NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate

8-07-2020 5 minute Sublinieri

Noul totalitarism (patologizat)

C.J. Hopkins/ ConsentFactory 

Era inevitabil să se ajungă la asta… mulțimi de cămăși brune, pline de ură, care urmăresc oamenii care nu poartă măști și fac tot posibilul ca aceștia să fie dați afară de la locul de muncă, plăcuțe pe care scrie „n-aveți mască, nu cumpărați nimic puse în fața magazinelor, personalul de securitate oprindu-i pe cei care nu poartă măști să intre, oameni paranoici, îmbrăcați ca niște extratereștri, arătând cu degetul și urlând la vederea cumpărătorilor fără măști care se află în mijlocul lor, echipe de gorile care îi atacă și îi arestează pe acești oameni…

Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate.

Și nu vorbim despre Maskenpflicht-Sturmabteilung (diviziile SS ale naziștilor). Noua narativă oficială este omniprezentă. Mass-media corporatizată pompează isteria de masă cu privire la „Spitalizările Covid-19” (adică, oricine a fost internat în spital pentru orice problemă și care a ieșit pozitiv la testarea de coronavirus) și „incidente majore” (adică, oameni care merg la plajă).

Poliția instalează turnuri de pază ad-hoc de monitorizare a distanțării sociale la Londra. Peste tot vedem afișe de propagandă și panouri publicitare care repetă aceleași sloganuri neo-goebbelsiene, amplificând isteria artificială de masă. Disidența și nonconformismul sunt patologizate, „diagnosticate” ca psihopatie și paranoia. Vaccinările obligatorii sunt pe drum.

Nu credeți că glumeau, nu-i așa, când au început să introducă narativa oficială Minunata Nouă Normalitate încă din luna martie?

Ne-au spus, în mod clar, ce urma să se întâmple. Ne-au spus că viața se va schimba… pentru totdeauna. Ne-au închis în casele noastre. Au ordonat închiderea bisericilor și a sinagogilor. Au ordonat poliției să comită abuzuri și să ne aresteze dacă le încălcăm ordinele arbitrare. Au închis școlile, parcurile, plajele, restaurantele, cafenelele, teatrele, cluburile, orice loc în care s-ar aduna oamenii.

Au smuls copiii din brațele mamelor, au bătut și au arestat alte mame pentru infracțiunea de „a fi purtat măștile în mod necorespunzător”, au târât pasagerii fără mască afară din autobuzele publice, au bătut fără motiv și au arestat oamenii pentru că nu se „distanțează social” pe trotuar, au încătușat oamenii cu sisteme de monitorizare legate de gleznă și au intimidat pe toată lumea cu roboți și drone.

Au scos în afara legii protestele, apoi i-au vânat pe cei care au participat la ele și i-au hărțuit chiar la ei acasă. Au început să urmărească contactele sociale și mișcările tuturor. Au elaborat noi legi „de urgență” pentru a putea să îi bage pe oameni în carantină forțată. Au făcut asta în mod deschis. Au făcut mare tam-tam pentru măsurile luate. E puțin probabil că au ascuns ceva din ceea ce au făcut.

Adevărul este că ne-au spus exact ce urma să se întâmple și ne-au sfătuit să ne ținem gurile închise și să ascultăm ordinele. În mod tragic, majoritatea oamenilor au făcut exact asta. În doar patru luni, GloboCap a impus cu succes totalitarismul – totalitarismul patologizat – societăților din întreaga lume. Nu este totalitarismul tradițional, cu un dictator și un sistem cu un singur partid, etc. Este mai subtil și mai insidios decât atât. Dar totuși este totalitarism.

GloboCap nu ar fi putut realiza acest lucru fără aprobarea (sau cel puțin consimțământul tacit al) marii majorități a maselor. Isteria în masă legată de coronavirus a fost o lovitură măiestrită a propagandei, dar propaganda nu este totul. Nimeni nu este păcălit cu adevărat de propagandă, sau nu pentru mult timp, în niciun caz. După cum remarcau Gilles Deleuze și Félix Guattari în deschiderea cărții Anti-Oedipus (1972):

„Masele nu sunt compuse din neghiobi inocenți. La un moment dat, sub anumite condiții condiții, ele și-au dorit fascismul, și tocmai această pervertire a dorinței maselor trebuie să fie justificată.”

Nu voi încerca să justific „pervertirea dorinței maselor” în acest eseu, dar vreau să explorez puțin mai adânc noul totalitarism patologizat.

În acest punct, voi presupune că înțelegeți că narativa oficială despre „pandemia apocaliptică” este bazată pe propagandă, speculații cu totul nefondate și isterie în masă, și că sunteți deja conștienți că avem de-a face cu un virus care provoacă simptome ușoare până la moderate (sau absolut nici un fel de simptome) la 95% dintre cei infectați și că peste 99,5% supraviețuiesc… așadar, în mod clar, nu există nici un motiv de panică generalizată sau vreo justificare pentru „măsurile de urgență” totalitare care au fost impuse.

De asemenea, voi presupune că ați urmărit cum GloboCap a oprit temporar programul „pandemia mortală” pentru a aduce în prim-plan protestele BLM, apoi l-a pornit din nou imediat ce aceste proteste și-au pierdut din intensitate, și că ați observat cum propaganda lor a trecut la prezentarea „numărului de cazuri” atunci când numărul relativ mic de morți a devenit prea stânjenitor pentru a continua să sperie lumea.

Așadar, nu-mi voi pierde timpul demontând isteria. Să vorbim despre totalitarismul patologizat.

Geniul totalitarismului patologizat este la fel ca acea glumă veche despre diavol … cea mai mare păcăleală a diavolului a fost să ne convingă că nu există. Totalitarismul patologizat pare să emane de nicăieri și de pretutindeni, simultan; astfel, din punct de vedere tehnic, nu există. Nu poate exista, pentru că nimeni nu este responsabil pentru asta, deoarece toți sunt de fapt responsabili.

Isteria în masă este sângele său. Se hrănește cu frica existențială. „Știința” este strigătul său de luptă. Nu știința adevărată, nu fapte demonstrabile, ci „Știința” ca un fel de zeitate al cărei nume este invocat pentru a reduce la tăcere ereticii sau pentru a ușura disconfortul disonanței cognitive ce rezultă din încercarea disperată de a crede absurditățile narativei oficiale.

Celălalt aspect genial al acestuia (din punctul de vedere GloboCap) este că e inepuizabil, reciclabil la nesfârșit. Spre deosebire de alți inamici oficiali, „virusul mortal” ar putea fi orice virus, orice agent patogen. Tot ce trebuie să facă de acum încolo GloboCap este să „descopere” un microorganism „nou” care este extrem de contagios (sau care imită un alt microorganism care deja este în circulație) și să-l fluture în fața oamenilor. Apoi pot pune în mișcare Mașinăria Fricii și să înceapă să profețească sute de milioane de morți dacă toată lumea nu face exact așa cum spun ei.

Ei pot să joace această comedie proastă … ei bine, la nesfârșit, ori de câte ori păturile muncitoare devin neliniștite, sau este ales un președinte neautorizat sau pur și simplu cineva dorește să aibă parte de puțină distracție pur sadică.

Chiar nu este intenția mea să vă deprim, dar, serios acum, petreceți o oră pe Internet sau stați de vorbă cu unul dintre prietenii dvs. isterici care dorește să facă purtarea măștilor obligatorie, în mod permanent. Aceasta este mentalitatea Minunata Nouă Normalitate… irațională, paranoică și totalitară. Așa că, nu, viitorul nu pare foarte luminos pentru nimeni care nu este pregătit să se comporte ca și cum lumea ar fi o mare secție de boli infecțioase.

Am interacționat recent cu o serie de corona-totalitari extrem de paranoici (ca un fel de experiment social). Se comportă exact ca membrii unei secte.

Atunci când sunt puși în fața faptelor și a logicii elementare, în primul rând vă inundă cu propagandă media și cu speculații isterice din partea unor „experți medicali”. Apoi, după ce demontezi acele prostii, ei încearcă să vă manipuleze emoțional, spunându-vă niște povești sfâșietoare „trăite personal” despre oamenii pe care „cumnații” terapeuților lor, care sunt medici, i-au privit neputincioși în timp ce „mureau în agonie” atunci când plămânii și inimile le-au explodat în mod misterios.

Apoi, după nu înghițiți nici momeala asta, încep să strige în mod isteric, cuprinși de paranoia („AȘTEAPTĂ SĂ VEZI PÂNĂ CÂND TE-OR INTUBA PE TINE!”… „ȚINE-ȚI SALIVA MURDARĂ DEPARTE DE MINE!). Și să îți latre ordine și sloganuri „POARTĂ NENOROCITA AIA DE MASCĂ, COPIL FĂRĂ MINTE CE EȘTI”… „N-AI PANTOFI, N-AI CĂMAȘĂ, N-AI MASCĂ, N-AI VOIE SĂ CUMPERI!”)

Ceea ce… OK, ar fi oarecum amuzant (sau teribil de trist), dacă acești oameni paranoici nu ar fi doar niște flașnete care papagalicesc vocea puterii oficiale (adică GloboCap), care transformă ceea ce a mai rămas din societate într-un coșmar totalitar paranoic și patologizat chiar în fața ochilor noștri. Sunt ca „femeia în roșu” din The Matrix. Când le vorbești, de fapt cu ei vorbești. Vorbești cu agenții. Vorbești cu mașinile. Încercați la un moment dat. Vei vedea ce vreau să spun. Este ca și cum ai vorbi cu un singur algoritm care rulează în creierul a milioane de oameni.

Nu vreau să vă mint. Nu îmi fac mari speranțe. Nimeni dintre cei care înțeleg atracția (adică seducția) totalitarismului nu are cum să își facă speranțe. Oricât de mult nu ne-ar plăcea să o recunoaștem, este captivant și eliberator să faci parte din gloată, să predai către alții povara autonomiei personale și a responsabilității individuale, să te contopești într-o „mișcare” fanatică care construiește o nouă „realitate” susținută prin forța brută a statului… sau a imperiului capitalist global transnațional.

Este o atracție irezistibilă pentru majoritatea dintre noi. Șansa de a face parte din ceva de genul acesta și de a-ți dezlănțui ura asupra celor care refuză să accepte noua religie… să-i ridiculizeze public, să-i umilească, să-i separe de societatea normală, să-i vâneze și să obțină concedierea acestora de la locul de muncă, să se bucure atunci când poliția comite abuzuri și-i arestează, să-i diagnosticheze drept „anormali” și „inferiori”, acești deviaționiști ai societății, acești „diferiți” subumani, care îndrăznesc să conteste autoritatea Partidului sau a Bisericii sau Statului, a Reichului sau a Științei.

În plus, în ochii GloboCap (și a milioanelor sale de adepți fanatici, care scandează slogane), astfel de devianți care nu poartă mască sunt periculoși. Sunt ca o boală … ca o epidemie. O boală a corpului social. Dacă refuză să se conformeze, va trebui să fie tratați, băgați în carantină, sau ceva de genul acesta.

Sau pot alege să se predea la Minunata Nouă Normalitate, să nu se mai poarte ca niște copii fără de minte, și să poarte o nenorocită de mască.

La urma urmei, este doar o bucată inofensivă de pânză.

CJ Hopkins este un dramaturg american, romancier și autor de satiră politică, câștigător a numeroase premii, care locuiește în Berlin. Piesele sale au fost publicate de Bloomsbury Publishing și Broadway Play Publishing, Inc. Romanul său distopic, „Zona 23”, a fost publicat de Snoggsworthy, Swaine & Cormorant. Primul volum al eseurilor sale „Consent Factory” a fost publicat de Consent Factory Publishing, o filială a Amalgamated Content, Inc. El poate fi citit pe cjhopkins.com sau consentfactory.org.

PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII

Șeful Consiliului Științific din Franța: PREȚUL CARANTINEI, PREA MARE. Oficialul EXCLUDE repetarea măsurii, chiar dacă va exista valul doi de COVID-19/ Filosoful Bernard-Henri Lévy: M-a surprins INCREDIBILA NOASTRĂ DOCILITATE/ Medici din Italia despre riscul ca DECESELE „COLATERALE” să fie mai multe decât cele ale PANDEMIEI/ Studii care au stat la baza unor POLITICI PANDEMICE, bazate pe DATE SUSPECTE/ The Jerusalem Post: DISTANȚAREA SOCIALĂ, UN JAF ISTORIC

SCHIMBAREA UNEI ERE. Filosoful coreean Byung-Chul Han despre ȘOCUL PANDEMIC și BIOPOLITICA DIGITALĂ care preia controlul CORPURILOR noastre într-o societate disciplinară. „Virologia descurajeaza teologia”/ Laurent Gayard despre atracția pentru modelul chinez al TOTALITARISMULUI DE CONSUM

CULTUL SIGURANȚEI ȘI MEDICINA CA RELIGIE. Mircea Miclea despre efectele izolării sociale: „Oamenii o să renunțe la libertate. Și asta e grav, extrem de grav!”/ GIORGIO AGAMBEN: „Gândirea acelora care continuă să caute adevărul și să respingă MINCIUNA DOMINANTĂ va fi, așa cum se întâmplă deja în fața ochilor noștri, respinsă și acuzată de răspândirea de știri false”

Regizorul CRISTI PUIU, reflecții amare despre „REGIMUL CÂINESC” și „non-sensul de talie cosmică” al DISTANȚĂRII SOCIALE și restricțiilor anti-covid. „Mi-e teamă că ne îndreptăm către o formă de TOTALITARISM pe care nu îndrăznim să îl denumim. Când vom ajunge să ne gândim o să ne gândim din puşcărie la asta”

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

GIORGIO AGAMBEN despre instaurarea „TERORII SANITARE” și permanentizarea DISTANȚĂRII SOCIALE. Se va mai putea defini o astfel de societate ca fiind UMANĂ?/ Fostul președinte al Cehiei, Vaclav Klaus: DACĂ OAMENII NU VOR SPUNE NU, NE AȘTEAPTĂ O DISTOPIE!

REACȚIE PUTERNICĂ ÎN SPAȚIUL CATOLIC ÎMPOTRIVA „ODIOASEI TIRANII TEHNOLOGICE”. Cardinali, episcopi, medici, jurnaliști și avocați semnează un APEL în care avertizează asupra pregătirii unui GUVERN MONDIAL DISCREȚIONAR prin măsurile de combatere a pandemiei și reclamă AUTONOMIE în ceea ce privește CULTUL LITURGIC

Reflecții asupra crizei pandemice/ DRUMUL SPRE TIRANIE e pavat cu pandemie/ SALVAȚIONISMUL MEDICO-PENITENCIAR și privarea de realitate/ O gigantică operațiune de FALSIFICARE a adevărului

Tucker Carlson denunță instaurarea TOTALITARISMULUI în numele sănătății publice. „Au pus națiunea în arest la domiciliu. Asta se întâmplă astăzi, chiar acum” (Video)

NELINIȘTI LEGITIME: Asimptomaticii, spitalele-hale de carton, #vinroboții și soluția bizară a izolării forțate și prelungite în locuri care amintesc de un spațiu penitenciar. DISTOPIA DE LÂNGA NOI sau cum ar putea COVID-19 să devină un veritabil COVID-1984, dacă vom continua să TĂCEM cu toții. IVONA BOITAN: “Păi nu e pușcăria asta numai bună pentru cei care dau aiurea din gură și nu sunt de acord?”

OPINII #In-numele-Libertatii. CENZURA COVID, semnele intoarcerii in forta a POLITIEI GANDIRII, a TURNATORIEI GENERALIZATE si a jinduirii dupa “tatuci” salvatori. ASASINAREA DEZBATERII PUBLICE si linsajul vocilor alternative. GENERATIA “MARELUI INCHIZITOR”, pentru care LIBERTATEA celuilalt este un AFRONT/ “Cine hotaraste ca sunt STIRI FALSE? Cei care detin PUTEREA. Fix la fel cum, pe vremuri, Europa Libera era interzisa de comunisti”

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Declaratii sincronizate de tip PROGRAMATIC ale unor “profeti” apartinand ELITELOR NOII ORDINI (Noul Star ANDREW CUOMO si „batranii” Gordon Brown, Kissinger, Roubini): “Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!”. GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC TOTAL, continuarea masurilor de DISTANTARE SOCIALA si de SUPRIMARE A LIBERTATILOR, mare depresiune economica (si VIDEO)

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

Filosoful italian Giorgio AGAMBEN despre CONTAGIUNE și NORMALIZAREA STĂRII DE URGENȚĂ

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate

  1. Pingback: Parintele Tudor Ciocan despre “ZEUL COVID” si NOUA RELIGIE MINCINOASA care cauta castigarea sufletelor noastre, prin FRICA si SILNICIE (audio, text) | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: Filosoful belgian Michel Weber despre PROIECTUL TOTALITAR al crizei Covid-19. „Dacă populația rămâne izolată în teroare, nimic nu va sta în calea CELUI MAI BARBAR REGIM din toate timpurile”
  3. Pingback: MILITARIZAREA NOULUI NORMAL. Care este semnificația războiului împotriva „terorismului intern”, în care sunt asimilați „teoreticieni ai conspirației” și „negaționiști ai realității”?
  4. Pingback: „EXPERIMENT CIUDAT”, „CONTROL AL MINȚII”, „DISTOPIE”. Experții guvernului Marii Britanii care au gestionat comunicarea în pandemie admit că au ÎNFRICOȘAT DELIBERAT populația. „Folosirea fricii duce spre totalitarism”/ Giorgio Agambe
  5. Pingback: Covid 1984 – p(l)andemie – vaccipare – Internet of Bodies – Great Reset – Brave New World | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
  6. Pingback: CJ Hopkins: MAREA EPURARE A NOII NORMALITĂȚI A ÎNCEPUT. Noul totalitarism pseudo-medical, „științific”, și segregarea noilor suboameni, „nevaccinații”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare