NOUA ERA DIGITALA de Eric Schmidt, seful GOOGLE (video)/ YAHOO iti scaneaza CONTINUTUL MAILURILOR!/ Software ORWELLIAN instalat in calculatoare cu pretextul combaterii pirateriei digitale/ TATUAJUL ELECTRONIC ce-ti transforma CORPUL IN PAROLA

4-06-2013 3 minute Sublinieri

***

Începând de azi serviciul de mesagerie electronică Yahoo Mail trece la o nouă versiune, schimbând cu această ocazie şi termenii de confidenţialitate, anume, compania va începe să scaneze conţinutul mesajelor pentru a putea genera publicitate relevantă pentru fiecare utilizator.

Noua versiune a serviciului de mesagerie are şi opţiunea de a ascunde reclamele, însă acest lucru nu presupune oprirea scanării mesajelor.

“Începând cu 3 iunie 2013, vechile versiuni ale Yahoo Mail (inclusiv Yahoo Mail Classic) nu vor mai fi disponibile. Din acest moment nu veţi mai putea accesa Yahoo Mail decât dacă faceţi upgrade la noua versiune. Când faceţi upgrade-ul considerăm că v-aţi dat acceptul la noul regulament privind confidenţialitatea datelor. Acest lucru include şi acceptarea scanării automate a mesajelor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Yahoo spune că scanarea mesajelor nu are alt scop decât acela de a furniza reclame relevante pentru fiecare utilizator în funcţie de interesele sale particulare. Schimbarea a fost anunţată anul trecut, însă vestea noii politici de confidenţialitate nu a fost dată decât atunci când utilizatorii Yahoo Mail Classic au început să primească mesaje de la Yahoo în care li s-a spus că trecerea la noua versiune este obligatorie.

Anunţul a înfuriat mulţi utilizatori ai serviciului, generând dezbateri aprige pe site-urile de socializare. Yahoo poate acum să spioneze fără oprelişti informaţiile mele personale pe care le poate păstra pe termen nedefinit sau împărţi cu alţii. Sunt cumva gay şi n-am recunoscut-o public? Yahoo ştie”, s-a plâns un utilizator pe un site de socializare. Astfel, singura metodă de a nu vi se scana mesajele este să renunţaţi la contul de Yahoo. Totuşi, scanarea mesajelor este o practică des întâlnită a serviciilor de mesagerie electronică. Gmail, de exemplu, o face de ceva vreme. 

Comisia pentru Furtul Proprietăţii Intelectuale din America a făcut o propunere prin care doreşte să infecteze toate computerele cu o aplicaţie malware sau cu un software care ar bloca sistemul în cazul în care detectează conţinut piratat, potrivit SlashGear. Propunerea are 84 de pagini şi a fost înaintată guvernului american. Iniţiatorii proiectului sugerează ca un software special să fie pre-instalat pe toate computerele. Acesta ar avea drept scop monitorizarea şi identificarea activităţilor de încălcare a legilor dreptului de autor. Autorii sugerează ca programul respectiv să blocheze computerul şi fişierele de pe el. Odată ce dispozitivul nu mai poate fi folosit, va fi afişat un mesaj în care utilizatorului i se cere o parolă pentru a-l debloca. Mai mult, vor fi afişate instrucţiuni care îl vor îndruma pe pirat să contacteze autorităţile care îi vor oferi parola.

Teoretic, oricine ar urma aceşti paşi simpli ar recunoaşte că a piratat. În propunere se arată că această metodă nu ar încălca nicio lege ci ar „sttabiliza“ o situaţie în care se încalcă drepturile de autor şi poliţia ar fi implicată cu uşurinţă. Cu toate că această propunere ar putea părea legală, următoarea cu siguranţă încalcă grav dreptul la intimitate. Pe lângă software-ul respectiv, Comisia pentru Furtul Proprietăţii Intelectuale îşi mai doreşte să infecteze computerele cu un program de tip malware care ar putea activa webcam-ul şi fotografia utilizatorii. Mai mult, programul ar putea fi folosit de companii pentru a aduna date despre computer şi ar putea schimba sau chiar şterge fişierele de pe el, în cazul în care o astfel de acţiune ar fi considerată necesară.

În cazuri extreme, reţeaua sau computerele piraţilor ar putea fi distruse în totalitate. 

Moto X, noul smartphone de top lansat de Motorola la finalul acestui an si care va concura cu iPhone si Samsung Galaxy este anuntat de producatorii sai ca va fi “constient de mediul in care este prezent”.

Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii companiei Motorola miercuri la conferinta D11 din California. Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui “timbru de cauciuc”, relateaza dailymail.co.uk.

Numite Biostamps aceste tipuri de “tatuaje” au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola. Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts – MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete. O alta idee prezentata de Dennis Woodside, seful Motorola este pilula care iti transforma corpul intr-o parola. Pastila Proteus Digital Health contine un cip care emite un semnal atunci cand este inghitita. Semnalul va fi preluat de telefoanele mobile pentru a verifica daca purtatorul este corectul posesor al gadgetului sau al contului respectiv.

“Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema” sustin cei de la Motorola. Dennis Woodside a confirmat pentru cei prezenti la o conferinta ca se lucreaza la un telefon revolutionar Moto X ce va fi fabricat in Texas, Statele Unite. Telefonul, un dispozitiv ce va concura cu iPhone si Samsung Galaxy va fi lansat in luna octombrie, insa ar putea fi disponibil din aceasta vara, potrivit informatiilor oferite de Dennis Woodside.

61332017


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Google, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “NOUA ERA DIGITALA de Eric Schmidt, seful GOOGLE (video)/ YAHOO iti scaneaza CONTINUTUL MAILURILOR!/ Software ORWELLIAN instalat in calculatoare cu pretextul combaterii pirateriei digitale/ TATUAJUL ELECTRONIC ce-ti transforma CORPUL IN PAROLA

  1. si replica rusilor :http://www.youtube.com/watch?v=01hbkh4hXEk important la acest clip sa dati clic la ”afisati mai multe” ca sa cititi tot.ex: 2040-2050. Bodies made of nanorobots that can take any shape arise alongside hologram bodies.

    2045-2050. Drastic changes in social structure, and in scientific and technological development. All the
    for space expansion are established.
    For the man of the future, war and violence are unacceptable. The main priority of his development is spiritual self-improvement.

    A new era dawns: The era of neohumanity. ps. din ce reiese din clipul rusilor dar si al celor de la google, e ca avem un calendar si o tinta.in jur de 2045 in ambele cazuri in privinta nanocipurilor si interferanta lor cu omul.mai precis,vizat e creierul.si Dumnezeu ingaduie.tineti minte apelul parintelui Epifanie(probabil,nu mai tine minte numele exact) din Grecia din urma cu 2 luni.ati avut postare cu el.si acolo ajungem in jur de 2045.viitoarea pecete e mai mult decat cipurile care au inceput sa li se bage in mana americanilor din martie anul asta.inca de mic(12-14 ani-acum am 33) de cand am citit ceva despre lucrurile astea mi-a ramas in minte ideea de oameni cu ”masti de fier”(pe fata),simbolic vorbind.cu cipul actual nu se controleaza omul in asa hal.cu nanocipurile,da . si acesta e un clip de urmarit : http://www.youtube.com/watch?v=yj_-sBNQKcQ

  2. mai am o propunere.de citit acest articol http://vastea.blogspot.ro/2013/06/eu-sunt-cu-erdogan.html?m=1 si poate sa faceti cat mai curand o postare despre evenimentele din Turcia.sunt curios ce pareri aveti. si voi, si cititorii.eu am una foarte interesanta :)http://moldpress.info/2013/06/in-turcia-armata-e-pe-cale-de-a-iesi-in-strada-pentru-apararea-poporului/

  3. heheheee….VIITORUL suna din ce in ce mai ‘bine’ – si VIDEO, si STEREO! iti controleaza temperatura corpului, cordul, ai si ‘antena’ – esti – TOTODATA – si emitator, si transmitator!

    Auzi tu – pastila care poate fi inghitita fara probleme si timp de 30 de zile – NUMAI ASA vei avea acces la serviciu, numai asa ti se va deschide computerul, numai asa vei putea accesa programele, baza de date, numai asa iti vei putea exercita dreptul la munca, numai asa vei fi retribuit (fara ches)…probabil ca se vor infiinta cantine in care vei avea acces doar pe baza de nano-tehnologie, asa ti se vor detecta problemele de sanatate, etc, ect, samd, samd!
    Pentru restul, care vor refuza…

    -deci! Pecetea spusa in Apocalipsa incepe sa i-a FORMA si CULOARE din ce in ce mai clar, mai pregnant pentru oricare dintre noi….

  4. Da!

    Am urmarit filmuletele, mihai444 – este explicit modul cum vor actiona;

    -vad cum previzioneaza transformarea pas cu pas a cyborg-ului – NOUL ‘om’, creeat de catre om(ul) satul de boli, de imperfectiuni fizice si psihice, de batranete…drept urmare – vor accepta majoritatea sa devine roboti, fiindca le va permite accesul la TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA DE MOARTE, concurand cu Dumnezeu, aratandu-I in felul acesta, ca pot fi si ei ‘creatori’, sfidand moartea si destinul fiecaruia, care trebuie asumat!

    Amaratii, nenorocitii din VIITOR – nu vor pricepe bine-cuvantarea trairii unui anumit numar de ani pamantesti, si mutarea la cele vesnice ci, vor face tot posibilul sa inmulteasca numarul anilor pamantesti, crezand ca vor traii (in sfarsit) Raiul pamantesc;

    -nu vor realiza ca vor fi/devenii sclavii STAPANULUI de la butoane (de la pupitru) care va fi Antihrist…care va prelungii suferinta lor (masurata in mega, giti/biti) testand pe ei gradul de suportabilitate si de obedienta, fata de un asa ‘dumnezeu’…

  5. @mihai444:

    Erdogan este un lider puternic – dar si autoritar. A scapat de FMI, dar face afaceri nemiloase, unele gen Rosia Montana, reprimand cu brutalitate muncitorii sau taranii care se gandesc sa se opuna. Din unele din aceste afaceri profita chiar el si cu famelia sa, personal. A respins fratia masonica kemalista, insa doar pentru a instaura o fratie islamica ce doreste renasterea Imperiului Otoman. Cat priveste postarea cu pricina, este greu de inteles cum a reusit autorul sa inteleaga ce face Erdogan in Siria… Nu doar ca nu a stat deoparte, dar a facut tot ce a putut pentru a crea premisele unei interventii brutale acolo, alaturi de SUA si Israel. Nu a reusit insa un lucru: nu a castigat opinia publica din tara sa de partea lui. Apropo, unul din motivele protestelor este si politica din Siria a lui Erdogan.

    http://www.mediafax.ro/externe/protestele-din-turcia-manifestantii-au-ocupat-din-nou-piata-taksim-din-istanbul-un-tanar-a-fost-impuscat-mortal-video-galerie-foto-10922454

    PS: poate totusi se citesc si postarile care se afla ceva mai jos pe site – http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/06/02/revolte-turcia-erdogan-video/

  6. Pingback: TRANSUMANISMUL: RELIGIA MASONICA A GLOBALIZARII. Interviu cu parintele Jean Boboc/ Eseu despre UTOPIA ANTIHRISTICA A UMANITATII "AUGMENTATE" prin nanotehnologie, Internetul Lucrurilor, manipulare genetica... - Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare