OAMENI DE NEOMENIE / Gura lui Mircea Badea mai graieste si cate un adevar/ Cine poarta grija saracilor – FMI, Bill Gates, UE. Le-a luat-o inainte Iuda…/ MARSUL FAMILIEI SI PROVOCARILE PERVERSITATII IDEOLOGICE/ “Elixirul nemuririi”/ LEPROSII SFINTI (STIRI SI RECOMANDARI 21-22 MAI 2010)

22-05-2010 9 minute Sublinieri

 Pornind de la un discurs susţinut de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Mircea Badea a vorbit despre obiceiul oamenilor de a-şi pune încrederea într-un aşa zis “om providenţial”.

“Nouă, la nivel colectiv, ne căşună pe câte unul. Ne uităm la cineva şi spunem că e Dumnezeu pe pământ. Pentru că mentalul nostru colectiv este profund viciat de această idee absolut stupidă a omului providenţial. Ceea ce e o imbecilitate. Nu există om providenţial, nu există Dumnezeu pe pământ. Astea-s prostii. Eh, nouă acuma ne-a căşunat pe Mugur Isărescu. Pentru că e el mai sobru, aşa, elegant. Vorbeşte foarte rar… (…) E, în mod evident, un profesionist. Dar nici pe departe, eu personal n-am fost niciodată tentat să-l mitizez”, a spus Mircea Badea.

Am propus azi ca stenogramele negocierilor dintre guvernul României şi reprezentanţii FMI să fie date publicităţii. În acest fel am şti cine ce a propus şi nu ne-am mai da cu părerea despre cine minte, directorul general al FMI-ul sau guvernul României? D.Strauss-Kahn, din motive asupra cărora nu mi-am permis să fac speculaţii, a dat o lovitură publică guvernului cu care a negociat, ceea ce după părerea mea e o porcărie. Şi iată de ce. FMI-ul a venit în Romînia pentru a fi sigur că banii pe care ni-i împrumută vor putea fi rambursaţi. Reprezentanţii Fondului au cerut guvernului României măsuri asigurătoare pentru a-şi lua banii înapoi. Dacă mai ţineţi minte, puţin a lipsit ca delegaţia FMI să plece, fără a ajunge la înţelegere cu guvernul asupra acordării următoarei tranşe de împrumut. Şi atunci a apărut soluţia cu tăierile de salarii şi de pensii. Dacă de asemenea mai ţineţi minte, reprezentantul FMI pentru România a declarat, imediat după încheierea negocierilor, cînd au apărut primele proteste politice, că asta e treaba opoziţiei, să nu fie de acord. Nu că Fondul n-ar fi fost de acord cu măsurile stabilite de guvern pentru a putea da înapoi banii împrumutaţi de la FMI. DS-K, în schimb, o trage guvernului cu care a negociat, după ce i s-a reproşat în Franţa că FMI a scos 30-50.000 de români după negocierile cu guvernul de la Bucureşti. Adică FMI-ul a fost evaluat în Franţa unde DS-K are oarece interese politice personale ca parte a măsurilor anunţate care i-au scos pe români în stradă. Şi atunci DS-K vine şi declară, pentru francezi, că Fondul n-a fost de acord cu măsurile anunţate de guvernul României. Păi, dacă FMI-ul n-a fost de acord de ce n-a plecat supărat acasă? De ce a acceptat aceste măsuri, pe care DS-K le repudiază după ce românii au ieşit în stradă? Asta mi se pare o porcărie şi repet, ar trebui date publicităţii stenogramele negocierilor.

  • Gandul:

Boc: Nu putem garanta că TVA şi cota unică nu vor creşte”. Premierul nu ia în calcul comasarea ministerelor, ci o reducere a numărului secretarilor de stat

Gândul îţi prezintă legea prin care se taie salariile şi pensiile. Pe lista cu minus 25% sunt bursele pentru elevi şi studenţi şi indemnizaţiile pentru mame

 

Sebastian Vladescu: FMI a venit cu propunerea sa crestem taxele, fara a renunta la scaderea salariilor

Bill Gates Senior, tatal co-fondatorului Microsoft: Bogatii platesc taxe prea mici

SUA si-a reglementat drastic sectorul financiar. Intra in text si vezi care sunt schimbarile de substanta de pe cea mai puternica piata financiara

Germania vrea să impună o disciplină bugetară “de fier” în Uniunea Europeană (UE), incluzând sancţiuni suplimentare sau chiar excluderea din uniunea monetară. Dezbaterea a fost lansată oficial ieri, la Bruxelles, cu prilejul reuniurii miniştrilor de Finanţe din Uniunea Europeană. Toate statele europene s-au declarat, în principiu, de acord cu întărirea Pactului de Stabilitate şi Creştere, care prevede reducerea deficitelor bugetare. În acest sens, Germania a propus blocarea anumitor fonduri europene pentru ţările care nu-şi limitează deficitul, măsura fiind deja luată în calcul şi de Comisia Europeană. “Membrii zonei euro care nu urmează procedurile de reducere a deficitelor, ar trebui privaţi temporar de plata fondurilor europene, se arată într-un document al Ministerului de Finanţe german obţinut de AFP. Mai mult, Germania vrea să ceară suspendarea pentru cel puţin un an a drepturilor de vot în deciziile luate la nivelul UE pentru statele cu cele mai mari deficite din UE. Guvernul german vizează, totodată, şi o procedură pentru falimentul statelor cu datorii foarte mari. Chiar dacă această procedură nu este precizată clar, statele în chestiune nu vor avea altă opţiune decât să părăsească zona euro, notează AFP. Mai multe ţări membre UE, inclusiv Franţa, dar şi Comisia Europeană, au rezerve serioase împotriva acestei opţiuni foarte radicale. Pentru a implementa propunerile Germaniei, ar fi nevoie de schimbarea tratatului aflat la baza UE, mai ales în cazul drepturilor de vot, lucru de care ţările membre şi Comisia nu vor să audă după parcursul greoi al ratificării Tratatului de la Lisabona. Ministrul de Interne Thomas de Maizičre, un apropiat al cancelarului Merkel, a recunoscut, miercuri, că gestionarea dificilă a zonei euro a pus presiune pe relaţiile franco-germane.

***

Pe lângă conspiraţia, conjuraţia, frăţia imbecililor – sau cum vreţi să-i spuneţi, mai există una, cel puţin la fel de numeroasă şi în continuă dezvoltare. Ea este susţinută de oameni care se simt născuţi sau împuterniciţi, îndreptăţiţi să-i pedepsească pe alţii. Nu intră aici justiţiarii gen Sergiu Nicolaescu, recuperatorii şi cei care împart dreptatea cu diplomă. Nu se socoteşte nici starea de război cu toată lumea, în care trăieşte majoritatea. Sunt cetăţenii care din diverse motive nu le pot, momentan, crăpa celorlaţi capul cu bâta de baseball cu tricolor. Cei care au ales subtilitatea victoriei pe termen lung. Aceia care supraveghează şi pedepsesc din spatele vizorului, de sub caschetă, de după ghişeu, de cealaltă parte a seringii, de după zidurile instituţiilor de stat, la adăpostul parbrizului, al ochelarilor de soare, al imunităţii, al indiferenţei genetice.

Probabil că am ales unul din cele mai redundante subiecte de pe la noi, dar şi redundanţa poate fi un semn al vitalităţii. Gândiţi-vă că, reduse la elementele simple, stânga politică înseamnă dreptate, iar dreapta, libertate. La noi, stânga a generat un sistem perfect corupt şi colega dreaptă a adus şi ea pe lume nu libertatea, ci lejeritatea. Şi cum se vede pe feţele lor cât sunt de inteligenţi şi cinstiţi, parcă nici nu-ţi mai vine să pui întrebări serioase. Te resemnezi să dai cu speranţă drumul la televizor, să vezi cine a mai murit. Sau, ca să formulez ceva mai corect politic, a decis să se ocupe de alte proiecte personale.

Dar nedumerirea rămâne, pentru noi toţi, inclusiv pentru consilierii acestor iresponsabili. Dacă tot nu ne pot ajuta să trăim mai bine decât peste câteva zeci de ani, n-ar putea totuşi să ne ajute să ne simţim măcar ceva mai bine acum?! Pe scurt, dacă viaţa noastră nu poate fi bună şi senină, n-ar putea fi puţin mai simplă? Mai puţin chinuitoare?

(…)

Dacă statul nu poate să-i pedepsească destul cu instituţiile şi reprezentanţii săi aberanţi, intervin imediat cetăţenii, cu o înjurătură, cu o delaţiune, cu ce are fiecare la îndemână.Nu că ar fi ceva anormal în asta, anormal e că se întâmplă aproape doar asta. Anormal e că la atâţia ani distanţă de animalul de Ceauşescu trăim într-un stat cu reflexe de miliţian transpirat.

Anormal e că ne purtăm ca nişte animale unii cu alţii, chiar şi atunci când nu e nimic de pierdut sau de câştigat. Trist e că idioţii nemiloşi travestiţi în costume business reuşesc să transforme viaţa noastră într-o continuă diversiune de cruzime.

Nu se mai vorbeşte de Experimentul Piteşti astăzi. Acolo comuniştii au încercat şi au reuşit uneori prin tortură să-i transforme pe deţinuţii politici în torţionari pentru ceilalţi deţinuţi de aceeaşi condiţie. Dacă privim cu atenţie, putem să vedem minut cu minut cum ne chinuim unii pe alţii, aproape pe gratis, sub privirile grăsuţe ale unor dezumanizaţi. E stupid ca la capătul zilei să ne povestim la nesfârşit cât de răi şi proşti sunt ceilalţi.

Puneţi deoparte o roşie, un ou şi un cartof, poate şi o ceapă medie şi doi, trei morcovi, pentru coloanele oficiale, să fie. Şi dacă porunca iubirii pentru aproape e prea grea, încercaţi o variantă ajutătoare: Torturează-l pe aproapele tău numai dacă e masochist.

P.S. Sadismul din ce în ce mai aproape de o religie mondială: Întoarce obrazul creştine, că tare am chef să te pocnesc.

  • Florin M.:

De ce nu mai ştiţi pentru cine veţi vota după ce aţi văzut oameni politici în emisiuni de divertisment? (Mass-media şi politica – p.2)

 


Propaganda agendei de reeducare prin impunerea ideologiei corecttudinii politice continua in presa:

Interesant cum mass-media ignora desavarsit Marsul pentru normalitate tinut de Alianta Familiilor din Romania si FOR, dand atentie exclusiva marsului N.D. si celui al miscarii homosexuale. Alternativele civice crestine nu sunt agreate…

Evz.ro: Cât a durat schimbarea mentalităţilor în Marea Britanie?
Robin Barnett: Eu cred că şi în Marea Britanie, dar şi în toată Europa, schimbarea mentalităţii a durat foarte mult şi va dura în continuare foarte mult timp. În toată lumea sunt foarte mulţi oameni intoleranţi şi care nu acceptă sută la sută acest principiu extrem de important al diversităţii.

Ce schimbări la nivel de mentalitate aţi remarcat de-a lungul mandatului dumneavoastră?
În primul rând, societatea civilă şi organizaţiile neguvernamentale au avut un rol mult mai puternic. După aderarea României la Uniunea Europeană faptul că există în România o lege clară privind drepturile omului este, de asemenea, un pas înainte, dar nu putem să schimbăm mentalitatea peste noapte. Este o luptă şi trebuie să convingem oamenii cât de importantă este contribuţia fiecărei persoane indiferent de religie şi etnie.

Este nevoie de o strategie pentru minorităţi

Ce ar mai trebui făcut pentru schimbarea mentalităţii?
Cred că la nivelul învăţământului trebuie să ne concentrăm foarte mult pe tânăra generaţie şi să le arătăm cât de importante sunt drepturile omului. Când le-am spus ceva ce nu era sută la sută bun copiilor mici, ei mi-au spus că este inacceptabil să spun aşa ceva. Eu cred că acest tip de presiune la nivel de educaţie este foarte binevenit. Eu ştiu foarte bine că România nu are bani pentru ca oamenii cu dizabilităţi, spre exemplu, să aibă o viaţă perfectă, dar sper ca fiecare oraş din ţară să fie în curând accesibilizat. De asemenea este nevoie şi de o strategie pentru a-i ajuta pe oamenii dezavantajaţi, inclusiv minorităţile sexuale.

Cum vi se pare implicarea statului în susţinerea persoanelor discriminate în România?
Statul a început să se implice şi eu cred că Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a jucat un rol foarte important, inclusiv prin sondajele foarte importante care au demonstrat că există mai multe de făcut în această ţară. Mai cred că avem nevoie de parteneriate între autorităţile centrale şi locale, ONG-uri, organizaţii internaţionale şi fiecare cetăţean în parte pentru a schimba situaţia mai mult şi mai repede dacă este posibil.

„Diversitatea” şi „normalitatea” defilează la ore diferite

GayFest: mai mulți jandarmi decât participanți

Ambasadele din SUA, Australia, Africa de Sud, Cehia, Spania au încurajat participanţii să practice libera exprimare. Cel mai important aport l-a avut, însă, ambasada Marii Britanii, care a delegat un grup întreg la paradă, condus chiar de ambasadorul Robin Barnett. “Marea Britanie sprijină libertatea şi diversitatea”, a declarat acesta. Printre cei prezenţi s-a numărat şi europarlamentarul britanic Michael Cashman, care a recunoscut public că este homosexual.”Sunt mândru că sunt gay şi sunt mândru că şi voi aveţi curajul să vă exprimaţi liber. Din păcate nu peste tot o astfel de paradă este posibilă. În Bratislava, toate eforturile de a organiza ceva similar au eşuat”, le-a spus europarlamentarul celor prezenţi.

Printre vorbitori s-a numărat şi preşedintele asociaţiei ACCEPT, Florin Buhuceanu, care a declarat că o Paradă GayFest îşi are rostul mai ales pe timp de criză. “Am fost abordat zilele trecute de un grup de oameni, într-un local. Pe lângă insulte, mi-au adresat şi întrebarea: cum să vă ardă de parade când ţara e în criză? Întrebarea poate părea legitimă, însă tocmai pe timp de criză drepturile civile sunt cel mai adesea ameninţate. Şi mai ales drepturile civile ale minorităţilor marginale”, a spus Buhuceanu.

    (vezi, legat de subiectele de aici, si:

TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA”
PARINTELE DIONISIE IGNAT – VREMURILE DIN URMA (II): Despre U.E. si propaganda sodomiei )

Bataia apriga pentru mentinerea religiei in scoli continua…

  • Lumina:

„Avortul nu se previne la poarta spitalului, ci din copilărie“ – un articol documentat care evidentiaza insa, cu atat mai mult, dificultatea etica in care se gaseste BOR atunci cand ingaduie avortul cand sarcina pune in pericol viata mamei.

Seminarii de instruire a preoţilor despre gripa A(H1N1) în Mitropolia Basarabiei

Mitropolia Basarabiei împreună cu Ministerul Sănătăţii din Republica Moldova au organizat, în perioada 18-21 mai, un ciclu de seminarii de instruire a preoţilor referitor la simptomele şi regulile de protecţie de gripa A(H1N1), informează Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei. Seminarele s-au petrecut conform unui grafic coordonat de ambele părţi şi au avut loc la Chişinău, Cahul şi Ungheni. Lecţiile au fost citite de către domnul Vasile Guştiuc, medic şef-adjunct al Centrului de Medicină Preventivă din Chişinău. Referitor la necesitatea organizării acestor seminarii, Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor a spus: “Asemenea întâlniri cu medicii sunt binevenite pentru o mai bună informare a slujitorilor noştri asupra diferitor maladii care ameninţă omenirea. În general Mitropolia Basarabiei se pronunţă pentru semnarea unui acord de colaborare cu Ministerul Sănătăţii. O conlucrare între preoţi şi medici este necesară ţinând cont de faptul că medicii îşi îndreaptă tratamentul lor preponderent asupra trupului, iar preoţilor le revine mai mult grija de sufletul omului”.

Nota noastra: daca tot urmaresc actualitatea interationala atat de atenti, de ce nu au dat informatorii patriarhali (jurnalistii, adica, nu va speriati) de raportul Comisiei de Sanatate a Parlamentului Consiliului Europei, conform caruia scandalul pandemiei A1H1 a fost unul fals provocat de OMS si Big Pharma?

Descoperire uluitoare în lumea medicală! Un om de ştiinta american a CREAT VIAŢĂ într-un experiment de laborator în care a reuşit să învie o bacterie moartă. Oponentii ingineriei genetice au catalogat experimentul ca o încercare periculoasă, în stil Frankenstein, de manipulare a naturii. Controversatul om de ştiinţa, doctorul biolog Craig Venter, a extras în primă fază gene dintr-o bacterie numită Mycoplasma capricolum. Apoi a creat şiruri de ADN artificial pe care le-a plasat în bacteria moartă. Aceasta a revenit la viaţă şi a început să se multiplice. “Aceasta este primă celulă sintetică creată vreodată. Este un pas important”, a declarat Craig Venter. “Este un studiu de reper. Este un pas cheie in industrializarea biologiei sintetice, deschizând drumul spre o eră nouă”, este de părere si profesorul Paul Freemont, de la Imprerial College London. Microbii artificiali ar putea fi folosiţi în fabricarea vaccinurilor sau rezolvarea problemei poluării. Însă, unii experţi sunt de părere ca tehnologia ar putea duce la inventarea unor noi arme biologice. “Se joacă de-a Dumnezeu”, a spus doctorul Eckard Wimmer de la Stony Brook University. Doctorul Craig Venter a declarat ca bacteria pe care a folosit-o se găseşte la bovine, nu oameni, însă o rudă a acesteia este “responsabilă” pentru pneumonia în cazul oamenilor. Noua forma de viata, creată după 15 ani de studiu şi 27,7 milioane de lire sterline cheltuite, a fost botezată “Synthia”. Craig Venter, un rebel om de ştiinţă miliardar, are 63 de ani şi este veteran al Războiului din Vietnam.

  • Antena3:

Creatură ciudată descoperită în Canada (VIDEO)

A demonstrat că se poate: Un fost manager britanic trăieşte de un an jumătate fără bani (VIDEO)

Inundaţiile din Polonia, cel mai mare dezastru din istoria statului

***

Iran ar putea anula acordul nuclear dacă sunt adoptate sancţiunile ONU

Proteste în America de Sud: Fermierii au ieşit în stradă, profesorii continuă greva generală

Fermierii au ieşit pe străzi, în Columbia, nemulţumiţi de un acord semnat cu Uniunea Europeană. Producătorii locali de lapte spun că preţul mic al laptelui praf importat din UE îi va aduce la sapă de lemn. În Bolivia, mii de profesori din şcolile de stat continuă greva generală începută cu 2 săptămâni în urmă. Cadrele didactice sunt nemulţumite de salariile mici şi spun că nu mai au cu ce să-şi hrănească familiile.

Parlamentul European cere implicare mai mare a UE în Caucazul de Sud

***

  • Pelerin ortodox:

Profeţiile stareţului Ambrozie de la Mănăstirea Dadiou despre viitorul Greciei şi multe altele (partea I)

Profeţii ale stareţului Ambrozie din Mănăstirea Dadiou, Partea a II– a

Î.P.S. Mitropolit HRISOSTOMOS Zafiris, de Peristerion, Grecia: Ortodoxie şi Catolicism

Paștele de Foc

Pierderea inocenței

Link primit de la un parinte, cu mesajul:

Am fost impresionat de seninătatea credinţei celor 2 bătrâne. Poate că ar merita să le avem mai mult în minte atunci când ne gândim la modele de mărturisire vie a credinţei.

 


Categorii

Acordul cu FMI, Al treilea razboi mondial, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Criza datoriilor suverane, Homosexualitate, Mircea Badea, Pagini Ortodoxe, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “OAMENI DE NEOMENIE / Gura lui Mircea Badea mai graieste si cate un adevar/ Cine poarta grija saracilor – FMI, Bill Gates, UE. Le-a luat-o inainte Iuda…/ MARSUL FAMILIEI SI PROVOCARILE PERVERSITATII IDEOLOGICE/ “Elixirul nemuririi”/ LEPROSII SFINTI (STIRI SI RECOMANDARI 21-22 MAI 2010)

  1. Extraordinare si datatoare de multa speranta sunt profetiile stareţului Ambrozie de la Mănăstirea Dadiou.:

    „Nu încetaţi să vă rugaţi! … Rugăciunea „Doamne, miluieşte” este ca o sabie, care taie în două pe satana … Toţi cei care vor primi pecetea (lui Antihrist) nu-şi vor găsi nicio clipă de linişte … Să nu ne pierdem credinţa! Credinţă statornică şi Dumnezeu ne va ajuta … Trebuie să vă câştigaţi o credinţă puternică singuri, cu răbdare, cu bunătate, cu dreptate … Fără rugăciune ne pierdem. Nu vă gândiţi la viitor. Toate sunt în mâinile lui Dumnezeu … Să citiţi cărţile Sfinţilor Părinţi în fiecare zi câte puţin şi Dumnezeu vă va lumina. Ulterior mintea voastră se va întări.”

  2. Badea stie foarte bine ce vorbeste ( doar e prieten si cu Oreste ) .. asta pana vine vorba de religie … Dar cand zice ca se va muri de foame, si tot ce tine de evenimentele actuale are dreptate. Inclusiv cand spune ca nici nu mai conteaza cine va mai veni la putere ca oricum suntem terminati .. mare adevar graieste.

  3. Mircea Badea este un fel de Glenn Beck al mediei romanesti.pare antisistem,critica in stanga si n dreapta,vb mult si prost dar sa nu uitam ca lucreaza totusi pt o mare corporatie.este la fel de manjit ca si oreste si corut.

  4. @ Sica:

    De acord ca e manjit, de asta am sugerat ca e vorba de “gura pacatosului”.

  5. În unele cazuri, întreruperea sarcinii este justificată prin explicaţii de ordin medical, impunându-se aşa-numitul avort terapeutic. Biserica respinge ferm astfel de acte, singura situaţie în care cu greu se acceptă o astfel de decizie fiind aceea în care viaţa mamei este pusă în pericol din cauza sarcinii sau a naşterii.

    De atunci a început Iisus să arate ucenicilor Lui că El trebuie să meargă la Ierusalim şi să pătimească multe de la bătrâni şi de la arhierei şi de la cărturari şi să fie ucis, şi a treia zi să învieze.
    Şi Petru, luându-L la o parte, a început să-L dojenească, zicându-I: Fie-Ţi milă de Tine să nu Ţi se întâmple Ţie aceasta.
    Iar El, întorcându-se, a zis lui Petru: Mergi înapoia Mea, satano! Sminteală Îmi eşti; că nu cugeţi cele ale lui Dumnezeu, ci cele ale oamenilor.
    Atunci Iisus a zis ucenicilor Săi: Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.
    Că cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde; iar cine îşi va pierde sufletul pentru Mine îl va afla.
    Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 16

    Biserica respinge ferm… dar se acceptă (cu greu) o astfel de decizie dacă viața mamei este pusă în pericol din cauza sarcinii sau a nașterii.

    Se acceptă, forma reflexivă, impersonală… adică cine acceptă? opinia publică! Cu greu… medicii plâng puțin la căpătâiul ”ghinionistei”, își fac trei cruci și omoară ”fătul”.

    Fie-ți milă de tine, să nu ți se întâmple ție aceasta! Nu-i așa? Ai copii acasă, soț, ei cu cine rămân?

    Copilul în pântece s-a plămădit tot cu Dumnezeu, oare Biserica nu cunoaște de Sara, soția lui Avraam, sau Ana, maica Fecioarei Maria? Dar de lacrimile atâtor femei cu pântecele sterp nu știe?

    Dumnezeu ne ”silește” la căință numai și numai să ne mântuim, că de acum nimeni nu vrea de bunăvoie.

    Oare nu are știre Dumnezeu de ”pericolul din cauza sarcinii”? Dumnezeu care pe toate le ține ”Și tu le dai lor hrană la bună-vreme”.

    Mucenicie e și nașterea de prunci!

    Noul mucenic rus Evghenie Rodionov ar fi putut scoate crucea, un lucru mai ușor decât un ”avort terapeutic”, și timp de trei luni a răbdat chinurile.

    Aceasta este credința, s-a lăsat total în mâna Lui Dumnezeu.

    Căci cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde; iar cine-şi va pierde sufletul pentru Mine, acela îl va mântui.

    Mă iertați, s-a mai discutat, mă întristează amestecătura aceasta de ”evlavie”, aparenta poziție creștină din articolul ”Luminei” și justificările lumești, exprimate confuz care încurajează mai mult mamele să facă ecografie din ”grija” pentru sănătate proprie. Va urma apoi ecografia care depisteaza ”fetușii” cu malformații, obligatorie, tot din grija de mai bine a sistemului. Un copil neputincios ne ”obligă” la mai mult efort și îngrijire dar deschide poarta raiului.

    Așa ajungem la eugenie, de bună-voie…

  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Comisia Trilaterala la Bucuresti/ MERKEL DIXIT: FALIMENTULUI UNUI STAT= ANULAREA SUVERANITATII!/ Previziunile apocaliptice ale lui Fidel Castro/ CUM NE “MANTUIESTE” PATRIARHUL PRIN JUPUIRE/ Concediere pentru ̶
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare