Hillary Clinton ar putea fi prima presedinta FEMEIE SI LESBIANA a SUA? (video)

21-09-2013 41 secunde Sublinieri

Bryan Fischer de la Asociaţia Americană pentru Familie consideră că Hillary Clinton va fi un adevărat pionier, dacă va fi aleasă preşedintele SUA în 2016.

Lucrurile devin şi mai interesante, pe măsură ce informaţii noi ies la iveală despre doamna Clinton. Gennifer Flowers, una din amantele fostului preşedinte american, Bill Clinton, a declarat într-un interviu pentru Daily Mail că în timpul relaţiei pe care a avut-o cu preşedintele american, acesta i-ar fi spus că soţia lui – Hillary – are orientări sexuale gay.

Mai mult, Flowers ar fi adus în discuţie o presupusă relaţie pe care Hillary ar fi avut-o cu ajutorul ei, Huma Abedin: “În concluzie, dacă Hillary ar ajunge preşedintele Americii nu numai că ar intra în istorie ca prima femeie preşedinte a SUA, ci şi ca primul lider de prim-rang care este homosexual”, scrie Huffington Post.

Până în prezent Hillary Clinton nici nu a dezminţit, nici nu a confirmat informaţia apărută în presa americană.

Hillary Rodham Clinton, Huma Abedin...Democratic presidential hopeful, Sen. Hillary Rodham Clinton, D-N.Y., left, has a word with aide Huma Abedin prior to the start of a discussion on jobs, Wednesday, April 2, 2008, during a campaign event at the IBEW Local Union 5 Training Facility in Pittsburgh, Pa. (AP Photo/Charles Dharapak)

Hillary Rodham Clinton, Huma Abedin…Democratic presidential hopeful, Sen. Hillary Rodham Clinton, D-N.Y., left, has a word with aide Huma Abedin prior to the start of a discussion on jobs, Wednesday, April 2, 2008, during a campaign event at the IBEW Local Union 5 Training Facility in Pittsburgh, Pa. (AP Photo/Charles Dharapak)


Categorii

1. DIVERSE, America, Homosexualitate, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Hillary Clinton ar putea fi prima presedinta FEMEIE SI LESBIANA a SUA? (video)

  1. Hai, mai, nu mai exagerati 🙂 ! Cine, naiba, o alege pe asta presedinte in SUA !
    Astea-s manipulari mediatice…

  2. Sigur, Hrisanti, dar fa un exercitiu de imaginatie: daca ar fi, totusi, aleasa presedinte (sau macar daca ar candida)?

  3. Daca mai propun republicanii inca unul ca MORMONUL Mitt Romney, atunci cu siguranta ca madam Clinton o sa castige alegerile. O sa o voteze americanii in lipsa de alternativa.

  4. ei, acuma nu cred ca tr sa ne rrepezim sa credem tot. Nu ca mi-ar placea personajul, dar barfa ramane barfa si trebuie tratata ca atare: cu dispret.

  5. Hrisanti, nu mai vorbi cu “naiba”! 🙂

  6. cred ca nu prea stiti realitatea din SUA; aceasta declaratie si faptul ca madam Clinton face pe niznaiul este o PROMOVARE, o pregatire; se introduce criteriul pentru noul presedinte; probabil va fi barbat dar GAY. In SUA daca indraznesti doar sa clipesti cand auzi ca unul e gay risti sa iti pierzi serviciul, sa fii marginalizat, ti se fac niste cantari de trebuie sa emigrezi. Traiti pe alta lume-inca. Intr-un an veti vedea ce se intampla si la noi

  7. @Magdalena Dumitrana:

    a-ha, interesant!

    Totusi ma indoiesc ca si la noi va fi la fel, diferentele de mentalitate sunt uriase, cu toate provocarile! 🙂

  8. @ Florin M.
    “…dar fa un exercitiu de imaginatie”

    Dar de ce trebuie sa fac exercitii de imaginatie paguboase ? Sfintii parinti ne sfatuiesc tocmai sa nu dam niciodata curs imaginatiei, pentru imaginatia umana poate lesne devia… 🙂

    @ doroteea
    “Hrisanti, nu mai vorbi cu “naiba” 🙂

    In cazul de fata cred ca nu este nepotrivit 🙂 .

  9. errata : “…pentru ca imaginatia umana poate lesne devia”

  10. hi hi babaciunea 🙂

  11. Probabil ca va candida cu binecuvantarea Papei, daca e sa ne luam dupa ultimele declaratii.

  12. […]
    “Din închisoarea de maximă securitate de la Arad, Guccifer jubilează. „Nu îmi pare deloc rău pentru ea!”, spune el. „Şi asta nu e pentru că am eu o antipatie… nu fac eu politica în America. Părerea mea este că Hillary Clinton nu are ce să caute în postura de preşedinte american, după toate problemele pe care le-a avut. Vă aduc aminte de Benghazi”, spune Marcel Lazăr Lehel.”
    […]

    Interviul integral aici: http://www.gandul.info/interviurile-gandul/interviu-in-inchisoare-cu-guccifer-hackerul-roman-care-a-dezvaluit-secretele-unora-dintre-cei-mai-importanti-oameni-din-lume-14025573?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BGandul

  13. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
  14. Tot ce se poate.Cred ca aveti dreptate.

  15. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare