TUCKER CARLSON despre NOUL SOVIETISM al teoriei critice rasiale. „Contestaţi regimul şi le vom face rău copiilor voştri” (Video)

26-07-2021 6 minute Sublinieri

Fox News:

Tucker Carlson: If you question critical race theory, crazed ideologues will attack you and hurt your children

Bună seara şi bine aţi venit la Tucker Carlson. Sper că aţi avut un 4 Iulie minunat, astăzi este o zi ce merită sărbătorită. În pofida a ceea ce e posibil să citiţi zi de zi în presă, ţara aceasta încă este o ţară  măreaţă. În ce alt loc vă puteţi duce şi să fie mai bine? Nicăieri! America este încă plină de oameni fericiţi, decenţi, care gândesc cu capul lor. Atitudinea conducătorilor noştri s-ar putea să se fi schimbat într-un mod dramatic în ultimii ani – şi s-a schimbat – dar virtuţile poporului nostru nu s-au schimbat. Asta e vestea cea bună. Vestea cea proastă este că oamenii de la conducere lucrează cu spor să ne facă pe noi, americanii, să ne urâm propria ţară. Dacă aţi făcut greşeala să intraţi pe internet în acest sfârşit de săptămână i-aţi putut vedea deversându-şi mizeriile în social media.

În loc să se bucure de hot-dog şi de artificii cu copiii pe care nu-i au, erau pe Twitter vorbind despre sclavagism şi supremaţia albă şi ce loc înfiorător de rău sunt Statele Unite ale Americii.

Este uşor să ignori oameni de genul acestora. Pur şi simplu iţi închizi ecranul şi apoi iţi vezi de propria-ţi viaţă. Din păcate este mult mai dificil să-ţi păzeşti copiii de ei. Aceasta este problema.

Cazul de faţă: Săptămâna trecută cea mai mare asociaţie a profesorilor din ţară, Asociaţia Naţională a Educaţiei, a anunţat că prioritatea ei numărul unu este să facă obligatorie în fiecare clasă îndoctrinarea antiamericană şi pe bază de rasă.

Toate şcolile, de la grădinita la clasa a 12-a, a declarat Asociaţia, trebuie să-i înveţe pe copii că „supremaţia albă, rasismul faţă de negri, rasismul faţă de popoarele indigene, rasismul în general, patriarhatul, cisheteropatriarhatul, capitalismul, abilitismul şi antropocentrismul se regăsesc în fiecare aspect al societăţii americane.”

Deci dacă eşti un american alb şi heterosexual, chiar dacă eşti un copil foarte mic, eşti vinovat, este vina ta, eşti o persoană rea. Asta or să spună profesorii şi învăţătorii copiilor voştri începând cu toamna aceasta. Asociaţia Profesorilor a încheiat această declaraţie cu următoarea frază, care este atât de amuzant revelatoare şi sperăm că locu ei este într-un muzeu şi că va ajunge să aparţină unuia cândva: „Aşa cum vechiul proverb african spune: Cunoaşte-te pe tine însuţi!…”

Proverbul african! Doar că nu este un proverb african! Cunoaşte-te pe tine însuţi este, desigur, un proverb grecesc, după cum ştie orice persoană şcolită. A fost înscris de grecii antici la templul lui Apolo din Delfi, iar Asociaţia Profesorilor, Asociaţia Profesorilor!!, n-a ştiut acest lucru elementar. Aşa că oamenii aştia nu sunt doar nişte ideologi nebuni, sunt şi proşti. Copiii voştri sunt învăţaţi de unii dintre cei mai ignoranţi oameni din această ţară. Cum de s-a întâmplat asta? Dumnezeu ştie cum s-a întâmplat asta, însă aţi face bine să nu vă plângeţi din pricina asta, altfel garda pretoriană a lui Joe Biden vă va acuza la televizor de rasism.

CNN Alert: “Dar fostul vicepreşedinte, de asemenea, alăturându-se echipei GOP înfătişează critici false ale dreptei politice cu privire la educarea asupra teoriei critice rasiale: << Gates şi ceilalţi trumpişti vor ca teoria critică rasială să fie mai degrabă un avertisment vizibil, nu un semnal pentru cunoscători… Aici e vorba despre stanga woke care vrea să-l facă pe omul alb să plătească pentru chestii.”

MSNBC: Presupoziţii că teoria rasismului inversat au reprezentat de decenii principala formă de discurs a republicanilor contemporani. Şi acum au o nouă sperietoare de care să se agaţe – teoria critică rasială.

Aww, e o „sperietoare, e “omul negru”! Nu e real, doar ţi-ai imaginat, eşti nebun! În ciuda faptului că profesorii au menţionat acest lucru într-un document cerând să li se predea elevilor această teorie critică rasială.

Dar dacă observi asta, dacă te opui în orice fel acestei noi obsesii cu privire la rasă, un subiect faţă de care nicio persoană normală nu vrea să dezvolte vreo obsesie, atunci tu însuţi eşti obsedat de rasă si trebuie să fii oprit fiindcă eşti periculos. Asta zic aceştia. Şi nu doar o mică parte dintre ei ci toţi! Şi, ca de obicei, o spun la unison.

Aşa că ce poate să facă o persoană obişnuită cu privire la asta? De ce ai nevoie ca să poţi lupta împotriva acestui lucru? Căci, desigur, ar trebui să luptăm împotriva acestui lucru, deoarece totul e în joc. Nu poţi avea o democraţie multirasială dacă oamenii se retrag în interiorul tribului lor şi încep să se urască între ei, aşa cum această teorie îi învaţă să facă. Şi ce faci?

Ei, orice ai face, va fi nevoie de curaj. Daniel Concanon a învăţat asta pe propria lui piele şi nu i-a fost uşor. Până acum câteva săptămani Concanon a fost un adminsitrator al Şcolii Elementare Northwest din Manchester, New Hampshire. Precum toţi angajaţii şcolii, a fost obligat să participe la un instructaj cu privire la tarele morale inerente specifice omului de culoare alba. Ca un american şi un om normal, ca unul care îl admira pe Martin Luther King, s-a opus acestui curs. Pe de alta parte, el, ca mulţi alţii, nu avea nicio putere sa facă ceva în privinţa asta, nu era un om bogat, câştiga aproximativ 30.000 de dolari anual, prin urmare avea nevoie de acel serviciu.  Dar, în final, conştiinţa nu l-a lăsat să participe la ceva atat de otrăvitor, aşa că şi-a dat demisia. Daca aveţi puţin timp la dispoziţie, căutaţi-l şi citiţi-i scrisoarea de demisie. E online şi se termină în felul următor: <Le doresc ucenicilor lui Troţki de la Districtul Şcolar din Manchester să aibă parte numai de eşec în demersul lor către distrugerea civilizaţiei. Vă las cu singurul răspuns verbal demn de a fi spus în faţa unei îndoctrinări anti-albe: F… you!>

Nu demult, oameni precum Concanon, bărbaţi şi femei, erau consideraţi eroi. E un om cu conştiinţă, a fost dispus să-şi sacrifice propriul loc de muncă să facă ceea ce trebuie. Dar în prezent el nu mai este considerat un erou, e ca şi dispărut, s-ar putea să nu-i fi auzit numele decât în seara aceasta. Nu prea sunt multi precum Daniel Concanon în lume şi tocmai asta este buba. Cei puţini care se ridică sunt reduşi la tăcere pentru a nu-i urma nimeni. Media corporatistă n-are niciun inters de a le face cunoscută povestea.

Sau pe a tipului ăstuia, care este un tată ce s-a dus la o şedinţă a şcolii din Illinois şi a decis să spună câteva adevăruri evidente:

“O să-i învăţaţi în mod intenţionat pe copii că, de exemplu, acest copil alb are mai multe avantaje pentru ca e alb sau o să-i spuneţi unui copil alb că ai săi colegi negri sunt mai prejos şi oprimaţi? Cum de am două diplome în medicină dacă sunt, aici, printre voi, oprimat?! Două diplome în medicină, fără mamă, fără tată în casă, am muncit pe brânci în facultate. Vreţi să spuneţi că voi, oamenii albi, m-aţi oprit din a face asta? Vorbiţi serios? Sunt implicat în viaţa comunităţii de la 18 ani, vorbind faţă către faţă cu oamenii. Vreţi să ştiţi ceva? Nimeni nu ia de bună prosteala asta. Şi nu e niciun alb care să-i împiedice pe vreunul din tinerii cu care am vorbit să reuşească în viaţă. Aşa că teoria critică rasială este o mare prosteală.”

Trebuie să fie unul din acei oameni din alternativa dreaptă sau QAnon despre care CNN avertizează mereu. Este o prosteală, a zis, şi aţi auzit aplauzele din spate. Marea majoritate a americanilor cred că această teorie e o nebunie. Cred că oamenii ar trebui să fie judecaţi după faptele lor şi nu după culoarea pielii lor, cred în ceea ce a spus Martin Luther King. Deci este o prosteală, de fapt e mai mult decât atât, este o otravă care va sfârşi civilizaţia. Dar este peste tot. Cât de răspândită este, de fapt? De asta nu putem fi siguri. Până nu vom pune camere de filmat în clase aşa cum punem în pieptul poliţiştilor, până când nu vom organiza un Comitet de Revizie format din civili pentru a-i supraveghea pe oamenii care ne educă copii, formându-le minţile, nu vom putea şti cât de râspândită este această lucrare. Dar avem indicii.

Ştim că aceste idei, această otravă a ajuns până la şcoli private costisitoare din centrul statului Ohio, Columbus Academy fiind una dintre ele. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase din statul Ohio, taxele anuale fiind de 30.000 de dolari pentru fiecare student. În ultimul an această universitate, care are un trecut cu rezultate academice excelente, a început să fie obsedată de teoria rasei. Administraţia şcolii nu luptă să ajute tinerele mame necăsătorite sau să amelioreze situaţia cartierelor de negri – asta ar aduce cu adevărat un folos ţării; dacă vrei să vorbim despre rasă ce ar ar fi să ajutam nişte oameni? Dar nu, ei nu doresc acest lucru. Aşa că fac ceea ce face orice liberal de culoare albă care se simte vinovat – au adoptat aceeaşi programă legată de rasă.

“Unii oameni sunt mai buni decat alţii pe temeiul culorii pielii lor” – asta au predat în şcoli. Şi mulţi părinţi n-au zis un singur cuvânt, au mers cu valul. Nu ştiau ce se întâmplă sau le era prea frică să ia atitudine. Dar două mame au decis că nu vor accepta această situaţie, aşa că s-au opus. Numele lor sunt Andrea Groce si Amy Gonzales şi în ianuarie au decis că vor riposta. “Iubim această şcoală şi vom face ceva în privinţa asta”. Aşa că au fondat un grup pe care l-au intitulat Coaliţia pentru Academia Columbus care într-adevăr era pro Columbus – voiau să îmbunătăţească situaţia şcolii. Scopul lor a fost să oprească bigotismul şi să reîntoarcă universitatea pe făgaşul ei academic de mai înainte: să îi înveţe pe copii să citească, să îi înveţe istorie, matematică. Dar cei care conduc Academia Columbus nu voiau să audă de aceste lucruri, n-au vrut să ia parte la discuţie, nu au vrut câtuşi de puţin să asculte ce aveau de zis părinţii. Voiau ca Groce şi Gonzales să tacă şi să plece. Ele însă nu s-au dat bătute. Când înfurii o mamă cu privire la copiii ei, e foarte greu să o mai faci să renunţe. Aşa că luna trecută, în loc să le pedepsească pe ele, şcoala a decis să le pedepsească copiii. Academia Columbus le-a interzis celor trei fete ale lor sa intre în şcoală, le-au exmatriculat pentru ceea ce au făcut mamele lor. Deci: contestaţi regimul şi le vom face rău copiilor voştri. Sovieticii aşa au făcut, aşa a facut şi Academia Columbus.

Directoarea şcolii, un om mediocru pe nume Melisa Soterberg, a trimis o scrisoare către fiecare părinte din şcoală prin care explica motivul pentru care i-a pedepsit pe copii pentru păcatele părinţilor. Dar nu a scris-o singură, acea scrisoare a fost semnată de preşedintele consiliului de părinţi, cineva despre care ai fi crezut că ştie mai bine, un dezvoltator local numit Johnathan Cas, deci cineva care avea un loc de muncă, totuşi el a semnat scrisoarea. După spusele lui Soterberg şi Cas, prin îndrăzneala lor de a se plânge faţă de programa de predare de la Academia Columbus – care e reală – aceste două mame au cauzat „durere şi chiar îngrijorare cu privire la siguranţa fizică a studenţilor, părinţilor şi angajaţilor Academiei.” Cu alte cuvinte, dacă îndrăzneşti să ni te opui, nu te vom contrazice, te vom ataca, le vom face rău copiilor tăi şi te vom acuza pe tine de violenţă. Este un prejudiciu de natura fizică! Ne faci să ne temem!

 


Categorii

"Black Lives Matter"/ Miscarile violente de schimbare culturala, 1. DIVERSE, America, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Traduceri, Tucker Carlson, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “TUCKER CARLSON despre NOUL SOVIETISM al teoriei critice rasiale. „Contestaţi regimul şi le vom face rău copiilor voştri” (Video)

  1. Nu am fost preocupata de drepturile negrilor din America.Cred ca mai importante sunt drepturile romanilor in tara lor in fata unor puteri ca SUA , Franta sau Germania.Deja suntem sclavi in tara noastra , chair daca nu suntem negri.La noi nu este vorba de bigantism.SUnt copii cu ambii parinti plecati in strainatate la munca si care s ebizuie pe puterile scazute ale bunicilor.L anoi Iohani s, presedintele tarii si Catu , premierul flutura in vant pandemia covit si ca trebuie sa ne vaccinam .De ce sa ne vaccinam daca nu suntem bolnavi de covid?Se ameninta cu educatia sexuala inca de la clasa intai si cu drepturile LGTB chiar daca nu suntem de acord.De ce sa ma mai intereseze drepturile negrilor din america de vreme ce la noi nu mai functioneaza nimic.Sanatatea e pe butuci, la fel invatamantul , deci incotro?

  2. To Mada:
    Nu despre drepturile African Americanilor vorbeste Tucker, ci depre proiectul anti alb care ii va include si pe romani. A inceput o campanie anti alba si anti crestina care ne va afecta pe toti. E gretos sa vezi aici in USA cum intr-un training la serviciu se vorbeste impotriva albilor. Nu ati inteles de ce au postat asta Admins! E mult mai subtil decat pare! Dandu-le albilor tare in cap, nu vor mai avea opozitie pentru anti crestinism si pentru dictatura mondiala care e pregateste! Cat despre ce se vorbeste in scoli la voi, este penru ca le dati voie!

  3. Bine ati zis .

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare