Dr. GHEORGHE BURNEI, CHIRURGUL CARE OPEREAZA COPIII IMPREUNA CU DUMNEZEU

14-01-2012 6 minute Sublinieri

Medicul Gheorghe Burnei (59 de ani), şeful Clinicii de Ortopedie Pediatrică de la „Marie Curie“, din Bucureşti, povesteşte cazuri complicate din carieră, când spune că pacientul a fost salvat prin graţia divină.

Este greu sau poate imposibil să îl răsplăteşti pe un om pentru că ţi-a salvat viaţa. Ce ai putea să-i oferi, în semn de recunoştinţă? Pacienţii salvaţi de medicul chirurg Gheorghe Burnei sunt copii, şi părinţii lor îi aduc icoane, drept mulţumire. Aşa că biroul doctorului este tapetat cu icoane din argint, din lemn, pictate pe sticlă, sculptate, şi cu toate formele şi culorile la care te poţi gândi. Fiecare dintre ele semnifică o viaţă salvată. Dar,spune Burnei, nu medicul este eroul acestor intervenţii, ci doar instrumentul prin care lucrează Dumnezeu.

„Weekend Adevărul”: Aveţi icoane peste tot în biroul dumneavoastră.

Gheorghe Burnei: Am aceste icoane pe care le vedeţi, şi mai am acasă mult mai multe. Oamenii vin la noi cu toată încrederea şi majoritatea – atât părinţii cât şi copiii  –  sunt credincioşi. După operaţie vin şi îmi oferă icoane, drept recompensă.

Asociaţi icoana cu chipul omului care v-a dăruit-o? Îi mai ţineţi minte pe fiecare dintre ei?

Nu s-au semnat pe ele, dar eu ţin minte exact de unde le am, pentru că aceste icoane mi-au fost aduse de pacienţii cu afecţiuni extrem de grave, şi viaţa lor era în pericol. Orice gest intraoperator putea duce la complicaţii sau chiar la deces.

Aţi avut o educaţie religioasă în familie?

Da, o educaţie primită de la mama mea. O vedeam în zilele de sărbătoare, seara şi dimineaţa, îngenunchind şi rugându-se la icoana Maicii Domnului. Ţin minte că mă pregăteam să mă duc la şcoală şi singura carte pe care o aveam în casă era Biblia. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Pe vremea aceea nu înţelegeam prea multe lucruri. Dar mi-am dat seama că morala unui om religios face din el un om cu caracter, care poate fi un model pentru ceilalţi.

Se poate spune că aţi observat o diferenţă între pacienţii care iau în discuţie divinitatea şi cei care nu?

Am avut surpriza să constat în ultimii 10 ani că majoritatea copiilor şi a însoţitorilor sunt credincioşi.Au pe marginea patului o icoană, şi cu aceşti oameni te poţi înţelege mult mai bine. Sunt cei care îşi lasă viaţa în mâinile chirurgului şi, în general, starea lor evoluează foarte bine.

Eu am credinţa că în domeniul medical, mai ales în sala de operaţii, există momente sacre. Sala de operaţii este un sanctuar, unde se întâlneşte umanul cu divinul. Divinul se apropie prin graţie, iar umanul – prin veneraţie. Deasupra tuturor există Dumnezeu. Dacă în sala de operaţie, vine această veneraţie şi din partea pacientului, şi din partea doctorului, există posibilitatea ca acolo să se producă Revelaţia. Adică destăinuirea lui Dumnezeu în situaţii dificile. În intervenţiile mari te afli în postura în care nimic din ceea ce ştii sau din ce scrie în cărţile de specialitate nu se aseamănă cu ce e acolo. Numai această destăinuire îţi dă această inspiraţie, care aparent vine din partea ta.

Vă aduceţi aminte de un astfel de moment, la care aţi fost părtaş?

În urmă cu două săptămâni am avut un caz cu o fetiţă de 15 ani. S-a prezentat la noi cu o diformitate gravă a coloanei vertebrale, o dublă scolioză toraco-lombară, cu o angulaţie ce depăşea 70 de grade. Trebuia operată. A fost o intervenţie ce a durat şapte ore. Noi am reuşit să redresăm diformitatea, apoi o parte din colegi au rămas să facă sutura la tegumente. La 30 de minute după ce am părăsit sala de operaţii, am primit apelul de urgenţă: pacienta făcuse un stop cardiac. Timp de 10 minute acestei fetiţe nu i-au funcţionat inima şi plămânii. Acolo a avut loc acest act de Revelaţie. S-au adunat patru anestezişti, cinci medici chirurgi, şi eu. În decurs de 30 de minute s-a reluat activitatea cardiacă. Dar, din cauza sângerării masive, se punea problema pierderii pacientei. Am discutat ce e de făcut. I-am făcut trei transfuzii, pentru că-şi pierduse tot sângele, de trei ori. S-a colectat sânge din tot Bucureştiul, cu Salvările. Nu aveam nicio soluţie în situaţia aceea. Aproape ne gândeam că am pierdut-o.

Ce s-a întâmplat apoi?

Am avut o străfulgerare, că pacienta nu trebuie operată din nou – se luase în discuţie o nouă intervenţie. Am crescut presiunea pe tuburi, ca să încercăm să oprim sângerarea. A fost un joc de presiuni, o improvizaţie de moment, care a oprit hemoragia. Am stat aşa, cu ea în Reanimare, până seara, la ora 21.00; eram nouă medici, şase asistente şi două infirmiere. Am reuşit să salvăm această fetiţă. A doua zi am vorbit cu ea. Dacă interveneam chirurgical din nou, o pierdeam.

Dumneavoastră vă rugaţi în timpul operaţiei?

Sunt momente când ai nevoie de această forţă divină. Şi când eşti conştient că ai nevoie, o implori. Să vă mai povestesc un caz. Un coleg de-al meu de la spitalul din Braşov m-a rugat să mă duc la spitalul de acolo, să văd un pacient. Era o fetiţă cu diformităţi greu de descris, de la poziţia capului, a trunchiului, a membrelor. Am zis s-o investigăm şi apoi vedem. M-am dus acolo s-o operez de două ori şi am zis de fiecare dată că ar fi mai bine să continuăm investigaţiile. A treia oară când m-am dus era totul pregătit, sala de operaţii, medicul anestezist, totul. Când să mă ridic de pe scaun să intru în sală, am spus că nu e momentul să facem această operaţie.

De ce, aveţi o explicaţie?

Am simţit că nu trebuie, dar nu pot să explic cum sau de ce. Era o zi de sâmbătă sau duminică, medicii toţi veniseră de acasă, eu însumi venisem de la Bucureşti special pentru asta. Dar am zis nu. Atunci a fost un moment de Revelaţie, în care mi s-a spus: „Nu trebuie să faci această intervenţie”. Şi nu am făcut-o. Ştiu asta acum, pentru că, la câteva luni după asta, am chemat fetiţa la Bucureşti, şi am operat-o aici. După patru intervenţii, fetiţa este pe picioarele ei, merge! Nu am o justificare pentru modul în care am acţionat atunci. Şi am avut multe astfel de situaţii, care mi-au arătat că există Dumnezeu.

“În intervenţiile mari te afli în postura în care nimic din ceea ce ştii sau din ce scrie în cărţile de specialitate nu se aseamănă cu ce e acolo.”

“A fost un moment de Revelaţie, în care mi s-a spus: «Nu trebuie să faci această intervenţie». Şi nu am făcut-o. Ştiu asta acum.”

CV

– Doctorul inventator
Numele: Gheorghe Burnei
– Data şi locul naşterii: 21 septembrie 1952, Brăneşti, Dâmboviţa
– Starea civilă:
– Căsătorit, doi copii
– Studiile şi cariera:
– În 1978 a absolvit Facultatea de Pediatrie, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.
– În 1992 devine medic specialist al Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.
– A inventat fixatorul extern circular, cu care s-au făcut 52 de operaţii de alungire a membrelor la copii.
– Locuieşte în: Bucureşti.

In tara in care, doar in ultimii 2 ani, 10.000 de medici au plecat peste hotare, un ortoped genial refuza o oferta de nerefuzat.“Doar din orgoliu, nebunie si falsa modestie”, ar spune cineva “Anglia, NU!”, cred colegii sai de breasla.

Mai ales ca acolo ar avea un salariu de 900.000 de lire pe an. Dar Profesorul Gheorghe Burnei, care a adunat cateva premiere medicale si a numarat peste 10.000 de coloane vertebrale si picioare reparate, rade in barba.

O particica din tara lui, pe care nici macar nu o poate defini, il face sa spuna “RomaniaDA!”

Intr-o lume in care medici de valoarea lui privesc Bucurestiul noaptea din limuzine, dupa o zi de munca profesorul Burnei o ia pe jos spre metrou. E ceva ancestral in mersul pe jos, care il fascineaza.

Are nevoie sa treaca neobservat printre oameni si sa-si puna ordine in ganduri…sa fie recunoscator ca toti copiii cu complicatii, care, azi, ar fi avut sanse mari sa moara, traiesc.

5.000 de lei in Romania, 75.000 de lire sterline in Anglia. In cativa ani ar putea sa-si cumpere probabil propriul metrou acolo, cu care sa se plimbe incontinuu.

In acest moment, in 30 de zile ar putea sa se instaleze cu tot cu acte in Anglia si sa aleaga una dintre cele mai bune zece clinici de ortopedie din Londra, dar crede in ceva ce va sa fie… aici.

Are 58 de ani si de cand era pusti l-a atras “complicatul” si articulatiile complexe: soldul, genunchiul…dar, mai cu seama, vertebrele care formeaza coloana: fara ele nu poti descoperi lumea asa cum o stiai.

Copiii lui sunt medici si profeseaza in Romania: baiatul e ortoped pentru adulti, fata – medic ginecolog. Spune despre ei ca incearca sa scape de faima tatalui si sa-si croiasca singuri carierele.

Maria, o pustoaica cu mana aproape “transata” in urma unui accident de masina, l-a implorat de curand pe ortoped sa nu paraseasca Romania. Profesorul i-a reconstruit substanta osoasa pe o distanta de 6 centimetri si nu are nicio indoiala ca in luni sau ani de zile Maria va fi din nou intreaga.

Este scortos, rigid si poate prea oficial, cred unii, in fata rugamintilor si nenorocirilor de zi cu zi. Nu se ataseaza prea mult de copii, pentru ca risca sa nu-i mai poata vindeca.

Il incurca asistentele si medicii care stiu sa stea degeaba, incalca proceduri si nu folosesc corect campurile sterile. Are corpul “soldatului” si uraste sa repete la nesfarsit un lucru.

Si, totusi, implineste 30 de ani de cand exact asta face in Romania. Echipele se leaga si se destrama la nesfarsit. Din 8 ortopezi, 6 au plecat de curand in Elvetia, Germania, Olanda si Franta.

In momentele grele se intreaba daca a facut bine cand a refuzat 900.000 de lire sterline la o clinica din Anglia. Si profesorul “schiopateaza” uneori. Isi incruciseaza mainile si se sprijina intr-un baston al demnitatii… numai de el stiute.

Sa faci medicina la varf, ai nevoie de mese de operatie usor de manevrat, sisteme de navigare pe coloana vertebrala, anestezisti si medici in stare sa performeze, fara sa te intoarca din drum cand dau de greu…

Nu ii place bajbaiala si proasta coordonare, dar n-o sa plece in Anglia. 220.000 de copii care se nasc in fiecare an cu displazii de sold au nevoie de priceperea lui.

Il amuza cum institutiile statului isi dau cu stangul in dreptul… Medicii si pacientii se pacalesc unii pe altii… apoi vine statul si ii pacaleste pe amandoi. Stie ca tot ce face azi, uneori primitiv, cu dalta si ciocanul…se va rasfrange in bine sau rau peste 70 sau peste 100 de ani.

Pacientii il suna si il roaga frumos sa nu plece din tara. Ii vine greu sa lase tot ce a schimbat in 30 de ani la sectia de ortopedie.

Dar de ce se complica intr-o tara unde calmantul, antibioticul si pansamentul sunt lucruri rare? Unii ii “plang” de mila…spun ca i s-a dus vestea ca nu primeste “plicul”, altii pariaza ca Burnei a refuzat cele 900.000 de lire sterline pe an la clinica de o ortopedie din Londra pentru ca aici ar castiga cel putin la fel de bine.

Adevarul, adevarat este ca ortopedul se amesteca in toate in sectia lui de ortopedie, este peste tot, prezent in misterul si gropile fiecarei zile, iar aceasta dorinta a lui de a vorbi umple un gol si il mobilizeaza.

Isi urmareste pacientii un an, doi, sapte…pana cand ii face sa creada ca protezele, fixatoarele si extensoarele sunt “parte din ei”: unele infipte in os pentru o vreme, altele pentru o viata. Orizontul pustilor se largeste, mersul si privirea li se indreapta, iar asta ii da profesorului curaj si suflu sa mai dea o fuga pe la 5 dupa-amiaza si pana la sala de gimnastica si recuperare, in cladirea de alaturi.

Cand se face 7 seara, medicul pleaca de la spital cu senzatia ca ziua a durat 36 de ore.

Ii place Romania cu tot cu balcanismele ei. Iubeste Herastraul si Calea Victoriei, insa, de regula, drumul il duce pe soseaua Brancoveanu. Adevarul este ca universul pe care vrea sa-l traiasca in Romania e, de fapt, in el.

Dincolo de familie, prieteni si faima, altceva il tine pe pamant romanesc. O atractie pe care n-o poate numi, defini, cuantifica, il cheama mereu inapoi.

Castiga suficient cat sa-i fie de ajuns sa se aboneze la 4 reviste de specialitate si sa mearga in concediu prin Bucovina.

Poate ca n-o sa stie niciodata daca a ales bine sau era loc de si mai bine. Poate ca e un conservator modest care se multumeste cu un apartament de 2 camere in Berceni.

Legaturi:


Categorii

Articolele saptamanii, Documentare/ Reportaje, Medici crestini, Modele in societate, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

35 Commentarii la “Dr. GHEORGHE BURNEI, CHIRURGUL CARE OPEREAZA COPIII IMPREUNA CU DUMNEZEU

  1. “14. Voi sunteţi lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă.
    15. Nici nu aprind făclie şi o pun sub obroc, ci în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă.
    16. Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.”

    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=5

  2. Sunt coplesita! 🙂 multumesc din suflet pentru acest articol pentru mine a cazut intr.un moment cum nu se poate mai nimerit! Si sa nu uitam niciodata sa multumim Domnului pentru fiecare zi in care putem merge singuri si ca exista Oameni ca acest medic marturisitor care face ca ancestralul mers pe jos sa fie nu doar fascinant ci si posibil pentru unii din noi!

  3. Un mare OM si un admirabil exemplu de credinta si patriotism. Un exemplu “incomod” pentru multi colegi de breasla, un exemplu pentru noi toti despre ce inseamna sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti.

    Domnul sa il ajute pe Domnul Doctor Burnei si, poate cine stie, sa-l faca un vrednic urmas al Sfantului Luca al Crimeii.

    Domnul sa ne ajute pe toti romanii, sa nu ne pierdem de tot credinta si Calea cea Dreapta!

  4. Da, exista doctori cu frica si credinta in Dumnezeu. Si eu am cunoscut cativa. Dumnezeu ii va rasplati pt. ceea ce fac pt. noi. Unde mai pui ca nici nu/ti iau bani.

  5. Sanatate, domnule doctor si CINSTE mamei care v-a crescut in cuvantul lui Dumnezeu!

  6. Mie mi-a vazut copilul. E un mare profesionist. Si eu sunt medic,pediatru. Din 4 medici vazuti pt o problema,el a fost cel mai bun. Si asa e ca nu primeste bani.

  7. Am vrut sa-i dau si eu o icoana si asistentele dumnealui, care sunt deosebit de omenoase, mi-au spus ca are foarte multe icoane.

  8. Este foarte iubit si ascultat de restul colegilor, medici si asistente. Sunt o adevarata echipa.

  9. Toata cinstea si admiratia domnule doctor.Sa va de a Dumnezeu sanatate
    si sa va folositi Darul din plin .In dar ati luat In dar sa dati
    Am cunoscut un doctor din Georgia , mare investigador in cancer
    si bineinteles americani s -au repezit sa il ia la ei.
    El a spus NU , atunci americani ia u oferit bani multi , vila , laborator , lux…masina , vacante , conferinte….
    El iar a zis Nu merg in Usa, atunci americani ia au zis
    iti poati aduce tot neamul cu tine , le oferim conditii excelente
    el a zis din nou NU.
    atunci americani l au interbat de ce nu vrei sa vii?
    el a raspuns:
    Pentru ca sint Fidel Patriei mele Georgia
    Kiar daca au bani Nu cumpara Totul…

  10. Eroul e altul: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/noul-erou-mondial-bill-gates-a-salvat-6-milioane-de-oameni-159580.html

    Halucinanta prezentare facuta grafic intr-un mod care (cel putin) egaleaza stilul spalator de creier specific dictaturilor tip Coreea de Nord.

    Iata – nu omul – ci “Eroul planetar”. El vine in numele lui, cu trompete si cu surle. Inca un reusit “inaintemergator” al celui ce trebuie sa apara, ca tot se lasa asteptat.

  11. buna ziua de curând sunt internat la doctorul Burnei. este un om de nota 10 + ETE CA UN AL DOILEA TATA PENTRU COPII . am vorbit cu dansul nea primit bine, nea relatat despre ce este vorba și nea zis ca se va rezolva dar trebuie așteptare. când vorbești cu dansul iți da dinou viata și speranța. nea zis ca intervenția nu e ușoară dar se rezolva. acum suntem in așteptare dar acest doctor își da silința pentru mine și pentru alți ca mine. de b…..i nu se pune problema nu ia nimic nu vrea, pentru dansul fiecare operație este o noua provocare pentru el și pentru echipa sa de medici PE CARE O CONDUCE. un asemenea doctor nu trebuie sa plece din romania. săi dea domnul sănătate și tot ceea ce își dorește. păcat ca pentru acești doctori nu exzista un sprijin pentru ei nui ajuta nimeni statul nu le face nimic pentru iei și spitale.

  12. Buna.Sunt Denisa,sunt din Pitesti,am 17 ani si am scolioza.Ma puteti ajuta sa aflu programul Domnului Dr Burnei la Spitalul Marie Curie?Multumesc

  13. Multumin din inima D-le profesor!

  14. Buna ziua!Am si eu o problema de multi ani copilul meu se confrunta cu o problema ortopedica cu un picior in clasa a patra a suferit o durere fff mare la picior cand a pornit de pe loc la un cros al scolii dupa cateva zile i a aparut o vanataie pe pulpa,apoi se tot vaita ca are durere in calcai,ca simte cum se riupe ceva la picior de la articulatia ce merge de la genunchi in sus de a lungul piciorului,de peste un an genunchele s a intors inspre inauntru si la mersul este schiopatat am tot fost la medici dar i faceau la genunche ziceau ca nu are nimic si cu trecerea timpului a evoluat in acest fel,mentionez ca se vaita foarte tere si de spate ,aproape tot timpul si zice ca nu poate sa respire,este si la spate o curbura mai mare a coloanei . Copilul meu are varsta de 18 ani si doresc foarte mult o consultatie le dansul,ma doare mult cand ma uit la copilul meu si observ aceste nereguli , vad in dl Dr Burnei speranta ca va merge din nou asa cum trebuie sa mearga si ca se vor rezolva problemele aparute !Spune ti mi va rog cum putem sa ajungem ladansul pentru o consultatie ! Multumesc

  15. @georgeta:

    Nu avem legatura cu dr Burnei, dar, cum acesta lucreaza la „Marie Curie“, din Bucureşti, acolo trebuie cautat.

    Exista un site si o pagina de contact aici:

    http://www.mscurie.ro/

    http://www.mscurie.ro/meniu_content.php?meniu_nr=2&language=ro&id_meniu_back=9&nume=Contact&id_pagina=6

  16. d-n doctor baietelul meu are torticolis congenital pe partea dreapta si cifoza are 2 ani jumate nu stiu ce sa mai fac poarta guler dar tot cu gatul stramb sta si muschiul drept e iesit an afara mai ales can antoarce gatul se vede foarte rau nu poate sa antoarca gatul se antoarce cu toata partea dreapta si manuta dreapta nu prea o foloseste ce ma sfatuiti va rog facem si kinetoterapie va rog sami raspundeti sun o mama disperata care nu mai stiu ce sa fac va multumesc

  17. @ Raducan Ionela:

    Dl. Dr. Burnei nu raspunde pe siteul nostru, ne pare rau.

  18. Pingback: DR. DAN CIOATA (Timisoara) – CHIRURGUL CARE CAUTA INIMA DUHOVNICEASCA sau Medicina ca misiune mantuitoare - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. donmul prof este un om extraordinar mi a operat fetita in noiembrie si este bine ii multumesc sa ii dea dumnezeu viata lunga sa mai poata ajuta si alti copii

  20. Ma numesc Albu Vasile sunt nascut in data de 01.06.1981
    , boala si a facut aparitia pe la varsta de 6 ani, am inceput sa ma impiedic si sa cad , pe urma cazaturile
    erau tot mai frecvente si odata cu inaintarea in varsta si pierderea echilibrului era mai vizibila.
    In timpul liceului prin anul 1997 inca mai puteam merge singur dar la cea mai mica dezechilibrare sau daca ma
    impiedicam cadeam de fiecare data si frecvent trebuia samerg pe langa perete pentru a ma sprijini.
    De atunci incet incet nu mai puteam umbla singur gecat sprijinit sa merg alaturide cineva si cu o mana pe umarul
    sau poziti care imi confera cat de catun echilibru sa nu cad , dar cand ridic piciorul laba piciorului imi cade flasca
    si atunci ma impiedic.In anul 1995 am fost la Valcele acolo mi s-afacut biopsie si mi s-a pus diagnosticul de
    charcot marie tooth.Dupa revenirea de la valcele am consultat un medic ortoped in Targu Mures care imi spunea ca ma poate ajuta
    dupa varstade 18 ani dupa ce mavoi oprii din crestere. Dupa acea data contactandu-l , dupa ce m-a examinat medical nu mai
    avea aceasi speranta sau dorinta de a inteprinde vreo actiune care sa ma ajute.Rugandu-l sa ma tina la curent
    daca dansul gaseste pe cineva care larputea ajuta in aceste demersuri , timpul a trecut neaducand nimic bun pentru mine
    in aceasta perioada de asteptare.De curand dansulmi a recomandat o pereche de orteze care imi
    fixeaza glezna , purtandule o perioada mi am dat seama ca sensul mersului se schimba , iar acum la orice pas daca nu le am
    laba piciorului imi cade inainte sima impiedic . Mi ar fi si imi sunt de un realfolos aceste orteze dar uneori
    ma mai jeneaza ,cand e foarte cald apar iritatii.
    Fac gimnastica in fiecare zi cate o ora jumate ,exercitii de mobilitate si 20 de minute la bicicleta medicinala

    0746086981

    Daca imi putetida o adresa de emailpentru contact a domnului soctor sau un numar de telefon , vs ruga mult

  21. @ Vasile Albu:

    Nu avem asa ceva, ne pare tare rau.

  22. Buna ziua,
    Am o fata de 13 ani care are dubla scolioza. As dori foarte mult sa-mi spuneti cum pot ajunge la dr Burnei sau la dr Vlad Costel pentru o consultatie.
    Va multumesc anticipat. Astept raspuns.
    Simona Smeu – Ploiesti

  23. @ Smeu Simona:

    Noi suntem doar un site religios care prezinta chipul domnului doctor, nu avem legatura personala cu domnia sa ori cu spitalul Budimex (Marie Curie), dar cautand si noi pe net am gasit:

    http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Burnei-Gheorghe-s5495.html

    pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

    Speram sa fie valabile numerele. Stim ca mai profeseaza si la privat, la clinica Regina Maria: 021.9268

    Sa va ajute Dumnezeu!

  24. as dori va rog o programare in spital daca se poate,deoarece la sp.regina maria consultatia costa 4000 milioane.am o fetita de 5ani 7 luni cu scolioza va rog sa ma ajuta-ti.nu am banii necesari.dr BURNEI,doar sa o vede-ti va rog,multumesc astept raspuns

  25. @adriana:

    Noi nu suntem in legatura cu dr. Burnei, doar am re-postat aici un articol despre domnia sa; incercati, va rugam, sa va adresati la spitalul la care lucreaza: http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Burnei-Gheorghe-s5495.html

    Domnul sa va daruiasca sanatate!

  26. Pingback: MARTURISIRI DESPRE RELATIA CU DUMNEZEU a unui mare pictor, a unui critic literar, a unui mare chirurg credincios si a unor fosti detinuti politic: “SINGURUL OM LIBER ESTE UN BUN CRESTIN” - Recomandari
  27. Sunt mama unei fetite operate de dl.profesor Burnei.De la prima operatie si pana la ultima (au fost sapte)am stiut ca totul va fi bine.Si a fost, gratie dl.Profesor.Cuvinte prin care sa-i multumim sunt prea putine si prea sarace in continut,dar pentru mine exista Dumnezeu,Profesorul Burnei si… restul lumii.
    Datorita lor copilul meu e bine si poate avea o viata normala.Datorita Dumnealui a rasarit soarele si pentru noi.Va multumim din suflet si va dorim multa sanatate si tot binele din lume.Totodata multumiri intregii echipe de medici si asistente si aceleasi urari de sanatate. Cu respect si recunostinta .

  28. buna seara am o fetita an varsta de 5 ani si 4 luni care sa nascut cu o problema mai bine zis malformatie mana stanga numai dumneavoastra o puteti ajuta sa devina un copil sanatos va rugam sa ne spunetine cand puteti sa ne vedeti sa o puteti ajuta asteptam raspunsul dumneavoastra va multumim.

  29. @ Dorina:

    Noi NU suntem in legatura cu dr. Burnei, doar am re-postat aici un articol despre domnia sa; incercati, va rugam, sa va adresati la spitalul la care lucreaza: http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Burnei-Gheorghe-s5495.html

    Domnul sa daruiasca sanatate fetitei!

  30. Pingback: MARTURISIRI DESPRE RELATIA CU DUMNEZEU a unui mare pictor, a unui critic literar, a unui mare chirurg credincios si a unor fosti detinuti politic: “SINGURUL OM LIBER ESTE UN BUN CRESTIN” | Cuvântul Ortodox
  31. Pingback: MEDICUL TEOFIL LUNG (LUNGU) – CHIRURGUL LUI DUMNEZEU, care face adevarate minuni medicale, unice in lume, spune ADEVARUL DESPRE CHIMIOTERAPIE si CITOSTATICE in cazurile de cancer la cap si gat: “Sunt afaceri extraordinare, unii din asta traies
  32. Pingback: Pe urmele Sfantului Luca al Crimeei – MEDICI IN SLUJBA LUI DUMNEZEU: Preotul NICOLAE CRISTESCU – medic internist – si diaconul STEFAN MINDEA, somitate a neurochirurgiei care a lasat America, la sfatul Parintelui Iustin, pentru a-si ajuta
  33. Pingback: PĂRINTELE MEDIC PAVEL, de la Mănăstirea Turnu si de la… Spitalul Universitar: “Am grijă de trupul meu ca să-l am ca un instrument spre slava lui Dumnezeu, spre a face bine celorlalţi şi nu să îl îngrijesc mai mult decât pe ceilalţi
  34. Pingback: LEON DANAILA, geniul neurochirurgiei mondiale care merge acasa cu metroul si cu autobuzul: “SUNT CEL MAI BOGAT OM DIN LUME. AM INIMA PLINA!”. Doctorul “facator de minuni” prin credinta, stiinta, munca si dragoste de oameni. POZA CA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare