REMINDER: documentar elvețian din 2010, redat la emisiunea Subiectiv, despre scandalul FAKE PANDEMIILOR gripei porcine și gripei aviare instrumentate de OMS (Video)

12-09-2020 1 minut Sublinieri

 

La emisiunea Subiectiv realizată de Răzvan Dumitrescu a fost redat, recent, un documentar făcut de televiziunea elvețiană RSI în 2010.

În documentar OMS este criticată pentru modul oneros în care a manipulat crizele gripei aviare și gripei porcine, prin schimbarea nejustificată a criteriilor de declarare a unei pandemii și prin conflictele de interese majore cu marile corporații farmaceutice.

Printre invitații din 2010 se numără, printre mulți alții, personalități precum Wolfang Wodarg, medic și om politic german, care a reușit să aducă OMS în ancheta unei Comisii speciale a Consiliului Europei, și Tom Jefferson, reputat epidemiolog.

Ambii au fost redați în 2009 și pe siteul nostru, cu următoarele intervenții din presa străină. Într-un mod oarecum similar cu ce se întâmplă acum, astfel de poziții critice, vizibile, totuși, în mainstream-ul occidental, au ajuns târziu – sau deloc – în presa românească, setată în amplificarea fără spirit critic a propagandei OMS:

Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!

EPIDEMIOLOGUL TOM JEFFERSON: De ce gripa porcina NU reprezinta o amenintare majora? Pandemia – o operatiune comerciala, vaccinurile – netestate corespunzator

Așa cum se arată și în documentar, legăturile dintre OMS și industria farmaceutică au fost criticate și în Comisia Consiliului Europei care a anchetat modul în care agenția ONU a gestionat gripa porcină.

OMS ANCHETAT LA CONSILIUL EUROPEI/ Paralizie in urma Cantgrip! /NOVARTIS NE PREGATESTE PENTRU URMATOAREA PANDEMIE / Cercel tine la secret dosarul medical al lui Toni Tecuceanu. VANIA ATUDOREI REVINE!/ (STIRI “PORCINE” 25 – 27 ianuarie 2010)

Este de reținut că OMS a declarat gripa porcină” drept pandemie, în 2009, prima oară după mai bine de 40 de ani. Declararea pandemiei a angrenat o serie de reacții similare la nivelul guvernelor naționale, precum și fabricarea pe repede înainte a unor vaccinuri distribuite (și achiziționate) la fel de rapid.

Acțiunile OMS din 2009 au fost considerate de comisia ca provocând „panică nejustificată și cheltuieli excesive”. Moțiunea propusă de Wodarg și ceilalți semnatari a fost intitulată sugestiv: „Pandemiile false (fake pandemics) – o amenințare la adresa sănătății”. 

Aici poate fi urmărit traseul moțiunii depuse de Wodarg și ceilalți, rezoluția votată de Adunarea Parlamentară a CE și recomandările corespunzătoare (2010-2011): https://pace.coe.int/en/files/12720

Sursă foto: https://aijac.org.au/fresh-air/the-who-and-the-myth-of-neutrality/


Categorii

1. DIVERSE, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “REMINDER: documentar elvețian din 2010, redat la emisiunea Subiectiv, despre scandalul FAKE PANDEMIILOR gripei porcine și gripei aviare instrumentate de OMS (Video)

  1. Pingback: Ancheta DER SPIEGEL din 2010: RECONSTRUCȚIA UNEI ISTERII ÎN MASĂ. Panica gripei porcine din 2009. O lectură instructivă despre „ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A ISTERIEI”, scenariile de groază ale pandemiilor și interesele industriei farmaceutice
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare