Urmariti general prin pasaport/Viitorul de cosmar al familiilor (Noutati de presa 10 martie 2009)

10-03-2009 3 minute Sublinieri

UPDATE

1236623701.jpg

  • Ziua: 

Urmariti general prin pasaport 

Carduri cu cip la BCR

Mesaje anti-cip catre senatorii romani

Colaborare dintre un ierarh BOR si clubul Rotary (organizatie masonica)

Vaclav Klaus ii cere lui Barack Obama sa nu puna in pericol functionarea pietelor libere

VIDEO AUDIO Liviu Voinea: Noi am stimulat economia cand nu avea nevoie. Acum n-ar trebui sa o faultam

  • Gandul:

Băsescu cere populaţiei să înghită pilula FMI pe stomacul gol

Lista bolilor cauzate de stres

Predicţie ştiinţifică: următorul mare cutremur în România se produce până în 2010

Biserici în pribegie

  • Ziua: 

Papa a condamnat orice forma de intoleranta si de discriminare

Asalt asupra Occidentului via ONU

***

Parintii vor avea nevoie de permisiune guvernamentala ca sa isi sarute copii

de Paul Joseph Watson
 iunie 26, 2008

“Conform noilor legi pe cale sa fie introduse in Marea Britanie parintii vor avea nevoie de permisiune de la guvern ca sa isi sarute copii sau sa ii duca sa inoate la piscine publice. Aceste masuri ar putea “otravi” relatiile dintre generatii, afirma reputatul sociolog profesorul Frank Furedi.

Un sfert din intreaga populatie adulta a Marii Britanii va trebui sa treaca un test guvernamental pentru a avea permisiunea sa aiba orice forma de contact fizic cu copii sub 16 ani chiar daca este vorba de proprii copii. “De anul viitor noua agentie Independent Safeguarding Authority va cere examinarea fiecarui adult care vine in contact cu copii sau adultii vulnerabili, fie prin natura muncii sale fie datorita activitatilor voluntare” a anuntat ziarul London Telegraph.

Profesorul Furedi arata intr-unul din rapoartele sale ca unele scoli si alte organizatii au cerut deja teste guvernamentale  pentru a permite parintilor sa interactioneze cu copii lor in public: “De exemplu unei mame nu i-a fost permis sa isi sarute fiica de ramas bun inainte ca aceasta sa plece intr-o excursie pentru ca mama nu sustinuse testul”. “Intr-un alt caz o mama a fost surprinsa sa afle de la un alt parinte, timp ce urmareau joaca copiilor, ca ea si sotul ei erau monitorizati”. “In al treilea exemplu un tata a inregistrat priviri pline de inteles din partea unui grup de mame numai pentru faptul ca venise singur cu copilul la inot”. Astfel parinti obisnuiti, multi dintre ei voluntari in cluburi pentru copii, au ajuns sa fie priviti ca “potentiali pedofili”.

Cu toate ca rapirile de copii in Marea Britanie au continuat sa scada din 1970 incoace, guvernul si mass-media au creat iluzia ca a crescut numarul pedofililor care le-ar putea abuza copii. Datele despre copii abuzati sunt de asemenea umflate artificial de catre unele organizatii caritabile ca despre care s-a si dovedit ca falsifica aceste date ca sa primeasca mai multe donatii.

In realitate in institutiile guvernamentale si cele care sunt finantate de stat sa “protejeze” copii se inregistreaza cel mai mare numar de abuzuri impotriva copiilor. In America s-au inregistrat chiar si cazuri (ramase nepedepsite) in care lucratorii unei agentii guvernamentale (agentia de protectie a copilului) au luat copii din mijlocul unor camine unde erau iubiti si i-au dat pe mina unor oameni care i-au abuzat. CIA si oficiali ai guvernului au fost implicati in cazuri de trafic de copii in USA, inclusiv un caz de rasunet al unui baietel  din Iowa, Johnny Gosch care a disparut fara urma in 1982. Date recente arata ca Departamentul de Stat al USA a fost implicat intr-un scandal major implicind rapire de copii.

Aproape fiecare caz de trafic de copii pentru prostitutie infantila care a ajuns in instanta, fie ca a fost in Chile, Australia, Portugalia, Bosnia sau Belgia, a fost inchis imediat ce au iesit la iveala ca traficantii aveau legaturi cu functionari guvernamentali, politicieni sau chiar judecatori.

Prin asa zisele masuri de protectie a copilului se urmareste de fapt abolirea drepturilor parintesti si intarirea autoritatii statului asupra copiilor, asa cum s-a procedat si in Germania lui Hitler si in alte regimuri dictatoriale. Odata ce statul va pune mina pe copii vostri, ii va putea modela si transforma in mici agenti care va vor turna cind veti indrazni sa ii disciplinati. Chiar si o urecheala usoara este calificata abuz impotriva copilului.

Cei insetati de putere (multi dintre ei pedofili) fac acuma legi care sa dicteze cum sa se poarte parintii cu proprii copii. Aceasta este una dintre semnele ca societatea in care traim e una tiranica…

***

Parintilor le va fi interzis sa isi transporte copii la meciuri sportive

Parintilor nu li se va mai permite sa isi transporte copii la meciuri de sport decit daca vor avea cazierul verificat.

Aceasta regula face parte din noua legislatie de protectie a copilului conform careia 11 milioane de adulti vor fi verificati inainte de a li se permite contactul cu copii sau adulti vulnerabili.

Conform noilor reglementari parintii vor trebui sa treaca un test guvernamental*  daca la cererea organizatorilor, vor sa transporte cu masina copii la locul unui meci de fotbal sau crichet.

In orice caz noile reglementari pot sa genereze neintelegeri deoarece nu se cer in cazul in care un parinte poate sa duca cu masina la un meci pe copilul unui prieten.

Noile reglementari sunt parte a “legii de protectie a grupurilor vulnerabile–2006” care va intra in vigoare in octombrie anul viitor, cind Autoritatea  Independenta de Protectie va incepe sa verifice adultii*.

Reglementarile se refera in mod explicit la “parinti care asigura transportul copiilor altor persoane la antrenamente sportive, la meciuri etc fie ca transportul a fost solicitat direct de scoala sau de catre un grup de parinti”.

Reglemantarile se refera la activitati soprtive in care sunt implicate scoala sau cluburile sportive si exclud intelegerile pe care ar putea de exemplu sa le faca parintele X si Y ca sa isi transporte pe rind unul altuia, copii.

Profesorul Frank Furedi a carui raport “Licenta pentru a imbratisa?” facut pentru think-tankul Civitas a declansat o dezbatere despre felul in care sunt utilizate cazierele de politie in cadrul noilor reglementari, a afirmat ca stie cazuri de parinti carora li s-a atras atentia ca nu ar trebui sa asigure transportul copiilor la meciuri fara a fi in prealabil verificati conform noilor reglementari.

El a spus: “cunosc cazuri in care unii parinti au fost luati la rost pentru ca au transportat 3-4 baieti la anternament. Li s-a spus ca trebuia sa ceara permisia antrenorului. Oamenilor li se permite sa isi transporte proprii copii la meci, dar ca sa transporti 4 copii, unii apartinind altor parinti ai nevoie de permisiune de la CRB**”

Verificarile de acest gen au fost introduse, se spune, pentru a proteja mai bine copii, dupa ce in 2002 Ian Huntley, un educator, le-a omorit pe fetitele de 10 ani Jessica Chapman si Holly Wells din Soham.

In orice caz masurile de protectie a copilului se pare ca au mers prea departe.

*pentru a se vedea daca nu sunt capabili sa abuzeze copii
** o agentie de protectie a copilului


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Urmariti general prin pasaport/Viitorul de cosmar al familiilor (Noutati de presa 10 martie 2009)

  1. de ce nu se pune si problema permiselor de conducere?vreau sa obtin permisul de conducere dar nu in formatul nou.un raspuns va rog

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare