Care e legatura intre INTERZICEREA VRAJITORIEI, BISERICA, IMPOZITE SI AUTOSTRAZI?

14-12-2011 4 minute Sublinieri

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe vrăjitoare au fost reţinute de poliţiştii de la IGPR. Printre acestea, se află şi vrăjitoarele Vanesa şi Melisa. Ele sunt acuzate de şantaj şi înşelăciune. În urma descinderilor, şapte persoane au fost arestate. Prejudiciul creat este de peste 450.000 de euro, în bani, bijuterii şi maşini.

Comisarul Christian Ciocan susţine că, la început, vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau. Doar pentru una dintre cele patru victime prejudiciul se ridică la sute de mii de euro, arată Mediafax. Se pare că victimele erau şantajate de vrăjitoare.

Acţiunea este desfăşurată de IGPR cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi SPIR. Deputatul Nicolae Păun a fost vizitat, luni, de vrăjitoare, la Parlament. Acestea i-au cerut socoteală după ce politicianul a propus un proiect de lege prin care practicile oculte să fie interzise.

Proiectul de lege mai prevede ca persoanele care se ocupă cu astfel de lucruri să fie condamnate la ani grei de puşcărie.

  • Gandul.info:

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, cercetate în libertate. Cele două sunt acuzate că au înşelat şi şantajat mai multe persoane

Un judecător a decis ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa să fie cercetate în stare de libertate, respingând propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventivă a acestora. Parchetul a anunţat că face recurs. Cele două ar fi înşelat şi şantajat mai multe persoane, printre care şi Oana Zăvoranu (care le-ar fi dat bani, două case şi un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac şi cântăreaţa Inna (Elena Apostoleanu), susţin surse judiciare.

Toată ancheta a fost declanşată după ce Oana Zăvoranu a depus plângere. Oficial, Vanessa, zisă Regina magiei albe, ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zăvoranu pentru a îndepărta farmecele ce i-ar fi fost făcute de mama şi socrii săi, procurorii declanşând în acest caz cercetări cu privire la înşelăciune şi şantaj. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov efectuează cercetări într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune şi şantaj, în decembrie, începându-se urmărirea penală “in rem”, informa, marţi, Ministerul Public.

În contextul acestor cercetări, marţi dimineaţă, ofiţeri de poliţie au efectuat o serie de 12 percheziţii domiciliare. “Din cercetările efectuate până în acest moment procesual, a reieşit faptul că, în perioada februarie-octombrie 2011, partea vătămată Z.I. (Zăvoranu Ioana-n.r.) a fost contactată de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind vrăjitoarea de magie albă “Vanessa” care, sub pretextul efectuării unui ritual de îndepărtare a farmecelor şi blestemelor ce ar fi fost făcute de mama şi socrii părţii vătămate, a determinat-o pe aceasta să-i plătească suma de 3.000 lei”, precizează sursa citată.

În cauză au loc audieri, urmând a se aprecia asupra măsurilor procesuale care se impun în raport cu situaţia de fapt. Oana Zăvoranu a divorţat în acest an de cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe), dar şi Mihaela Borcea de Cristi Borcea. Marţi, poliţiştii au făcut 13 percheziţii, fiind vizate şapte persoane – trei femei şi patru bărbaţi – din Bucureşti şi din Chitila.

Dintre cele trei femei, două sunt vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, care prin intermediul mass-media au anunţat că rezolvă probleme de dragoste, carieră şi sănătate. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul Christian Ciocan, susţine că la început vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau, doar pentru una dintre cele patru victime prejudiciul fiind de 450.000 de euro. Potrivit lui Ciocan, acestea se ocupau cu practici voodoo, sacrificare de animale în cimitire şi pe lângă cursuri de apă. Ei îşi ameninţau victimele că dacă nu continuă să apeleze la practicile lor vor fi şi ele blestemate.

Bănel Nicoliţă: Nu am fost şi nu o să merg la vrăjitoare pentru că eu cred în Dumnezeu

Fotbalistul Bănel Nicoliţă a dezminţit, marţi, în cadrul emisiunii Ora de Prosport de la Sport.ro, informaţiile apărute în mass-media, potrivit cărora ar fi apelat la serviciile unor vrăjitoare pentru a se transfera de la Steaua şi ar fi fost înşelat de acestea cu suma de 100.000 de euro.

Nu e posibil ca asemenea oameni să se folosească de persoane publice. Nu am nicio treabă. Cum să dau eu o sută de mii? Eu am credinţa în Dumnezeu şi atât. Niciodată nu am făcut-o, niciodată nu o să o fac în viaţa mea, pentru că eu cred foarte mult în Dumnezeu. Nu e posibil ca asemenea oameni să vină şi să-mi strice imaginea în acest mod, fără să aibă 0,50 la sută adevăr“, a spus Bănel Nicoliţă, acum component al echipei Saint Etienne, la care s-a transferat în vară.

El a spus că îi va da în judecată pe cei care susţin că a fost la vrijitoare şi le va cere daune de un milion de euro, sumă pe care o va dona unor case de copii. (…)

Un grup de 15 vrăjitoare înarmate cu toate ustensilele breslei – vârtelniţă cu fuse, cărţi de tarot, busuioc, bol cu apă sfinţită şi blesteme la purtător – au forţat, luni, intrarea în Parlament pentru a-i imputa reprezentantului lor, deputatul Păun, o lege care le-ar interzice aceste practici. (…)

Ma intreb cum se face de au televiziunile atitea subiecte misto pe final de an. De exemplu, vrajitoarele au protestat impotriva impozitarii magiei. Acum, nu stiu daca era vorba de impozitarea magiei albe, a magiei negre sau a magiei, in general, dar argumentul lor imi pare superb. Daca religia nu-i impozitata, de ce-ar impozita statul taman magia? In fond, nu doar popilor le trebuie har ca sa fie popi, si adevaratelor fiice ale mamei din imagine le trebuie har ca sa practice ce-or practica ele acolo, scrie Alex Mihaileanu pe blogul Subiectiv.

Lasind gluma la o parte, doamnele cu multe fuste si cu blestemele pre limba le zice bine, fratilor: Biserica evazioneaza sub obladuirea legala a statului roman cam 25 de kilometri de autostrada pe an. N-aveti decit sa recalculati, vorba lui Cetin, in ce vreti voi: in spitale, in scoli, in mariri de lefuri pentru bugetari, in siguranta si ordine publica si asa mai departe.

Vreti sau nu, tigancile alea au dreptate: daca Biserica Ortodoxa Romana este scutita de taxe, de ce n-ar fi scutita si institutia magiei? Ah, da, ca nu e considerata un cult. Sau, mai bine zis, o religie. Bun, caz in care, propun ca munca sa fie declarata religie si sa cream, la rindu-ne, Biserica Muncii Romane, si sa cerem, potrivit Legii Cultelor sau ce lege o reglementa lipsa impozitarii, sa nu mai platim nici noi nimic. Ia ginditi-va: v-ar strica o leafa cu cel putin 30% mai mare?

Fondurile bugetare alocate anual pentru plata preoților și a celorlalți reprezentanți ai bisericilor sunt de circa 172 milioane de euro. Cu aceşti bani, s-ar putea construi 25 de kilometri de autostradă, arată un calcul efectuat de Asociaţia Secular-Umanistă din România (ASUR).

Tot cu aceşti bani s-ar putea face următoarele, arată ASUR:

=> creșterea cu cca. 60% a salariilor medicilor
=> construirea, în numai doi ani, a unui spital regional de urgență
=> reabilitarea secțiilor de obstetrică-ginecologie și neonatologie din 60 de spitale
=> acordarea, gratuită, a unui laptop performant fiecarui copil care începe școala

Anul trecut, deputatul Silviu Prigoană a depus în Parlament o propunere legislativă prin care solicita ca statul să nu-i mai plăteasca pe clerici. Parlamentarul susţine că aceştia se pot întreţine singuri, pentru că au surse de finanţare.Statul susţine financiar în proporţie de 60% salariile de bază pe care le câştigă personalul clerical, procentajul ajungând până la 80% în cazul preoţilor din parohiile sărace, precum cele din Delta Dunării sau din zona de mijloc a Moldovei.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a spus, pentru Gândul, canumeroase parohii din ţară nu reuşesc să îşi acopere salariile preoţilor lor decât timp de 8-9 luni pe an” şi s-a plâns că preoţii au salarii foarte mici.Un preot debutant are un salariu de 890 de lei, iar un preot cu toate gradele profesionale ajunge la 1.800-1.900 de lei, ceea ce este foarte puţin“, a spus părintele Stoica.

Nota noastra:

Raspunsul la intrebarea din titlu este: normal, nici o legatura. Iata insa ca obsesiile anti-Biserica duc pana la aberatia asimilarii vrajitoriei cu slujbele ortodoxe si la punerea pe acelasi plan a aspectelor financiare ale activitatii BOR cu cele ale vrajitoarelor. O prostie mai mare nu se putea! Asa cum o prostie este sa inghiti calculul ASUR-ist despre cei 25 kilometri de autostrada ce s-ar obtine daca statul nu ar mai plati salariile clericilor (tuturor confesiunilor!). Pai, e o suma absolut infima! Asta ar fi marele castig al cruciadei impotriva Bisericii? Cand sute de mii de euro curg la vrajitoare (asta doar din ce se stie prin astfel de scandaluri rare), ateistii mor de grija banilor incasati de preoti…

Concluzia? Biserica deranjeaza, irita. Vrajitoarele? Nu doar ca nu deranjeaza, ci chiar sunt dorite de poporul cu bani al Romaniei. Presa vrea vrajitoare pentru rating, iar “exponatele” de succes ale lumii noastre moderne sunt gata sa arunce cu sume uriase in ele pentru a-si “rezolva” definitiv viata deja incurcata.

Asa ca mai degraba o sa asistam la interzicerea Bisericii sau la supunerea ei la o prigoana “fiscala”, decat sa vedem, in zilele noastre, vrajitoarele interzise…


Categorii

1. DIVERSE, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Care e legatura intre INTERZICEREA VRAJITORIEI, BISERICA, IMPOZITE SI AUTOSTRAZI?

  1. De ce nu se leaga ASUR si de cele 30000 de ,,revolutionari” care au pensii pe viata de peste 2000 lei desi nu au avut nici o treaba cu revolutia-lovitura de stat?

  2. Foarte corect ce a spus Ioan Dan.
    De specificat cine este acum patron la Realitatea , ca sa vedem pozitia in care se afla.
    Toate trusturile media aservesc in foarte mare masura intereselor patronilor lor.
    Despre Prigoana se stie ca e mason, deci anticrestin .
    Se face o analogie intre cult religios-credinta si escrocherie>> iar asta nu o pot face decit oamenii fara nici un Dumnezeu
    Iar daca spune cineva de ce o duc bine austriecii si altii: pentru ca traiesc din dobanda pe care o iau de la bancile din Romania si din alte parti.
    Daca tot aveti nevoie sa fadceti imprumuturi , faceti la CEC , singura banca 100% romaneasca ,cit timp o mai fii. Da-ti dobanda la romani nu la straini

  3. Pingback: INGRIJORATOR: Elevii apeleaza tot mai des la VRAJITOARE pentru a lua examenele - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare