod public.

Am postat pe internet o lucrare comparativa  intre Crestinism si Islam in care demonstrez ca Islamul este o religie construita de oameni si nu poate fi atribuita unei sfinte revelatii, precum este Crestinismul, si nici un reprezentant al Islamului nu a indraznit sa contrazica aceasta lucrare.

De asemenea, am demonstrat pubic, cu argumente incontestabile din Vechiul Testament si din Profeti, adresandu-ma Rabinului sef al Tesalonikului, dl Frizin, faptul ca Fiul intrupat si Cuvantul lui Dumnezeu Iisus Hristos este singurul Mesia adevarat si ca cel pe care il asteapta Iudaismul va fi ingrozitorul Antihrist.  

Iarasi, nimeni nu a indraznit sa imi contrazica articolul. Sa se incerce reducerea mea la tacere prin procese nefondate si nesfarsite este pura desertaciune.

Cu smerenie si iubire ii indemn pe prigonitorii mei sa se pocaiasca cu sinceritate, sa-L primeasca pe singurul Mantuitor  si Rascumparator Domnul Iisus Hristos, deoarece, altfel, isi vor trai viata inselati de idolii mincinosi ai acestei lumi si in, viata de dincolo, vor trai continuarea acestei inselari nesfarsite in timp si spatiu.

Mitropolitul

+ Piraeus SERAFIM

traducere pentru razbointrucuvant de E.P.

 

 


Categorii

Mitropolitul Serafim de Pireu, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Mitropolitul Serafim de Pireu: SE INCEARCA REDUCEREA MEA LA TACERE

  1. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/11/30/parintele-arsenie-boca-despre-cum-arata-un-episcop-adevarat/

    Se pare ca si Mitropolitului Serafim de Pireu i se potrivesc cuvintele spuse cindva de Sfintul Vasile cel Mare:

    ….
    Dacă i-am zis: “Niciodată n-am văzut om ca dumneata” ştiţi ce mi-a răspuns? “Poate că niciodată n-ai văzut episcop“!

  2. O, Doamne, nimeni nu a indraznit sa atace cuvantul IPS pentru ca stiu ca are dreptate in ceea ce spune.

    Stapanul tarinei lucreaza in plina zi, in lumina, pentru ca el nu are nimic de ascuns, dar vrajmasul lucreaza noaptea, la adapostul intunericului si anonimatului. Nelegiuirile toate se fac la adapostul intunericului, cu mana straina, tocmita anume pentru asa ceva.

    “Asemenea este împărăţia cerurilor omului care a semănat sămânţă bună în ţarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmaşul lui, a semănat neghină printre grâu şi s-a dus…”

  3. Daca aveti un link catre lucrarile cele doua ale parintelui Serafim sau daca le-ati tradus si postat deja, va rog dati o adresa unde pot fi cititie.

    Multumesc

  4. da, dati-ne linkul la cele doua articole ale Ips Serafim. Chiar daca sunt in greaca, Google-Translate le poate face cvasi-inteligibile. 🙂

  5. Da , multa mangaiere aduce cuvantul Ips Serafim , deoarece vedem ca atitudinea sa este in acelasi duh cu aceea a parintilor luptatori ai Bisericii . Care va sa zica , ce am citit in scrierile vechi este sustinut si astazi cu tarie .
    Doamne ajuta !

  6. As dori foarte mult sa iau legatura cu persoana care v-a tradus textul. Daca va fi de acord , ii puteti da adresa mea de e-mail , va rog?

  7. @Magdala:

    Da.

  8. Pingback: IPS Serafim de Pireu despre blasfemica piesa de teatru “Corpus Christi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: IPS Serafim de Pireu este ”fundamentalist” si ”antisemit” pentru Hillary Clinton. Cum explica mitropolitul Departamentului de stat VENIREA ANTIHRISTULUI si rolul BILDERBERG - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. carmen noua romanilor ne lipseste ft. mult un om precum mitropolitul serafim de pireu

  11. Pingback: Pastorala patrunzatoare la Nasterea Domnului a MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU. De ce omul de azi nu mai intelege vestea minunata adusa de Maica lui Dumnezeu? SI DESPRE RAUTATEA UCIGASA A IROZILOR DINTOTDEAUNA -
  12. Pingback: Mitropolitul Serafim de Pireu: dovedire amanuntita a LUCIFERISMULUI ANTIHRISTIC continut in CULTUL MASONERIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare