IPS Serafim versus Parintele Arsenie Papacioc – ascultati si comparati!

31-01-2008 42 secunde Sublinieri

ipsserafim.JPGpr-arsenie-interviu-08-981.jpg

IPS Serafim Joanta – “nimeni nu stie ce e ecumenismul”

IPS SERAFIM, noiembrie 2007, Bucuresti: “Bietul Pr. Arsenie nu stie nici el – , ca nici el nu a avut contact cu lumea asta mare si cu Europa asta – ce e cu adevarat ecumenismul asta … si asa mai departe. Si de aicea, vedeti, apar niste discutii total neziditoare in afara realitatii, cum sa spun asa, e o stare de … cum sa zic asa, de invalmaseala … de ceata … de negura […] ”

[ ASCULTA MP3 ]

NOU! Ce spune Pr. Arsenie Papacioc la 3 ani de la aparitia cartii “Singur, Ortodoxia”:

[ VEZI FILM ]

“Asta spun oamenii ca Dumnezeu vrea pace. Dumnezeu vrea pace mai mult decat oricine, dar nu cu dracul! Ce intalnire are adevarul cu neadevarul? Pentru care motiv dupa 1054 s-au despartit si acum vor sa ne impacam? Mai mult decat ei noi vrem pace, dar intru adevar. Eram in preajma hramului si a sosit un preot din Paris, probabil cu gandul sa slujeasca maine, ca era Sf. Maria. Era si PS. Serafim si acest parinte, s-a prezentat cand a intrat, ca era camera plina cu musafiri, vreo 30 de persoane distincte din Constanta. […] Si ala s-a prezentat pana a ajuns la mine si la PS Serafim. A zis: <<Arsenie, Arsenie – facea teatrul asta, nu-mi place deloc – ce sa spun Apusului din partea Pr. Arsenie?>> Sa vina la Rasarit, fara pretentii si smeriti. <<Pai, au dreptate!>> Dreptate si dracul are, asta nu e un argument. […]”.


Categorii

Pagini Ortodoxe

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “IPS Serafim versus Parintele Arsenie Papacioc – ascultati si comparati!

  1. bieti si de mila si cu sufletele si trupurile pline de pacate SUNTEM NOI TOTI, NU PARINTELE ARSENIE, ESTE UN PARINTE MULT PREA CREDINCIOS CA SA SE POATA VORBI DE DUMNEALUI IN FELUL ASTA, A SUFERIT, A INDURAT SI S-A RUGAT!

  2. Pingback: MARTURISIREA TESTAMENTARA A PARINTELUI ARSENIE PAPACIOC: "Numai in Adevar e unitate; daca nu e Adevar nu e unitate. HRISTOS ESTE ORTODOX"
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare