CE ASCUNDE NOUA CAMPANIE DE ÎNGROZIRE PANDEMICĂ prin PREDICȚII CATASTROFICE și GĂSELNIȚE ILOGICE, pe bază de „valul trei”, ”tulpina britanică mai contagioasă”, ”explozie de cazuri grave la tineri”? MARKETING AGRESIV pentru BLOCAREA SĂRBĂTORII PAȘTELUI pentru a doua oară, dar și pentru a pregăti etapele viitoare de VACCINARE A POPULAȚIEI TINERE ȘI SĂNĂTOASE, ba chiar și a COPIILOR!

3-03-2021 19 minute Sublinieri

DANA BUDEANU la Sinteza zilei, Antena 3 (01.03.2021):

… Acest virus n-are nici o treabă cu copiii. Încearcă să inducă o minciună. Atenție, populație! Îmi asum ceea ce spun! Eu nu sunt specialist. Nu vă lăsați manipulați de DEMENȚA – și asta o spun pentru copiii voștri – de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce noi tulpini! Cum au fost detectate?! Care, vezi Doamne, atacă tinerii, copiii, etc. Ăștia pregătesc o… vrăjeală efectiv, ca să ajungă cumva să închidă iarăși școlile. N-o să se [întâmple]. (…) Domnul Câmpeanu a ieșit și a spus că și în scenariul roșu se va merge la școală, inclusiv clasele a VIII-a, a XII-a, etc. (…)

Vlăduț Voiculescu este ministrul Sănătății. Vă dați seama în ce situație suntem?! Întreb așa, populația: vă dați seama unde-am ajuns?! Noi suntem în „criza” care… că vor ăștia să facă o criză. Suntem în „criza” asta mondială. Tu-l pui ministru? Băi, orice negociere ai avea! Eu înțeleg, e negociere, coaliție… Bă, cum îl pui pe ăla ministru?! Al sănătății! Mai amâni și tu 6 luni, îl pui în iunie. Cum să-l pui?! Păi dacă ăla vorbește despre mărțișoare…! Deci el nu mai are treabă, mă. El nu mai are treabă. Treaba lui zilele astea au fost mărțișoarele și cum dai mărțișorul. Păi bă, Vlăduț, cum dai mărțișorul? Eu sunt pe scaunul ăsta în calitate de mamă. Am o voce mai auzită decât a celorlalte mame care gândesc la fel. Păi să-ți explic eu, băi Vlăduț, cum. Exact cum mergi pe la Mega, pe la Carrefour și-ți cumperi un pachet de biscuiți, pui mâna pe el, îl duci acasă și mănânci din el.

Doi. A interzice părinților, mamelor să-și ducă copilul de 5 ani, bebelușul de la grădiniță de 3 ani, să-l ducă în clasă, să-l dezbrace, să-l îmbrace este o demență! N-are nici un sens. Păi copilul vine cu metroul cu mama aia și cu alți 1000 de oameni. Care este relevanța măsurii de a nu-ți lăsa copilul… Cum să spun…? Nu știu… Nimeni nu că nu gândește, nimeni nu realizează ce se întâmplă de fapt. Este o campanie imensă de dezumanizare a noastră, a tuturor. Cum mă, să n-ai voie să-ți atingi copilul, să-l duci în clasă?! Că plânge, că-i mic, mă! Are 3 ani! Are 5 ani! Plânge, e mic! Să-l duci să-l pui acolo acolo, în bancă, să-i spui c-o să fie bine, să-l încurajezi, că „Asta e, mamă, trebuie să stai sufocat cu masca pe față…”. Că-i copilul tău, e puiul tău! Și după aia ieși afară. Care este ideea?! Ăia toți, părinții, n-au venit toți cu metroul sau cu autobuzul și au adus copiii la școală? Ăia toți nu pleacă de la școală cu tot cu copii, cu toții cu autobuzul și se duc la Carrefour cu toții împreună? De ce faceți asta?!

Când s-au închis școlile un an de zile în același timp și concomitent se mergea la Parlament. Foarte bine! Se merge și acum la fel. De ce nu lăsați, mă, toți copiii la școală? Copiii trebuie să se imunizeze na-tu-ral. Natural. Păi când și-or da toți măștile jos pe stradă, copii, adulți, etc, or să ia orice fel de virus. Or să zacă la pat din orice. E normal. Brusc, nici un fel de teorie normală nu mai este valabilă?? Despre sănătate, despre viață?”.

*

R3Media:

Dana Budeanu: Populația s-a supus la toată mizeria asta un an de zile. S-a schimbat ceva? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră

Creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat vehement modul în care a fost gestionată pandemia în România, în special decizia de a închide școlile un an de zile. Astfel, ea a considerat-o pe Monica Anisie, fostul Ministru al Educației, cel mai incompetent om din administrația centrală, relevă Antena 3.

Dana Budeanu s-a revoltat împotriva anunțurilor conform cărora urmează noi și noi valuri de infectări. Recent, dr. Virgil Musta a avertizat în privința sărbătorilor de Paști.

„Grupul acel de comunicare în care nu știm cine e. Ce-au făcut ei? Oamenii ăștia de ce mai există? Populația s-a supus la toată mizeria asta un a de zile. S-a schimbat ceva ? Am evoluat? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră”, a spus ea la Antena 3.

De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime.” a spus Dana Budeanu.

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion și jumătate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?”, s-a întrebat influenta creatoare de modă.

***

Buturuga Anghel

Ni se promite un nou Paști la izolare

În ciuda apocalipsei prăvălite peste noi în disperare, sărbătorile Crăciunului au trecut miraculos, aș spune, de pașnice. Și nici după nu s-a întâmplat nimic.

Nimic, în afara amorțirii Covidului, e drept, pe fondul unei campanii de raportare a vaccinaților-cobai pe hectar. Nu s-a întâmplat nimic nici după ce au trecut două săptămâni de la sărbători. Nici la finele lui ianuarie, nici în februarie. Adică, s-a întâmplat: scăderea cazurilor, a internărilor, a deceselor. Nu prea concordă, dar nu s-a ostenit nimeni să insiste pe subiect. Totuși, care e explicația că, brusc, după ce noiembrie și decembrie au fost lunile cu decese în exces atât de multe încât se făcea comparația cu ultimul război (apropo, nici pe asta nu s-a insistat, căci acele decese în exces nu erau de Covid), după ce creșteau raportările exponențial, dintr-o dată, Covidul obosește. Nu mai livrează după promisiuni. Nu se mai raportează. Trebuie găsite artificii ca să se calculeze rate ale infectării încă în zona „galbenă”. Situația e pur și simplu inexplicabilă, raportat la discursul oficial. Nu există o cauză identificabilă, probabilă, pentru scăderea din ianuarie-februarie, prin excelență perioadă de epidemii de viroze, gripe etc.

Iată însă că „salvarea” din acest impas al acalmiei care făcea din România un caz aproape stupefiant de rar când te uitai la ce se întâmplă în Europa, a venit sub forma unei „tulpini britanice”. Despre care nu se știe, în realitate, mare lucru. Se fac doar supoziții. Ceea ce nu împiedică televiziunile să intre pe „roșu” cu isteria „valului trei”, INSP-ul să vină cu „scenarii” negre, iar gurile de foc ale indecentei operațiuni de înspăimântare a populației să mitralieze cu anunțuri apocaliptice.

Așadar, după ce tocmai au ratat previziunile pe ianuarie-februarie, după ce nu sunt în stare să ofere o explicație pentru stagnarea și scăderea din aceste luni, lucru absolut esențial, acum acești promotori ai regimului urgenței sanitare ne vor din nou izolați în case, pe bază de proiecții catastrofice. Și ni se promite, din nou, un Paști „altfel decât ni-l dorim”. Adică așa cum și-l doresc ei: fără Înviere.

***

Dr. Adina Alberts

În timp ce SUA se pregătește să iasă din pandemie, Europa se pregătește de “valul 3”. Mai marii Europei declară că un astfel de “pericol” ar fi iminent dacă nu ne îngrămădim să ne vaccinăm.

Amintesc că SUA a avizat utilizarea Ivermectinei pentru prevenția și tratarea COVID, în urmă cu aproximativ o lună. Rata de noi infectări pe zi a scăzut de patru ori, de la peste 300 000 la 77 000; rata deceselor zilnice s-a redus de la 4000 la 1300. Și doar 6,6 % din populația SUA este vaccinată cu ambele doze.

Priviți și dvs statisticile oficiale!

***

Ana Iordănescu:

Valul trei.

Dacă m-ar întreba cineva (stați liniștiți, nu mă întreabă nimeni, bag eu capul în poză) ce ar trebui schimbat în livrarea mesajului public, aș zice că livratorii lui, să-i numim Apocalipticii.

Ai modificat formula de calcul. Ai gripa de sezon, ai pneumoniile bacteriene generate de portul măștii, deci poți justifica o creștere a cazurilor. Școlile au început, deci ai cum să legendezi această creștere. Ai și elementul surpriză, mutațiile sau tulpinile. Ai și motivația dublă: vrei să impulsionezi vaxinarea, dar și să blochezi Paștele. Bun. Hai să privim situația ca pe o miniserie TV. Scenariul, de leneș ce ești, îl lași identic: ATI urile pline, stau să crape, pacienții nu mai au locuri în spitale, prompteristele isterice. Și ce faci? Îl aduci pe Musta să vorbească despre? Personaj antipatic, profitor al pandemiei. Mă, omul testa în draci la clinica lui, colț cu spitalul de stat unde lucra. Nu mai zic de partea penală a situației, dar tu vrei să transmiți un avertisment (Vaccinați-vă, cretinilor, ca să nu crească infectările!) și pui la vorbitor personajul cel mai necredibil? Mentalul colectiv îl refuză pe acest doctor, îl asociază cu șpaga, corupția și cu moartea. Da, șase oameni au murit la Timișoara pentru că niște eroi nu au vorbit între ei! De ce îl pui pe Musta? Dacă Musta anunță că mâine e 1 martie, mulți îl vor lua în seamă numai după își vor fi verificat agenda. Cam asta este credibilitatea lui.

Toți Apocalipticii suferă aceeași traiectorie. Oameni cu un capital negativ de imagine. De ce îi pui la microfon? Oameni arătați drept corupți, cu multe probleme nesolutionate, inclusiv profesionale. La Nasta, nu a răspuns nimeni pentru procentul de peste 90% mortalitate ATI intubați. Ai avut recent un show TV cu un incendiu inexistent, tot la Nasta. Și de faci? Managerul Nasta e speakerul? La Iași, o ai pe Babette, cu o condamnare pentru corupție. Rafila, beneficiar de sponsorizare big pharma. Tot ceea ce știm rău despre acești speakeri motivationali reprezintă exact pârghiile prin care sunt păpușați, e clar. Dar aceleași aspecte care îi fac disponibili pentru a anunța orice, spulberă credibilitatea mesajului. Fără apel. Deci?

În primul rând, valul trei nu mai are nevoie de suportul larg al populației. Se întâmplă anyway, impus, pe tiparul modificării calculului ratei de infectare. Ai întrebat pe cineva? Cetățenii corona acceptanți nu vor recunoaște că au greșit, că au fost înșelați și se vor vaxina oricum. Deci pentru cine faci comunicarea? O notă pentru doctora de la Nasta. Aceasta anunță că din ce în ce mai mulți pacienți tineri ajung la ATI. Normal, vaxinarea trece la faza pe toate categoriile și, ca atare, trebuie fixată necesitatea vaxinarii și pentru categoriile până acum non beligerante: tineri, copii.

Cred că acest tip de comunicare este făcut special cu personaje cu impact negativ pentru a irita, pentru a amplifica neîncrederea în autorități și pentru a genera neascultare. Da, neascultare. Pe de o parte, ai nevoie de grupurile anti. Prin simpla lor existență, justifici orice insucces al măștii, al lockdown-ului, al vaxinului. Cetățenii responsabili nu se vor îndrepta spre tine, stat, pentru eșec, ci vor trece la război cu cei anti, demonizați de propagandă. Pe de altă parte, dacă cei care nu cred sunt deja prea mulți, este și acest lucru o reușită, oricât de pervers și absurd ar părea. Toată comunicarea anului trecut a fost deliberat confuză, contradictorie. Orice urmă de credibilitate a statului a dispărut. Poate sunt pe un drum greșit, dar decredibilizarea statului și pierderea încrederii în el este o piesă necesară. Cum altfel să aduci oameni în stradă, să ai haos? Haosul impune măsuri si mai dure. Organisme noi, mesianice. Tensiuni sociale, șomaj, sărăcie, un stat eșuat…

Decredibilizarea totală a autorităților, acesta este meritul pandemiei. Lideri slabi, lipsiți de știință, atacabili, șantajabili. Rezultatul votului nerespectat. La ușă așteaptă marile capitaluri transnationale.

*

Călcâiul de fier

Titlul face referire la romanul omonim al lui Jack London. Se descrie o societate distopică în care statul (“Oligarhii”) vede în liberul arbitru sursa nefericirii oamenilor. Drept urmare, pentru binele cetățenilor, desigur!, se impune un control total al vieții acestora, până la suprimarea șarpelui numit “liber arbitru”. “Să facem ce ne spun specialiștii, ei știu ce e bine”. Deci specialiștii sunt depozitarii supremi ai liberului arbitru. Al nostru, nu al lor. Le-am cedat dreptul suveran de a decide pentru noi. Pandemia, în general, valul trei, în special.

Tehnică de vânzare. Ai un produs cu o piață restrânsă, dar vrei să te extinzi. Ce faci? Simplu, generezi nevoia/cererea pentru acel produs la scară mare, o piață mai mare. Orice produs, de la săpun la vaxinuri.

Absolut întâmplător, apare un val trei simultan cu debutul campaniei de vaxinare pentru populația generală. Populația generală căreia i se adresează înseamnă orice persoană over 18, indiferent de profesie, clasă socială, sănătos, dacă ne gândim că cei cu comorbidități au fost prinși în etapa a doua. Specialiștii ne avertizează că valul al treilea al pandemiei de COVID-19 va fi diferit. Tinerii vor fi cei mai expuși îmbolnăvirii, pentru că nu sunt vaxinați. Ce bine, ce minune că valul trei și campania de vaxinare sunt umăr la umăr. Bravo!Mai mult, de la Nasta ni se comunică apariția multor cazuri de tineri cu forme severe, iar ATI ul este plin. Din nou! Știm, a fost și la data incendiului de la Balș. Nu era, dar nu mai contează… Dacă te gândeai că nu ești grupa de risc, deci nu ai nevoie de vaxin, valul trei îți demonstrează că ai.

Şi, desigur, discuția intrată în linie dreaptă despre pașaportul digital de vaxinare, la nivel UE, este o pură coincidență. Cine călătorește? Populația generală activă, inclusiv tinerii. Cine trebuie să se vaxineze acum, la nivel de UE? Populația generală activă,cei prea bătrâni sau cu boli grave nefiind nici mari călători și nici oameni cu joburi. Dar, nu, nu este o presiune, mi se pare mie!Observați diferența de mesaj. Când s-au vaxinat cei vulnerabili sau categoriile esențiale, mesajul provax a accentuat necesitatea vaxinului pentru viață, a ta sau a altora. Prin acest pașaport de vaxinare, în cazul populației active, se trece și la o motivație practică. Vrei să călătorești, ai nevoie de vaxin. De toate, pentru toți. În caz că ai oameni sănătoși, care nu se tem de riscul covidului, ai și pentru ei o motivație.

Responsabilă pentru valul trei este mutația britanică. Specialiștii ne avertizează că vor exista mii de cazuri, cu o transmitere comunitară accentuată, mai ales în rândul tinerilor. Da? Unu, transmitere comunitară egal imunizare de turmă și fără risc, pentru că ați securizat categoriile vulnerabile prin vaxinarea anterioară, nu? Și doi, cum vaxinați mase de oameni fără testare prealabilă? În prezența unei transmiteri comunitare, să vaxinezi fără să testezi echivalează cu o practică de medicină periculoasă pentru pacient. Dacă vaxinezi oameni care sunt infectați și nu știu? La un organism sănătos, răspunsul imun este corespunzător, iar o vaxinare, în acel moment, ar determina un răspuns supraimun, deci pericol,o furtună de citokine. Nu ați spus chiar voi, specialiștii, că se moare din această cauză? Nu a murit o asistentă din același motiv? Nu ați spus voi că nu e sigur să te vaxinezi 90 de zile după ce ai avut covid?Deci transmiterea comunitară este bună la panicare, dar nu poate coexista cu o vaxinare fără test. Poate fi letală. La prima categorie, cei bolnavi, răspunsul imun e mai mic (de aia sunt bolnavi, că sunt imunosuprimati), dar oamenii tineri, sănătoși generează răspuns imun viguros, deci riscul supradozării este mare. Faci Vaxinul de gripă când ai gripă? Deci, când mințiți? Sau poate, vaxinul e apă chioară și ce discutăm? Sau poate nu are legătură corona cu Vaxinul și, iarăși, ce discutăm?

Era nevoie de această mutație britanică. Este providențială. În lipsa ei, mortalitatea covid rămânea apanajul vârstei și al comorbidităților. Mutația britanică este un game changer.Dar care este rata de mortalitate covid? 1%. Rata efectivă a mortalității reale sau „infection fatality rate” (IFR), corespunde numărului de decese cauzate de boală, comparativ cu numărul total estimat de persoane care au avut boala, nu doar cele diagnosticate. Foarte multe studii, inclusiv OMS, demonstrează că pentru fiecare diagnosticat avem între 5 și 20 (funcție de studiu, OMS zice 20) persoane infectate, dar nediagnosticate. Comparați numărul de decese la acest număr imens de infectați și vedeți ce rată de mortalitate reiese. Mai mult, ajustați numărul deceselor numai la cele DE covid, nu și cele CU covid și recalculați. Mică, minusculă… Pentru fanii corona, citiți despre UK și SUA, unde situații absurde ale unor decese (multe!) trecute la covid, desi oamenii muriseră la luni după infectarea covid, din diverse cauze, uneori și accidente auto, au fost revizuite. Unele, nu toate.

Unde este liberul arbitru? Unde? Mai gândește cineva? În interiorul acestui procent de mortalitate, sunt afectați cei în vârstă sau/și cei cu alte boli. Care este procentul tinerilor afectați? Câți fac forme severe și câți mor? Știți sau repetați mantra cu Vaxinul salvator, fără să aveți habar? Este o absurditate să vaxinezi oameni sănătoși, fără risc! Știți care este mortalitatea oficială în țările sărace (e mai mică, dar mergem pe date oficiale) 0,23% .Cum explică specialiștii? Țările sărace au populații mai tinere. Bun. Aceiași specialiști pe care îi vedeți la TV vorbind despre valul trei. Care val trei atacă preponderent tinerii. Măi… Păi ori tinerii sunt scutiți de riscul decesului, de unde cifra mică a mortalității covid in țările sărace, ori sunt victimele acestui val trei și trebuie vaxinați? Nu pot fi adevărate ambele! Și aici intervine mutația britanică deosebit de versatilă. Bună și pentru a impulsiona vaxinarea, dar și pentru a justifica eșecul eficacității vaxinului.

Există și o altă explicație: toți idioții și ipohondrii planetei s-au grupat geografic în același areal, unde au găsit sprijin și înțelegere de la specialiști. Da, e o variantă plauzibilă. Nu o voi discuta, mi-e și frică de adevărul ei axiomatic. Mutația britanică îmi dă speranță că nu e așa. Nu prea mare.

Dar de unde știm că suntem atacați de această mutație? Din teste, sigur nu. Cele rapide nu fac diferența, iar cele RT PCR necesită secventiere a genomului. Deci toată discuția despre mutația britanică este o AIUREALA! O speculație! Îmi puteți replica existența unor modele matematice, unor proiecții. Și eu vă pot replica să vă luați modelele și să vi le băgați în China, India sau Africa… Pentru al căror succes, modele e mute, nu știe…

Știți ce au făcut acești săraci? S-au imunizat! Asa este când nu ai bani. Poate că și noi, dar nu e voie să vorbești despre. Cică fluieri în biserică.Dacă ar fi fost așa, dar nu e, ne zic specialiștii, ar fi fost asigurată și protecția împotriva acestei infame tulpini britanice. De unde știu? Păi dacă imunitatea dată de vaxin e pavăză contra mutației, așa este și imunitatea naturală dobândită timp de un an. Altfel vaxinarea e compromisă și aiasta nu se poate. Și nu, nu Vaxinul este responsabil de noile îmbolnăviri pentru că un om vaxinat nu are încărcătură cât să transmită virusul altuia. Nici asimptomaticul, dar liberul arbitru fiind în deplasare, nu observă nimeni. Pur și simplu, dacă analizăm toate informațiile, construim un univers schizoid, imposibil de validat cu o minte normală.

Mă opresc. Dacă începem să discutăm și despre testele pline de controverse, nu mai terminăm discuția. Oricum, aud de mii de ori pe zi că trebuie să testăm așa cum fac țările dezvoltate! Da? Și ce au rezolvat cu testarea lor fantastică? Nada! Nu instituția testarii este eroarea, ci pervertirea ei. Când testezi cu teste corecte, infailibile, are sens. Izolezi și termini cu pandemia. Când testezi cu teste apărute înainte de pandemie, alimentezi un cerc vicios. Cu cât testezi mai mult, cu atât mărești restricțiile, fără relevanță medicală. Sezonul gripelor? Pneumonii bacteriene de la mască? Cerc vicios! Ar ajuta mult liberul arbitru, lăudat îi fie numele, trecut în lumea veche, a morților covid.

Este absurd să vaxinezi milioane de oameni a căror viață NU este pusă în pericol, oameni sănătoși, milioane de oameni, cu un vaxin testat insuficient pe subiecți umani. Absurd!

Nu știu dacă am demonstrat perfect, dar nici nu trebuie. Că specialiștii nu pot arăta, dincolo de dubiu, că au dreptate echivalează că eu am. Că ei nu pot arăta, dincolo de dubiu, că eu greșesc echivalează că ei nu au dreptate. Minunile logicii…

***

Mediafax:

COMENTARIU Adrian Onciu | Am 25 de ani, sunt sănătos şi vreau să-mi trăiesc viaţa. De ce mă forţaţi să mă vaccinez?

Am 25 de ani, sunt perfect sănătos şi vreau să-mi trăiesc viaţa. De ce mă forţaţi să mă vaccinez, ar putea întreba un tânăr care urmăreşte la televizor cum se străduie politicienii să-i bage pe gât paşaportul spre libertate. Chiar dacă Germania, Franţa şi însăşi Organizaţia Mondială a Sănătăţii s-au opus introducerii documentului în alte scopuri decât medicale, lucrurile sunt departe de a fi tranşate. La presiunea unor state ca Grecia, Spania, Danemarca, Estonia, Austria, Italia sau Bulgaria, cancelarul Angela Merkel a anunţat la ultimul summit UE că ”toată lumea a fost de acord cu introducerea certificatelor de vaccinare”, dar nu şi asupra felului în care vor fi folosite.

Pentru Danemarca, Austria sau Israel temerile au dispărut demult. Şi probabil că în cazul acestor state nu au existat vreodată probleme de etică, de discriminare sau legalitate. Politicienii au băgat controversele sub preş şi au anunţat măsura segregaţionistă fără rezerve, de parcă ar fi făcut-o în calitate de reprezentanţi ai companiilor Pfizer, Moderna sau AstraZeneca. Au ameninţat că oricum vor merge pe drumul lor, chiar dacă nu va fi un consens la nivelul şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană.

Aşa cum arată lucrurile astăzi, 27 februarie 2021, insistenţele statelor mai sus menţionate par a fi mai degrabă parte a unei campanii murdare de marketing în sprijinul vaccinării, decât o opţiune serioasă, demnă de luat în seamă. În ciuda tonului optimist, mai puţin de zece la sută dintre europeni au primit până acum măcar o singură doză. Iar atingerea obiectivului de 70 la sută la finele verii, potrivit declaraţiilor Ursulei von der Leyen, sună a glumă proastă.

Şi oricum, chiar în condiţiile (foarte puţin probabile) realizării acestui deziderat, rămân în picioare întrebări fundamentale legale de oportunitatea împărţirii populaţiei în vaccinaţi şi nevaccinaţi, cu facilităţi şi drepturi în plus pentru primii.

Trebuie spus încă din start că producătorii de vaccinuri nu au soluţii în cazul copiilor, vectori importanţi de transmitere a virusului. Aşa că paşaportele verzi s-ar dovedi complet inutile în sprijinul ”salvării turismului”, principalul obiectiv vizat de politicienii din Grecia, Bulgaria, Spania sau Israel. Pe urmă rămân pe dianafara problemei pacienţii cu alergii severe, cei cu boli autoimune, gravidele şi femeile care alăptează. Aceste categorii nu se pot vaccina decât cu acordul medicului curant şi ar fi excluse în mod automat de la privilegiile acordate noii pături sociale. Şi încă ceva extrem de important: specialiştii nu s-au pus de acord dacă persoanele vaccinate transmit virusul mai departe sau sunt doar purtători.

Apoi avem o chestiune de principiu şi de etică. Să presupunem prin absurd că ar rămâne nevaccinaţi doar 5 la sută dintre cetăţenii UE. Ce facem cu ei, îi tratăm ca pe sclavii lui Abraham Lincoln? Îi ridicăm statuie cancelarului Sebastian Kurz pentru că a salvat turismul post-pandemic, cu riscul ca peste 100 de ani vreo organizaţie gen BLM să-l arunce pe Kurz în apele Dunării?

Lăsând gluma la o parte, să ne amintim cum stăteau lucrurile cu doar câteva zile în urmă. Iată ce spunea cancelarul Merkel într-un interviu acordat publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung: ”Atât timp cât numărul persoanelor vaccinate încă este mult mai mic decât al celor care aşteaptă vaccinarea, statul nu trebuie să trateze diferit cele două grupuri. În plus, trebuie să se demonstreze clar dacă persoanele vaccinate nu mai sunt contagioase. Ultimul summit UE a inflamat spiritele. Iar în primă instanţă relatările jurnaliştilor de la faţa locului au dat de înţeles că Angela Merkel ar fi cedat presiunilor. Nuanţele au venit ceva mai târziu.

Franţa şi-a motivat reţinerile prin vocea ministrului Culturii, Roselyne Bachelot: “Eu mă opun în continuare unui paşaport de vaccinare, care îmi pare o atingere adusă libertăţilor. Sunt o iubitoare de libertate şi mi-ar fi greu să îmi imaginez o astfel de situaţie. Dacă se va ajunge la acest lucru, va fi un regres“. Emmanuel Macron s-a declarat la rându-i împotriva unui permis care să fie condiţionat doar de vaccinare. “Dacă vom ajunge să deschidem anumite locuri, nu vom avea cum să condiţionăm accesul doar de vaccinare, mai ales că nu este disponibilă încă pentru cei tineri”, a subliniat preşedintele Franţei.

Introducerea unor privilegii ar putea duce la divizarea societăţii, spune şi ministrul de Interne al Germaniei, Horst Seehofer. În plus, încrederea în clasa politică, care până acum a exclus obligativitatea vaccinării, ar fi serios zdruncinată.

Nu neaparat pentru că ar conta în vreun fel, ci mai degrabă prin singularitatea ei de-a lungul ultimilor ani, merită amintită şi poziţia tranşantă a preşedintelui Klaus Iohannis: ”Prin introducerea noului paşaport s-ar crea un cadru de discriminare care este, pur şi simplu, inacceptabil. Eu sunt de părere că trebuie să existe un certificat de vaccinare şi acest certificat va exista şi la noi, însă pentru motive medicale”.

Consiliul de etică al Germaniei, un organism independent care sfătuieşte guvernul, a recomandat să nu se acorde condiţii speciale celor imunizaţi prin vaccinare. Unul dintre principalele argumente ale Consiliului a fost că nu există dovezi cu privire la faptul că persoanele vaccinate nu pot răspândi virusul.

Deşi scopul declarat al politicienilor pro-paşaport este de a ”revigora industria de turism”, mai degrabă pare că se urmăreşte revigorarea industriei Pharma. Şi asta în condiţiile în care nu sunt deloc semne că ar suferi în vreun fel. Dimpotrivă.

De subliniat că în urmă cu aproape un an Agenţia Reuters demonta o aşa-zisă ”conspiraţie” apărută pe reţelele sociale, potrivit căreia Anthony Fauci ar fi prezis apariţia paşapoartelor de vaccinare. De altfel nu este niciun secret că amicul doctorului Fauci, filantropul Bill Gates, a avut o profeţie similară. Dovadă că de câteva luni compania Microsoft lucrează intens la tehnologia pentru implementarea noilor documente electronice.

Desigur, folosirea în scop comercial a unor pârghii la limita legii, profund imorale, nu face decât să adâncească prăpastia dintre politicieni şi o anumită parte a societăţii. Potrivit statisticilor oficiale 99% dintre decesele asociate Covid-19 provin din grupele de vârstă de peste 40 de ani (cu doar 4% în categoria 40-50 de ani). Aşadar se ridică întrebarea cu ce argument ar putea veni autorităţile pentru a convinge un tânăr de 18-40 de ani, perfect sănătos, să se vaccineze. Cât de normal ar fi să-i forţăm mâna, să-l obligăm să facă ceva împotriva voinţei sau credinţei lui, doar pentru a beneficia de dreptul de a călători, a merge la spectacole, la restaurant sau într-o sală de fitness.  

”Trebuie vaccinaţi cei mai vulnerabili, în ordinea strictă a mortalităţii, pe grupe de vârstă”, spun apăsat doctorii Octavian Voiculescu şi Mircea Iliescu, cercetători români la Cambridge, specialişti în genetică.

Constrângerea prin orice mijloace a populaţiei vulnerabile sau nevulnerabile reprezintă un abuz fără seamăn, care în eventualitatea unei implementări sub forma paşaportului de vaccinare riscă să ajungă în instanţele naţionale şi internaţionale, inclusiv la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Aşadar, am 25 de ani, sunt sănătos şi vreau să-mi trăiesc viaţa. De ce mă forţaţi să mă vaccinez?  

p.s. Este absolut scandalos că societatea civilă, mass-media, influencerii şi politicienii tratează fenomenul la capitolul ”diverse”, ca şi cum ar fi la fel de firesc ca mersul pe jos.

***

ActiveNews:

ȚINTA: COPIII. Dr. Fauci vrea să vaccineze și copiii de 6 luni.Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură mișcare; vom coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6 la 2… Liiceenii din SUA, „începând din toamnă”

Anthony Fauci, responsabilul de campania de vaccinare a Americii, are în plan să vaccineze cu serurile experimentale anti-Covid și copiii de 6 luni. El a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii Întâlnire cu Presa de la televiziunea NBC, transmite SmartRadio.

Pentru moment, niciunul dintre cele trei vaccinuri autorizate în Statele Unite (Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) nu poate fi administrat copiilor sub 16 ani. Dar dr. Fauci a declarat pentru NBC că unele companii au demarat deja studii pentru a reduce „treptat” limita de vârstă: „Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură mișcare, începem prin a coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6 la 2…”.

Având în vedere progresul rapid al studiilor, Fauci preconizează că cei sub 12 ani vor fi vaccinați cel mai devreme la sfârșitul anului. „Sau, cel mai probabil, în primul trimestru al anului 2022”. Liceenii vor fi vaccinați „începând din toamnă”. „Nu sunt sigur dacă vom începe exact din prima zi a anului școlar, dar vom fi pe aproape”, spune el.

***

Gandul:

Din nou fără Paște? Virgil Musta, verdict crunt: „Nu vom avea Sărbători!”

Medicul Virgil Musta a lansat un nou avertisment crunt. Se pare că vom rata din nou Paștele, dacă trendul ascedent al cazurilor COVID va continua.

Virgil Musta trage semnalul de alarmă! Numărul de infecții cu COVID a crescut în ultimele zile.

Din ecuație nu este scoasă nici mutația britanică și ne putem aștepta oricând la al treilea val pandemic.

„Sistemul este aglomerat la maximum”

„Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Și așa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii și personalul medical este obosit.

Iar cauza creșterii este una evidentă: lumea nu mai respectă regulile ca înainte, ca acum un an, restricțiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obișnuit deja cu pericolul și uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale și suferință extremă”, a spus Virgil Musta pentru wowbiz.ro.

Dacă vrem să ne vedem cu rudele, ar trebui să respectăm integral normele anti-COVID, a avertizat Musta.

De asemenea, medicul avertizează că Paștele poate fi petrecut la fel ca și Crăciunul, pentru a ne proteja cu toții.

„Mă tem că nu vom avea Sărbătorile dorite…”

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a adăugat Virgil Musta.

***

Hotnews:

Medicul Virgil Musta: ​De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor severe de COVID care necesită internare

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timişoara afirmă că de două săptămâni cadrele medicale ale acestui spital cu greu mai fac față cazurilor severe de COVID care necesită internare.

Virgil Musta a vorbit, luni seară, la B1TV, despre al treilea val al pandemiei de coronavirus care se vede deja în cifrele înregistrate în majoritatea ţărilor din Europa.

“Avem experienţa anului trecut, în momentul în care în Europa a început să apară şi să crească numărul de cazuri, la un interval de 2-3 săptămâni, au apărut şi la noi şi apoi au crescut. Acelaşi lucru se întâmplă şi acum (…) Foarte probabil că şi noi urmăm calea Europei, din păcate, şi în curând ne vom confrunta cu un număr şi mai mare de cazuri. În Timişoara şi în Timiş, din păcate, noi deja de două săptămâni simţim această creştere a numărului de cazuri şi presiune pe sistemul de sănătate, astfel încât cu greu mai facem faţă cazurilor severe care necesită internare”, a afirmat medicul, citat de News.ro.

El consideră că ”de fiecare dată când ne relaxăm se constată revigorarea infecţiei”.

***

Forbes.ro:

Institutul Naţional de Sănătate Publică (studiu): A crescut numărul de infectări în rândul tinerilor

Un studiu al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), realizat săptămâna trecută, arată că numărul de infectări, în special în rândul tinerilor, a crescut comparativ cu perioada anterioară, informează Radio România Actualități.

În cursul săptămânii trecute, a crescut numărul de infectări în special în rândul tinerilor, iar această tendinţă nu poate fi pusă deocamdată pe seama răspândirii variantei britanice a virusului, notează Radio România Actualități.

În perioada următoare se așteaptă o creștere a numărului persoanelor care au nevoie de spitalizare, pentru că – arată datele INSP – mulți copii sunt acum în izolare la domiciliu și pot transmite virusul adulților cu care locuiesc, iar aceştia, în funcție de vârstă și de starea de sănătate, pot ajunge să aibă nevoie de internare.

Sunt luate în calcul trei scenarii.

Primul, cel mai optimist, prevede o creștere constantă a numărului de cazuri noi cu 1% pe zi. Astfel am ajunge, la data de 20 martie, la o medie zilnică de 3.300 de îmbolnăviri.

În scenariul al doilea, în care creșterea ar fi de două procente pe zi, s-ar ajunge la o medie de 4.600 de cazuri.

În cel de-al treilea scenariu, în care creșterea ar fi de 4% pe zi, s-ar ajunge la un medie de 8.900 de cazuri zilnice în a doua jumătate a lunii viitoare.

Potrivit autorităților, în acest moment ne îndreptăm spre al doilea scenariu.

INSP subliniază însă că numărul deceselor nu urmează trendul ascendent.

***

Antena 3:

Valul trei al pandemiei va face ravagii în România în luna aprilie! Singura soluție, un alt tip de vaccin, spun experții

Al treilea val al pandemiei nu va putea fi evitat şi va face ravagii în ţara noastră în aprilie, spun experţii. Şi asta deoarece tulpina din Marea Britanie se răspândește cu repeziciune și va cuprinde întreaga tara. Mai mult, directorul Institutului Naţional de Sănătate Publică susține că doar un vaccin nou ne va proteja de noile tulpini.

Directorul Institutului Național de Sănătate Publică, Adriana Pistol susține că, în momentul în care noile variante de tulpini vor ajunge în România, nu ne vom putea salva decât cu ajutorul unui nou vaccin.

Autoritățile din alte state deja discută despre o a treia doză de vaccin anti-COVID, care să ofere protecție față de noile tulpini din Africa de Sud sau Brazilia. Autoritățile de la noi din țară spun însă că a treia doză nu va fi eficientă, ci doar un alt tip de vaccin.

Noua tulpină se răspândește rapid în țara noastră

Experții în Sănătate avertizează că al 3-a val al pandemiei nu va putea fi evitat și că ne va lovi la începutul lunii aprilie. Și asta pentru că tulpina din Marea Britanie se răspândește cu repeziciune și va cuprinde întreaga țară.

Ceea ce este îngrijorător este că vaccinarea populației generale va începe tocmai la jumătate lunii aprilie. Cu alte cuvinte, al treilea val al pandemiei ne-ar putea prinde înainte de etapa a treia de vaccinare.Singura soluție ar fi accelerarea campaniei de vaccinare, însă practic acest lucru este imposibil, având în vedere că încă nu s-a terminat a doua campanie de vaccinare. 

***

Digi24:

Beatrice Mahler: Cred că valul 3 a ajuns în România. Situația din ultimele patru zile mă îngrijorează

Managerul Institutului “Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, crede că în România a ajuns deja valul trei al pandemiei. Medicul aduce că argument situația constatată în ultimele zile în spital, ca urmare a creșterii din nou a numărului de persoane internate.

Pacienții tineri cu forme severe de COVID, tot mai mulți

Spitalele Covid din Capitală sunt din nou pline. La Marius Nasta, de exemplu, nu mai este niciun loc liber.

“Secția ATI este complet plină, inclusiv unitatea mobilă. În secție sunt câteva locuri libere, acolo fluxul de internări – externări permite să putem face externări și să rămânem în cursul zilei cu câteva locuri, dar ultimele patru zile a însemnat o creștere a numărului de pacienți și asta mă îngrijorează. Iar cu tulpină britanică pe care o avem în circulație nu e deloc greu să avem o creștere a numărului de cazuri pentru că e extrem de contagioasă. 

La cum au evoluat lucrurile în Marius Nasta, e o părere personală, eu cred că am intrat în valul 3 și evoluția nu poate fi decât îngrijorătoare.

Dacă numărul de internări va rămâne același, și depinde de fiecare din noi cum vom respectă regulile și cum vom înțelege că împreună putem depăși acele momente de care ne e teamă tuturor, și anume depășirea capacității spitalelor de asistență pacientului Covid”, a declarat Beatrice Mahler.

Numărul pacienților aflați la terapie intensivă a urcat peste o mie. Sunt acum 1.022 de pacienți. În ultimele 24 de ore s-au raportat 2.096 de cazuri noi la un număr mic de teste: aproape 11.600.

Sunt trei județe în scenariul roșu. După Timiș și Maramureș, în clasament a intrat și Clujul cu trei cazuri la mia de locuitori.

Legaturi:

“ȘCOALA DE CORECȚIE” COVID-19 sau REEDUCAREA întru ALIENARE, DE-SOCIALIZARE, NE-FIRESC/ “A-i chema pe copii la şcoală în condiţiile închipuite de Ministerul Educaţiei este o mare bătaie de joc și o alternativă mult mai proastă decât învăţământul online”/ CARMEN TĂNASE: “Copiii sunt ținta acestei lumi noi. Cei care sunt în formare acum vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici” (VIDEO)

Opinie: PLANUL NOII ORDINI GLOBALE “CHINEZEȘTI” PRIN PANDEMIE și descifrarea mecanismelor de CONTROL AL POPULAȚIEI – propaganda de război, INVENTAREA DUȘMANILOR FICTIVI, mitul salvatorului, CONFUZIA și HAOSUL PROFITABILE. Cum se încurcă în minciuni contradictorii “specialiștii” legat de ROSTUL PAȘAPOARTELOR DE VACCINARE versus TRANSMITEREA VIRUSULUI DE CĂTRE ASIMPTOMATICI

„VOM AVEA O SOCIETATE DE ZOMBI”/ Liderii europeni vor să introducă un CERTIFICAT DIGITAL de VACCINARE în primăvară/ Pașaportul de vaccinare: o AMENINȚARE la adresa libertății

OMS a schimbat definiția IMUNITĂȚII DE TURMĂ, de acum legată exclusiv de VACCINARE/ Cum va deveni vaccinarea OBLIGATORIE? Pașapoarte de imunitate, obligații de serviciu, condiționarea călătoriilor…/ Vor obliga HORECA și sectorul privat angajații să se vaccineze?/ Spania face REGISTRU cu cei care NU se vaccinează/ Italia: medicii sceptici față de vaccinurile covid, SANCȚIONAȚI

Alexandra HENRION-CAUDE, genetician și specialist în ARN: „A utiliza această moleculă la indivizi sănătoși, din punctul meu de vedere, este NEBUNIE curată”. Despre VACCINUL GENIC EXPERIMENTAL și efectele secundare de termen lung: „Suntem într-un experiment total!”

Voci critice față de autoritarismul sanitar (2). Mihaela Firsirotu despre CIUDATUL VAL DOI/ Experți de la Oxford, Harvard și Stanford: „Actualele politici de carantinare produc EFECTE DEVASTATOARE asupra sănătății publice”/ Epidemiologul Marcel Tanner din Elveția, șeful comisiei anti-Covid: UN NOU LOCKDOWN TREBUIE OCOLIT CU ORICE PREȚ/ Mitul „controlării virusului”

“Sfoara și săpunul le aducem noi sau ni le dați dumneavoastră?”. CRISTI PUIU – un om liber denunțând ABUZUL DE PUTERE al celor care folosesc INJECTAREA FRICII și MECANISMUL ȚAPULUI ISPĂȘITOR la adresa cetățenilor. “Poate exista o dictatură globală? De ce nu? De fiecare dată când apare o opinie contrară, oamenilor li se pune PUMNUL ÎN GURĂ. Cred că lucrurile se vor rostogoli progresiv până în fundul Iadului” – INTERVIURI VIDEO (și text)

De ce sunt GRAV MANIPULATOARE numerele prin care se realimenteaza PSIHOZA INTRARII IN CEL DE-AL DOILEA VAL al “catastrofei” sanitare si CE SE ASCUNDE IN SPATELE “CRESTERII ALARMANTE A IMBOLNAVIRILOR” DE CORONAVIRUS? Ce se testeaza si ce se raporteaza, de fapt? “Dincolo de elaboratul efort civil de prostit poporul si de tinut românii in sclavia situatiilor exceptionale…”. Si despre ASIMPTOMATICI, PRE-SIMPTOMATICI si alte categorii medicale in curs de inventare

„Eroilor din linia întâi”… Cocktailul toxic de STALINISM CULPABILIZATOR REPRESIV, incompetență și CINISM ANTIUMAN omoară mai mult decât COVID/ Bătaie de joc continuă față de bolnavii cronici/ MĂSURILE ANTI-COVID: CAUZA EXCESULUI DE DECESE?/ Idei sociopate: „negaționiștii” să-și asume neîngrijirea medicală dacă fac Covid/ Un Sindicat sanitar vrea SUSPENDAREA MALPRAXISULUI/ Impresii de pacient Covid despre spital: „Pușcăria iadului”, „Lagăr de exterminare”/ Proftorii testelor PCR


Categorii

Articolele saptamanii, Educatie, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Scoala romaneasca, Transcrieri-Redactari, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “CE ASCUNDE NOUA CAMPANIE DE ÎNGROZIRE PANDEMICĂ prin PREDICȚII CATASTROFICE și GĂSELNIȚE ILOGICE, pe bază de „valul trei”, ”tulpina britanică mai contagioasă”, ”explozie de cazuri grave la tineri”? MARKETING AGRESIV pentru BLOCAREA SĂRBĂTORII PAȘTELUI pentru a doua oară, dar și pentru a pregăti etapele viitoare de VACCINARE A POPULAȚIEI TINERE ȘI SĂNĂTOASE, ba chiar și a COPIILOR!

 1. Se mai vehicula si o tulpina Braziliana, tot mai contagioasa si speriecioasa. Asa ca e posibil sa mai auzim si de alte “valuri”.

 2. Pingback: The Lancet: testele RT-PCR NU POT FI FOLOSITE CA STANDARD adecvat în luarea de decizii de SĂNĂTATE PUBLICĂ. Testele RT-PCR, criticate și anterior, stau la baza deciziilor de carantinare, izolare socială și decretarea stărilor de urgență și aler
 3. Cel pus de Organizatie ministru al Sanatatii este un handicapat telecomandat,dar sunt prea multe lucruri evidente care sar efectiv in ochi, insa lumea nu vrea sa inteleaga, au terminat “munitia speciala” si nu mai au discernamant, nu vor crede nici daca inviaza unul din morti si le zice.

 4. Eu am auzit de tulpina numita “bullshitthem nr.1” si “bullshithem nr2”- se pare ca are preferinta pentru parlamentari, medici si deja face ravagii pe la UE.

 5. @petra ,
  :-))))))))) da , da , da şi mai adaugă şi aplaudaci de serviciu gen radu tudor.

 6. “Le merge” pt. ca lumea e idioata. Da, exact asa….idioata. Au cu cine! Cat m am straduit cu prieteni apropiati sa le explic cu vaxinul cum sta treaba, cu plandemia, cu profetiile, cu credinta si nadejdia la Dumnezeu si……surpriza…..nu s a prins nimic! Cum vor putea sa se vaxineze o vor face. Astia sa zicem ca sunt din afara baticoaselor/barbosilor. Dar surpriza….baticoasele si barbosii cu masca regulamentar de nu li se vad nici ochii….. si sunt tieri si sanatosi bre! Si in biserica….99% regulamentari! Nu triseaza nimeni, sa lase macar nasul sa respire. Si eventual iti mai atrage si tie atentia ca esti neregulamentar, ca de ….are 300 de ani si e frica ca moare. Nadejdie in mila Domnului si in a Lui Maicuta…..ca in rest…
  Mai sunt si marturisitori si oameni rationali..macar, dar putini.

 7. Pingback: ANA IORDĂNESCU: Adevărul, regele exilat. DEMISTIFICAREA METODELOR DE DECLANȘARE ȘI ÎNTREȚINERE A PANDEMIEI COVID19: "Singura pandemie sau boală din istoria medicinei și a logicii în care vaccinul și testul pentru depistarea bolii/pandemiei
 8. Pingback: PAȘTELE INTERZIS PENTRU A DOUA OARĂ folosindu-se metoda carantinărilor locale?/ "Guvernarea Neoliberalo-Neomarxistă este disperată să îndepărteze românii de credință, pentru că numai așa îi pot îngenunchea definitiv"/ ARHIEPISCOPU
 9. Pingback: Articol în BRITISH MEDICAL JOURNAL: vaccinurile Covid pentru copii NU AR TREBUI AUTORIZATE în regim de urgență. „Vaccinarea accelerată în masă a copiilor – poate chiar stimulată de instituirea obligativității din partea școlilor și de „p
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare