Internetul tot mai aproape de cenzura, iar preotii cinstiti de crunta iobagie. Telenovela porceasca continua: Cercel is back! Hysteria must go on… (Stiri 5-6 nov. 2009)

6-11-2009 12 minute Sublinieri

access_denied_by_Mike_Licht

  • Hotnews:

Acord vital pentru pachetul telecom din UE: Taierea conexiunii la internet a europenilor se va putea face fara un ordin judecatoresc prealabil

Reprezantantii Parlamentului si ai Consiliului European, impreuna cu cei ai Comisiei Europene au ajuns miercuri seara la un acord privind conditiile in care se poate taia conexiunea la internet a utilizatorilor europeni acuzati de activitati ilegale: doar in urma unei proceduri corecte si impartiale, incluzand dreptul de audiere a celui acuzat. Nu va mai fi nevoie insa de un ordin judecatoresc anterior. Daca acest text va primi in aceasta luna aprobarea plenurilor Parlamentului si Consiliului European, intreg pachetul telecom din UE va intra in vigoare la inceputul lui 2010.

Textul asupra caruia au cazut de acord oficialii europeni miercuri seara este vestitul amendament 138 la pachetul telecom din UE, care initial cerea ca masura restrictionarii accesului la internet a utilizatorilor acuzati de activitati ilegale pe internet (pornografie infantila sau descarcari ilegale) sa nu poata fi realizata fara un ordin judecatoresc prealabil.

Dupa ce Parlamentul European a cerut in doua randuri ca textul in cauza sa contina acest amendament, trimitand inapoi la masa negocierilor intreg pachetul telecom din UE, luna trecuta europarlamentarii au renuntat sa mai solicite nevoia unui ordin judecatoresc.

Actualul text mentioneaza ca orice masura de restrictionare a accesului la internet necesita inainte o procedura corecta si impartiala, inclusiv dreptul unei audieri si ulterior a unei analize judiciare eficiente si in timp util. Nu se mai cere explicit obligativitatea unui ordin judecatoresc. In forma actuala, textul de lege permite statelor membre sa lase in seama unor autoritati indepedente, nu si judiciare, precum HADOPI in Franta, posibilitatea de a decide restrictionarea accesului de internet.

Rupert Murdoch: Taxarea ziarelor on-line va fi amanata. Este o cantitate enorma de munca

China a interzis metodele brutale de tratare a dependentei de internet, dupa ce un tanar a fost ucis in bataie intr-un centru de reabilitare

***

Petr Hajek, purtatorul de cuvant al adminis­tra­tiei prezidentiale cehe, a declarat ca Cehia ar putea parasi Uniunea Eureopeana (UE). Chiar daca UE a facut o serie de conce­sii in cazul Cehiei, o parte a clasei politice considera ca noul tratat ar putea limita semnifi­cativ suveranitatea tarii. Intr-un interviu acordat postului national de televiziune ceh, Petr Hajek a afirmat ca dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, Cehia risca sa-si piarda No-EUsuveranitatea nationala, in conditiile in care unul din obiectivele presedintelui Vaclav Klaus vizeaza restabilirea indepen­dentei tarii. Potrivit Agerpres, acesta a mai sustinut ca, de dragul suveranitatii, Klaus ar putea recurge la o serie de masuri radicale, inclusiv parasirea UE. Articolul 49 A, din Tratatul de la Lisabona, prevede ca orice stat membru poate hotari, in conformitate cu normele sale constitutionale, sa se retraga din Uniune. Respectivul stat are obligatia sa informeze Consiliul European in legatura cu intentia sa, urmand ca UE sa negocieze si sa semneze un acord care stabileste conditiile retragerii, “tinand seama de cadrul viitoarelor sale relatii cu UE“.

***ratb_1257421225

***

(…) Precizare: Nu sunt impotriva curentului de innoire, imbelsugare, infrumusetare, largire, intindere, tiparire, constructii, cumparari, amenajari, etc, etc, care bantuie Biserica noastra, astazi… Ci doresc (in van, desigur) ca aceasta transformare care a cuprins BOR sa se faca fara jupuirea noastra, a clerului si, prin noi, indiscutabil, a pastoritilor nostri. Pentru ca asa cum spunea un imparat roman, “… un pastor bun, tunde oaia, nu o jupoaie!…”

Cel putin prin partile noastre, pe aici, multi preoti intaresc legaturile ecumenice cu preoti greco-catolici, slujind impreuna, nu stiu cat in numele ecumenismului cat dintr-un unghi mult mai practic. Acela de a trece, daca vor fi nevoiti, la greco-catolici. Si tineti cont ca-s preoti cu 10, 20 sau mai bine de 20 de ani de preotie ortodoxa. Au argumentele lor, nu se pun in discutie, nu vad rostul. Dar vorba Sfintiilor lor, daca IPS Corneanu soarbe din potirul catolic; PS Sofronie sfinteste ape cu episcop greco-catolic; IPS Robu se roaga (si viceversa) cu PF Patriarh; si daca PF Daniel prefera sa manance la masa nu cu ortodocsi, romani, ci cu carmelitii, la Viena, de ce s-ar ofusca sa slujeasca alaturi de greco-catolici niste parliti de popi ortodocsi, si-asa buni doar pentru a varsa bani la haznaua Patriarhiei?
8531efc7c526dce69467dccd84c6ecccCititi textul integral si comentariile de acolo. Situatia este dramatica, spre tragica. Apropos, a auzit cineva de porecla “BIRuitorul”? Cumplita biruinta… Noi am scris de asta de mai multa vreme, de cateva ori. Vezi, de pilda: LUMINA SAU INTUNERIC? – SEMNE RELE ANUL ARE… Dar de acum 2 ani situatia s-a schimbat mult in… si mai rau. Dictatura patriarhala a BANULUI si “a ascultarii” inteleasa ca sclavie fata de interesele fariseilor a atins cotele cele mai de plans si sufoca astazi aproape tot. Numai preot (cinstit) sa nu fii in ziua de azi… mai ales la tara sau in cartierele sarace. Cu cine mai faceti misiune ortodoxa, Prea Fericite, daca pe pastorii cei buni ii umiliti? 🙁

***

Ar fi bine daca s-ar ruga, dar, de fapt, comunicatul arata ca Patriarhia se aliniazaimg-0022-og eforturilor oficiale de perpetuare a isteriei pandemice, cerand, in plus, preotilor, sa propage in randurile enoriasilor mesajele alarmiste ale Ministerului Sanatatii. Ca sa nu mai zicem de bizareria  unor recomandari, cum ar fi:

Faceţi baie de doua ori pe zi şi menţineţi-vă curate casa şi locul de muncă, astfel încât mediul înconjurător să nu fie propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Folosiţi dezinfectant la curăţenie, pentru a distruge germenii”.

Pe langa faptul ca e complet absurd sfatul sa faci baie si apoi sa iesi afara pe timp de iarna (fiindca se presupune ca, totusi, nu stai numai in casa, nu?) – mai degraba aduce cu comportamente de maniac decat cu un comportament normal. Nu ar fi fost rostul Bisericii sa linisteasca apele tulburate vartos de vajnicii propagatori ai isteriei, decat sa ii asiste, cuminte, in operatiunea lor? Ce sa mai zicem, decat ca e bine ca deocamdata Patriarhia nu recomanda vaccinarea… Dar asteptam sa o faca si pe-asta, curand de tot.

Adrian Streinu-Cercel renunta la demisia din Ministerul Sanatatii anuntata in urma cu doua zile

Cristian Vladescu: Pandemia de gripa porcina va dura pana in 2011

(ce precizie in previziunile astea “stiintifice”, dom`le… suntem formidabili… sau asa sunt instructiunile OMS ca “TREBUIE” sa dureze “pandemia” de nebunie? Veti vedea mai jos ce spune un epidemiolog britanic onest despre genul acesta de predictii)

Partea buna, totusi, este ca spune:

“Cred ca in Romania s-a reusit destul de bine izolarea bolnavilor, nu este totusi un cataclism ce se petrece acum.Cei care se prezinta la spital cu raceli obisnuite risca sa ia infectii spitalicesti, mai puternice decat cele obisnuite. La nivel global, din totalul pacientilor infectati, doar intre 1-10% ajung la spital. Dintre acestia, sub 10% necesita spitalizare“, a explicat pentru NewsIn dr. Cristian Vladescu.

Bulgaria cere de la UE 200.000 de doze de medicamente antigripale. Zeci de scoli sunt inchise, peste 100.000 de oameni au fost infectati

Ministrul a informat Parlamentul despre cererea adresata Comisiei Europene de a gasi 200.000 de doze de medicamente antivirale suplimentare, pe care este gata sa le cumpere.

Bulgaria este singura tara din UE care a adresat o astfel de cerere Bruxelles-ului, potrivit comisarului european bulgar, Meglena Kuneva.

Ca prin minune, virozele respiratorii care explodau in aceasta perioada si gripele sezoniere au disparut ca prin farmec. Unde s–au topit ele? In statistica halucinanta a “infectiilor cu A H1N1”, fireste! Totul ca sa iasa “norma” stabilita pentru a crea gradul optim de panica. Doamne, cat de “pe fata” se faca prostirea in tarile mai sarace si slugarnice, unde medicii si specialistii tac, fiindca… foamea e mai mare, nu-i asa? Dar se va vedea mai jos ca a inceput sa se recunoasca si acolo ca aceasta cifra este pur si simplu falsa, fiind vorba numai de o… estimare probabilistica!!

A fost gasita rapid solutia la problema cobailor, s-a gasit o oficialitate dispusa sa joace rolul acesta, pentru a induce un sentiment de incredere in opinia publica. “Argumentul” D-lui Bazac nu se sustine: in mod cert producatorii internationali nu ar raspandi niciun fel de zvon cu privire la eficacitatea vaccinului, pentru ca le-ar dauna propriilor lor interese. Nimeni nu a zis ca vaccinul romanesc ar fi rau, dar cele straine sa le primim, ca acelea sunt bune… Din contra!

DEZBATERE EVZ: V-aţi transforma copilul în cobai? | VIDEO

Gripa porcină se extinde cu repeziciune şi în România. Cazurile noi cresc alarmant de la o zi la alta. În Marea Britanie şi Germania, campania de vaccinare împotriva gripei noi a început deja şi odată cu ea, au apărut şi primele suspiciuni. În Germania, un bărbat a ajuns la spital cu mai multe complicaţii, iar medicii verifică dacă acestea sunt asociate cu vaccinul (…).

Deşi testele privind efectele adverse asupra micuţilor au început, rezultatele sunt vagi pentru că nu există voluntari. Agenţia Naţională a Medicamentului trebuie să găsească 300 de părinţi de acord ca vaccinul să fie testat pe copiii lor. Până acum, puţini părinţi s-au lăsat convinşi.

„Nu mi-aş lăsa copilul vaccinat. Nu pot să ştiu ce efecte are vaccinul ăla. Poate fi vroba de egoism din partea mea, dar mă ghidez după principiul „Fuga e ruşionasă, dar e mai sănătoasă”. E copilul meu şi nu vreau să risc nimic”, ne-a declarat o mămică. Un tătic a replicat că nici măcar nu e nevoie să fim vaccinaţi, copii sau adulţi. E o mare prostie. Dar în niciun caz nu mi-aş lăsa copilul pe mâna lor!”

Gripa nouă umple spitalele cu ipohondri – consecinta directa a isteriei intretinute de oficiali si forjata de mass-media.

"Specialistii" si televiziunile nu se lasa pana nu vom ajunge toti cam asa?

“Specialistii” si televiziunile nu se lasa pana nu vom ajunge toti sa ne purtam cam asa? http://en.wikipedia.org/wiki/Hysteria

Asaltaţi de pacienţi care confundă virozele cu A/H1N1, medicii de familie îi trimit pe aceştia la specialişti chiar şi când nu e cazul. Isteria gripei porcine a cuprins România. Medicii de familie sunt mai solicitaţi ca oricând şi, pentru a scăpa de asaltul pacienţilor speriaţi, îi îndrumă pe aceştia către specialişti chiar şi atunci când nu este cazul. Aşa se face că holurile spitalelor de boli infecţioase, singurele instituţii medicale unde se fac teste privind cotractarea virusului A/H1N1, seamănă izbitor cu magazinele de pâine pe vremea lui Ceauşescu. Oamenii se îngrămădesc la cozi în faţa cabinetelor, indiferent că au sau nu simptome de gripă.

Vor fi examinate doar cazurile grave de gripă

Isteria gripei a cuprins toate institutiile din Cluj

Toti functionarii institutiilor publice din Cluj care vin in contact cu publicul trebuie sa poate masti chirurgicale. Unii clujeni au inceput sa poarte mastile pe strada. Reprezentantii Inspectoratului scolar Judetean au anuntat ca ii vor obliga pe profesori sa ii examineze pe elevi la intrarea in salile de clasa pentru a evita pericolul contaminarii unei clase intregi. Mastile chirurgicale au fost impartite in mai toate institutiile publice, de la primarii la aeroport. Pasagerii care vin sau pleaca de pe aeroportul din Cluj sunt obligati sa completeze formulare in care sa spuna daca au sau nu simptome ale gripei porcine. “Ma simt ca intr-o schita cu Mos Teaca, cu aceste formulare. De parca ar trebui sa ii puna pe cei de la paza aeroportului sa ii intrebe pe oameni: «Vita bolnava sau vita sanatoasa?». Este absurd“, spune unul dintre pasagerii de pe aeroport. Spitalele clujene au intrat in carantina, iar accesul vizitatorilor a fost restrictionat. Mai mult, prezenta mastilor flu_480chirurgicale i-a facut pe unii dintre clujeni sa rada de gripa porcina. “Mai bine ne dadeau masti de Zorro, poate se speriau virusii”, a spus unul dintre angajatii Directiei de Taxe si Impozite Locale din Primaria Cluj-Napoca. Alti clujeni sunt insa speriati de gripa. O tanara blonda, care se plimba pe Bulevardul Eroilor cu o masca pe fata, se rastea la toti cei care zambeau la aparitia ei. “Ce, ti se pare comic?”, ii lua la rost tanara dotata cu masca chirurgicala si cu cizme de piele neagra. Culmea luptei impotriva gripei porcine a fost atinsa la Inspectoratul scolar Judetean. Inspectorul scolar general, Anca Hodorogea, a decis sa ceara tuturor profesorilor sa ii verifice pe elevi, la inceperea cursurilor, daca au sau nu gripa porcina. Singura metoda de verificare va fi cea “ochiometrica”, pentru ca nu exista nici un fel de dispozitiv cu care elevii sa fie testati, nici macar banalele termometre. De asemenea, cadrele didactice nu au fost instruite cum sa recunoasca simptomele gripei. Asa ca profesorii de filologie ori cei de istorie sunt pusi sa ii examineze pe elevi, chiar daca nu au nici cele mai elementare notiuni din domeniul combaterii epidemiilor.

(Va reamintim marturia unui specialist autentic si cinstit, care nu este nici singura: mastile nu protejeaza nimic, sunt praf in ochi si au eficacitate ZERO pentru noi , dar foarte mare pentru… firmele producatoare care se imbogatesc serios pe spinarea prostiei si a panicii noastre. Cititi:thumb_untitled_62

O MARTURIE INCENDIARA A UNUI SPECIALIST ROMAN DESPRE MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE,

18 miliarde $ – profitul adus de virusul AH1N1 industriei farmaceutice

Măştile de protecţie,măsură exagerată împotriva gripei porcine)


Gripa porcina prinde viteza: trei romani virusati pe oraexemple concrete de isterie necontrolata in Ucraina si Bulgaria, vizibile chiar daca articolul este pro-vaccinare.

Virusul gripei porcine imbolnaveste in medie trei romani pe ora. In Ucraina este epidemie de gripa obisnuita, iar in Bulgaria autoritatile vor sa declare epidemie nationala de A/H1N1, dupa ce au gafat spunand ca au “100.000 de cazuri”. Specialistii spun ca numarul cazurilor va scadea o data cu aparitia vaccinului Antigrip si pe masura ce oamenii se vor autoimuniza. Ministerul Sanatatii nu are o situatie centralizata a numarului de paturi din spitalele de boli infectioase. Gripa noua a inceput sa se raspandeasca rapid in Romania, imbolnavind in medie trei persoane pe ora. Pana ieri la ora 18.00, totalul cazurilor de gripa noua era de 783, in 25 de ore de la ultima raportare inregistrandu-se 76 de imbolnaviri. Romania se afla insa prinsa la mijloc intre doua tari unde situatia pare a fi mult mai grava. In Ucraina, Centrul european pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a confirmat pana acum un singur deces din cauza gripei noi, in timp ce autoritatile de la Kiev si-au temperat isteria,FLU-UKRAINE manipulata politic sau nu: 95 de persoane au murit din cauza complicatiilor cauzate de gripa obisnuita, fara sa puna vreun deces pe seama A/H1N1. Totusi, epidemia de gripa obisnuita din Ucraina este de proportii, existand aproape 650.000 de oameni bolnavi. Dinspre Bulgaria, canalele de stiri s-au cutremurat de anuntul ca “o suta de mii de bulgari sunt bolnavi de gripa noua”. Ministrul Sanatatii de la Sofia, Bojidar Nanev, a declarat in Parlament ca “in medie, exista 140 de cazuri de gripa A/H1N1 la 10.000 de locuitori” in Bulgaria, conform agentiei Novinite. De aici, prin extrapolare matematica la populatia Bulgariei, de 7,5 milioane, rezultatul a iesit bombastic: 100.000 de cazuri de gripa noua in Bulgaria. Nu este inca clar daca ministrul sau jurnalistii bulgari au lansat aceasta cifra. “Este doar o estimare, se face o evaluare a ratei de atac a virusului. Astfel de calcule nu au insa semnificatie statistica”, ne-a explicat razand profesorul virusolog Marian Negut, fost director al Institutului Cantacuzino. Totusi, in Bulgaria gripa noua loveste dur: sase judete si sase mari orase au declarat epidemie de gripa noua.

  • Adevarul:

Republica Moldova: Guvernul a închis şcolile din cauza gripei porcine

Arad: Şcoli închise şi dezinfectate şi 48 de bolnavi de gripă porcină

54934485435824f20c1a30491f032204Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a acuzat-o miercuri pe Iulia Timoşenko, premierul său, de “neglijenţă criminală” în momentul izbucnirii epidemiei de gripă în vestul ţării şi a cerut lansarea unei anchete judiciare, relatează AFP. “Am cerut Parchetului General să lanseze o anchetă judiciară”, a declarat Iuşcenko, acuzând unii “membri ai Guvernului că nu se feresc de nimic pentru a-şi satisface ambiţiile politice”. Iuşcenko a criticat-o pe Timoşenko, unul dintre candidaţii favoriţi la alegerile prezidenţiale din luna ianuarie, pentru organizarea în 24 octombrie a unui congres electoral al partidului său, în aer liber, la Kiev, în prezenţa a zeci de mii de susţinători veniţi în special din regiunile occidentale. “Acest lucru a crescut brusc riscul de propagare a infecţiei“, a apreciat preşedintele.

Jalnica mostra de articol de propaganda pentru producatorii de medicamente (de import), probabil unul din acele cazuri de ziaristi de care vorbea profesorul Vania Atudorei.

  • Antena3:

Vaccinul anti-AH1N1 se găseşte în Ungaria. Află cât costă şi cum poate fi cumpărat

O reclama absurda si gratuita (sau nu?) la vaccin. Si este sigur ca vaccinul din Ungaria care se gaseste asa de usor “la liber” si suspect de ieftin, fara avizul OMS, este chiar cel contra gripei porcine?! Miroase a o alta mizerabila afacere de tip placebo.

Gripa porcină provoacă panică pe Internet: Oamenii se tem că vaccinul poate duce la apariţia cancerului – articol negativ fata de initiativa Asociatiei Christiana Cluj.

Pe fondul gestionării deficitare a situaţiei de către autorităţi, pe Internet au apărut o serie de informaţii cu privire la acest vaccin. Astfel, în articolul intitulat “Vaccinul împotriva virusului A H1N1: Un atentat la viaţa umană” Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Christiana Cluj ia în calcul teorii conspiraţioniste, potrivit cărora virusul A H1N1 ar fi fost creat în laborator. Ba chiar este citat un articol din publicaţia “The Times”, în care sursa citată spune că nu este recomandată vaccinarea peroanelor cu sisteme imunitare slăbite, a femeilor însărcinate sau a copiilor sub cinci ani. vaccinulatentatlaviataumanaMai mult, în acelaşi PDF care circulă pe net, se găsesc informaţii potrivit cărora vaccinul ar conţine adjuvanţi toxici şi ar provoca boli precum cancerul sau sindromul Guillain-Barré, care ar duce la paralizia membrelor inferioare (…). Până la clarificarea situaţiei de către autorităţile române informaţiile de acest tip vor continua să se propage pe Internet, mulţi oameni fiind induşi astfel în eroare. Consecinţele ar putea fi destul de grave dacă un număr mare de români vor refuza să se vaccineze, mai ales că este puţin probabil să existe o obligativitate în acest sens. Totuşi, lucrurile nu sunt clare, oficiali din Ministerul Sănătăţii declarând pentru Antena3.ro că “nu s-a luat încă în discuţie această problemă”.

Ingenua stupiditate sau compromitere intentionata a Asociatiei Christiana? Extraordinar cum se mira domnii jurnalisti de la Antena3 ca e citat The Times in brosura Asociatiei. Dupa ce ca nu si-au facut datoria de a informa publicul si de a cauta informatiile cu adevarat importante pe subiect, acum considera din start si fara o minima verificare ca prin astfel de informatii “oamenii sunt indusi in eroare”. Si oare ce vrea sa insemne “pana la clarificarea situatiei”? Ce ti-e si cu reflexele de slugarnicie si de obedienta…

E de luat in seama, desi e suspect si procentul, si indrazneala personajului nostru de a denunta planurile de depopulare a lumii, care nu mai sunt un secret insa decat pentru cei neinformati sau pentru cei inca foarte creduli. Oricum, pentru a reusi asta nu va fi de ajuns o pandemie, e musai sa urmeze si un razboi. Dar lansarea acesui gen de alarma, sub aceasta forma, suna destul de dubios si ne face sa ne intrebam daca nu cumva face parte din acele strategii de compromitere a unei teme prin supra-dimensionare sau prin prezentarea ei inoportun si neverosimil.

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

(…) In acest caz, ce impiedica OMS sa declare o viroza obisnuita anuala ca fiind pandemie?

Si raspunsul este…

Cu aceasta definitie nou, NIMIC nu ii impiedica. Cu aceasta definitie… ceea ce vedem acum, cu aceasta putere (pe care o are OMS, care pana acum emitea “recomandari”, dar acum poate sa oblige statele sa ia actiunile pe care le crede de cuviinta, nota mea), tot ceea ce se intampla acum pare justificat, insa doar daca ne raportam la noua definitie. Daca ne raportam la definitia care a fost schimbata, constatam ca nu e vorba despre nimic exceptional. Deci, sa ne asteptam la aceasta situatie in fiecare an de acum inainte, si asta daca  ne referim doar la cate o gripa, ca sa nu vorbim si de alte boli ce prezinta caracteristici similare (de infectie, nota mea)”.

(…)Filmul realizat de Teresa Forcades dezvaluie, de asemenea, ca procedurile de securitate care exista in laboratoarele biologice fac IMPOSIBIL ca de acolo sa plece “intamplator” vaccinuri care sa omoare, spre exemplu, toti dihorii, animale pe care se fac de obicei teste, cum s-a intamplat cu vaccinurile pe care Baxter le-a trimis in Cehia si care urmau sa fie facute oamenilor.

Mai jos gasiti link-ul la acest film care prezinta atat informatii despre vaccin, pe intelesul tuturor, cat si lucruri noi despre planurile celor pentru care o suta de milioane sau un miliard de oameni sunt doar o cifra pe hartie (…)

(…)

Despre felul tom-jefferson-epidemiologistin care OMS a modificat definitia cu putin inainte de a declara grad V si VI de alerta pentru virusul H1N1, iata ce spunea epidemiologul Tom Jefferson, in iulie 2009, intr-un interviu acordat ziarului german ‘Spiegel’:

“Spiegel: Considerati ca virusul gripei porcine trebuie sa ne ingrijoreze?

Jefferson: – Este adevarat cafelul in care se manifesta un virus nu poate fi prezis, deci ne indeamna sa luam aminte. Dar ceea ce este iesit din comun, in ceea ce priveste efectele, este ca sunt oameni care in fiecare an fac predictii, iar predictiile lor sunt din ce in ce mai rele. Nici una din ele nu s-a implinit pana acum, dar cu toate acestea ei continua sa faca predictii. De exemplu, ce s-a intamplat cu gripa aviara, care era sa ne omoare pe toti? Nimic. Dar asta nu ii opreste pe acesti oameni sa tot faca predictii. Uneori ai sentimentul ca exista o industrie intreaga care nu asteapta decat sa izbucneasca pandemia.

SPIEGEL: – Ce vreti sa spuneti? Organizatia Mondiala a Sanatatii?

Jefferson: – OMS si oficiali ai ministerelor de resort, virusologi si companii farmaceutice. Au construit un intreg sistem si promoveaza pandemiile. Si e vorba de foarte multi bani, de influenta, de cariera si de institutii intregi!  Nu a fost nevoie decat de o mutatie a unui virus (care se poate produce in laborator, nota mea) pentru a pune in miscare toata aceasta masinarie.

SPIEGEL: – Credeti ca OMS s-a grabit cand a declarat pandemia?

Jefferson: – Chiar nu credeti ca are o importanta faptul ca OMS a schimbat definitia pandemiei (inainte de a anunta pandemia aceasta, nota mea)? Definitia anterioara se referea la un virus nou, care se imprastia rapid, pentru care organismul nu avea imunitate, foarte morbid si care presupunea o  rata mare a mortalitatii.  Acum, acestea doua nu mai exista in definitie, si asa am ajuns sa ne referim la gripa porcina ca la pandemie”.

***

26

Radacina relelor este marxismul

SUA: Maine, al 31-lea stat in care cetatenii refuza “casatoria” homosexuala

  • Hotnews:

INTERVIU Cum s-au infiltrat sovieticii in Partidul Laburist

“Noi, in Est, eram obisnuiti sa credem ca intreaga nomenclatura este problema noastra, aceasta elita comunista veche asezata apasat in roluri inalte, nelasand pe nimeni sa patrunda, pastrand pozitiile de putere si ramanand cei care iau deciziile si formeaza opinii. Credeam ca aveam o problema in sensul ca situatia nu ar fi fost posibila in tarile civilizate din Vest. Iar acum, pe masura ce ne uitam in documente, descoperim subit ca avem aceeasi problema si in Vest”.(…)

Brown & Blair au fost sustinuti de pro-comunisti

R: Ne mai poti da exemple de nume importante laburiste orientate catre Moscova?

Pavel Stroilov: Kinnock este personajul zilei pentru ca a fost la inceput un membru laburist pro-comunism si a devenit liderul partidului ca si candidat pro-comunist. Tot el a fost cel care a selectat personal pe aproape toti liderii laburisti noi. Inainte, Partidul Laburist era condus de un ins pe nume Michael Foot, care era extrem de pro-sovietic. Si mai erau niste oameni din sindicate.

R: Cat de importanti au fost acesti oameni si cum au lucrat?

Pavel Stroilov: Am avut de curand o marturisire a faimosului fost agent MI6 infiltrat in KGB, Oleg Gordievsky. Seful Sindicatului pentru Transporturi si Muncitori generali (TGWU) Jack Jones, a fost apreciat intr-un sondaj de opinie din in anii 70 ca fiind cem mai puternic om din UK. Era seful celui mai mare sindicat din tara si agent KGB. Acel sindicat era extrem de nedemocratic, iar seful se bucura de puteri aproape dictatoriale.

Secretarul general al sindicatului alegea doi deputati. Unul se ocupa de partea industriala, celalalt era responsabil pentru partea politica a activitatilor sindicatului in Partidul Laburist, contand pe 16% din totalul membrilor si pe cativa fotolii bune in parlament. Pozitia ii apartinea lui Alec Kitson, iar Gordievsky mi-a spus ca si el era agent KGB.

Stim din surse autorizate si neautorizate ca decizia de a-i acorda lui Gordon Brown un loc in Parlament a fost luata de catre doi oameni: pro-comunistul Hugh Gaitskell, un sef important al sindicatului, si Alec Kitson. Neil Kinnock, Gordon Brown, Tony Blair, Harriet Harman, si destul de multi membri de top laburisti: sunt toti oameni ai TGWU, ale caror cariere se datoreaza acestui sindicat. Si acest suport politic a fost, in cele din urma, cadoul oamenilor din tagma agentilor KGB, precum Alec Kitson. Ce spuneti despre asta?

Preturile la gazele naturale din productia interna s-ar putea dubla intr-un an. Romania este obligata sa alinieze preturile la nivelul celor internationale

PDL s-a infratit cu PSD si PNL la legea aprobarii tacite a constructiilor. Arhitectii: noile reguli sunt sursa de abuzuri si coruptie

  • Gandul:

Bugetarii – 6 zile de concediu fără plată în noiembrie şi decembrie

Raport: Consumul de heroină şi cocaină creşte la nivel european, cel de cannabis scade

  • Ziua:

Kievul reaprinde criza gazelor

Scenarii pentru destramare

Ucraina ar putea sa nu mai fie incadrata in actualele sale granite, dupa deznodamantul alegerilor prezidentiale ce urmeaza sa aiba loc la 17 ianuarie 2010, acest scenariu fiind larg dezbatut in laboratoarele serviciile secrete din unele tari, a declarat intr-un interviu acordat pentru Stolicinaie Novosti, Aleksandr Skipalski, ex-director adjunct al SBU (serviciile speciale ucrainene – n.red.). “Noi, ucrainenii, am supravietuit insa de-a lungul veacurilor numai pentru ca am fost niste lachei foarte buni”, constata dezamagit Skipalski.

SUA nu doresc sa fie “scut” in Polonia

image_125742017221130600_1


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Internetul tot mai aproape de cenzura, iar preotii cinstiti de crunta iobagie. Telenovela porceasca continua: Cercel is back! Hysteria must go on… (Stiri 5-6 nov. 2009)

  1. Raspuns la ” Un preot coplesit de biruri”
    Citesc cu durere aceste randuri, imi vine greu sa cred ca acestea sunt solutiile cu adevarat finale: lepadarea credintei ortodoxe. Da, Sfintiile Voastre, viata e grea, plina de biruri, sunt oameni care dorm pe strada si postesc drastic in fiecare zi.Si nu numai in Romania, ci in toata Europa.Nu au alternative. Stim ca fiecare zi este o rana, dar parasirea navei e o sfartecare a Trupului lui Hristos! Ne doare pe toti valul durerii si al prigoanei care napusteste cu salbaticie asupra bisericii noastre, dar daca pastorii se vor imprastia, oile ce vor face?
    Cand te gandeste ca Bunul Pastor si-a dat viata pentru oile Sale,nu e normal sa te intrebi ce dai pentru marturisirea Lui?
    Sa fie oare acesta unul din duhurile de ratacire care bantuie Ardealul si despre care vorbea Par. Rafail Noica in conferintele sale?
    E mai dulce painea la greco catolici decat marturisirea dreptei credinte? Sa nu fie!

  2. More on secret copyright treaty: your kids could go to jail for noncommercial music sharing

    http://www.boingboing.net/2009/11/04/more-on-secret-copyr.html

  3. Pfiu! Ce de linkuri fratilor! Felicitari pentru efortul depus, dar cred ca va solicita si mult! Dar dupa cate se pare, asa cum ati scris, or sa ne crute altii de acest “efort” :(. Vede-se treaba ca Parintele Iustin a avut dreptate: nu mai e vremea de conferinte, acu e timpul de marturisire. Dumnezeu a lasat printre noi oameni sa na calauzeasca si fratiile voastre ati fost, printre altii asemenea calauze. Plata voastra va fi in Ceruri, de Apostoli. Insa sistemul merge inainte naucitor si nimiceste pe oricine ar indrazni sa-i stea in cale. Ca un bulgare ce se pravale din varful muntelui si castiga in dimensiune pe masura ce se rostogoleste. Am avut timp (cei de bunacredinta, cei preocupati) sa ne informam. De-acum sa vedem cum punem in practica, pentru ca de multe ori ne-am batut cu pumnu-n piept si am facut bravura. Usor nu va fi. Sa ne rugam unii pentru altii si cine stie, poate ca dracul n-o fi asa de negru :). Planuri si-au mai facut ei, dar toate sunt in mana Domnului. Poate mai prelungeste un pic.

    Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

    PS! Sa nu credeti cumva ca am fost ironic, pentru ca n-am fost!

  4. @sceptik:

    Da, probabil or sa ne crute curand. Si bine spui ca de acum incolo incepe greul, in realitate, nu in vorbe.

    Stim ca n-ai fost ironic, frate, dar treaba cu “calauza” las-o deoparte, ca nu avem inchipuiri din astea, fereasca Dumnezeu de asa nebunie si pacoste!

    Si mai dai, fara sa vrei, apa la moara si unora dintre “fratii” nostri detractori (dintre multele categorii de acest fel carora, pentru pacatele noastre, le-am dat prilej de invidie si alte patimi), care taman expresia asta au folosit-o, sarcastic, undeva (chiar azi citiseram) ca sa-si verse fierea impotriva noastra. Si au varsat-o cu ceva sange 🙂 Deh, daca din prisosul inimii graieste gura… 🙁 Dumnezeu sa le ierte vorbele rele si sa nu le tina in seama la Judecata! Ne-au tulburat nitel, dar trece. Si orice scuipat din asta e de ajutor, pana la urma. Deci chiar se cuvine sa le multumim si sa-i salutam cu drag, daca ne citesc cumva aici.

  5. Cand am zis “calauze” ma refeream explicit la pagina de recomandari, desi s-ar fi potrivit foarte bine si pt blog. In ziua de astazi cand sufletle confratilor sunt vanate sistematic (!!!) asemenea luari de pozitie sunt salvatoare de suflete. Toti cei care asemenea fratiilor voastre trag semnalul de alarma (si eu am facut-o pana acum cateva luni si continui s-o fac, dar altfel) sunt niste binefacatori, niste luminatori. Desigur, nu in sensul exagerat la care se gandesc unii, de “mantuitori”. Ca dovada si faptul ca acesta este si motivul principal pentru care se doreste cenzurarea internetului.

    In rest, vedeti-va de treaba. Cui nu-i convine, ALT+F4 a ramas valabil, indiferent de versiunea de windows 🙂

    Va salut.

  6. M-am prins despre cine e vorba. DAR ASA CADE BLANA DE OAIE DE PE LUPI! Asa a ajuns domnul in cauza sa scrie la fel ca toti slugoii patriarhali si sa arate cui slujeste de fapt si ce-l doare mai tare pe dansul: ca sunt unii care tot zic de rau de masoni si de ecumenisti,domn`e,si mai sunt si altii care fac rau ca incearca sa ne avertizeze despre vaccinuri si despre gripa asta… Ahaaaaa,vra zica astia-s inamicii domniei sale! Ei,atunci bine ca stim o treaba, ca sa se aleaga apele!

    Nu-si dau seama,saracii oameni,orbiti cum sunt de ura lor,ca se dau de gol singuri,ca nu te crede nimeni cand vorbesti despre pace si iubire si in timp ce vorbesti,iti arati lucind coltii ascutiti de lup. Halal armistitiu in timp ce tot tu esti ala de arunci buzduganul. Las` ca le-o zice bine Cristi Curte despre “IUBEALA” in puiul monahal al revistei cu pricina. Nu stiu daca s-o fi gandit la seful lui, dar bine a nimerit-o 🙂 Nu stiu cum de unii nu-si dau seama ca vocea lor suna ingrozitor de fals si de dogit cand incep sa cante aria “dragostei pentru ceilalti” si a “iertarii pe care suntem dispusi sa o acordam”, exact dupa ce se stropsesc “crestineste” la fratii lor. Si de ce-i pun la stalpul infamiei si-i baga pe toti la gramada? Fiindca le-a stricat somnul dulce al aranjamentelor reciproc avantajoase cu lumea si cu ierarhia superioara? Fiindca esti disperat ca nu ti se mai vinde revista si nici macar servilismul nu mai aduce profitul sperat? Nu mai zic ca mi se pare cel putin IMORAL SI OBSCEN sa abuzezi de pozitia ta publica si sa scrii editoriale in reviste de larga raspandire numai pentru a te rafui cu cine te calca pe tine pe nervi si-ti strica ploile, batand apropouri stravezii si indecente la date din biografia unora dintre cei care-ti fac concurenta. In concluzie,pare-se ca cel care voieste “sange” (si al cui?,al celor care mai indraznesc sa zica ceva cand in biserica s-a asternut tacerea lasa si vinovata!) este exact cel care acuza. Cel putin eu impresia asta am avut-o.

  7. Da, nimeni nu-i obligat sa se scoale din visarea vietuirii caldicele si a compromisului etern, ori sa-si strice bucuriile oportunismului, dar ceea ce este grav si ceea ce pe noi ne doare este cand cineva (oricine ar fi) cauta sa-i convinga pe toti ceilalti ca cel mai bun lucru cand tara arde este sa tragi un somn bun si o pieptanatura shic si cand in jurul tau se intampla lucruri strigatoare la cer cel mai intelept este sa-ti tragi fermoarul la gura si sa-ti bagi capul adanc in nisip: nu stiu nimic, n-am vazut nimic, nu ma intereseaza. Cred ca nu dovedeste buna credinta cine nu face diferenta intre blogurile de scandal si de vendeta, chiar diversioniste si siteurile sobre si decente, dar care nu te lasa totusi nici in adormirea cea de moarte. Deranjeaza insa, cum am vazut, tocmai “apelurile” la trezire si la atitudine – echilibrata, rationala, dar… atitudine! Si atunci se recurge la manipularea tipica prin incadrarea celor echilibrati in tagma celor “nebuni la cap”, doar pentru ca aceia nu inteleg o “moderatie” a neutralitatii intre bine si rau, nu inteleg acea atitudine alunecoasa si adaptabila la orice imprejurare, nu inteleg complicitatea cu crimele si minciuna institutionalizate sau difuze. Deranjeaza si sunt demonizati cei care spun adevarul, fiindca ei mustra constiinta celor care tac. De unde si enervarea, agresivitatea, disperarea acestora din urma, care iau locul caintei. Iar aici noi chiar refuzam sa personalizam discutia, ci vorbim la nivel de principiu, de atitudini, fara sa vrem sa raspundem si noi cu aceeasi moneda. Domnul sa aiba mila de toti!

  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TRAIAN BASESCU A CERUT PERSONAL LUI OBAMA, DE URGENTA, VACCIN ANTI-GRIPAL H1N1
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare