PARADA COTIDIANA A IDEOLOGIILOR ANTI-UMANE SI ANTI-DIVINE (Noutati 1-2 iunie 2009)

2-06-2009 4 minute Sublinieri

 gadypropgz7.gif img-17jpg-300x201.jpg

„My summer of love” are scene explicite între lesbiene, dar organizatorii l-au situat în categoria filmelor pentru adolescenţi, lucru menţionat pe afiş.

 • Altermedia:

Anglia: Bisericile vor fi fortate sa angajeze homosexuali

Bisericile britanice si institutiile afiliate lor nu vor mai putea refuza la angajare homosexuali, chiar daca considera comportamentul persoanelor in cauza incompatibil cu principiile lor. Asa va prevede noua “Lege a Egalitatii”, introdusa de guvernul socialist britanic, lege care va intra in vigoare din 2010. Obligativitatea priveste toate posturile dintr-o biserica, cu exceptia celor care presupun celebrarea liturgica sau cateheza, a comentat ministrul adjunct al Egalitatii, Maria Eagle, intr-o declaratie la conferinta “Faith, Homophobia, Transphobia, & Human Rights” care a avut loc recent la Londra. Desi statul nu va interveni in chestiunile privind doctrina si ritalul, el poate totusi stabili ce se intampla in sectorul administrativ, a mai spus ministrul. “Statul are o datorie in a proteja cetatenii de un tratament inegal.” Un purtator de cuvant al Bisericii Anglicane a criticat prevederea spunand ca aceasta a fost introdusa in textul legii “fara sa fim consultati sau avertizati”. Bisericile se tem de ce este mai rau, vezi [aici] si [aici]. Deja, mai multe asezaminte catolice de caritate au preferat sa-si inchida portile decat sa se supuna unei legi care permite cuplurilor homosexuale sa adopte copii. Incurajat de “Legea Egalitatii”, Ben Summerskill, liderul grupului britanic Stonewall, una din cele mai puternice si influente organizatii ale homosexualilor din lume, a cerut ca bisericile sa fie fortate sa angajeze homosexuali si ca politia sa interzica protestele crestinilor impotriva legilor de acest tip. LifeNews.com face si o gluma amara pe aceasta tema: in curand, in Anglia, care se confrunta cu somajul in crestere, nu vor mai fi someri printre homosexuali, multumita faimoasei “discriminari pozitive”. Vor aparea noi postere: “Cauti o slujba? Fa-te homosexual si iti vei gasi chiar maine una!” (Altermedia)

Un avort numit România

 • Parintele Savatie Bastovoi: 

“A te opune comuniştilor nu înseamnă a face politică, ci a apăra puritatea Codului Penal” – Petre Ţuţea (video)

Cîntec de ziua mamei

Globalismul papocentric sau… repetitii pentru Antihrist

Sinoadele ecumenice – un documentar TVR care face apologia ecumenismului sub pretextul prezentarii Sinoadelor Ecumenice (e bizara totusi “scaparea” corecta cu recunoasterea coptilor, armenilor etc. ca monofiziti!), afirmand negru pe alb erezia conforma careia “Biserica Una…” practic nu mai exista in prezent si ea trebuie reconstituita prin unirea “bisericilor”!

Românii din Italia se închină fără să ştie la două chipuri cioplite: cuvioşii Onufrie şi Avondios (observam ca defaimarile murdare la adresa Man. Petru Voda de pe site-urile capcana “KSL-Lacasuri” si “Claudiu Devreme” (titlu ales ca batjocura la adresa lui Claudiu Tarziu) site-uri create special pentru denigrarea “traditionalistilor”, au ajuns sa fie preluate subtil si de Cotidianul, aceeasi publicatie care ridica in slavi modernismul lui PF Daniel. Autorul articolului, de aceasta data, este R.M. Vintilescu, un cunoscut adversar al traditiei si Bisericii. Nu s-ar explica altfel interesul brusc pe care Cotidianul il arata unei grupari fantomatice si dubioase de la Milano care se pretinde “biserica”, decat pentru a mai lansa o ironie la adresa Man. Petru Voda. De altfel, acest lucru este mai vizibil in ce a scris autorul articolului pe blogul sau).

Un medic din SUA care practica avorturi în stadii avansate de sarcină a fost ucis (un pretext numai bun pentru a declansa o prigoana impotriva gruparilor anti-avort din SUA, sau pentru a incepe o campanie mediatica agresiva prin care sa se schimbe orientarea opiniei publice americana, in prezent majoritar contrara avorturilor, spre deosebire de presedintele B. Obama, sustinator fervent al acestora.)

Veti face puscarie daca refuzati sa declarati simptomele gripei AH1N1

ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa

Se pregateste faza finala a viitorului mare razboi din Orient? ISRAELUL doreste pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care il neaga ca stat evreu si democratic

 • EVZ:

Obama va fi “sincer” cu Israelul

România, ţara “investiţiilor de mare succes” pentru israelieni

 • Adevarul:

Peres i-a mulţumit lui Băsescu pentru lupta sa împotriva antisemitismului 

Pe cine ameninţă Kim: Europa şi SUA

Coreea de Sud a trimis pe mare, la graniţa cu Coreea de Nord, vase înarmate cu rachete

 • Gardianul:

Tema de meditatie pentru Uniunea Europeana. Regimul Voronin si-a deschis un lagar de concentrare la Tighina

Cel mai mare faliment din istoria Americii: General Motors pune lacat

Ce fac bancile in criza: super profituri

50% dintre romani spun ca situatia lor financiara s-a inrautatit

 • Jurnalul national:

Din campania de inspaimantare a populatiei, pentru impunerea pseudo-stiitifica a ideologiei globale dezirabile: Încălzirea globală provoacă moartea a 300.000 de persoane pe an

Cernobîlul ameninţă cu poluarea apei ucrainene pentru următorii 300 de ani

Rusia: O catastrofă nucleară este inevitabilă

 • Evenimentul zilei:

Femei de pază la porţile „Gulagului” românesc

Amintiri despre temniceri în fustă

Locul unde limba română te bagă după gratii

Europă protectoare, caut alegători decişi

TRADUCEREA ARTICOLULUI:

Noutati in cercetare.

“Big Brother va va supraveghea cu incrancenare! Tinuta, transpiratia, si orice ciudatenie de-a ta pot sa iti cauzeze probleme in locuri precum aeroporturile.

Armata Statelor Unite cauta senzori biometrici care pot detecta semnale ale “intentiilor rele”.

Programele Departamentului Apararii (DA) inselator numit Cercetarea Inovativa a Afacerilor Mici (CIAM) si Transferul Tehnologiei Afacerilor Mici (TTAM) finanteaza cu miliarde de dolari in fiecare an ” proiecte aflate in stagii preliminare in cadrul companiilor tehnologice mici, proiecte care servesc nevoilor DA si au aplicatii comerciale”.

In cadrul noului proiect de Analiza Imaginii pentru Intentiile Personalului, CIAM solicita proiecte de cercetare pentru a dezvolta “un sistem de imagistica care sa procure informatii bazate pe date spatiale si biometrice.

Capacitatea de a colecta date imagistice in lungimi de unda diferite si aditional de a identifica schimbari fiziologice temporare precum: expresii faciale, mers, tinuta vor constitui un avantaj in colectarea de date biometrice.

Sistemul de imagistica trebuie sa colecteze si sa analizeze date biometrice, sa extraga informatii relevante legate de intentii posibil suspecte sau nocive bazindu-se pe indicatori fizici.”

In continuarea solicitarii: “Utilizarea datelor spectrale pentru a determina intentii pe baza indicatorilor psiho-fiziologici precum coloratia pielii determinata de modificari sub-dermale ale vasculaturii, transpiratie anormala si modificari ale temperaturii corpului este un domeniu care inca nu a fost cercetat in mod adecvat.

Indicatorii fiziologici au aratat o corelatie directa cu stressul fiziologic trecator. Posibilitatea de a monitoriza astfel de reactii intr-un mod neintruziv isi vor gasi aplicatii in special in timpul interogatoriilor. Sistemul va fi capabil sa colecteze date biometrice, spatiale si spectrale, de la distanta.

Aparatul care va fi dezvoltat va trebui sa fie usor, portabil, cu un sistem robust senzori.”

In timp ce masuratorile biometrice traditionale—scan de iris, amprentare—se fac de aproape, pe subiecti cooperanti, armata doreste sa cerceteze mai indeaproape “indivizi incluzind pe cei necooperanti, in situatii de neconstringere, in spatii deschise sau inchise, de la o distanta de cel putin 45 metri.”

Ideea nu e tocmai noua. Agentia Pentagonului de Proiecte de Cercetare de Aparare Avansata (APPCAA) a cheltuit milioane de dolari pe cercetarea “tipurilor de mirosuri (emise de oameni)” (…).

In 2002 o echipa de oameni de stiinta din Minnesota au folosit schimbarile termale care se produc in jurul ochilor pentru a detecta minciuna in cadrul unui test pe 20 de noi recruti.

Cercetatorii sustin ca sistemul dezvoltat de ei detecteaza mincinosii cu o acuratete de cca. 80 la suta-aceeasi cu testele poligraf standard.

in anul urmator, Boeing a patentat un aparat care folosea scanurile hiperspectrale pentru a identifica ridicarea temperaturii corpului inaintea “inrosirii (imbujorarii) induse de stress”.

Sistemele hiperspectrale monitorizeaza lungimile de unda ale radiatiei electromagnetice emise de organismul viu, care respira, si poate detecta schimbarile de temperatura inainte de inrosirea pielii sau de transpiratie.

Viitorul sistem de recunoastere a intentiilor ” e o arie proeminenta de cercetare cu aplicatii fara de numar in scopuri militare si comerciale. Supravegherea in corelatie cu recunoasterea intentiilor vor permite o reactie adecvata fata de o persoana considerata suspecta.

Faza a III-a a eforturilor implica integrarea rezultatelor obtinute in aplicatiile militare si comerciale deja existente si gasirea de aplicatii aditionale. Aplicatiile militare includ patrularea granitei, interogatorii, acces controlat, supraveghere (…) si securitatea aeroporturilor. Supravegherea si accesul controlat au si utilizari comerciale” spune site-ul militar”.


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “PARADA COTIDIANA A IDEOLOGIILOR ANTI-UMANE SI ANTI-DIVINE (Noutati 1-2 iunie 2009)

 1. sa fie clar: tiller era asasin, nu medic.

  avortul este procedura prin care se intrerupe sarcina inainte ca fatul sa fie viabil – adica inainte sa poata supravietui in afara uterului.

  tiller facea intreruperi in stadii avansate – peste 24 de saptamani – printr-o procedura nenecesara si barbara, numita ‘avortul cu nastere partiala’.

  dupa 24 de saptamani avortul nu este niciodata necesar. daca exista proceduri medicale de urgenta necesare pentru a salva viata mamei, fatul poate fi scos viu din pantece iar mama isi poate face tratamentul sau interventia. insa rautatea oamenilor e fara limite…

 2. Unde mai pui ca afise ale TIFF sunt in tot orasul si pe toate sunt ciobanii gay din clipul de acum celebru care a lansat festivalul. Ni se vira pe git “uriciunea pustiirii.”

 3. Si de parca stirile nu sunt rele destul…tot noul guvern al SUA prin presedintele nou ales forteaza legea FOCA “freedom of choice act”, care va impune cadrelor medicale obligativitatea de a efectua avortul (prin pilula abortiva sau alte mijloace) la femeile care opteaza pt. asa ceva in spitalele catolice si crestine de aici (practici interzise acum in astfel de spitale), si asa putine la numar. Cu alte cuvinte, in calitate de cadru medical lucrand pt. un spital crestin, in curand nu vei mai avea optiunea sa refuzi asa ceva bazat pe principiile tale religioase. In caz contrar iti pierzi licenta, adica dreptul de a-ti practica profesia. Multe din epicopiile catolice de aici sunt deja pregatite sa inchida toate spitalele crestine daca astfel de lege va fi adoptata. Asta ca o paranteza la articolul “Un medic din SUA care practica avorturi în stadii avansate de sarcină a fost ucis”.

  In alta ordine de idei, ref. la systemul de “bar coding”, adica de inregistrarea electronica a pacientilor practicata in majoritatea spitalelor de aici se incearca inlocuirea lui cu systemul “verychip”, sau “microchip”, cu alte cuvinte in viitorul destul de apropiat nu vei mai putea beneficia de ingrijire medicala fara sa iei cipul.
  Intradevar, asa cum insusi Obama decalra la inaugurarea lui, “incepe o noua era in istoria lumii” …de persecutie a crestinilor as spune eu care nu trebuie sa semene neaparat cu cea din vremea romana, ci pur si simplu nu vei mai putea supravietui “deci avea o profesie din care sa iti intretii familia” fara sa iti compromiti valorile crestine. Din punctul acesta de vedere inaintemergatorii lui Antihrist sunt deja in funtie.

 4. @ Ellaina:

  Multumim mult pentru informatii, sunt foarte grave si foarte importante! Ar fi bine daca le-ar cunoaste si acei frati sau surori atat de plini de ei insisi/insesi incat isi permit sa ia in batjocura si sa-i faca nebuni pe cei care se straduiesc sa arate aceste realitati cutremuratoare. Nu-i intereseaza, nu vor sa-si strice falsa liniste si viata in roz pe care si-o construiesc, in dispretul celor care deja sufera prigoane pentru numele lui Hristos, doar pentru motivul ca… inca nu ar fi si la noi raul acela.

 5. poze de la actiunea antiavort din Chisinau: http://www.frontpress.ro/?p=2945

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare