CERCEL “PRAVALE APOCALIPSA” (Stiri 2 nov. 2009)

2-11-2009 2 minute Sublinieri

DIRECTOR - MATEI BALS - GRIPA PORCINA - ROMANIA

  • Realitatea.net:

Adrian Streinu Cercel: “Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? E minim, ăsta e mizilic!”

Cei care răspândesc voluntar virusul A/H1N1 pot fi sancţionaţi cu închisoarea

Toate spitalele din România intră în carantină ca urmare a creşterii numărului infecţiilor cu noua gripă

Blaga spune că nu este necesară convocarea CSAT pentru cazurile de gripă porcină

Vor fi distribuite 7.000 de măşti şi 60.000 de litri de dezinfectanţi în şcolile din Bucureşti (cu toate ca insusi Streinu-Cercel a declarat negru pe alb ca nu au nicio utilitate aceste masti in raport cu transmiterea virusului “pandemic”! Dar cand e vorba de bani dati cui trebuie si de luat masuri pentru a crea “atmosfera” ca ceva grav se intampla, parca mai conteaza? Va mai amintiti doar pe ce se dadeau banii la pretinsa gripa aviara de acum cativa ani…)

Autorităţile au suspendat cursurile la Şcoala 153, cinci persoane au fost depistate cu gripă porcină

Traficul la frontiera cu Ucraina a fost restricţionat din cauza gripei porcine

… si, in mod paradoxal, presedintele Basescu se pune contra isteriei lui Cercel si incearca sa faca apel la calm (oare fiindca stie ca asta e trendul popular si  da bine in campania electorala?)

Traian Băsescu: Fac un apel să nu intrăm în panica gripei aviare Videocombo-base-masca

Administratia Spitalelor Bucuresti reia triajul epidemiologic zilnic in scoli

PNL cere audierea ministrului Sanatatii, Adrian Videanu, pe tema extinderii gripei porcine

  • Antena3:

Măsuri împotriva AH1N1. Spitalele intră în carantină. Campania de vaccinare începe pe 26 noiembrie

Mircea Badea este suspect de gripă porcină

thumb_mircea.badea

Cum s-a procedat si in strainatate, se alege o personalitate publica foarte populara, si care s-a mai si aratat initial sceptica fata de aceasta gripa, care sa poata juca, cu sau fara voia lui – nu stim (dar ne amintim ca a mai facut un astfel de joc publicitar pentru firma Toshiba, inscenandu-si acum cateva luni explozia live a laptopului, pentru a-i face reclama apoi, explicit, firmei noului aparat, primit direct de la furnizor)- rolul de agent mediatic pentru a raspandi pe o scara larga, intr-un moment critic din punct de vedere al atitudinii populatiei fata de falsul pericol, la nivelul mentalului colectiv, ideea ca este ceva serios totusi cu gripa aceasta, pentru a face sa se dicuta si mai mult despre ea si, implicit, pentru a incuraja vaccinarea.

Si pe stirea asta impartasim total rationamentele logice facute de Saccsiv (pana sa citim la el, nu stiam ca Badea ne-a facut “cretini” pe toti cei care avem oarecari banuieli de “teoria conspiratiei” si ca l-a sunat in interesul medical personal, direct pe Dr. Streinu Cercel, probabil omul cel mai cautat din Romania de azi... buna treaba, deci si el s-a dat cu “oficialul”):

Si ceva in sens opus, probabil de la vedete care nu au fost dinainte “antamate”, dar care cam “stiu” despre ce este vorba… Mai ales sotia masonului:

Ana Maria Prodan si sotia lui Silviu Prigoana nu-si vaccineaza copiii

2795_moise_guran_pol_tvS-a exprimat public impotriva isteriei gripei si Moise Guran, realizatorul emisiunii Biz-Bazar de la Antena3, care a demontat, succint, din cateva cifre, ratiunile psihozei mediatice care se creeaza acum pe toate canalele (vezi de la min. 5)

  • Nostrabrucanus:

Pandemia Sclavilor: Vaccinurile antigripale previn aparitia ridurilor!

Un articol ce m-a facut sa rad :) Sesizeaza extrem de fain aberatiile debitate in ultima vreme si cumva disperarea “unora” de a reduce opozitia fata de vaccinarea antigripala mai ales in randul femeilor gravide.

Baza legala care trebuie invocata de parintii ce refuza sa isi vaccineze copii

  • Realitatea.net:

Si adevarata problema, extrem de grava a sistemului medical, cu adevarat dramatica pentru mii de oameni:

Importul şi distribuţia de medicamente, la un pas de blocaj, în plină epidemie de gripă

 


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Mircea Badea, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “CERCEL “PRAVALE APOCALIPSA” (Stiri 2 nov. 2009)

  1. Pingback: VIDEO: MOISE GURAN (Biz-Bazar, Antena 3) demonstreaza cu cifre ca gripa noua nu este mai periculoasa decat cea sezoniera « Saccsiv’s Weblog
  2. Am vazut in seara asta, 2 nov 2009, un mega-interviu la stirile ProTv (mega pt o emisiune de stiri), in care individul asta care ticluieste atat de bine etapele gripei SI GRADEAZA PANICA spunea cu un cinism mai mare decat al lui Iliescu in 1990: “Ce atata panica? Ia mai lasati-o incolo de panica…” Eu le spun multora ca refuzul vaccinului este un minim antrenament necesar pentru refuzul implantului cu microcip pe frunte sau pe palma dreapta. Refuzul acesta este pentru crestini un ca un vaccin pentru viitoarele batalii, de zeci de ori mai grele… Nu uitati fratilor, mai ales acum avem posibilitatea sa fim dospitura pantru toata framantatura, adica sa dam curaj celor care nu vor sa se supuna masurilor criminale ale unui stat condus DE FACTO din afara tarii, de indivizi potrivnici popoarelor ortodoxe…

  3. A fost Cercel in emisiune la Nasul in seara asta si a zis printre altele ca prevenirea gripei porcine se face numai cu vaccinul. El de compusi care stimuleaza imunitatea nu a auzit desi despre efectele benefice ale vitaminei D3 in prevenirea infectiilor gripale s-au publicat articole stiintifice serioase.

    A mai zis ca pandemia cu gripa porcina va dura 2 ani! Nu a precizat cum s-a calculat durata asta. Si a mai zis ca: “mai vedem noi daca vaccinul va fi obligatoriu sau nu”.

  4. “[…] companiile farmaceutice nu au ara­tat incredere in propriile produse. Testari facute in pripa au lasat oamenilor impresia ca respectivele companii sunt mai degraba interesate sa prinda valul de profituri imense care se vede in zare. Ce­re­rea lor de acordare a imunitatii juridice a amplificat neincrederea. SUA le-a acordat-o rapid (ceea ce inseamna ca nimeni nu va fi autorizat sa dea in judecata producatorii de vaccin daca vor fi efecte secundare). Canada a acordat-o indirect, in sensul ca cei afectati vor putea da in judecata companiile, dar statul canadian s-a angajat sa plateasca eventualele despagu­biri din propriul buzunar. Adica din al fiecaruia dintre noi.”
    Pagini Romanesti, 30 octombrie 2009
    http://www.paginiromanesti.com/articol.asp?codart=1-M09-10095

  5. Cercelus a mai afirmat ca vaccinul nu are efecte adverse; apoi a zis ca are efecte adverse mai putine decat vaccinul pentru gripa sezoniera, dar nu a spus care sunt efectele adverse.
    Nasul, care se facea ca-i pune cateva intrebari incomode, trebuia sa puna o singura intrebare: care este procentul de victime colaterale din cauza efectelor adverse.

  6. @ PVB

    Pe la ora 8-9 era la Nasul, B1 TV, apoi pe la 10 era deja la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea! Omului asta chiar ii place sa apara la televizor..

  7. @ un oarecare.
    Da, evident.

    A mai zis ca tot ce tine de virus si vaccin a fost studiat pina la nivel de aminoacid si a mai dat in engleza numele unei tehnici de biologie moleculara: PCR (polymerase chain reaction). Multi nu stiu ce inseamna termenul respectiv, asa ca nu vad rostul aruncarii lui in discutie mai ales ca nu avea legatura cu ce se discuta la momentul acela. Voia cred sa “ne rupa gura” si ne arate noua prostimii ca “ei” stiu despre ce e vorba in calitate de “oameni de stiinta” iar noi e cazul sa tacem si sa nu le mai contestam competenta.

    A mai zis ca da, gripa porcina e blinda deocamdata dar fiind o tulpina nou raspindita in populatia umana ar putea daca se modifica sa provoace un numar mare de decese.
    Ce trebuia sa intrebe Nasul era: bine, bine, daca se modifica mai are vreun efect vaccinul? Ca vaccinul a fost facut pe baza tulpinilor actuale care au dat o rata de mortalitate mai mica decit gripa sezoniera.

    Si ca sa nu o mai lungesc, un medic german, specialist in boli de plamini despre care s-a mai postat aici, dr. Wolfram Wodarg zicea intr-un interviu relativ recent ca tulpini noi de gripa apar in fiecare an doar ca nu sunt toate izolate si studiate. Daca s-ar izola si studia am sti poate la ora actuala de gripa cabalina, canina, felina etc. Aparitia unei tulpini noi nu justifica vaccinarea populatiei.
    http://www.youtube.com/watch?v=NwR7Op3gO_M (din pacate numai in germana)

  8. Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”-Suceava
    organizează conferinţa

    LEGITIMA APĂRARE
    a cetăţeanului faţă de agresiunea statului

    conferinţa va fi susţinută de domnul avocat
    CEZAR AXINTE -vicepresedintele Baroului Constanţa
    D I S C U Ţ I I , Î N T R E B Ă R I , S O L U Ţ I I

    Din temele abordate:
    – gripa mediatică şi vaccinarea „obligatorie”
    – Codex Alimentarius sau monopolul alimentelor
    – Tratatul de la Lisabona şi dictatura globalizarii
    – actele biometrice, tehnologia şi controlul asupra populaţiei
    – libertinajul juridic: droguri, prostituţie, incest, pedofilie, avort
    – Biserica – intre Trupul lui Hristos si institutie a statului secularizat
    – sfinţii temniţelor comuniste – modele de reacţie la agresiunea unui sistem totalitar ateu

    Conferinţa va avea loc la
    Casa de Cultură – Sala Mică
    marţi, 10 noiembrie 2009, ora 18
    SUCEAVA

    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/legitima-aparare-cetateanului-fata-de.html

    Dati mai departe. Raspanditi.

  9. cred ca e interesant de stiut ca in anul 2006 dl Cercel facea afirmatii de genul: “Aviara ar putea ucide doua milioane de romani “. pentru cine nu isi mai aminteste,

    http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html

  10. Da, important de reamintit, intr-adevar. Noi chiar nu stiam. Foarte revelator.

  11. Cercelu’ a demisionat pentru a reveni in forta, o data cu ginerele lui Adrian Costea, pentru “a scoate Romania din criza”… dupa alegerile prezidentiale… Un asemenea personaj nu poate fi lasat pe tusa, i se va cere de catre toata presa sa revina… Groaznic… Si cand va reveni, va pune o mica micuta conditie: “Lasati-ma sa gestionez eu criza…” prin vaccinarea OBLIGATORIE care ii este atat de draga… Acest scenariu mi se pare de domeniul evidentei.

  12. Si daca e o manipulare? Au raspandit un virus, putin letal, au creat un vaccin prost si cu multe efecte adverse ca sa poata fi refuzat.
    Daca urmeaza “lansarea” un virus mult mai puternic, iar oamenii si-au pierdut increderea in vaccinare? Ce va fi?

  13. Destul de (!) exclus scenariul asta, pentru ca sistemul imunitar ne-a fost dat de Dumnezeu. Ne va apara El si de un vaccin mai puternic pe care l-ar scoate astia… In plus, poti citi pe weblogul lui Saccsiv ca aceste companii care produc vaccinurile Cervarix, Gardasil si desigur si altele au experienta destul de vasta in materie de imbolnavit si ucis in masa: eugenia nazista, controlul nasterilor, propaganda pro-avort, euthanasia… Este bine sa gandim cu un pas in fata, dar sa avem curaj si discernamant… Pentru ca altfel putem sa ne pierdem credibilitatea… Ce mai, nu ne este clar ce a zis parintele Iustin “Cine isi da copilul sa fie vaccinat, este ca si cum l-ar da la moarte.” (citat aproximativ)?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare