PARINTELE BARTOLOMEU ANANIA – elogiu adus lui PETRE TUTEA. Video inedit de la lansarea cartii “Între Dumnezeu şi neamul meu”) si de la INMORMANTAREA LUI PETRE TUTEA (Video)/ EROUL DE 103 ANI: condamnat la moarte in razboi, salvat de Dumnezeu (VIDEO)

29-10-2015 59 secunde Sublinieri

Filmări din 6 Decembrie 1991 (de la înmormîntarea lui Petre Ţuţea) şi din 11 Iunie 1992 (de la lansarea cărţii “Între Dumnezeu şi neamul meu”), cu cîteva cuvinte elogioase despre marele dascăl şi mărturisitor creştin.

La 70 de ani de la terminarea celui de-al II-lea Război Mondial, în anul dedicat veteranilor de război, cu ocazia hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a premiat câte un veteran de război din fiecare județ. Iașul a fost reprezentat de cei 103 ani ai colonelului Gheorghe Hârcă, aplaudat la scenă deschisă, atunci când a primit Crucea Moldavă pentru laici.


Categorii

IPS Bartolomeu Anania, Sarbatori, comemorari, sfinti, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “PARINTELE BARTOLOMEU ANANIA – elogiu adus lui PETRE TUTEA. Video inedit de la lansarea cartii “Între Dumnezeu şi neamul meu”) si de la INMORMANTAREA LUI PETRE TUTEA (Video)/ EROUL DE 103 ANI: condamnat la moarte in razboi, salvat de Dumnezeu (VIDEO)

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare