“Suntem tinta unui RAZBOI ECONOMIC”: Razvan Savaliuc face LEGATURA intre “MINTEA DIABOLICA” ce ar fi putut PROVOCA FOCUL DE LA COLECTIV si instalarea unui NOU GUVERN care sa aplice POLITICILE ANTISOCIALE FMI-UE. Ilie Serbanescu: “Cioloş are sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire salariala”/ INAPOI LA MASURILE DE AUSTERITATE SI DE SPOLIERE CRANCENA A STATULUI ROMÂN? (video)

13-11-2015 7 minute Sublinieri

Plus: CUM SUNT CONTROLATI APROAPE TOTI LIDERII PARTIDELOR PRIN DOSARE PENALE


INCENDIUL DIN COLECTIV PROVOCAT DE MINTI…


I. Serbanescu si R. Savaliuc despre FMI, CIOLOŞ…

“Noi trebuie să devenim o ţară de români angajaţi la multinaţionalele din afară, o ţară de consum, să le cumpărăm numai lor produsele şi noi să ne distrugem economia, parchetele şi serviciile n-au altă treabă decât să urmărească oamenii de afaceri români de dimineaţa până seara, dar pe ăia străini nu-i iau niciodată. Iar acum avem o Românie în care partidele pleacă de la putere, renunţă, de ce? Pentru că toţi liderii au dosare penale!”

***

Răzvan-Savaliuc

Răzvan Savaliuc:

Sunt convins că preşedintele Iohannis, care acum este păstorul PNL-ului, va retrimite legea [cresterii salariilor bugetarilor cu 10%], nu o va promulga, va cere o analiză din asta de impact, dacă guvernul suportă sau nu, iar acest guvern de tehnocraţi care nu au nicio răspundere va spune că nu sunt bani şi probabil că legea se va trânti cumva şi astfel PNL-ul iese basma curată la alegerile viitoare, fără să acumuleze un deficit de capital.

Problema în România este alta. Eu sunt convins că România poate să mărească real salariile, dar nu suntem lăsaţi de afară s-o facem. Tot spaţiul virtual este plin de probe că acest incendiu de la clubul Colectiv a fost cumva provocat, altfel nu s-ar explica prezenţa acelor cianuri, că majoritatea au căzut jos, n-au putut să mai iasă, din cauză că au inhalat. Şi văd că nicio anchetă nu caută ce-au căutat particulele alea masive de cianuri în spaţiul respectiv. S-au dovedit cândva că bureţii conţineau asemenea substanţe?

[…]

Dacă mergem pe teoria că a fost provocat, iată, ca evenimentul a produs haos în România, a dus la debarcarea unui guvern. Eu cred, cum cred mulţi în ţara asta, că totul este o parte a unui plan bine stabilit dinainte şi poate într-o zi ne va spune Victor Ponta de ce a plecat, poate tocmai pentru că ştia că i se pregăteşte ceva mult mai rău dacă se va agăţa de putere şi nu va pleca de acolo.

[…]

Deci avem pe de o parte evenimentul ăsta şi pe de alta ce avem în ţară? Vrem să ne mărim salariile, suntem parteneri europeni, ar trebui să avem nişte salarii decente, dar nu le avem, stăm la 200 de euro pe lună, FMI-ul ne spune că nu avem voie dintr-o dată să ne mărim salariile, n-avem voie nici să scădem taxele şi impozitele, dar FMI-ul nu vine niciodată să zică: <Băi românilor, cum faceţi, că ăia în Albania şi prin fosta Iugoslavie construiesc km de autostradă cu 2,2 milioane de euro, iar voi aţi ajuns pe la 13 milioane!>, prin toate firmele astea străine, ăştia care vin să ne monitorizeze ei pe noi! Niciodată nu o să vedeţi oficialii marilor puteri că vin să ne critice de ce dăm noi firmelor străine kilometrul de autostradă de 4-5 ori mai mult ca preţ decât în alte state. Şi aici înseamnă că cineva ne ordonă!

Noi trebuie să devenim o ţară de români angajaţi la multinaţionalele din afară, o ţară de consum, să le cumpărăm numai lor produsele şi noi să ne distrugem economia, parchetele şi serviciile n-au altă treabă decât să urmărească oamenii de afaceri români de dimineaţa până seara, dar pe ăia străini nu-i iau niciodată. Iar acum avem o Românie în care partidele pleacă de la putere, renunţă, de ce? Pentru că toţi liderii au dosare penale! Păi mă uit la liderul PSD: mai poate el să fie obiectiv faţă de partidul lui dacă ştie că Înalta Curte poate să-l condamne cu închisoare sau poate să-l achite? Eu vorbesc de cât de independent și liber poate să fie preşedintele unui partid, cel mai mare ca număr de aleşi, când iată ce situaţie avem. Adică oricine poate să aibă dosare peste noapte? De la toate partidele avem dosare penale. Şi UNPR-ul, adică Gabriel Oprea, despre care credea toată lumea că nu va ajunge în situaţia asta, iată că după acel nefericit accident cu motocicleta are dosar de abuz în serviciu! Că va fi găsit vinovat sau nu, dar este o presiune pe acel om! Politic, mai poate să ia o decizie independentă?

Şi atunci ce să cred eu din semnalele din afară? Că ne doresc binele cei din afară, când ambasadorii forţelor străine au fost mână în mână cu toţi liderii noştri politici, dar niciodată n-au venit să ne spună: <Băi românilor, n-aveţi bani, sunteţi amărâți, dar daţi la companiile noastre atâţia şi atâţia bani, cât nu face!>, că afară nu s-ar încheia niciodată un contract la asemenea preţuri.

Eu sunt convins că suntem ţinta unui război economic şi nu avem lideri politici suficient de puternici şi de români ca să poată să facă faţă unui asemenea asalt.

Dacă e adevărat că evenimentele de acum au fost declanşate, iată unde au dus! Deci e posibil ca nişte minţi diabolice să fi urmărit acest lucru și să-l fi atins.

[…]

Dacă ne amintim ce spunea Băsescu, că trebuie reduse salariile și le-a redus, dar a dat un miliard și ceva la ministerul lui Udrea ca să se cheltuiască peste tot. De unde a învăţat modelul ăsta? Nu cumva de la FMI? Că FMI-ul cum face? Nu ne lasă pe noi să ne mărim salariile, dar nu ţipă când noi facem cheltuielile alea foarte mari către multinaţionalele care îi ţin pe ăia din FMI în funcţie. Deci vedeţi că nu sunt îngrijoraţi de puşculiţa noastră! Când e să cheltuim pentru firmele străine e bine ce facem, dar când e să ne mărim salariile:

Noi vrem de la guvernul Cioloş sau cine o veni să ne explice aceste ciudăţenii: de ce noi, românii plătim mai mult decât face și suntem mai săraci decât restul? Adică de ce suntem minţiţi? Să ne spună şi nouă adevărul în relaţiile astea cu FMI-ul şi alte organisme internaţionale. Dacă am avea conducători politici cu iubire de ţară ne-ar spune, dar nu ne spun. Nu ştiu cât îşi mai iubesc ţara dacă nu spun un adevăr.

Ilie Şerbănescu:

[Poţi să măsori iubirea de ţară a celor care ne conduc] măsurând subvenţiile pe care le au fermierii români în comparaţie cu fermierii din Germania sau din Franţa, de exemplu. Sunt de patru ori mai mici şi sunt stabilite pe vremea când era comisar pentru agricultură domnul Cioloş!

[…]

E foarte frumos că discutăm, dar nu ţinem cont de cine este proprietarul acestei ţări! Vă amintesc că suntem în capitalism, nu într-o altă orânduire, şi că în capitalism proprietatea este principiul fundamental şi proprietarul este decidentul! Cine este proprietar decide ce vrea el! Degeaba ne adresăm statului român şi facem cursuri despre cât şi cui plătește statul român. Problema este că statul român nu mai este proprietarul acestei ţări! Proprietarul este străin şi face ce vrea el! Aşa e în capitalism! Nu e un reproş, nu e o critică. Aşa am învăţat, că în capitalism decide proprietarul. Spuneţi-mi şi mie vreun domeniu economic în care proprietar este un român! În România nu decid ăia care au monopol pe resurse, monopol pe bani, monopol pe bănci? Ăia decid! Ăia decid în România! Şi ăia au spus foarte clar de la început – îl citez pe domnul Isărescu, care nu vorbeşte aiurea – “În bugetul pe 2016 nu încap amândouă!”, adică relaxarea fiscală şi creşterile salariale. Având în vedere că aia cu relaxarea fiscală s-a făcut, eu văd bugetul pe 2016 fără creşteri salariale. Şi îl voi lăuda – sigur că nu-l interesează – pe domnul Cioloş dacă va face un buget cu creşteri salariale. Eu mă îndoiesc.

Analistul economic Ilie Serbanescu a explicat de ce premierul Dacian Ciolos, daca va fi premier, are o sarcina dificila referitor la marirea salariilor bugetarilor cu 10%, si cum ar putea fi el ajutat de presedintele Klaus Iohannis prin nepromulgarea legii privind majorarea si retrimiterea ei in parlament.

Dacian Ciolos are o sarcina dificila. Asta pentru ca el trebuie sa faca fata, prin bugetul pe 2016, unei deja aprobate mariri salariale de 25% pentru medici si profesori, iar aceasta noua marire de 10% forteaza foarte tare bugetul. Mugur Isarescu, cel care se face portavocea FMI, a spus ca nu pot intra in 2016 ambele masuri, mariri salariale si relaxare fiscala, e vorba ori de una ori de cealalta. Ciolos are si el sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire salariala. Chiar daca parlamentul a aprobat marirea de 10% pentru functionarii publici, cel mai sigur Iohannis il va ajuta pe Ciolos si va amana momentul, nepromulgand legea si trimitand-o din nou in parlament. Daca va fi asa, ca Ciolos, asta bineinteles, daca va fi votat ca premier, nu va face nicio marire, cum vrea FMI, deci nici la functionari, nici la medici, nici la profesori, lumea va iesi in strada, dar de data asta ceilalti vor iesi in strada. E o situatie foarte dificila pentru ca bugetul nu o inghite, iar Ciolos, daca nu va fi ajutat de Iohannis prin aceasta amanare, va fi blamat de români inca de la inceput. Sigur, in acest caz Iohannis e cel in pericol daca nu promulga, e foarte interesant ce se va intampla“.

a spus Ilie Serbanescu.

***

Ilie Serbanescu despre Dacian Cioloş: URMARESTE INTERESELE EUROPENE MAI MULT DECAT INTERESELE ROMANESTI


“Mie mi se pare că alegerea d-lui Iohannis este extrem de potrivită. Eu cred că era greu de găsit un personaj politic care să fi se fi îngrijit tot timpul, extrem de delicat, de urmărirea intereselor europene înaintea celor românești. Haideţi să facem un inventar. Pe vremea domnului Cioloș s-a stabilit așa-zisa liberalizare a preţurilor pământului în urma căreia românii vor rămâne fără pământ. Dacă e liber la vânzare, în mod obiectiv conform legilor capitaliste cei care sunt săraci rămân fără pământ în favoarea celor bogaţi. În mandatul domnului Cioloș în calitate de comisar pe agricultură, dânsul a acţionat mai mult în favoarea intereselor Franţei decât în favoarea intereselor românești. De pe vremea acelui mandat așa zișii fermieri români au rămas cu cea mai mică subvenţie agricolă. La vremea lui Dacian Cioloș, era de 5 ori mai mică decât a fermierilor francezi sau a celor germani. (…) Nu întâmplător domnul Iohannis a accentuat asupra acestui lucru. A spus foarte clar: atrag atenţia că poziţia României va fi cu fermitate pe linia europeană. Se potrivește domnului Cioloș perfect. Dânsul a urmărit interesele europene mai mult decât pe cele locale. Eu cred că fiecare din UE întâi face ceva pentru interesele ţării lui, după aia pentru cele ale celorlalte ţări europene”.


GUVERNUL CIOLOŞ NE INTOARCE IN EPOCA AUSTERITATII?…

Legaturi:

***

***


Categorii

1. DIVERSE, Acordul cu FMI, Clubul Colectiv, ILIE SERBANESCU, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Transcrieri-Redactari, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la ““Suntem tinta unui RAZBOI ECONOMIC”: Razvan Savaliuc face LEGATURA intre “MINTEA DIABOLICA” ce ar fi putut PROVOCA FOCUL DE LA COLECTIV si instalarea unui NOU GUVERN care sa aplice POLITICILE ANTISOCIALE FMI-UE. Ilie Serbanescu: “Cioloş are sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire salariala”/ INAPOI LA MASURILE DE AUSTERITATE SI DE SPOLIERE CRANCENA A STATULUI ROMÂN? (video)

 1. Pingback: GUVERNUL DACIAN… SOROS? Senatorul Daniel Savu, fost ofiter de contraspionaj, despre legaturile premierului CIOLOŞ cu secta yoghina MISA a odiosului GREGORIAN BIVOLARU si despre RETEAUA DE INFLUENTA A FORTELOR EXTERNE. Cine este in spatele Cristinei
 2. Pingback: GUVERNUL DACIAN… SOROS? Senator fost ofiter de contraspionaj despre legaturile premierului CIOLOŞ cu secta yoghina MISA a odiosului GREGORIAN BIVOLARU si despre RETEAUA DE INFLUENTA A FORTELOR EXTERNE. Cine este in spatele Cristinei Guseth, oengist
 3. Pingback: “THE STATION” – Documentar despre INCENDIUL de la clubul american din Rhode Island (2003). B1TV: “Scenariul din Colectiv este parcă COPIAT LA INDIGO dupa incendiul aproape identic petrecut acum 12 ani… La noi rămân nenumă
 4. Pingback: GUVERNUL “TEHNOCRAT” sau TIRANIA cocotata prin manipulare pe umerii democratiei/ DE CE A UITAT PRIMUL MINISTRU CIOLOŞ SA-SI TREACA IN CV APARTENENTA LA UN “THINK TANK” FINANTAT DE SOROS si condus de fostul sef Bilderberg?/ INCA O
 5. Pingback: SATANISM SI TERORISM ASUMAT, IN ŞOCANTA INDIFERENŢĂ A “OPINIEI PUBLICE” – Liderul trupei de black-metal WATAIN, care a concertat si in clubul Colectiv: “Istoria muzicii metal este plină de CLADIRI MARI CARE SUNT INCENDIATE, IAR
 6. Pingback: Intrebari, lectii si rani dupa “Colectiv”… | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: FLORIN ZAMFIRESCU, interviu la “Dincolo de stiri” (VIDEO): “DOMNULE CIOLOŞ, FACETI PARTE DIN CEI VANDUTI! Ne credeti tampiti pe toti!” “SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI MONDIAL, s-ar putea sa ajungem la suferinte care ne vor fac
 8. Pingback: “Acolo s-a dat foc. Se stia, ma! Acolo sunt bombele care le au americanii. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…” Ipoteza PROVOCARII INTENTIONATE A INCENDIULUI DE LA COLECTIV “da foc” spatiului public dupa scurgerea suspecta a uno
 9. Pingback: FALIMENTAREA SISTEMULUI ENERGETIC NATIONAL (video, cu: Gheorghe Piperea, Adrian Ursu, Razvan Dumitrescu s.a.) | Cuvântul Ortodox
 10. Pingback: “IN ROMÂNIA AZI AVEM DOAR LIBERTATEA COLIVIEI. Suntem supuși unei politici de defrişare a economiei ţării”. GHEORGHE PIPEREA: ”Suntem victimele unui NOU TIP DE CATEHISM GLOBAL, care ne impune SĂ NE DESPRINDEM DE RĂDĂCINI, inclusiv de
 11. Pingback: Avocatul Piperea si fostul sef al Fiscului sunt convinsi ca STATUL “PREGĂTEȘTE” PREMEDITAT UN IMPRUMUT LA FMI, CU MASURI DE AUSTERITATE SIMILARE CU CELE DIN 2010. “Guvernul ZERO” – tehnocratii nu fac incasari la Buget, nu i
 12. Pingback: SOROSLEAKS. Hackerii au spart siteurile FUNDATIEI PENTRU O SOCIETATE DESCHISA a influentului GEORGE SOROS. Influentarea dezbaterilor electorale, manipularea temelor migrantilor si a crizei financiare din Europa, “consilierea” mai marilor lumii
 13. Pingback: OAMENII LUI SOROS STRANG RANDURILE: Nicusor Dan (USR) vrea sa defileze mai departe cu CIOLOS, GHINEA si toti tehnocratii “in civil”/ SORIN DUMITRESCU: “Grupările Soros AU IMPLEMENTAT VALORI STRAINE, AU DISTRUS ROMÂNIA şi au acaparat i
 14. Pingback: "Vin vremuri grele". Se pregateste MAREA RESTAURARE a politicilor AUSTERITATII. FMI, Comisia Europeana si BNR desfiinteaza politicile economice dezvoltationiste din ultimii ani. Se cere STOPAREA cresterilor pensiilor, "ajustarea" SALAR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare