Se legalizeaza incestul si prostitutia; se adanceste criza (Noutati 4-6 martie 2009)

6-03-2009 1 minut Sublinieri

image019.jpg

 • Cotidianul: Apocalipsa biometrică (o tratare foarte proasta a temei, Cristian Parvulescu dand, practic, dovada de incultura atunci cand acuza “milenarismul” grupurilor care se opun introducerii pasapoartelor biometrice. Milenarism se gaseste mai degraba in progresismul utopic si rationalist al U.E. decat in opozitiile conservatoare, ignorate de mass-media si de comentatorii comozi).
 • Apologeticum: ATENTIONARE : In Bucuresti, eliberarea pasapoartelor cu cip incepe din aprilie!
 • Blog Victor Roncea: 

CONTROLUL TOTAL. N-avem gaze, canalizare, apa calda si wc-uri in case la tara dar ni se baga de la UE “internet de mare viteza”!

POLILOGHIE MAI pe tema Pasapoartelor Biometrice. Un chestor de politie care recunoaste ca Romania nu mai are suveranitate

Deşi de la an la an tot mai mulţi tineri ies de pe băncile facultăţilor de comunicare, în realitate sunt tot mai străini unii faţă de alţii. Orientaţi din ce în ce mai mult către studii de comunicare, tinerii se izolează în timpul liber cu ajutorul căştilor sau a telefonului care devine mai important decât cei dragi. (…)

„De la an la an indivizii par tot mai străini unii de alţii”, coonsideră şi psihologul Ştefania D. Niţă. Ea atenţionează că fenomenul nu trebuie minimalizat întrucât efectul acestuia este„alienarea faţă de noi înşine”, suţine psihologul.

Israelul ar putea ataca Iranul

Liderii mondiali au provocat panică

Presedintele ceh Vaclav Klaus a criticat astazi liderii mondiali, in special pe Obama si Sarkozy, acuzandu-i ca au conceput planuri care sa relanseze consumul interior, in timp ce economia s-a globalizat. Euroscepticul presedinte ceh, economist de profesie, a acuzat de asemenea liderii mondiali ca au provocat panica in aceste timpuri de criza.Sunt convins ca drumul spre o solutie a problemelor de azi nu va fi gasit in urma unui dopaj al economiei cu bani pe care copiii si nepotii nostri vor trebui sa-i plateasca zeci de ani”,  a declarat Vaclav Klaus intr-un interviu acordat unui ziar local.

FMI: “Al treilea val” poate transforma criza economică în criză umanitară

Japonia, într-o recesiune fără sfârşit

Premierul japonez Taro Aso a declarat astazi ca nu poate vedea care este sfarsitul recesiunii care traverseaza la ora actuala cea mai mare a doua economie mondiala, prabusita efectiv din cauza exporturilor. “Economia se degradeaza rapid”, a declarat Aso in fata unei comisii parlamentare. “Nu vad finalul. Este clar ca economia este intr-o situatie dificila”, a adaugat premierul.

 • Ziua: 

Cercetatorii au descoperit diferente cerebrale intre credinciosi si necredinciosi

Florin Constantiniu: Istoria nationala este lichidata cu buna-stiinta

Manifestul socialist bantuie Europa

CE este de acord cu infiintarea unei autoritati paneuropene de monitorizare a riscurilor economice

 • Lumea credintei: 

Cum a vrut Hitler sa desfiinteze crestinismul

Vaticanul spune ca cererea de iertare a episcopului anti-holocaust nu e suficienta

Construirea Catedralei Patriarhale va intarzia

 • Gardianul:

Cardinalul Kasper este sceptic in problema ecumenismului

Discriminarea crestinilor, sanctionata sever de societatea britanica

***

Cele sase zile luate pe rand – Facere 1,1-2

Cele sase zile luate pe rand – Facere 1,3


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Se legalizeaza incestul si prostitutia; se adanceste criza (Noutati 4-6 martie 2009)

 1. Aseara m-am uitat intamplator la OTV si mi-a stat mintea in loc ascultand pe domnul profesor general Emil Streinu, mare “savant” care facea apologia cip-ului cu zambetul pe buze, afirmand ca el si l-ar implanta fara probleme si ca singura piedica actuala a implantarii acestor cip-uri care se face deja experimental, este aceea ca trebuie gasit materialul perfect compatibil cu organismul uman, astfel ca cip-ul sa nu fie respins.
  Vai si vai de noi, si daca spui ca stiinta lumeasca este tributara naturii cazute a omului care se manifesta mai ales in modul de gandire (fiindca de la primirea unui gand sau altul porneste totul), te iau toti de nebun…:(

 2. Incestul – între infracţiune şi… legalitate http://gandeste.org/general/incestul-intre-infractiune-si-legalitate/1289/

  Pana unde urmam EUROPA fara a socoti ceea ce ni se “impune” ?!
  Pana unde consideram valorile occidentale mai bune decat cele stramosesti ?!
  Cat timp mai credem in slogane precum “UNITATE IN DIVERSITATE” ?!
  Cat timp nu reactionam la ce hotarasc altii pentru noi ?!
  Cu siguranta incep deja a fi mai mult decat simple coincidente, intamplari sau chestiuni disparate !
  ESTE UN PLAN ! UN PLAN DIABOLIC !
  Poate ar trebui sa facem ceva sau sa facem cu mult mai mult decat am facut pana acum .
  GANDESTE ?!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare