Propunerea Aliantei pentru Demnitatea Nationala pentru REVIZUIREA CONSTITUTIEI in sens CRESTIN

23-04-2013 4 minute Sublinieri

demnitate nationala header NOU 3

ADN pentru o Constituție reprezentativă

Astăzi, în ziua de 23 04 2013, de prăznuirea Sf. Mare Mucenic Gheorghe cel Biruitor, Alianța pentru Demnitate Națională anunță începerea procedurii de revizuire a Constituției prin referendum național, conform art. 150 alin. 2 din Constituția României.

Deși suntem conștienți ca ar fi necesara o rescriere a acesteia, propunem, conform calendarului stabilit de actuala clasa politica, un proiect de revizuire în care să se regăsească viziunea creștină și tradițională, nimic altceva decât structura funciară a neamului românesc, care ar fi trebuit sa fie reflectata în legea fundamentală a Statului.

Pana la anunțarea conferinței de presa pe care o vom face în curând, va punem în faţă proiectul care va fi  depus spre plebiscitare națională.

A venit momentul să punem început nou vieții noastre sociale, și nu putem face asta uitând de tradițiile și credințele noastre.  A venit momentul să revenim la un stat care să ne reprezinte. Pentru aceasta, chemăm  pe toți cei care simt românește sa ne sprijine în acest demers, pentru ca sunt evidente încercările unei aşa-zise elite de a schimba tiparele etnice – ethosul național, dorința de a destructura Biserica și Familia și de a slăbi, în acelaşi timp, Statul, totul pentru a articula în mod absolut artificial o nouă paradigmă, cea a globalismului.

Este dreptul românilor să ceară ca voinţa naţională să se exprime şi dorim ca această voință să fie regăsită în Constituţia României!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Propunerile ADN de revizuire a Constituţiei României

 Preambul:

Răspunzători în fața lui Dumnezeu și recunoscători celor care s-au jerfit pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea noastră,

Hotărâm: 

Referitor la revizuirea art.22 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare a art.29

După art.22 alin.(1) se introduce un nou aliniat (2) care va avea următorul conţinut:

Dreptul copilului la viaţă şi demnitate este inviolabil. Viaţa embrionară şi fetală este protejată din momentul concepţiei.”

Pe cale de consecinţă, propunem ca textul art.22 din Constituţie, intitulat Dreptul la viaţă şi integritate fizică şi psihică să aibă următorul conţinut în forma revizuită:

(1)    Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

(2)    Dreptul copilului la viaţă şi demnitate este inviolabil.

Viaţa embrionară şi fetală este protejată din momentul concepţiei.

(3)    Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman sau degradant.

(4)     Pedeapsa cu moartea este interzisă.

Referitor la revizuirea art.29 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare:

“Biserica Ortodoxă Română este recunoscută ca fiind Biserica tradiţională a poporului român şi în această calitate este sprijinită şi protejată de stat.”

Propunem ca textul mai înainte menţionat să fie introdus după aliniatul (2) al art.29 din Constituţie.

Pe cale de consecinţă, propunem ca textul art.29 din Constituţie, intitulat Libertatea conştiinţei, să aibă următorul conţinut în forma revizuită:

(1)     Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă.

Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

(2)    Libertatea conştiinţei este garantată, ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

(3)    Biserica Ortodoxă Română este recunoscută ca fiind Biserica tradiţională a poporului român şi în această calitate este sprijinită şi protejată de stat.

(4)    Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.

(5)    În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.

(6)    Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.

(7)    Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

Referitor la revizuirea art.35 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare:

Art.35 se va modifica şi completa la aliniatul (2), după cum urmează:

„Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept, inclusiv pentru protejarea resurselor naturale fără de care viaţa nu ar fi posibilă.

După alin.(2) se introduce un nou aliniat care va avea următorul conţinut:

„Resursele naturale de apă potabilă, pământul arabil și pădurile țării sunt considerate rezerve strategice.”

Pe cale de consecinţă, propunem ca textul art.35 din Constituţie, intitulat Dreptul la mediu sănătos, să aibă următorul conţinut în forma revizuită:

(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.

(2)    Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept, inclusiv pentru protejarea resurselor naturale fără de care viaţa nu ar fi posibilă.

 (3) Resursele naturale de apă potabilă, pământul arabil și pădurile țării sunt considerate rezerve strategice.

(4) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător. “

Referitor la revizuirea art.48 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare:

Art.48 se va modifica şi completa la aliniatul (1), după cum urmează:

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora în faţa legii şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Statul ocroteşte şi sprijină familia ca element natural şi fundamental al societăţii.”

La aliniatul (2) se va elimina propoziţia a doua care în forma actuală are următorul conţinut:

“Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.”

Pe cale de consecinţă, propunem ca textul art.48 din Constituţie, intitulat Familia, să aibă următorul conţinut în forma revizuită:

(1)    Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora în faţa legii şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Statul ocroteşte şi sprijină familia ca element natural şi fundamental al societăţii.

(2)    Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege.

(3)    Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Referitor la revizuirea art.150 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare:

Art.150 se va modifica şi completa la aliniatul (1), după cum urmează:

„Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 250.000 de cetăţeni cu drept de vot.”

Art.150 aliniatul (2) din prezenta Constituţie se elimină.

Pe cale de consecinţă, propunem ca textul art.150 din Constituţie, intitulat Iniţiativa revizuirii să aibă următorul conţinut în forma revizuită:

(1) Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 250.000 de cetăţeni cu drept de vot.

Referitor la revizuirea art.151 din Constituţie

Propunere de modificare şi completare:

Art.151 alin.(1) se va modifica şi va avea următorul conţinut:
Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu o majoritate de cel puţin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere.

În cazul în care propunerea de revizuire a Constituţiei este iniţiată de către cetăţeni, aceasta trebuie adoptată cu o majoritate simplă din numărul membrilor fiecărei Camere.

http://adn-romania.org/constitutia/ 

agios-georgios-09

LEGATURI:


Categorii

Comunicate, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “Propunerea Aliantei pentru Demnitatea Nationala pentru REVIZUIREA CONSTITUTIEI in sens CRESTIN

  1. suna bine. Ar fi prea frumos sa fie acceptate.

  2. ar fi foarte bine. Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute.

  3. Va multumesc mult si sper sa reusim, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa strangem cele 500 000 de semnaturi necesare ca aceste propuneri sa poata fi discutate de Camere, ca vocea nostra, a majoritatii tacute, sa fie auzita.

    Doamne ajuta!

  4. sustin aceste propuneri

  5. Mult succes!

  6. Semnez cu entuziasm, dar nu vad nici o sansa. Masonii ce ne conduc tara si care ne jignesc in plin post cu articole anticrestine in haznalele Realitatea si Antena 3 (si nu numai) vor face orice ilegalitate (falsuri) doar ca acest deziderat sa nu se implineasca.
    M-am lovit de prea multe ori de ceea ce se numeste ”sistemul” la noi pentru ca sa cred ca va ceda in tot ceea ce a ”cucerit” (impus) in ultimii 23 de ani.

  7. Sunt de acord cu aceasta revizuire si o sustin cu toata convingerea mea de crestin ortodox.Cred ca at trebui semnat o petitie online.

  8. ARTICOLUL 148
    (1)Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.
    (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

    Oare in viitoarea Constitutie nu ar trebui schimbat si aliniatul 2 din articolul 148? Doamne ajuta!

  9. Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa.

    In Biblie chiar Dumnezeu cere moartea celui care-si ucide un seaman,cu premeditare.
    Nu vorbim de ucidere din culpa.

    Desi si in cazul uciderii din culpa (mai ales accidente rutiere) Romania este absolut sinistra.

    In ultimii 23 ani in Romania au fost zeci de mii de oameni ucisi in accidente,de smekeri de bani gata,politicieni,vedete (cazul Huidu e relevant).99% din faptasi au scapat cu suspendare,n-au facut nici macar 1 an de puscarie.

    Sa nu uitam ca pedeapsa cu moartea a fost abolita pentru ca ne-a obligat UE.
    Ca de,nu e crestinesti sa-l ucizi pe cel care a ucis pe altcineva.
    Dar a fost crestineste atunci cand acela si-a ucis aproapele?

    Legat de ideea ca masonii conduc tara (perfect adevarata),va reamintesc tuturor ca ei au fost votati de romani,basescu chiar de 2 ori.
    N-am garantia ca basescu e mason,insa un pui al satanei tot e.
    De asemenea va reamintesc ca Romania este condusa de acest dictator,de 9 ani de zile.

    Ce au facut romanii pentru a scapa de acest dictator?
    Au facut revolutie ca sa-l dea jos?
    Votul unei tari a fost ignorat total la referendumul din 2012.
    ce au facut romanii vazand ca optiunea lor democratica a fost calcata in picioare?
    Stiu,au comentat pe facebook,twitter si si-au dat mailuri!!!!!
    Hahahaha!!!!!!

    Nu este suficient ca in Constitutie sa se prevada ca resursele tarii sunt rezerve strategice,trebuie prevazut expres ca ele nu se pot instraina persoanelor fizice,companiiilor si ca raman doar in proprietatea statului roman,care le poate exploata in folosul cetatenilor romani.
    Resursele tarii sunt ale tarii,nu ale indivizilor si companiilor.

    Apropo,stiti ca din 2014 terenurile agricole se pot vinde la liber strainilor?
    Pana acum se puteau vinde doar prin intermediul companiilor.

    In prezent minim 10% din suprafata Romaniei este in proprietatea strainilor,prin intermediul unor companii.

    Stiti ca in Ardeal,o mare parte parte a pamanturilor,a padurilor sunt in proprietatea sau sunt deja revendicate de afaceristi maghiari si tot felul de urmasi de conti si vagabonzi din Ungaria?

    Cum este posibil ca tocmai in inima Ardealului,sa vii cu propunerea sa faci o regiune,intamplator exact pe gustul autonomistilor maghiari,adica cu toate judetele cu populatie semnificativa maghiara.

    Sa analizam,avem deja un Ardeal cumparat la bucata si revendicat de afaceristi,asociatii,tot felul de organizatii bisericesti din Ungaria si pe acest fond tragem si o regiune. Realizati urmarea????????????????

    In 1940,dupa dictatul de la Viena,trupele maghiare au comis nenumarate atrocitati in Ardeal,masacre oribile.

  10. Pot si vreau sa ma implic in strangerea de semnaturi. Voi incerca sa va contactez pe site-ul miscarii.

  11. strangeti semnaturi, baieti
    macar aveti iluzia ca faceti ceva
    succes

    in franta au iesit cateva sute de mii impotriva legii pidosnicilor
    au pus cainii pe ei; ce le-a dat?

  12. @raducu

    E bine si-asa!
    Hai sa nu (ne) dezamagim inainte de a inhama boii la jug!
    Eu am semnat, deja…
    Hai sa-l punem si pe Doamne, Doamne in ecuatie…

    Nu stiu! Este deja in firea romanului sa depuna armele inainte de a le lua in mana si a purcede la lupta!
    Stiu!
    Am fost dezamagiti, batuti si, scarbiti, lehamisiti – dintr-o experienta dura si trista – DEJA punem diagnosticul de colecistita acuta, fara niscaiva colebil sau ceai hepatic, care ar mai ameliora din amaraciune fierei (cum am fost invatati/dresati) si am face-o – culmea! – sa dreneze, inlesnind digestia (rumegarea SI d.p.d.v. religios, al Constitutiei) si usurand si functia ficatului (organismului social, in intregul lui).

  13. @magda

    da, e bine si-asa

    “lasa domle ca merge si-asa”, cica astea au fost primele cuvinte invatate de un inginer occidental venit in Romania, zicea petre tutea

    e bine si asa
    dar ca sa nu fie decat o… adiere in vant, e bine sa aiba ceva substantial in spate, o organizatie sau mai multe

    orice presiune goala e o adiere in vant
    o presiune folosita de o organizatie sau mai multe darama ziduri si capete seci

    sa va invatz cum se face?
    pai nu e clar?

    americanii are ei defectele lor, prea multe ca sa le enumeram ca da depasire de bandwith pe forum

    da are si ei o calitate:
    http://en.wikipedia.org/wiki/No_taxation_without_representation
    no taxation without representation

    cand ne-am ales za reprezentations cu capu in traista, dupa sentimente patimase si nu dupa ratiune,
    ne alegem reprezentaishan ai nostri, dintre noi, pentru noi

    pai am cam pierdut degeaba vreo 22 de ani sau ceva
    daca se cunosc bine intre ei zece oameni, ceea ce e f usor, si au incredere reciproca, isi aleg un reprezentant, sa il numim decurion
    http://en.wikipedia.org/wiki/Decurion_%28Roman_cavalry_officer%29
    cei zece prieteni care se cunosc bine sunt mereu in contact, poate la serviciu, la teatru, la o berarie ceva

    cand incep sa se cunoasca, zece decurioni se intalnesc intre ei separat si aleg un centurion
    (ca acela caruia Mantuitorul i-a vindecat un subaltern 😉 )
    sau sa ii zicem sutash

    daca decurionul sau sutashul se dovedeste ca dezamageste, poate fi schimbat democratic de jos in sus 😉

    cu timpul ei se unesc intr-o divizie, corp de armata, din Roma veche 😉

    scopul este de a asigura reprezentativitatea, una curata, si atat

    cum functioneaza?

    pai ei se duc cu o lista de senaturi, care NU o sa mai fie astfel o adiere in vant, la unul ales prin vot popular cu capul in traista,
    ii pun lista pe masa
    si ii spun ca daca nu o sustin, nu mai pupa el realegere

    sa vezi cum o sa alerge reprezentantu lu peshte ca prasnelul pe langa ei

    nu vrem putere efectiva

    vrem sa ne controlam alesii, daca vreunii dintre ei au uitat cine i-a pus acolo si de ce

    cam asta ar fi tot
    trebuie munca si timp
    dar o sa functioneze garantat 100%

    reprezentantii votati care ar fi prea aroganti ca sa inteleaga asta vor fi elim9inati pe cai naturale

  14. PS
    alesi deci de jops in sus

    http://en.wikipedia.org/wiki/Decurion_%28Roman_cavalry_officer%29
    Republican army

    During the Roman Republic a “Polybian” legion (ca. 300–88 BC) of citizen-levies had a cavalry complement of 300 horse, divided into 10 turmae (squadrons) of 30 men each. Each turma was led by 3 decurions, who were elected by the squadron members themselves.

  15. am uitat sa mentionez ca pare o utopie
    Domnul stie daca se poate face

    si cate va puncte:
    1. nu se face politica, membrii organizatiei nu sunt membri de partid (e un control extraparlamentar al parlamentarilor)
    2. consecinta e ca nu se foloseste violenta niciodata, ne avand interese de lupta
    3. se folosesc sfaturile Duhovnicului fiecaruia, fara a implica Biserica, e actiunea laicilor; clerul nu are voie sa participe
    4. se ia atitudine foarte rar, in momente de criza morala majora; exemple pidosnici, carduri de sanatate, etc

    si nu, nu e formatie militara sau paramilitara;
    am folosit decat analogii

  16. “Am ajuns să trăim astăzi, aşadar, vremuri în care numele lui Dumnezeu este considerat inutil, periculos şi păgubos, căci numai aşa se poate explica fuga multora de El şi de prezenţa Sa nu doar în preconizata Constituţie a ţării, dar şi în viaţa şi activitatea lor de zi cu zi. Jură aleşii noştri credinţă ţării în numele Domnului la primirea funcţiilor, pentru ca apoi să fugă de El, după cum bate „vântul european”!… Unde vom ajunge, dragii mei, fără Dumnezeu?… Până când vom lua modele pe oportunistul Pilat, pe iresponsabilul rege Irod, pe viclenii Anna şi Caiafa şi pe trădătorul de Iuda − vinovaţi cu toţii de moartea nedreaptă a Domnului? Cât de mult ne vom negocia credinţa, adaptându-o cu slugărnicie indicaţiilor străine, care au proclamat de mult „nivelarea”, sub masca perfidei „egalităţi de şanse”, şi corectitudinea politică în schimbul Adevărului şi Vieţii (In. 14, 6)?…”
    http://www.episcopiaslatinei.ro/2013/04/29/hristos-si-pilat-scisoare-pastorala-la-invierea-domnului-2013/

  17. @Raducu…

    Cand spunea Petre Tutea referindu-se la átat de bine-stiutul ”se poate si-asa”, puncta DE FAPT pe usuratatea improvizarii (care inseamna genialitate – pana la un punct si denota inteligenta) DAR care poate devenii periculoasa atunci cand faci abonament la ea, mizezi pe ea, substituind si miminalizand MEREU treaba meseriasului, cu diletantul!

    Adicatelea, mai pe romaneste : cand este des si rau intrebuintata, improvizarea sau facutul-de mantuiala (dar nu pentru ca esti intr-o situatie disperata, speciala in care n-ai nici meseriasul langa tine, si nici sculele care sa opereze eficient…) – actul improvizarii devine act deliberat de prostie inconstienta ce frizeaza absurdul (prin repetare) si nebunia (atat pentru cel care ”opereaza” la modul asta, cat si pentru ceilalti – care prefera lucrul acesta); de-aici si expresia lui proverbiala referitor la ”se poate/merge si asa” prin ”cretinismul national la romani sau aflarea in TREABA”.

  18. @Raducu

    Scuze! M-am abatut de la subiect…
    Ceea ce a initiat ADN-ul, nu face obiectul unui lucru facut in desert!
    Este o initiativa care va lua sau nu FORMA, va fi sau nu va fi reprezentativa (dupa socoteala alora ”de sus”), va fi sau nu bagata in Constitutie…NU STIM!

    Dar, indiferent de rezultat, ceea ce se face ACUM, e BUN FACUT!

    P.S. Daca pentru orice vorba spusa vom da seama, cu atat mai mult pornind cu stangul din START prin auto-dezamagirea, dezumflarea cu care am fost obisnuiti!

  19. Frumoasă iniţiativa ADN şi merită felicitări! Personal înclin să-i dau totuşi dreptate lui răducu. Acesta este modul pragmatic de a acţiona şi de a nutri vreo nădejde de un rezultat pozitiv. Altminteri f probabil şi iniţiativa cu semnăturile va avea în mod practic aceeaşi soartă pe care a avut-o cea cu buletinele cu cip. Va ajunge pe linie moartă. Iar atunci am semnat peste 1 milion de cetăţeni, prin urmare acum, ca evtl să aibă un efect, ar tb minim dublu sau triplu de semnături. Să nu uităm, că nici în Iulie anul trecut n-au avut efect practic voinţele a aproape 8 milioane de cetăţeni! Are cineva impresia, că acum este altfel???
    După capul “conducătorilor” lumii, nicio menţiune la creştinism, cruce şi orice ţine de Domnul Iisus Christos nu este acceptabilă în viaţa publică, darmite în vreo constituţie! Observ că nici stema României nu mai există de multă vreme pe steag şi mă bate gândul, că motivul principal este crucea din ciocul acvilei de munte!

  20. Pingback: ABERATIE GRAVA A REVIZUIRII CONSTITUTIEI: interdictia discriminarii pe baza ORIENTARII SEXUALE, introducerea termenului de REGIUNE si respingerea CONSULTARII POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: ABERATIE GRAVA A REVIZUIRII CONSTITUTIEI: interdictia discriminarii pe baza ORIENTARII SEXUALE. In plus, se introduce termenul de REGIUNE si se respinge CONSULTAREA POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: ABERATIE GRAVA A REVIZUIRII CONSTITUTIEI: interdictia discriminarii pe baza ORIENTARII SEXUALE! In plus, se introduce termenul de REGIUNE si se respinge CONSULTAREA POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  23. Pingback: update - ABERATIE GRAVA A REVIZUIRII CONSTITUTIEI: interdictia discriminarii pe baza ORIENTARII SEXUALE! In plus, se introduce termenul de REGIUNE si se respinge CONSULTAREA POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  24. Pingback: EXTREM DE GRAV: Liberalii introduc in Constitutie interzicerea discriminarii pe baza de "ORIENTARE SEXUALA", facand imposibila orice opozitie fata de LEGALIZAREA CASATORIILOR SI ADOPTILOR GAY!! Remus Cernea exulta! "Cadou" de GAYFEST d
  25. Pingback: Coalitia pentru Familie: peste 70 de ONG-uri cer amendament PRO-FAMILIE in Constitutie si eliminarea amendamentului referitor la discriminarea pe baza de "ORIENTARE SEXUALA" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  26. Pingback: Coalitia pentru Familie: CRESTINII NU VOR VOTA CONSTITUTIA REVIZUITA. Recunoasterea importantei Bisericii nu poate compensa refuzul amendamentelor crestine - Război întru Cuvânt
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare