“LEGEA CARANTINEI ȘI IZOLĂRII” sau CUM SPITALELE DEVIN LAGĂRE, iar MEDICII OBEDIENȚI “COMANDANTULUI ACȚIUNII”, alături de propagandiștii media, TORȚIONARI AI NOULUI EXPERIMENT PITEȘTI! “O lege care transformă România într-un sinistru poligon de încercare, fără precedent în lumea civilizată, prin care un popor întreg este băgat la pușcărie”. CARE ESTE ȚINTA REEDUCĂRII în noua DICTATURĂ COVIDIANA?

13-07-2020 12 minute Sublinieri

Simona M. (facebook):

Câți dintre voi știți ce lege este pe masa Senatului zilele acestea?

Știți că este in joc libertatea noastră, știți că oricine poate fi “suspect” de a fi purtător de agent patogen, că poate fi luat din familie, internat cu forța, repet, cu forța, pe termen nelimitat, copiii luați de stat, bunurile confiscate sau distruse?

Totul în numele unei lumi aseptice, în care să nu existe bolnavi contagiosi de niciun fel.

Aceștia care ne conduc vor să elimine virușii, bacteriile care produc boli contagioase, CARANTINÂNDU-NE FORȚAT pe fiecare dintre noi, unul câte unul, care mai deranjează cu câte ceva, se comportă suspect, jap la spital, până îi vine mintea la cap și pricepe că sănătatea sau boala sa este o vină în fața legii, care îl lipsește de drepturile sale pe termen nelimitat. Mai contează că ești OM, CETĂȚEAN al acestei țări și ai dreptul să îți dai sau nu ACORDUL pentru orice tratament medical? Contează că ai familie, ai adulți, copii, angajați sau patroni care depind de tine? De tine, om sănătos zis și “potențial suspect purtător de agent patogen”.

Medicii se transformă în polițiști, iar omul sănătos, zis și asimptomatic, devine un infractor periculos.

Bolile cronice, accidentele, etc, sunt ignorate cu totul, s-asa nu vor mai fi medici care să se ocupe de ei, toți vor trebui să păzească și să trateze forțat pe neastâmpărații de asimptomatici.

Cât mai dormim în papuci, comod la tv, măscuța cuminte pe năsuc, tremurând de această frică irațională, paralizantă, întreținută de datele lor false, de minciunile în care se tot impleticesc în fiecare zi?

În goana autorităților după virușii și bacteriile pe care le purtăm sau suntem suspecți că le-am purta, noi ne vom pierde slujbele, bunurile, vom traumatiza copiii, ne vom indatora și vom muri de …frică!

***

Cititi AICI, la Marian Serafim, o serie de obiectii riguroase, tehnice, aduse proiectului de lege in faza actuala.

***

Dan Diaconu:

„[…] Este cel mai odios act legislativ din istoria României. În conformitate cu această lege individul e confiscat și aruncat într-un mecanism kafkian în care medicii ajung judecători care decid cine merge la pușcărie și cine e lăsat să circule liber prin colonia penitenciară. În timp ce procurorii au dreptul să te bage la bulău timp de 24 de ore, în conformitate cu legea Ciolacu-Orban medicul care te suspectează că ai avea un agent patogen – cunoscut sau nu – te poate reține timp de 48 de ore! Îmi și imaginez un Portocală din sistemul medical care, pentru a intra în grațiile vreunei femei, decide s-o bage la bulău până i-o ceda. Aberațiile însă nu se opresc aici.

Mai țineți minte când autoritățile lu’ Pește, prin vocea lui Neluțu Tătaru, propuneau confiscarea bătrânilor și internarea lor în spații în care, chipurile, să li se asigure protecția? La momentul respectiv prostovanii s-au speriat de reacția sănătoasă a oamenilor. Știam că e doar o pregătire a terenului și că, în continuare, se va marșa pe această idee ticăloasă. Iată că s-a îndeplinit, prin legea votată de rezidenții SRI/SIE din Parlament, în care odioasa Ana Birchall a strecurat un paragraf otrăvit. Dacă un doctor, confirmat de o comisie destul de suspectă, decide că ai vreun agent patogen „extraterestru” și deosebit de periculos, nu doar că te bagă la bulăul medical, dar demarează și „protecția” celor pe care-i ai în îngrijire, fie că e vorba de copii sau vârstnici. Cu alte cuvinte, iată punându-se pe tapet confiscarea copiilor și a bătrânilor printr-o lege la fel de ticăloasă precum întreaga noastră clasă politică.

Însă confiscarea nu se oprește aici. Conform aceleiași legi ți se poate „carantina” casa, mașina, portofelul, (…) s.a.m.d. Unde-i lege nu-i tocmeală, iar legea le dă voie tiriplicilor să facă orice abuzuri imaginabile și inimaginabile în numele unei ipotetice apărări a sănătății publice.

Ce-avem de fapt în toată această nebunie? E încă un pas în instaurarea unei dictaturi birocratice în care orice abuz este posibil. Citeam într-un articol trimis de o cititoare despre modul în care Uniunea Europeană se pregătește să-i pedepsească pe cei care, din îngrijorare, se opun noilor tehnologii – precum 5G – introduse cu forța în societate. Practic, Comisia Europeană pune la cale un mecanism de pedepsire a tuturor celor care denigrează noile tenologii considerate strategice de către UE. Cool, nu-i așa? E o instaurare pe față a cenzurii și, probabil, în cel mai scurt timp, o veți vedea implementată în legislația națională.

Ceea ce-a reușit Plăvanul a fost admirabil pentru sforarii săi din umbră. Nu știu dacă ați remarcat, dar tocmai ce-a desființat pluralismul, înlocuindu-l cu un simulacru. După ce-a ordonat un contracandidat slab la prezidențiale, a instaurat și conducerea obligatorie a partidelor de acoperiții Securității, astfel încât să se obțină o „sinergie” în cuget și-n simțiri. După ce Ciolacu a preluat PSD printr-o lovitură de palat, se vede limpede în ce situația am ajuns. Toate drepturile sunt pe hârtie, în timp ce obligațiile – din ce în ce mai multe și mai împovărătoare – sunt instituite cu pulanul.

Cu noua lege a carantinării, România nu mai e țară, ci colonie penitenciară. Suntem iar arestați în propria țară, Dumnezeu știe pentru cât timp!

***

Adrian Toni Neacsu:

Multă vreme am răspuns celor care mă întrebau de ce nu mă implic mai mult în crizele juridice care însoțesc starea de urgență și alertă că nu o fac pentru că nu mă interesează politica 🙂 Rareori mi-a fost dat să văd o criză prin care a trecut România mai politizată decât criza COVID.

D-ul premier Orban continuă ceea ce știe mai bine, să caute vinovați politici pentru criza epidemiologică prin care trecem, astfel încât să nu explice măsurile proaste de gestionare a ei care erau exclusiv în ograda Guvernului.

După ce a depășit linia roșie atacând de-a dreptul primitiv Curtea Constituțională, acuzându-i pe judecători practic de genocid, deși aceștia nu au făcut decât să citeasca (în unanimitate!) banalul art. 53 din Constituție, acum atacă la fel de brutal Parlamentul, punând presiune pentru adoptarea pe genunchi a unei legi care probabil va fi din nou neconstituțională.

Atunci când e vorba să arate întârzierile din gradina altora, premierul uită să privească în grădina proprie. Haideți să vorbim puțin de termene și de rapiditatea cu care Guvernul a adoptat proiectul Legii privind carantina și izolarea (nu se numește așa, dar pentru fb merge).

Decizia Curții Costituționale prin care s-a decis că sunt neconstituționale măsurile de carantinare dispuse prin acte administrative a fost dată în 25 iunie 2020. În comunicatul făcut public în aceea zi, CCR precizează cât se poate de clar ca internarea medicală și alte măsuri nu pot fi dispuse prin ordin de ministru întrucât “afectează drepturi și libertăți fundamentale, așa cum sunt cele prevăzute de art.23 alin.(1), art.25 și art.26 din Constituție, fără respectarea condițiilor constituționale referitoare la restrângerea exercițiului unor drepturi sau libertăți fundamentale.”

Altfel spus, restrângerea unor drepturi și libertăți nu poate fi făcută decât printr-o lege. Simplu ca bună ziua, emiteți o lege dacă vreți să instituiți internarea sau izolarea obligatorie a bolnavilor.

Din chiar acel moment Guvernul trebuia să lucreze la un proiect de lege pe care să-l înainteze în regim de urgență Parlamentului.

În loc de asta, în ședința de Guvern din chiar aceeași zi ministrul justiției explică faptul că decizia CCCR era doar un petic de hârtie:

″În primul rând, trebuie să vedem decizia în ansamblul său şi motivarea şi după aceea, evident, trebuie să stabilim un mod de reacţie faţă de această decizie, care prin forţa legii va deveni obligatorie odată publicată în Monitorul Oficial. Până la publicarea în Monitorul Oficial, vorbim doar de o informaţie de presă”.

În data de 2 iulie 2020, deci după 8 zile, decizia CCR este publicată în Monitorul Oficial. În această perioada Guvernul nu a făcut nimic, nu a lucrat la nici un proiect. Motivarea nu face decât să explice ceea ce se știa deja din 25 iunie, trebuie elaborată o lege când vorbim de izolare, internare, carantinare.

În data de 6 iulie 2020, deci după alte 4 zile, Guvernul adoptă proiectul de lege de care vorbim.

Guvernul a avut 12 zile de la data deciziei CCR pentru a veni cu un proiect de lege bine fundamentat și scris.

Proiectul este înregistrat la Camera Deputaților pe data de 7 iulie 2020.

Pe data de 9 iulie 2020, deci după 2 zile, acesta este și adoptat de CD, în procedură de urgență.

Pe data de 10.07.2020 proiectul este înregistrat la Senat. Se solicită un număr de 5 avize obligatorii ale comisiilor, se depun și se dezbat amendamente.

Votul final este amânat pentru luni, 13 iulie 2020.

Presupunând că va și fi un vot final luni, înseamnă că Parlamentul finalizează procesul de adoptare a legii în 7 zile calendaristice, în condițiile în care procedurile parlamentare sunt greoaie și complexe, tocmai pentru a garanta calitatea și constituționalitatea legilor emise.

În concluzie, din 25 iunie 2020 până pe 13 iulie 2020 sunt 19 zile calendaristice. Din acestea, de 12 zile a avut nevoie Guvernul pentru a scrie un proiect de lege așa cum a vrut și de 7 zile au nevoie Camera Deputaților, respectiv Senatul pentru a o aproba, într-o procedură care trebuie măcar formal să respecte standardele democratice ori de transparență și dezbatere publică.

*

Încă sper că parlamentarii nu au luat-o razna și vor opri la timp măsurile naziste de scoatere cu forța a copiilor de sub ocrotirea părintelui constatat pozitiv cu coronovirus, inclusiv asimptomatic!

Aseară în Camera Deputaților s-a votat Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologie și biologic.

Potrivit art 7 alin 7, în forma adoptată ca urmare a unui amendament al d-ei Birchal,
“Când măsura izolării a fost luată față de o persoană bolnavă în a cărei ocrotire SE AFLĂ UN MINOR, o persoană pusă sub interdicție, o persoană căreia i s-a instituit tutela sau curatela ori o persoană care, datorită vârstei, bolii sau altei cauze are nevoie de ajutor, autoritatea competentă este încunoștințată, de îndată, ÎN VEDEREA LUĂRII MĂSURILOR LEGALE DE OCROTIRE PENTRU PERSOANA RESPECTIVĂ”.

Măsurile legale de ocrotire ale minorilor date în competența autorității competente, sunt prevăzute în Codul civil și în Legea nr. 272/2004 și sunt plasamentul, plasamentul în regim de urgență, supravegherea specializată.

Nebunia, declanșată culmea de un fost ministru al justiției, trebuie oprită în Senat.
http://cdep.ro/pls/proiecte/docs/2020/cd418_20.pdf

***

Nicoleta Lavinia Coțofană:

Se intreaba lumea revoltata de ce insista Tataru si Arafat cu internarea asimptomaticilor?

Raspunsul il gasiti in decontul pentru internarea acestora. Sume fabuloase din care medicatia reprezinta doar o infima parte, cativa lei, restul fiind cazare si materiale de protectie (manusi, masti, combinezoane) – achizitionate si decontate la suprapret. Si uite asa se justifica jaful facut de MS si Unifarm si in plus, lasa loc la continuarea furaciunii, alte achizitii fara licitație si la orice preț, fara a conta calitatea, sub pretextul nevoii imediate a spitalelor.

Daca se renunta la internarea asimptomaticilor, afacerea devine mult mai putin profitabila (pentru fiecare bolnav infectat se folosesc zilnic foarte multe consumabile, manusi, combinezoane de unica folosinta, masti). Toate se deconteaza!

***

Gheorghe Piperea:

Daca va intereseaza ce ne asteapta in Romania viitorului apropiat, aveti mai jos cateva scurte consideratii cu privire la nenorocirea juridica pe care o constitutie legea internarii medicale fortate si a carantinarii pentru “risc epidemiologic”, lege votata [joi] de camera Derutatilor si care urmeaza sa fie votata azi de Senat, pentru a putea intra in vigoare inainte de 15 iulie, cand expira starea de alerta.

1. Conform art 3 (definitii), carantina se dispune individual si concret de DSP, cu indicarea posibilitatii contestarii in justitie, dar nu si izolarea, care se face nu numai la domicliu, ci si in unitati sanitare; singurul lucru bun in cadrul definitiei izolarii este ca se vorbeste de consimtamantul persoanei, dar ce consimtamant este acela care se obtine prin amenintarea cu dosar penal pentru raspandirea bolilor?

In cadrul textului relativ la “definitii”, peste tot se vorbeste de “probabilitate” si de “agent patogen” – nicaieri, insa, nu exista definitii sau trimiteri clare la liste certe de agenti patogeni; in textul legii, la art. 7 alin.5, se vorbeste de o viitoare hotarire de guvern care va face aceasta lista; deocamandata, insa, suntem la mana CNSU si a “specialistilor” din comisia de cenzura strategica.

Definitia “suspectului de a fi infectat sau contaminat” si definitia “persoanei suspecte” sunt niste adevarate nenorociri juridice anti-constitutionale.

In primul rand, cum poti considera ca este suspect (=potential vinovat de ceva) un bun?

Cum poti considera suspecta o persoana sanatoasa, care nu da niciun semn de boala?

Dar persoana expusa/posibil expusa la “riscul epidemiologic”, cum se identifica? Si cine emite suspiciunea?

A se observa ca este vorba de o prezumtie de infectare sau de contaminare (suspect = “persoana sau bun considerat expus sau posibil expus”) similara cu o inadmisibila prezumtie de vinovatie.

Pe baza acesteor “definitii” nu mai avem voie sa fim bonavi sau sa dam semne de boala. Nici bunurile noastre nu mai sunt in siguranta, daca le lasam de izbeliste, la “voia” agentilor patogeni, si nu le lustruim de 5 ori pe zi cu dezinfectant.

In al doilea rand, cum este posibil sa califici ca suspecta orice persoana care vine dintr-o zona cu risc epidemiologic? Atraga atentia ca, in baza acestei fantastice legi pentru romani, daca circulam liber in tara sau in strainatate, toti, absolut toti suntem suspecti. Cum se poate pune un asemenea stigmat pe fruntea unei intregi populatii?

2. Conform art. 4, putem fi aglutinati prin simplu ordin al CNSU in grupuri populationale suspecte.

Daca pentru nimeni altcineva decat pentru mine aceasta formula nu suna a segregare (pe criterii de suspiciune de infectare sau contaminare, pe criterii geografice, pe criterii rasiale sau altele), atunci inseamna ca nu mai inteleg definitia si oroarea sociologica si etica a segregarii.

Grupurile populationale suspecte de infectare sunt stabilite de CNSU, prin comandantul actiunii. Nici asta nu racaie memoria nimanui, din perspectiva istorica?

3. Conform art. 5 alin 5, persoanele carantinate sau izolate la domiciliu vor fi obligate sa suporte costurile internarii medicale fortate consecutive (chiar daca masura initiala este contestata/contestabila). Asdar, degeaba platim contributii de asigurari sociale de sanatate (CASS) – daca suntem bagati in puscaria medicala pentru ca am facut vreo greseala de respiratie/spalare pe maini/purtare a mastii in perioada izolarii sau a carantinarii ori pentru nu le-am zambit cald politistilor care ne vizitau de 4 ori pe zi, ca sa mai stam la taclale si alte alea, suntem buni de plata; iar costul spitalizarii unui asimptomatic este “micut” – cam 10 mii de euro pe excursie. Daca facem 2-3 excursii de acest gen pe an, putem spune ca agoniseala noastra s-a cam dus pe apa Covidului.

Nota importanta : nu se stabileste nicio durata maxima internarii fortate, a carantinarii sau a izolarii, desi, in mod ironic, despre carantinarea bunurilor (care poate fi urmata si de distrugerea lor) se spune ca nu poate dura mai mult decat carantinarea sau izolarea persoanelor … Asdar, nu e sigur ca veti plati doar 10 mii de euro pentru puscaria medicala – s-ar putea sa fie un o pic mai mult. Poate 50 de mii, ca unii au stat in puscaria medicala nu 10 zile, ci 60.

4. Desi pare ca este exceptionala, de fapt izolarea si internarea medicala fortata a asimptomaticilor poate fi in continuare o regula, intrucat se poate ajunge, in conditiile art. 7 alin.6, “pe baze stiintifice”, la necesitatea acestor masuri. La ce baze stiintifice si experti virusologi apar zilnic la noi la tv, este clar ca putem sta linistiti, ca a/presimptomatici – nu ne va lua nimeni din pat prea des, poate doar de doua-trei ori pe an…

5. Va temeati ca in Romania vor ajunge sa se aplice practicile din tarile scandinave de scoatere din familie cu forta a copiilor, pentru ca “este pentru siguranta lor”?

E, nu e cazul sa va mai temeti, caci temerea voastra s-a transformat in fapt.

Conform art. 7 alin.7 din proiectul de lege, in caz de aparitie a suspiciunii de infectare/contaminare in familie, autoritatile competente vor lua de indata masurile necesare, adica: internarea fortata, carantinarea sau izolarea parintilor/tutorilor suspecti de a fi infectati si, atentie mare, luarea spre “ocrotire” a copiilor din familie, in vederea plasarii lor in institutiile specializate. Adica la casele de copii (foster house, pentru corporatisti).

Daca sunteti suspecti sau daca sunteti dati in gat de un vecin ofticos ori de un vrajmas (care sunt incurajati sa va reclame imediat la 112, btw), puteti ramane pe termene indefinite fara contact cu copiii vostri.

Multumim dlui Ciolacu, dar mai ales dnei Birchall (autoarea amendamentului) pentru asta.

6. Potrivit art. 12 din proiectul legii internarii medicale fortate, a carantinei si a izolarii pe motive de risc epidemiologic, ordinele COMANDANTULUI ACTIUNII date in aplicarea acestei legi sunt obligatorii pentru orice individ, entitate privata si autoritate publica si sunt executorii de indata (chiar daca, post factum, pot fi atacate in justitie). Daca aceste ordine au caracter normativ, sunt obligatorii pe tot teritoriul tarii, ca si legea.

Unu, comandantul actiunii (care, ca si Isarescu de la BNR, este si va ramane inca 30 de ani de acum incolo Arafat) este inscaunat, in sfarsit, fuhrer. Nu ne mai jucam cu acte normative neclare, pe care CCR sa le poata corecta – avem lege de intronizare! Multumim din inima dlui Ciolacu pentru asta.

Doi, pana acum era nevoie de stare de urgenta sau de stare de alerta ca ordinele comandantului actiunii sa fie obligatorii si sa se poata tine la distanta de spitale si medici milioane de pacienti pentru a putea baga in puscaria medicala asimptomaticii, la gramada cu pacientii reali. E, incepand de azi, nu mai este nevoie de formalitati de-astea complicate, care mai merg si pe la CCR sau Curti de apel. Este suficient de acum incolo sa se declare epidemie de catre Ministrul Sanatatii sau pandemie de catre OMS, ca intra in functie imediat furherul (pardon, comandantul actiunii). Poate fi si o epidemie/pandemie de diaree – cedarea puterii intr-o singura mana este automata. Chestia cu posibilitatea de actionare in justitie este apa de ploaie (potential purtatoare de agenti patogeni, deci nu apelati la ea) – justitia romana rar are curajul sa puna la indoiala deciziile comandantului actiunii. Frica si managementul acesteia o duc cel mai bine in justitie. Pentru siguranta voastra, nu indrazniti sa contestati, ramaneti in cutia voastra de confort, ca totul va fi bine (pentru imbogatitii de razboi si pentru corupti).

Si acum, back to home working, ca taxele, impozitele si contributiile necesare cumpararii pe sub mana si cu preturi cvadruple a echipamentelor si serviciilor medicale de combatere a riscurilor epidemiologice nu cresc in copaci!

Publicată de Gheorghe Piperea pe Duminică, 12 iulie 2020

***

Costina Maria Popescu

Ai febra: suspect de covid
Tusesti: suspect de covid
Probleme cu respiratia: suspect de covid
Durere de cap: suspect de covid
Ai intrat in contact cu bolnavi de covid: suspect de covid
Ai intrat in contact cu oameni care au intrat in contact cu bolnavi de covid: suspect de covid
Ai calatorit: suspect de covid
Ai intrat in contact cu oameni care au calatorit: suspect de covid
Ai intrat in contact cu oameni care au intrat in contact cu oameni care au calatorit: suspect de covid
Ai intrat in contact cu suspecti de covid: suspect de covid
Nici un simptom: asimptomatic, suspect de covid
#preluata

***

Adrian Pătrușcă/ EvZ:

Fenomenul Pitești și Reeducarea COVID

Este halucinant cât de repede au renunțat oamenii, fără mari împotriviri, la libertatea lor.

Mișcările din câteva state americane sau de la Belgrad sunt excepții sporadice. Omenirea s-a supus.

Priviți cu doar câteva luni în urmă și comparați. Ce vedeți în amintire nu este teoria conspirației. Este viața normală.

Motivul acestei dramatice schimbări este o boală cât se poate de reală, contagioasă și uneori letală. Însă, nici pe departe la fel de devastatoare ca holera, variola sau ciuma, flageluri cumplite, care nu au modificat totuși stilul de viață al omenirii.

Noua boală servește ca pretext pentru instituirea unei dictaturi globale. Nu este teoria conspirației, este realitate. Dovezile sunt la îndemâna oricărei minți care vrea să gândească singură.

(Potrivit unui raport recent al Centrului american de Prevenire și Control al Bolilor – CDC, în scenariul cel mai probabil, rata mortalității la COVID-19 este de 0,26%. O evaluare care confirmă rezultatele unui studiu realizat de Stanford University.)

Tendința instituirii unei dictaturi „infecțioase” este, cum am spus, globală. Există însă diferențe de la țară la țară.

Poporului român pare să i se fi rezervat varianta „hard”.

Am fost preveniți. Noul val de isterie, deasupra căruia este fluturată creșterea numărului de infectări, dar este discret trecut sub tăcere numărul mic de decese, plus apelul patetic, repetat două zile la rând de președintele Iohannis, ca toate forțele politice să se unească (inclusiv scârbavnicul PSD) pentru a apăra țara de pandemie, trebuiau să ne pună în gardă.

(În Statele Unite, unde se petrece un fenomen asemănător – crește numărul de infecții, dar numărul de decese rămâne mic – CDC se pregătește să anunțe ieșirea din epidemie.)

În aceste zile, în Parlament, se votează o lege criminală. Liberticidă. O lege care transformă România într-un sinistru poligon de încercare, fără precedent în lumea civilizată.

Parlamentul României, garantul democrației, votează cu toate mâinile și cu entuziasm stahanovist legea prin care un popor întreg este băgat la pușcărie. Fără speranță de scăpare.

Nu doar COVID-ul, ci orice altă infecție ne va zăvorî de acum înainte, pentru orice strănut, după cum stabilește Polituburo-ul în halate albe, încheiate prost, de sub care se vede uniforma de caraliu.

Orice persoană devine „suspectă” și poate fi închisă/internată după placul puterii. Bunurile, deoarece riscă să fie contaminate, îi sunt confiscate „suspectului”, care nu știe când și dacă le va mai revedea.

Marți, președintele Colegiului Medicilor din România, făcea la Radio România Actualități o declarație de neimaginat nici măcar în China ori în republicile bananiere:

„Suntem în război”, a zis Gheorghe Borcean. „Și, în război, ordinele autorităților se respectă ad litteram! Nu că am dori să punem pumnul în gură cuiva, dar colegii noștri medici trebuie să se abțină de la a exprima opinii care contravin părerii comune.”

Pluralismul științific tocmai a fost scos în afara legii cu un mârâit de buldog încolțoșat. Dictatura medicală a fost proclamată oficial.

Trebuie că există un blestem în gena poporului român, de este sortit să fie cobai în tot felul de experimente funeste, unice în istorie: Decembrie 1989 și mineriadele – mai recent, ori Fenomenul Pitești – cu câteva decenii în urmă.

Situația de acum din România începe să semene tot mai frapant cu tortura psihică din beciurile Piteștiului.

Ca și ea, tirania COVID urmărește distrugerea psihică a individului, transformarea sa într-o pastă amorfă și fără personalitate, din care să fie modelat „Omul Nou”, caracterizat printr-o supușenie entuziastă față de Noua Ordine.

Acum, ca și atunci, principala unealtă de „Reeducare” este Teroarea.

Omul COVID, la fel ca Omul Pitești, este în general dispus să renunțe la orice fel de drepturi pentru a scăpa cu viață. Orice viață, chiar și una de vierme. Supraviețuirea, sub-viețuirea sunt preferabile morții.

Noii torționari, care joacă astăzi rolurile mardeiașilor lui Țurcanu, au fost la început doctorii-politruci care, în loc să trateze și să vindece, stau toată ziua la televizor și țin discursuri propagandistice, astenizând și îngrozind populația.

Însă rândurile torționarilor se îngroașă de la o zi la alta.

În linia a doua, ascunsă sub poalele halatelor albe, dar tocmai de acea mai gălăgioasă și mai agresivă, stă Presa Reeducată. Citând cu emfază din „Teoria COVID-ului – Cursul Scurt”. Fără să judece. Sau judecând și acceptând minciuna. Împărțită în două: inepți și ticăloși.

La fel ca la Pitești, „Reeducații” devin „Torționari” la rândul lor, față de cei din jur. Își îndoctrinează, își ceartă și își sperie familia și prietenii. Reînvie agresivitatea domestică din vremea FSN și a minerilor, când se destrămau familii din cauza nepotrivirii politice.

La fel ca la Pitești, sentimentul de vinovăție este generalizat. Ești suspect de COVID, posibil purtător al bolii mortale. Ești o armă letală la tâmpla aproapelui. Fii deci smerit, supus, privește în țărână și așteaptă verdictul specialiștilor pentru a afla dacă meriți să trăiești în societate!

Atenție, însă, favorul este temporar. Mâine virusul se poate instala și în tine!

Să mergi la biserică sau la cârciumă, ba chiar și să ieși din casă, a devenit un privilegiu.Vrei să mori? N-ai decât, dar nu-i omorî și pe alții!” Aceasta este mantra cu care ți se închide gura și iala.

(Din străfundurile memoriei reapare acel sentiment difuz de neliniște când erai oprit de miliție pe stradă, în timpul lui Ceaușescu, și te așteptai să îți găsească ceva în neregulă: lipsă grupă sanguină în buletin, nu locuiești în zonă, ai plete, porți blugi. „Ai făcut tu ceva”, îți dădea de înțeles organul vigilent, lovindu-și rău-prevestitor pulanul de vipușcă.)

În faza finală, „Reeducatul” renunță la orice ideal propriu, la credințele, convingerile și pasiunile sale, la viața sa. Se dezice de sine, de toți cei apropiați și de Dumnezeu.

Sfârșește prin a-și accepta Torționarul, a avea nevoie de el, a-l idolatriza, oricât de imbecil și abject este.

„A câștigat bătălia cu el însuși: îl iubește pe Fratele cel Mare.”

Guvernul reacționează după deciziile CCR propunând o LEGE de-a dreptul SOVIETICĂ A PANDEMIEI. Legea atentează MASIV ȘI BRUTAL la SUVERANITATE, la DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI FUNDAMENTALE: declarațiile OMS devin LEGE în România, CARANTINA poate fi instituită oricând, oricât, iar ASIMPTOMATICII vor fi, în continuare, internați și tratați CU FORȚA. “Cel mai odios atac la adresa drepturilor omului în România post-revoluționară”

MAREA MINCIUNĂ. O propagandă primitivă caută să mențină vie SPAIMA DE COVID-19/ Arafat citează trunchiat un studiu despre ASIMPTOMATICI, care ar fi responsabili pentru jumătate din INFECTĂRI/ Mircea Badea: „De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale CREȘTE NUMĂRUL DE INFECTĂRI”

INTERNAREA FORTATA A ASIMPTOMATICILOR DE COVID-19 in asa-zisele “spitale modulare” similare unor PUSCARII – ABUZUL SISTEMIC, UNIC IN EUROPA, care nu scandalizeaza aproape pe nimeni. Cum de a ajuns SPITALIZAREA un act de SECHESTRARE in SPATII IZOLATE, usor de asimilat torturii? MIRCEA BADEA versus RAED ARAFAT (video)

NELINIȘTI LEGITIME: Asimptomaticii, spitalele-hale de carton, #vinroboții și soluția bizară a izolării forțate și prelungite în locuri care amintesc de un spațiu penitenciar. DISTOPIA DE LÂNGA NOI sau cum ar putea COVID-19 să devină un veritabil COVID-1984, dacă vom continua să TĂCEM cu toții. IVONA BOITAN: “Păi nu e pușcăria asta numai bună pentru cei care dau aiurea din gură și nu sunt de acord?”

OMS NU VREA “RELAXAREA RESTRICȚIILOR prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin/ Profesor de la OXFORD despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ Critica modelelor matematice pe care se bazează „lockdown”-ul/ “Cum sunteți manipulați” – IONUȚ APAHIDEANU: ce sunt „ASIMPTOMATICII” și cum numărăm infectații?/ „HIDRA INTERESELOR” COVID

VICTIMELE „COLATERALE” ȘI EVITABILE ALE ÎNCHIDERII SPITALELOR NON-COVID – Ion Cristoiu și Monica Pop (Video). Asociațiile bolnavilor de cancer: „Opriți acest genocid și deschideți spitalele până nu este prea târziu!”/ Avocatul Poporului explică de ce Spitalele Covid-19 sunt LOCURI DE DETENȚIE și de ce trebuie monitorizate pentru RELE TRATAMENTE

RELAXAREA… ÎNCORDATĂ de la terase, GÂȘTELE CREDINCIOASE ALE “TĂTUCULUI” sau LIBERTATE CU RAȚIA și drepturile românilor cu voie de la… DEGETUL sever-amenințător al “dirigintelui” IOHANNIS. Exercițiul permanent al UMILINȚEI naționale. MASCA și TERMOMETRUL – MĂRCILE OBEDIENȚEI față de CULTUL COVIDIAN

DR. VASILE ASTARASTOAE in dialog cu MARIUS TUCA si ION CRISTOIU (video, text). “Nu exista o alta dictatura mai grava decat DICTATURA POLITICO-MEDICALA, pentru ca pe o spoiala de stiinta se justifica orice masura”. CE S-A GRESIT FLAGRANT IN STAREA DE URGENTA, CE MASURI INUTILE SAU ABSURDE SE IAU IN STAREA DE ALERTA?

Regizorul CRISTI PUIU, reflecții amare despre „REGIMUL CÂINESC” și „non-sensul de talie cosmică” al DISTANȚĂRII SOCIALE și restricțiilor anti-covid. „Mi-e teamă că ne îndreptăm către o formă de TOTALITARISM pe care nu îndrăznim să îl denumim. Când vom ajunge să ne gândim o să ne gândim din puşcărie la asta”

Șeful Consiliului Științific din Franța: PREȚUL CARANTINEI, PREA MARE. Oficialul EXCLUDE repetarea măsurii, chiar dacă va exista valul doi de COVID-19/ Filosoful Bernard-Henri Lévy: M-a surprins INCREDIBILA NOASTRĂ DOCILITATE/ Medici din Italia despre riscul ca DECESELE „COLATERALE” să fie mai multe decât cele ale PANDEMIEI/ Studii care au stat la baza unor POLITICI PANDEMICE, bazate pe DATE SUSPECTE/ The Jerusalem Post: DISTANȚAREA SOCIALĂ, UN JAF ISTORIC

Reflecții asupra crizei pandemice/ DRUMUL SPRE TIRANIE e pavat cu pandemie/ SALVAȚIONISMUL MEDICO-PENITENCIAR și privarea de realitate/ O gigantică operațiune de FALSIFICARE a adevărului

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate


Categorii

Articolele saptamanii, Fenomenul Pitesti, Gheorghe Piperea, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Omul nou, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la ““LEGEA CARANTINEI ȘI IZOLĂRII” sau CUM SPITALELE DEVIN LAGĂRE, iar MEDICII OBEDIENȚI “COMANDANTULUI ACȚIUNII”, alături de propagandiștii media, TORȚIONARI AI NOULUI EXPERIMENT PITEȘTI! “O lege care transformă România într-un sinistru poligon de încercare, fără precedent în lumea civilizată, prin care un popor întreg este băgat la pușcărie”. CARE ESTE ȚINTA REEDUCĂRII în noua DICTATURĂ COVIDIANA?

 1. Pingback: O intrebare ca un strigat din adancul durerii: DE CE TAC ASURZITOR IERARHII BISERICII NOASTRE in fata instaurarii iminente a unei NOI DICTATURI cu pretext sanitar in România? NU NE TRADATI SI NU NE ABANDONATI, PARINTILOR ARHIEREI, fiindca pe Hristos Insu
 2. Pingback: PERSONALUL MEDICAL INTRE SCLAVAGISM SI INCHIZITIE SANITARA. Protest hotarat al catorva medici cu demnitate si al FEDERATIEI SANITAS fata de prevederile ABUZIVE ale proiectului de lege al carantinei si izolarii promovat de Raed Arafat - Cuvântul Ortodox
 3. Pingback: PROPAGANDA ”CULTULUI” COVID "IN LOCUL CEL SFANT"? Ucenicii lui Arafat, Rafila si Tataru si folosirea "amvonului" ca tribuna de promovare agresiva a OBEDIENTEI OARBE fata de masurile de "protectie" ale STATULUI. "Mul
 4. Se pare ca afacerea cu copiii luati cu forta de la parinti a fost eliminata la nivelul Senatului – sigur, nu stiu exact cum se formuleaza chestia asta: vezi aici – https://www.youtube.com/watch?v=r2LZffC2xuE

  Dar treaba cu asimptomaticii ramine extrem de incerta…din ce spune personajul asta aici Robert Cazanciuc. Adica poti sa fii intr-o carantina de verificare a sanatatii de 48 de ore – tu fiind asimptomatic – si DACA nu exista alte aspecte de sanatate agravante atunci esti lasat sa te duci acasa si sa te izolezi. DOAR ATUNCI! Deci totul ramine la nivelul de decizie al medicului. Adica nasol!

  Cit despre definirea suspectilor de infectie – mi se pare ca pur si simplu se spune acelasi lucru cu alte cuvinte….

  Cit despre carantinare – el spune ca se vor urma modele europene. Problema este ca nu prea exista modele de carantina in masa legiferate – asta cu aplicarea carantinei este o scoatere de la naftalina au unei vechi si desuete forme de lupta impotriva unei epidemii la care s-a renuntat cam acum 100 de ani. Undeva prin 1900 la o conferinta internationala sanitara. De atunci s-a mai incercat aplicarea ei prin 2003 cind cu gripa porcina daca nu ma insel . Si atunci chestia s-a facut doar in Canada si in Thailanda (sau Taiwan – nu mai stiu sigur) cu rezultate de cacao pentru ca asa zisa pandemie a fost o mare fasaiala cu citiva zeci de morti la nivel mondial iar repercursiunile economice au infuriat pe multi. Deci nu prea exista un model de carantina in masa decit cel aplicat in fuga si bazat pe predictiile sumbre si dovedite a fi fost de cacao ale Imperial College.

 5. Aici lumea face confuzie. Multi cred ca e vorba de oameni, care au COVID, sau sunt purtatori si pot transmite unor oameni, care sufera de alte boli, au imunitatea scazuta si pentru ei poate deveni periculos. Intr-adevar pentru cei care fac forme grave boala nu e o gluma.
  Da, insa autoritatile in realitate nu au luat masuri pentru limitarea raspandirii so combaterea acestei epidemii, ci au folosit-o ca pe o perdea de fum pentru alte interese obscure, dand nastere astfel unui experiment social sinistru in care cetatenii romani si nu numai sunt simpli pioni vanati chiar de autoritatile, care ar trebui sa ii ocroteasca.
  Acuma orice om rational vede in primul rand ca mass media manipuleaza statisticile si stirile in general. Spre exemplu ei anuntat nu mai tin minte cand anume ca numarul celor infectati a crescut exploziv pana la 615 cazuri si cand te uitai pe site-ul oficial al MS vedeai ca acela era numarul testelor, care crescuse in acea zi, teste din care cca 250 au fost noi (se infectasera in acea zi, restul erau la a doua sau a treia testare si fusesera reconfirmati pozitiv)…si asa au dat cifrele si in zilele urmatoare. Cand te uiti cu atentie la TV vezi ca stirile sunt la nivelul panica “se infecteaza”, “a crescut exploziv”, “atatia morti”. Oamenii sunt tinuti din punct de vedere mental la nivel de panica si situatia stand asa pe urma poti sa introduci oricata informatie si multi nu o vor percepe, pentru ca ei nu vor mai fi de acolo si ceea ce e periculos e faptul ca in felul acesta poti sa induci oamenilor depresia, poti sa ii derutezi in asa fel incat sa nu mai stie ce se intampla cu adevarat in jurul lor.
  Ei si in momentul acela tu socotesti ca e momentul potrivit sa introduci ceva precum legea carantinarii, pentru ca oamenii nu mai stiu si nu mai vad decat gravitatea COVID. Da, e o viroza mai agresiva, dar pericolul e augmentat de mass media si politicieni. Ca sa fac o paranteza, se luase masura luarii temperaturii (care nu era necesara) si au atabilit limita de 37,3 grade…la poatta magazinului. Eu am explicat multora de ce aceasta masura nu spune absolut nimic despre nimic, ca temperatura poate sa aiba n cauze patologice sau chiar fiziologice si am primit reactii din cele mai ciudate. Cineva mi-a raspuns ceva de genul ca un paznic nu sta sa faca anamneza sa vada ce e, el iti permite sau nu in magazinul respectiv (caci magazinul e nu e asa privat si ca proprietarul hotaraste ce masura ia-adica statul da o lege, dar patronul oricarui magazin, loc etc decide daca vrea sa o “respecte” sau nu dupa bunul lui plac”). Unii cred ca e normal sa faci asa, daca vrei sa salvezi…ce? Sa fim seriosi treaba asta a fost facuta ca un test al obedientei.
  Multi au muscat momeala, unii au fugit, altii s-au “strecurat”, iar altii au infruntat situatia in fata.
  Acuma treaba cu legea carantinei, se trece la nivelul urmator. Multi spun ca legea e data ca sa protejezi de COVID persoanele vulnerabile. Nimic mai fals. In primul rand legea nu se refera la imbolnavirile cu COVID, nici macar tangential, ci ea face referire la carantinare si izolare a persoanelor cu boli infecto contagioase (se intelege ca orice fel de boala-viroza sau bacterioza). Astfel defineste carantina “separarea fizica a persoanelor sanatoase, sispecte a fi infectate cu un agent infectios”. O intrebare logica ar fi cum suspectezi o persoana sanatoasa ca ar putea fi infectata cu orice fel de virus sau bacterie, care e inactiva? Poti interoga orice persoana, care merge pe strada? Nu. Poti sa te separi tu asimptomatic fiind de restul membrilor familiei? Posibil, dar in cate cazuri? In foarte multe situatii legea conduce la ideea ca multi cetateni ar fi luati pe sus si dusi la spitalele COVID. Sincer au aratat imagini…totul arata ca un depozit unde toti sunt la comun, doar paturile , care in alte conditii erau lipite sunt despartite de pereti de carton, o sala de mese, niste sali de tratament si fel de fel de roboti, de intampinare, roboti curatitori, servitpri, probabil si “excitatori”. Pe urma stai si te intrebi ce urmeaza sa fie acolo? Cei care vor fi in acel spatiu ce se va intampla cu ei, conform acestei legi? Pe urma intra in discutie legea carantinarii bunurilor. Adica pe un om suspect il carantineaza acolo, dar si bunurile le carantineaza. Bun, conform legii bunul carantinat poate fi inclusiv mobilul personal. Pe acela nu ai voie sa il iei si chiar daca sa zicem prin absurd faci asta ca ii contaminezi pe altii, atunci cel putin ii dai omului un mobil mai vechi sauun fix mai vechi nefolosit si i-l lasi pe toata perioada cat sta acolo, dupa care cand iese omul il distrugi. Daca nici nu ii ladi telefonul lui, nici nu ii dai altceva se cheama ca tu ai bagat persoana aia in puscarie, pentru ca el nu ar putea lua legatura cu familia, el n-ar sti nimic de ei, ceilalti membri n-ar sti nimic de el. In stilul asta omul nu e internat, e arestat. Insa vad ca lumea nu intelege aceste aspecte si unde sunt neregulile in tot ce se intampla. Multi sunt speriati sau sunt inconfuzie si nu vad violenta regimului totalitar, care a luat nastere si ameninta sa devina tot mai aprig si legea asta e deschiderea cutiei pandorei.
  Aaa, era sa uit, e tot mai des atacata Sfanta Impartasanie, trupul si sangele Mantuitorului Hristos, care ne da viata tuturor…si esenta bisericii e supusa inchizitiei, dar hai sa nu disperam Dumnezeu nu ne va lasa.
  In ce priveste majoritatea oamenilor eu una le-as spune sa nu se lase in jos si sa nu se amageasca…niciodata comunismul n-a facut bine nimanui. Din contra el a omorat oameni.

 6. Guvernul care gestioneaza Covid-ul este cel mai ticalos pe care l-a avut Romania de la 1859 incoace. Inseala lumea ca si pucistii din ’89: “acest virus este foarte periculos si trage din orice pozitie !”
  Jongleaza cu legea, pe ici pe colea, prin punctele esentiale.
  Este varf de Covid ? Este, insa 2500 oameni se pot ingramadi si merge sa culeaga sparanghel in Germania, acesti oameni au derogare de la guvernul covizilor ticalosi pentru ca virusii sa-i ocoleasca.
  Este virusul foarte periculos? Este neicusorule, insa primu’ ministru si colegii pot sta la masa fara masca si bea linistiti bere si alte lichide fara sa se sinchiseasca, chiar daca gloata este amendata daca face la fel. La ei COvid-ul nu trage ca sunt covizi guvernamentali !

 7. Credeam ca virusul nu poate supravietui pe niciun obiect mai mult de cateva zile, si deci confiscarea bunurilor este cu totul si cu totul aberanta. Totul este aberant in aceasta lege. Nici in stalinism nu a existat o astfel de incalcare a drepturilor si libertatilor individuale. Oamenii astia si-au dat arama pe fata, au stofa de dictatori. Pe de alta parte nu inteleg cum o lege poate sa incalce constitutia. Parca Constitutia era legea de baza.

 8. Mari,
  Nu mai incercati sa intelegeti ce este in mintea nebunilor. Aceasta nu este o Lege, ci un Regulament pentru puscariasi. Vedem acum implinindu-se cuvintele pr. Iustin Parvu (?): tara intreaga va deveni un Pitesti.
  Sa incercam sa ne salvam sufletele, ca doar de acestea nu se pot atinge. Altfel, vom fi cu totul la dispozitia sceleratilor. Ne vor inchide trupeste. Au incercat sa ne ia bunurile si chiar copiii, dar asta nu le-a iesit de data asta. Sigur, in viitor vor reusi.
  Slava Domnului ca nu ingaduie diavolilor sa se atinga de sufletele oamenilor!

 9. Pingback: CAZ IMPORTANT. Judecătoria din Galați a anulat o decizie de INTERNARE FORȚATĂ a unei minore asimptomatice luată de DSP. Din motivare: „DSP Galaţi NU A ANALIZAT situaţia pacientei şi NU A ȚINUT CONT că ea şi mama ei puteau să se izoleze la do
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare