Romania, la “mila” Big Pharma? AFACEREA “VACCINUL” SI PSIHOZA “PORCINA” NU POT FI OPRITE (Stiri 31 octombrie – 2 noiembrie 2009)

2-11-2009 8 minute Sublinieri

UPDATE
PharmaSwine$

 • Ziua: Afacerea Vaccinul o neasteptat de buna abordare a subiectului de un articol din presa centrala!

Tara e pe butuci, Guvern n-avem, buget nu exista, dar afacerile cu bani publici merg din plin. In­vo­cand pandemia gripei por­cine, Ministerul Sanatatii se de­clara nevoit sa achizitioneze, cat mai degraba, de la marile con­cerne farmaceutice, peste un mi­lion de doze de vaccin! (…)

… Dupa ce Statele Unite anuntau saptamana trecuta stare de urgenta din cauza gripei noi, Ucraina a trecut la masuri drastice, fara precedent in Europa, pentru combaterea virusului care s-a raspandit in ultimele zile cu rapiditate si a ucis peste 40 de oameni. Precedentul bilant al OMS anunta cel putin 5000 de morti in 195 de tari si teritorii de pe planeta de la aparitia virusului AH1N1 in martie-aprilie. Epidemia gripei noi continua sa faca ravagii in Ucraina, amenintand sa se extinda din vestul tarii spre regiunile din centru.

Reguli draconice in Ucraina

Cel mai recent bilant al victimelor gripei in Ucraina indica 48 de decese si conta­minarea a peste 150.000 de oameni. In ultimele 48 de ore, ucrainenii au fost loviti de panica, golind farmaciile de masti si de tratamente antigripale. Guvernul de la Kiev a alimentat psihoza oamenilor dupa ce, la finele saptamanii trecute, a decis inchiderea tuturor institutiilor scolare si anularea intrunirilor publice din tara pentru trei saptamani. In plus, s-a hotarat ca serviciul militar va fi intrerupt pe timpul urmatoarelor doua sau trei saptamani, iar regulile de trecere a granitei au fost inasprite. Si­tuatia cea mai dramatica este in regiunea Lvov, unde rata imbolnavirilor de gripa – atat cu virusul AH1N1, cat si cu viroze de sezon – a crescut de 4-5 ori in ultimele trei zile, totalizand peste 60.000 de persoane. O echipa a Organizatiei Mondiale a Sanatatii urmeaza sa ajunga astazi la Kiev pentru a ajuta autoritatile. Si Rusia si-a anuntat intentia de a ajuta Ucraina in combaterea virusului AH1N1.

Risc major in Bulgaria

Presa de la Sofia a avertizat ca aproape doua milioane de bulgari se vor imbolnavi de gripa porcina, acestea fiind estimarile Centrului European de control al Bolilor, care sustine ca 30% din populatia tarilor europene se va infecta cu virusul H1N1. Potrivit ziarului Standart, peste 100 de scoli din toata tara au fost deja inchise, aproximativ 50.000 de studenti [cifra pare complet neverosimila!, n.n.] din Bulgaria contactand gripa noua. In unele orase, autoritatile au luat in calcul inchiderea teatrelor, cinematografelor si a cluburilor.

O crestere a numarului imbolnavirilor de gripa porcina s-a inregistrat in Marea Britanie, unde, daca in urma cu o saptamana existau 53.000 de cazuri, acum numarul acestora a ajuns la 78.000. Gripa AH1N1 a afectat aceasta tara in principal copiii cu varsta sub 14 ani. Autoritatile de la Londra au demarat saptamana trecuta programul de vaccinare impotriva gripei porcine, vizand in special angajati din domeniul sanatatii si persoane cu probleme medicale.

Pandemia de gripă nouă va afecta toată ţara, fiind imposibil de oprit, declară prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi preşedintele Comitetului antigripă. “Singura modalitate de localizare a virusului este vaccinul antigripal, iar vaccin n-avem”, spune Cercel. Ministerul Sănătăţii (MS) a comandat un milion de vaccinuri anti-AH1N1, care, teoretic, ar trebui să fie disponibile la jumătatea lunii noiembrie, cu două săptămâni înainte de cele 5 milioane de vaccinuri produse de Institutul Cantacuzino. Însă, în cele două săptămâni pe care România le va înfrunta fără vaccin, virusul poate face ravagii […].

El a explicat însă, pentru Gândul, că declanşarea gripei sezoniere provocată de virusul gripal comun nu are nimic de-a face cu pandemia de gripă şi că toate focarele de care s-a vorbit în ultimele zile sunt provocate de virusul pandemic. Curios este însă faptul că Streinu-Cercel insistă că nu ştie nimic de virusul AH1N1v.În România, avem AH1N1. Punct”.

Amintim că Institutul European pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor a catalogat AH1N1 virusul responsabil de gripele sezoniere, iar AH1N1v virusul pandemic care provoacă gripa nouă. Vaccinul pentru AH1N1 nu este eficient împotriva AH1N1v. Iar acesta din urmă (virusul pandemic) are 6 suşe. Conform prof. dr. Molnar Geza, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, România va dispune de un vaccin împotriva uneia singure dintre cele 6 suşe AH1N1v.

 • Newsin:

Ministerul Sănătăţii a cerut vaccin pandemic de la Novartis, Baxter, Pasteur şi Glaxo

Ministerul Sănătăţii a trimis cereri pentru dozele de vaccin contra virusului H1N1 de care are nevoie urgentă către Novartis, Baxter, Pasteur şi GlaxoSmithKline, urmând ca acestea să răspundă pozitiv sau negativ în următoarele 24, 48 de ore, a declarat pentru NewsIn Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel. “Sperăm că ne vor da vaccinul, deocamdată nu pot spune ce şanse avem. Aştept răspunsul lor în 24-48 de ore”, a spus Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Vaccinurile, deşi sunt produse de diferite institute, au aceeaşi tulpină, deci şi aceleaşi efecte, iar efectele secundare sunt minore (durere la înţepătură, o uşoară mâncărime), a explicat acesta. Referitor la limitarea întâlnirilor publice, secretarul de stat a menţionat că este o măsură care va fi aplicată “dacă se consideră că avem transmitere sistemică, ceea ce nu avem încă”. Şcolile din România se închid pe măsură ce apar cazuri de infectare cu virusul gripei A, iar Adrian Streinu-Cercel spune că măsura de închidere a tuturor şcolilor nu poate fi luată deocamdată, mai ales că nu avem încă vaccinul. “Copilul mai bine stă la şcoală, unde este supravegheat şi de unde sunt anunţat dacă se întâmplă ceva, dacă are simptome de gripă, decât să stea acasă. Luăm în calcul închiderea acestora, dar după ce vom avea vaccinul. Sperăm însă să nu fie cazul”, a adăugat secretarul de stat.

Ucrainenii au golit farmaciile, iar panica stârnită de gripa porcină e amplificată de zvonuri

Ucrainenii se aflau sâmbătă sub imperiul panicii, golind farmaciile de măşti chirurgicale şi de tratamente împotriva gripei, a doua zi după ce guvernul a anunţat măsuri drastice împotriva epidemiei de AH1N1, care deja a făcut patru victime în ţară, relatează AFP. În plus, şi la Kiev, şi la Lvov circulă un zvon potrivit căruia pe străzi au fost pulverizate substanţe toxice pentru a opri epidemia. Vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, Igor Krol, ceruse populaţiei într-un comunicat “să nu cedeze provocărilor şi să creadă numai informaţiile oficiale ale Guvernului”. În mai multe oraşe din ţară locuitorii se plângeau că nu găsesc medicamente împotriva gripei. “Am fost în mai multe farmacii, dar nu pot găsi medicamente nicăieri”, a declarat Elena Mihailova, o pensionară din capitala Kiev. “Tot aşteptând, gripa progresează”, adaugă ea, acoperindu-şi faţa cu o batistă de hârtie.

Cei 40 de turişti străini bolnavi de gripă porcină au fost internaţi la Matei Balş

Un adolescent din Piteşti a fost diagnosticat cu gripă nouă

 • Gandul:

SPECIAL Patronii din industria alimentară au intrat în alertă. Angajaţii, obligaţi să declare dacă sunt bolnavi de gripă în caz contrar fiind arşi la leafă

SPECIAL Măştile de protecţie împotriva virusului AH1N1 nu sunt sigure 100%

 • EvZ:

Gripa porcină se extinde: au fost înregistrate peste 500 de cazuri

Gripa nouă, ameninţare la adresa securităţii naţionale

Preşedintele Viktor Iuşcenko a semnat ieri un decret prin care situaţia creată de epidemia de gripă din Ucraina reprezintă “o ameninţare la adresa securităţii naţionale”, potrivit agenţiei ITAR-Tass, citată de Mediafax. Documentul, publicat astăzi, prevede punerea în aplicare a unei decizii a Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare referitoare la măsurile de combatere a gripei H1N1. Potrivit acestuia, atât Ministerul Sănătăţii, cât şi autorităţile locale s-au dovedit ineficiente în lupta împotriva extinderii virusului. Între măsurile propuse pentru limitarea focarelor se numără şi crearea de stocuri de echipamente medicale şi medicamente antivirale, înăsprirea regimului antiepidemic în locurile aglomerate, restrângerea adunărilor de masă. De asemenea, Ministerul Apărării şi Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă se vor implica în acţiuni de sprijinire a populaţiei. Astfel, vor fi trimise echipe mobile în zonele rurale, pentru controlul medical al populaţiei. Totodată, la punctele de trecere a frontierei vor fi aplicate măsuri restrictive. Ucraina a cerut sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), NATO şi Uniunii Europene pentru depăşirea situaţiei. Slovacia, Polonia, Ungaria şi România au trimis ajutoare umanitare în Ucraina, pentru combaterea epidemiei de gripă.

O vreme s-a spus „înainte şi după revoluţie“, acum ne pregătim de „înainte şi după gripa porcină“ (!!!)

 • Ziua:

OMS: Numarul deceselor cauzate de gripa porcina, in crestere

Accident teribil: A ranit sase persoane care asteptau sa fie vaccinate impotriva gripei porcine – VIDEO

Majoritatea francezilor refuză vaccinarea contra gripei H1N1

O invăţătoare din Timişoara care s-a intors din Anglia a fost diagnosticată cu gripă AH1N1

Profesor englez aflat in vizită la Sibiu, confirmat cu gripă porcină

 • Adevarul:

În faţa ameninţării gripei porcine, reacţiile sunt diverse: de la panică la totală indiferenţă

86% dintre elveţieni refuză vaccinarea împotriva virusului A H1N1. Atitudinea francezilor faţă de campania de vaccinare împotriva virusului A H1N1 este împărtăşită şi de elveţieni. Potrivit unui sondaj publicat astăzi, circa 86% dintre elveţieni au declarat că nu vor să se prezinte la medic pentru a fi vaccinaţi împotriva virusului noii gripe.

Ungurii sunt sceptici

Nici vecinii noştri unguri nu par foarte convinşi să se lase vaccinaţi. De la demararea campaniei, doar 3% dintre maghiari au primit o doză de vaccin, deşi pentru ca programul antigripă să fie eficient trebuie să se vaccineze 60% din populaţie.

Gripa porcină închide şcolile în Afganistan

Pompei: şcoli închise din cauza gripei porcine

H1N1/ H5N1 – Ciuma secolului 21 – ca tot este fierbinte subiectul, se mai gaseste un motiv de spaima intr-o ipotetica “unire” a virusurilor gripei aviare cu cel al gripei porcine.

Copiii au şanse mai mari de a scăpa de gripa A/H1N1 dacă nu sunt vaccinaţi contra gripei sezoniere. Este opinia cercetătorilor olandezi, care a stârnit un val de critici. OMS recomandă vaccinarea copiilor sub 2 ani. Studiul a fost efectuat pe animale şi a fost publicat online la sfârşitul săp­tămânii trecute de revista medicală britanică Lancet Infectious Diseases. Dar numeroşi responsabili în domeniul sănătăţii au accentuat că nu există nici o dovadă potrivit căreia copiii ar fi mai protejaţi de gripa A/H1N1, evitând vaccinul contra gripei sezoniere. Guus Rimmelzwaan de la Universitatea Erasmus şi colegii lui sugerează că deja autorităţi sanitare din Statele Unite şi Canada îşi reconsideră recomandările privind vaccinarea contra gripei a tuturor copiilor sănătoşi cu vârste între 6 luni şi 5 ani. Potrivit cercetătorilor olandezi, copiii cu gripă sezonieră au dobândit o anumită imunitate care i-ar putea proteja contra a noi valuri de epidemie gripală, cum ar fi cel în care este implicat virusul gripei A/H1N1. În episodul pandemic al gripei asiatice din 1957, în cazul persoanelor cu gripă sezonieră riscul de a contracta virusul pandemic a fost mai redus, susţin cercetătorii olandezi. Ei citează, de asemenea, datele adunate în cadrul studiului efectuat de aceştia pe animale.

 • Saccsiv:

Din cauza GRIPEI PORCINE se vor interzice slujbele religioase si eventual chiar Sfanta Impartasanie?

Cand guvernantii vor suspenda orele de curs si vor interzice meciurile de fotbal sau mitingurile, oare vor lasa sa se adune la un loc zeci sau sute de persoane la slujbele religioase? Dupa „logica” pericolului infectarii cu gripa porcina, desigur ca nu. Caci daca ar permite astfel in intruniri, atunci de ce le-ar mai interzice pe celelalte? Iar sa credem ca sunt deosebiti de evlaviosi si ca neaga posibilitatea unei raspandiri a bolii in mijlocul unor oameni ce se roaga, nici nu se poate pune problema.

Romania este insa o tara in care lumea chiar merge la biserica. Nu cati ar trebui, dar enorm de multi in comparatie cu occidentalii. Si aici ar trebui cautat raspunsul razgandirii autoritatilor de a pune deocamdata in aplicare planul interzicerii intrunirilor. Caci ei vad chestiunea politic. Prin urmare, este posibil sa nu ne „fericeasca” cu o asemenea nazbatie pana la alegeri. Nu e insa obligatoriu, deoarece daca stapanii din vest, ai marionetelor de la Bucuresti, dicteaza o astfel de interdictie, se va executa, chiar si pana la prezidentiale. Si multi din guvernanti chiar vor primi cu bucurie, deoarece sunt masoni, atei sau practicanti ai tot felul de culte anti-crestine.


Ce facem cand sotia (sotul) nu este crestin, accepta vaccinarile, accepta cipul sau pur si simplu nu accepta opinia noastra anti-sistem?

***

Scurta recapitulare a evenimentelor: In Romania sunt raportate doar putin peste 400 de cazuri de imbolnaviri cu virusul fantomatic porcin. Totusi, urmand ordinele venite de la OMS, guvernul dicteaza milioane de doze de vaccin, care sunt in pregatire la Institutul Cantacuzino. Ca si cum mascarada aceasta nu era de ajuns, sau tocmai pentru ca nu era de ajuns ca banii sa mearga doar la Instititul Cantacuzino, aberatia ia amploare. Astfel, in mod demn de anchetat, doar pentru ca exista unele cazuri izolate de gripa severa (bronho-pneumonie, cum e “celebrul” caz din Bucuresti) si pe baza anunturilor isterizante ale lui Streinu-Cercel, preluate in acelasi ton de presa, guvernul Romaniei a decis, prin hotarare speciala, sa rupa de la saracia salariatilor, pensionarilor si a bolnavilor cronici fonduri guvernamentale si sa cumpere, de la trusturile Big Pharma, numai putin de 1 milion de doze de vaccinuri! Si acesti domni ne considera atat de prosti incat se asteapta ca nu numai sa inghitim galusca, dar sa fim si recunoscatori, pana la lacrimi, trusturilor Big Pharma, ca s-au milostivit, vezi  Doamne, de noi…

Nu suna acest lucru ultra-dubios?! Si asta doar daca ne gandim la interese financiare care stau in spatele acestui aranjament! Exista si alt aspect, mult mai grav si decisiv, legat de nocivitatea acestor vaccinuri, lucru asupra caruia au atentionat indeajuns (dar nu si pentru media si elite) medici si specialisti…

***

Razboi civil in Ucraina?

Aleksandr Dughin, liderul Miscarii mondiale euroasiatice, a avertizat in legatura cu posibi­litatea izbucnirii unui razboi civil in Ucraina, dupa scrutinul pre­zidential programat pentru 17 ianuarie 2010. Acesta considera ca, indiferent de rezultatul ale­gerilor, in aceasta tara se va produce o scindare ce ar putea avea urmari tragice si nu exclude varianta ca, inainte de scrutin, Viktor Iuscenko sa instituie stare de necesitate in tara, intr-o ultima incercare de a ramane la putere.

Parisul si Berlinul sustin acelasi candidat

Cehia forteaza UE la compromisuri

Inamicii Iranului sunt niste “tantari“, afirma Ahmadinejad

Ne asteapta vremuri grele: In Romania vor mai urma cel putin doi ani de concedieri colective

Aparitie misterioasa: Un nor in forma de cruce brazdeaza cerul chiar deasupra unei biserici! (FOTO)

 • Hotnews:

Republica scoasa din minti. Cum ne iau de prosti mass-media, economia si politica – o carte despre sforării si manipulatori

Scandal in SUA dupa ce o clinica medicala nu i-a permis unei doctorite sa poarte valul islamic

Vaticanul a criticat Halloweenul: Este o sarbatoare a fricii si a mortii

In ciuda sursei originare mai mult decat de repudiat, totusi analiza pare foarte corecta si credibila, iar pentru unii tineri sau parinti de adolescenti, mai ales, informatia de aici poate fi deosebit de utila.

În acea noapte, ancheta a durat mai mult, iar când am ajuns în celulă, n-am mai putut să mă odihnesc deloc. Mă întrebam cât o să pot rezista fără să mă odihnesc şi dacă, până la urmă, nu am să încep să vorbesc fără voia mea ceea ce nu trebuie.

Nu doream deloc să ajung în asemenea situaţie. Mai bine moartea! Mai bine mă sinucid![…] Dumnezeu să mă ierte, dar aşa voi face , căci altfel nu mă puteam vedea salvat din urzelile răilor. Mai devreme sau mai târziu, tot va trebui să mor. Mai bine acum, decât să ajung să-mi vând sufletul. Nu-mi dădeam seama că sinuciderea este un păcat de neiertat!

În această situaţie, mi-am adus aminte că mama mea avea o mare putere de rugăciune. Şi m-am rugat Domnului ca să asculte rugăciunile mamei mele. În rugăciunile ei, mama se ruga, însă, mai mult Maicii Domnului. Şi-atunci mi-am zis că bine ar fi bine să fac şi eu la fel. Ea, fiind mamă, trebuie să fie mai receptivă la rugăciunile şi la zbuciumul meu. Şi-apoi, gândeam eu, Mântuitorul nu putea s-o refuze  pe Maica Lui. Şi am început să mă rog Ei.

Dar cum nu ştiam alte rugăciuni, o rugam să mă audă, să mă vadă, să mă ajute. Dar mai ales o rugam să asculte rugăciunile  mamei mele. Îi ceream să se roage Fiului Ei,  pentru salvarea sufletului meu, că am ajuns în fundul iadului!


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Romania, la “mila” Big Pharma? AFACEREA “VACCINUL” SI PSIHOZA “PORCINA” NU POT FI OPRITE (Stiri 31 octombrie – 2 noiembrie 2009)

 1. Da, in Anglia numarul cazurilor de gripa creste ca vrejul fermecat de fasole din povestea cu Jack si capcaunul, iar de cand au interzis sa se tina socoteala reala, si in restul lumii. Sa nu uitam insa ca atunci cand capcaunul a vrut sa coboare pe vrejul de fasole, acesta s-a rupt si capcaunul s-a facut ZOB.

 2. Frati Romani nu ascultati de acesti lucratori ai intunericului,productia masoneriei si a satanei care incearca sa introduca panica si dezinformare in popor,pentru beneficiul propriu,imbogatindu-se de pe seama voastra pin vanzarea in masa a vaccinurilor care pot provoca moartea multora dintre cei care se lasa dusi cu zaharelul.Cititi zilnic psalmul 90 si puneti-va nadejdea in Dumnezeu si nu in oameni,din care v-a iesii duhul lor si toate gandurile lor vor pieri odata cu ei.Cere-ti ajutorul si binecuvantarea Domnului in tot ceea ce face-ti,cautati cat mai des Duhovnicii vostri si ascultati de sfaturile pe care vi le dau si luati doctoria pe care v-o prescriu ei.Orice molima si boala nu se va apropia de voi,veti calca peste aspida si vasilisc si peste leu si peste balaur,pentru ca pe DOMNUL scapare vi l-ati pus voua.Ca ingerilor Sai va porunci pentru voi ca sa va pazeasca in toate caile voastre.Pe maini va vor inalta ca nu cumva sa impiedicati de piatra piciorul vostru.Ca spre Mine au nadajduit si-i voi izbavi pe ei zice Domnul,ii voi acoperi pe ei ca au cunoscut numele Meu.Striga-vor catre Mine si-i voi auzi pe ei,cu ei sunt in necaz si-i voi slavi.Cu lungime de zile ii voi umple pe ei si le voi arata lor mantuirea Mea. Lasati sa se vaccineze acesti vicleni si inselatori de neam iar voi nu uitati caci cu noi este DUMNEZEU.Pastrati vesnic aprinsa faclia credintei stramosesti drept maritoare ORTODOXE si veti trai si veti fi vii.

 3. Postez aici un comentariu pus pe Altermedia, ptr ca acolo observ ca nu se publica. Comentariul este legat de articolul de mai sus http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/mtv-video-music-awards-2009-%E2%80%93-un-megaritual-masonic-ocult-inchinat-satanei_16797.html:

  “Cristian are dreptate!

  Articolul este bun, insa sursa de informatie nu lasa de dorit, CI ne duce la alt dracusor. Ce diferenta este intre practica masonica si cea yoghina nu ma intereseaza, insa atata timp cat ambele sunt impotriva crestinismului, ambele sunt la fel de demonice! Ambele ataca si pierd sufletul.

  Sunt deceptionata ca Altermedia nu mai are surse proprii. Ce s.a intamplat cu voi? Ce schimbari s-au facut in conducerea voastra de ati devenit asa?”

  Stiam pericolul MTV-ului, insa nu am crezut ca merge atat de departe.

 4. …urmeaza gripa canina!Atentie turbare!…cineva prelucreaza “virusi”…aceasta e marea AFACERE – lucru necurat!

 5. @ Ina:

  Da, nu va asteptati sa va fie publicat acolo, fiindca Mihai Rapcea, lider MISA si, in acelasi timp Noua Dreapta, si prieten la catarama cu fratii Roncea (marii “luptatori” infilitrati de securitate pentru scandal si diversiuni in Ortodoxie) are un cuvant greu de spus pe Altermedia, de aceea nu trebuie sa ne mai miram. Pastram totusi referinta pentru ca acolo mai publica materiale si Pro-Vita Bucuresti, dar si legatura celor de acolo (Bogdan Stanciu si Mateciuc) cu acesti slujitori ai satanei deghizati in revolutionari anti-sistem devine mai mult decat bizara. Vezi si: http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/26/altermedia-promoveaza-rataciri/

 6. Multumesc admin. Mi-am dat seama ca de ceva timp altermedia nu mai este ortodox (acum nici nu stiu daca a fost vreodata ortodox sau a avut doar ceva stiri curate). De fratii Roncea stiam. De altfel de toti cei care incep sa-si arate adevarata fata, e usor de vazut, insa parca totusi nu vrem sa ne recunoastem noua insine caderea lor.

  Prea multi si prea repede cad.

  Cred ca provita Bucuresti si cei doi Bogdani pot gasi si alta gazda. Nu de alta, dar stim ce distrugeri a facut yoga si e bine sa stam deoparte, oricat de bune articole ar putea avea.

  Doamne ajuta

 7. Radio dobrogea vine cu un anunt “crestin” din partea d-lui doctor Vasile Sarbu. Dl doctor nu spune decat ca e mai bine sa moara unul doi de pe urma vaccinului, decat mii de oameni.

  Nu dau linkul, dar cei interesati pot accesa site-ul radio dobrogea cu ultima inregistrare a celebrului dr, profesor universitar cu multe titluri

  ex minutul 10
  “Institutele care produc acest vaccin, sunt autorizate, in tarile in care au castigat dreptul de a fabrica acest vaccin si faptul ca exista si unele cazuri la care vaccinul a avut efecte secundare neplacute (adica au murit oameni ) NU POATE SUB NICI O FORMA sa intrerupa folosirea lui, pentru ca numarul oamenilor care ar fi decedat in lipsa vaccinarii, ar fi fost mult, mult mai mare.”

  Ascultati si va uimiti cum de pe un post ortodox un doctor ortodox “traitor” indeamna spre vaccinare.

  L-am ascultat in trecut pe acest doctor si avea sfaturi bune. Cele de azi insa sunt rau intentionate.

  Doamne ajuta

 8. @ Tiberiu:

  Da, e ciudat, fiindca IPS Teodosie tocmai si-a pronuntat public, intr-o conferinta recenta, scepticismul in legatura cu vaccinarea si a recomandat maxima prudenta. Ne gandim daca nu cumva pr. Tanasescu merge in alta directie, de fapt, si-l trage si pe ierarhul sau intr-acolo. Nu ca ar fi foarte neprihanit Inaltul de acolo, bineinteles, dar macar are si niste atitudini de neregasit la multi alti ierarhi.

 9. Sa maimutaresti un ritual masonic, presarandu-l cu elemente de ritualuri satanice get-beget nu dovedeste nimic. In schimb, poate da apa la moara unora sa pozeze in aparatori ai moralei crestine. Inselaciunea poate veni de unde nu te astepti, iata de exemplu “intoarcerea” anglicanilor la biserica-mama, cea papist-catolica. Nu uitati ca inselatorul va poza (pozeaza deja) in mantuitor, dar rau fiind, cum va putea face el asta? Combatand un rau mare si evident printr-o falsa morala si evidenta comoditate, exact ceea ce propune Vaticanul tuturor, cerand un singur, dar absolut un singur lucru: toata lumea sa il accepte pe Papa ca purtator al Adevarului. Pentru aceasta, orice papa, indiferent cum il va chema, va saruta Coranul cu semnul lui Visnu pe frunte. Si va predica si despre extraterestri.
  MTV este o fumigena. Te intoxica numai daca stai in dreptul fumului, poti muri insa nu devii contagios. Ceea ce Altermedia prezinta acum poate fi ca un medicament ce iti face bine in prima instanta, insa iti da dependenta. Probabil, va veni si vremea sa ni se prezinte “adevarata” cura izbavitoare. Dar nu-i oare mai comod sa nu stai in fum? Sau, daca nu poti altfel, pune o batista umeda pe fata.

  Doamne ajuta.

 10. Foarte corecta logica ta, Titus. Altermdia a inceput deja sa ne dea si “medicamentele” de care spui, vezi mai sus, am mai dat linkul asta: http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/26/altermedia-promoveaza-rataciri/

 11. Foarte corecta logica ta, Titus. Altermedia a inceput deja sa ne dea si “medicamentele” de care spui, vezi mai sus, am mai dat linkul asta: http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/26/altermedia-promoveaza-rataciri/

 12. Admin, asa este. De altfel s-a vazut si ce a facut pr. Tanasescu si cu cipurile, si cu p Arsenie. Sa dea Domnul sa-si revina intr-o zi.

  In clipe in care populatia este informata gresit de politicieni, mi se pare o inconstienta ca din partea bisericii sa vina un anunt pro vaccin:( Dar, oare e biserica, sau e doar un post de radio?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare