“Democracy values”: Premierul britanic Cameron ar fi sugerat aliatilor NATO sa il ASASINEZE pe presedintele SIRIEI Assad si sa organizeze o DICTATURA MILITARA

22-06-2013 45 secunde Sublinieri

dave-brown-falsettos

sursa foto: presseurop.ro

Conform publicatiei Times din Londra, premierul britanic David Cameron ar fi sugerat partenerilor din NATO sa-l asasineze pe presedintele Siriei, Bashar al-Assad si sa organizeze o lovitura de stat militara in Damasc.[1]

Intr-un astfel de scenariu, noul lider sirian ar trebui sa rupa frontul anti-Israel in timp ce cea mai mare parte a aparatului de partid Baathist ar ramane la putere.

Nu e prima oara cand “tabara democratiei” planuieste o dictatura militara in Siria. A fost obiectivul explicit al lui Hillary Clinton si al lui David Petraeus pe vremea atacului din 18 iulie 2012. Cu acea ocazie, o bomba a ucis liderii Consiliului de Securitate Sirian, deschizand calea pentru o lovitura de stat, in timp ce 40 000 rebeli luau cu asalt capitala. Totusi, regimul a rezistat.

La fel, Franta si Turcia au mai incercat sa-l asasineze pe Assad. [2]

Planul lui Cameron presupune complicitatea unui membru din anturajul prezidential si al unui ofiter de top din armata siriana.

—————————-

[1] West tries to engineer a coup in Damascus,” by Roland Watson, The Times, 19 June 2013.

[2] Hollande et Erdogan ont commandité la tentative d’assassinat d’el-Assad et al-Mouallem,” Réseau Voltaire, 3 mars 2013.


Categorii

1. DIVERSE, Siria, Transcrieri-Redactari

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la ““Democracy values”: Premierul britanic Cameron ar fi sugerat aliatilor NATO sa il ASASINEZE pe presedintele SIRIEI Assad si sa organizeze o DICTATURA MILITARA

  1. Oculta Mondiala

    La acelasi lurcru s-a “gandit” si Ministrul Afacerilor Externe al Australiei, Bob Carr (http://www.abc.net.au/news/2012-10-08/assassination-or-mass-defection-needed-to-topple-assad3a-carr/4301790):

    “I think we’d know the conflict has evened up if there is a major defection from the Assad government, especially a defection that takes part of its armed forces with it,” he said.

    “This sounds brutal and callous, perhaps an assassination combined with a major defection, taking a large part of its military, is what is required to get one; a ceasefire and two; political negotiations.”

    “Cred că am fi știut că acest conflict ar creste in amplitudine în cazul în care ar exista o defecțiune majoră in guvernul condus de Assad, mai ales daca la aceasta defecțiune ar lua parte forțelor sale armate”, a spus el.

    “Acest lucru suna brutal și dur, dau un asasinat combinat cu o defectiune majora, luand o mare parte a armatei sale, este ceea ce este necesar pentru a obține unul, o încetare a focului și doi, negocieri politice.”

  2. Cand faci parte parte din mai marii lumii,daca faci asasinate politice sau chiar in masa,esti un democrat autentic si un erou al lumii civilizate.

    Cand esti un palestinian,a carui intreaga familie a fost ucisa de israelieni si care se ridica impotriva statului de locuitor in lagarul Gaza,esti un terorist ordinar care merita sa moara.

    Cand arunci cu bombe in Irak si omori cateva zeci de civili nevinovati,victimele sunt daune colaterale.

    Cand Bradley Manning a avut curajul sa dezvaluie continutul a nenumarate documente secrete ale SUA,care arata atatea masacre si crime comise de armata SUA,Manning devine inamicul public nr.1,este bagat la puscarie si risca pedeapsa capitala (nu mai comentez de tortura si regimul inuman la care e supus de regimul american)

    Asa se scrie istoria,cei puternici o tiparesc,iar cei slabi si nevinovati,suporta cu sangele lor binefacerile istoriei scrisa de cei puternici.

  3. Pingback: SIRIA – EVOLUTII AMENINTATOARE: Turcia inchide coridorul de ARME NATO pentru REBELII anti-Assad, Rusia se retrage din TARTUS si vizeaza mutarea in CIPRU - Recomandari
  4. Pingback: ATACUL FINAL? SUA isi mobilizeaza FORTELE in Mediterana pentru eventuala INTERVENTIE MILITARA IN SIRIA. Pretextul: presupus atac al regimului ASSAD cu ARME CHIMICE - Recomandari
  5. Pingback: Rusia avertizeaza: o interventie militara in SIRIA va avea consecinte “EXTREM DE GRAVE”. SUA ia in considerare un “ATAC LIMITAT” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare