Ancheta “In premiera”: SISTEMUL CONTRAATACA. Cum sunt persecutati si redusi la tacere putinii oameni care au spus adevarul despre ANIMALELE INDOPATE CU ANTIBIOTICE

29-03-2013 43 secunde Sublinieri


IN PREMIERA: Sistemul contraataca!

În prima emisiune În premieră din acest sezon, Carmen Avram a prezentat un reportaj despre animale îndopate cu medicamente, hrană care ne îmbolnăvește și interese de sute de milioane de euro. Însă ancheta nu a dat rezultatele așteptate.

Oamenii care au vorbit curajos despre ilegalități și pericole au ajuns să fie hărțuiți. Unii au rămas chiar fără locul de muncă. Departe de ochii șefilor de la București, directorii unor instituții din țară își duc războiul propriu.

Nota noastra:

E de remarcat ca, probabil pentru ca Ministrul Agriculturii, in subordinea caruia se afla din acest an ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor), este condus de presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, acest reportaj-ancheta al echipei de la In premiera nu a fost ulterior deloc promovat si mediatizat mai larg si mai insistent atat pe postul de televiziune respectiv, cat si pe siteul Antena 3, asa cum se intampla cu altele de acest fel… Iar daca acestea sunt consecintele pentru cei care dezvaluie public niste adevaruri bine ocultate de “sistem”, se pune intrebarea, valabila nu numai pentru acest domeniu: va mai avea cineva curajul sa vorbeasca de acum inainte?

Page011


Categorii

1. DIVERSE, Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare