SCANAREA MOLECULARA in aeroporturile si punctele rutiere in SUA, inca un atac de tip BIG BROTHER la adresa VIETII PRIVATE

16-07-2012 3 minute Sublinieri

In urmatorii doi ani, guvernul american va instala o noua tehnologie foarte puternica si invizibila care poate scana si identifica fiecare molecula de pe corpul tau: reziduurile de cocaina de pe bancnote, medicamentele din geanta, marijuana din buzunar si chiar si urmele de praf de pusca de la antrenamentul de tir. Si toate acestea pot fi detectate invizibil, in tacere, de la o distanta de 50m.

“Noul scanner de securitate al Homeland Security poate citi o persoana la nivel molecular”, spune o stire CBS News (http://washington.cbslocal.com/2012/07/11/new-homeland-security-laser-scanner-reads-people-at-molecular-level/). “Scanner-ul se numeste Laser Programabil Picosecond. Acesta functioneaza prin bombardarea tintei cu raze laser care provoaca vibrarea moleculelor, permitand apoi citirea lor de catre dispozitiv si determinarea substantelor la care a fost expusa persoana – fie ele explozibili Semtex sau sandvisul cu sunca si oua de la micul dejun.”

Guvernul va inregistra fiecare substanta chimica de pe corpul tau

Se planuieste instalarea acestor dispozitive laser in aeroporturi, puncte de control rutier, stadioane si orice alt loc in care guvernul doreste supravegherea populatiei. Informatiile colectate de aceste dispozitive pot fi asociate identitatii tale, astfel incat guvernul va avea o baza de date cu toate substantele care au fost detectate asupra ta in orice loc, in orice zi a vietii tale.

Aceste informatii pot fi, bineinteles, folosite apoi de catre guvern pentru a urmari oamenii pe care ii numesc “teroristi” – adica oricine crede in libertate, Constitutie, parintii fondatori sau guvern limitat. Odata ce Washington-ul va da ordinul de confiscare a tuturor armelor la nivel national, aceste scannere pot fi folosite pentru a detecta urmele de praf de pusca pe oamenii care se plimba pur si simplu intr-un spatiu public. Daca ai munitie asupra ta sau ai tras recent cu o arma, vei fi marcat, etichetat si tarat in inchisorile militare foarte secrete extinse de presedintele Obama prin Actul de Autorizare al Apararii Nationale, care are capacitatea de a-ti suspenda toate drepturile.

[…]

Vei fi “dezbracat chimic” la fiecare punct de control (http://gizmodo.com/5923980/the-secret-government-laser-that-instantly-knows-everything-about-you).

Tehnologia este atat de eficienta incat, in noiembrie 2011, inventatorii ei au fost subcontractati de catre In-Q-Tel sa lucreze pentru Departamentul American al Securitatii Nationale. In-Q-Tel este o companie fondata “in februarie 1999 de catre un grup privat de cetateni la cererea Directorului CIA, cu suportul Congresului”. Conform In-Q-Tel, ei sunt puntea dintre Agentie si companiile de tehnologie nou infiintate.

Planul presupune instalarea acestor aparate pe toata suprafata Statelor Unite. Scopul oficial declarat al acestuia este acela de a putea identifica rapid si de la distanta explozibilii, substantele chimice periculoase sau armele biologice. Dispozitivul este de 10 milioane de ori mai rapid – si de 10 milioane de ori mai sensibil – decat orice alt sistem disponibil. Aceasta inseamna ca poate acoperi sistematic toate persoanele dintr-un aeroport, nu numai un suspect sau niste oameni alesi aleatoriu.

Scanner-ul laser penetreaza imbracamintea, poate detecta chiar si substantele din corpul tau

Daca este sa credem informatiile, aceasta tehnologie poate penetra pana si imbracamintea si pielea, detectand substantele din corpul tau. Daca ar fi sa privim partea buna, acesta ar putea reprezenta un incredibil mijloc de diagnostic medical capabil, de exemplu, sa detecteze instant nivelul personal de vitamina D sau magneziu. Dar nu va fi folosit in acest scop, desigur. In loc sa o ajute, aceasta inventie va fi folosita pentru subjugarea populatiei.

Intr-o secunda, chiar si fara stirea ta, se va putea afla ce ai mancat dimineata, daca ovulezi, daca ai cancer, cu cat timp in urma ai consumat alcool si chiar si cata adrenalina este pompata prin venele tale. Totul despre tine va fi scanat, urmarit si inregistrat de catre guvern, apoi, combinat cu lista cautarilor pe care le-ai facut si cu obiceiurile de navigare pe internet, cu inregistrarile mesajelor trimise de pe telefonul mobil, cu obiceiurile de cumparaturi, cu lista operatiunilor efectuate cu cardul de credit si toate celelalte informatii despre tine de care acestia dispun, se va creea un profil total al psihologiei si comportamentului tau.

Toate aceste informatii vor fi, bineinteles, folosite impotriva ta pentru a largi puterea statului in timp ce independenta si libertatea sunt suprimate. Acesta este tiparul tuturor noilor tehnologii: drone de spionaj, roboti, nanotehnologie, internet etc.

Tehnologia poate fi folosit si pentru arestarea si urmarirea selectiva a oricui pentru “posesie de cocaina“. Cum? Dupa cum cazurile din justitia americana au dovedit deja, nu exista niciun prag inferior al cantitatii de drog pentru care poti fi arestat. Asadar, chiar posesia unei farame infime de cocaina – care exista pe toti banii – te poate baga la inchisoare. Cum fiecare are urme de cocaina pe bani (si maini), aceasta tehnologie poate fi folosita pentru arestarea selectiva a oricarei persoane nedorite, chiar si din motive politice. Tot ce este nevoie este o singura molecula de cocaina asupra ta si esti deja marcat ca infractor.

Chiar si CBS News confirma ca tehnologia ar putea fi folosita de catre “Fratele cel Mare”, desi ei nu analizeaza oribilele implicatii. Imaginati-va un guven care va poate cunoaste intreaga biochimie intr-o secunda, sub acoperire si de la distanta. Ar putea teoretic sti si cine evita organismele modificate genetic, fluorurile si vaccinurile, marcandu-i astfel ca “teroristi impotriva libertatii alimentare” care se opun otravirii de catre mafia corporatista.

Utilizarile tehnologiei sunt nelimitate. Si la fel este si potentialul acesteia de fi folosita abuziv de catre guvernul unui stat politienesc, care nu tine seama de niciun drept, nicio lege si nicio prevedere a Constitutiei.

traducere de B.D.

Nota noastra: Desi ideea aplicarii unor scannere performante, mai ales in aeroporturi, este pe agenda marilor puteri (inclusiv in Uniunea Europeana), aici, pe langa informatia referitoare la noile scannere pe care administratia SUA ar vrea sa le foloseasca, naturalnews publica o proiectie asupra posibilitatilor acestora, fara sa fie, inca, vorba despre ceva aplicat in prezent.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Stat politienesc, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “SCANAREA MOLECULARA in aeroporturile si punctele rutiere in SUA, inca un atac de tip BIG BROTHER la adresa VIETII PRIVATE

  1. Nu se spune nimic despre lungimea de unda a luminii pe care respectivul laser minune functioneaza. Se stie ca doar razele X au capacitatea de a penetra diferite materiale, si asta la un cost destul de mare de consum energetic. Sincer sa fiu cand vad ce performate fabuloase are, comparate cu actualele sisteme, nu cred nici o iota. Cred ca de fapt stirea se incadreaza in tiparul stirilor alarmiste lansate de cineva cu scopul de a testa reactia lumii.

    La laserul minune nu s-au luat in calcul reflectile posibile, sau ce s-ar intampla daca daca niste indivizi folosinduse de directia vantului ar imprastia praf de narc0tice sau pulberi de expl0ziv la o distanta apreciabila de scaner. Prea multe necunoscute in ecuatie comparativ actuala dezvoltare stintifica si cu legile fizici.

  2. Intr-adevar pare putin cam fantastic si general pentru a fi scris macar de un om de stiinta care sa aiba totusi ceva treaba cu tehnologia din productie efectiv. Exista si oameni de stiinta care se ocupa numai cu scrisul si carora fantezia le joaca multe feste.

    In momentul in care lucrezi efectiv in domeniul tehnologic de cativa ani iti dai seama totusi cate erori si peticiri se produc incat e o adevarata minune cum ne mai tine Dumnezeu toata aceasta tehnologie. De aici e cale lunga pana la super scannerul care sa stie totul despre tine dintr-o privire, drone si alte cele…

  3. Eu asteptam sa inventeze scanerul care sa mearga mai la adanc decat molecula. Sa detecteze bosonul Higgs, sa poata lua o binemeritata pauza de lucru si oamenii astia destepti (cand nu dorm) care de 50 de ani tot cauta nimicul din care Dumnezeu a facut lumea. Merita si ei un pic de odihna, dupa cum si Dumnezeu S-a odihnit a saptea zi.

    Are grija Dumnezeu de cei ce-L cauta pe El si-i fereste de tot lucrul rau.

  4. Corectati, va rog! “punctele rutiere“…Iertare! Doamne ajuta!

  5. @Mariana:

    Corectat, multumim… nu stim cum de ne-a scapat.

  6. Pingback: SUA: sistem national de SUPRAVEGHERE VIDEO cu tehnologie de ANALIZA COMPORTAMENTALA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: BIG BROTHER IN SUA: baza de date biometrice ale tuturor americanilor - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare