REEDUCAREA GAY: primul sitcom pentru COPII de pe Disney Channel in care apare un CUPLU DE LESBIENE (video)

30-01-2014 59 secunde Sublinieri

“Good Luck Charlie” face istorie in televiziune, folosind primul cuplu lesbian

Unele sticom-uri o fac mai pe soptite, insa nu si Good Luck Charlie! In penultimul episod al serialului de comedie difuzat pe Disney Channel telespectatorii au facut cunostinta cu Susan si Cheryl, primul cuplu confirmat de acelasi sex care a aparut vreodata intr-o retea TV dedicata copiiilor. 

[…] Este un pas urias pentru Disney Channel, care nu a folosit personaje homosexuale in mod explicit, pana acum, cu atat mai putin cupluri de acelasi sex – indiferent de speculatiile legate de un alt show tv, High School Musical. 

[…]

Disney Channel vrea sa “arate diversitatea si inclusivitatea”

Desi introducerea unui cuplu lesbian a trezit, evident, opozitia unor grupari conservatoare, Disney Channel a insistat in decizia luata. Pesonajele sunt menite reflectarii lumii de astazi, de vreme ce multi copii ar avea parinti de acelasi sex.

“Aceasta naratiune a fost construita dupa consultari cu experti in dezvoltarea copilului si cu consultanti de comunitate”, a afirmat un purtator de cuvant al Disney Channel, cand a fost anuntat, prima oara, scenariul, in iunie 2013. “Ca toate programele Disney Channel, a fost construit pentru a fi relevant pentru copiii si familiile din intreaga lume si pentru a reflecta tematica diversitatii si inclusivitatii.” 


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “REEDUCAREA GAY: primul sitcom pentru COPII de pe Disney Channel in care apare un CUPLU DE LESBIENE (video)

  1. Am niște probleme cu a intra pe site-ul dumneavoastră. Nu știu dacă mai au și alții aceste probleme. Atunci când vreau să intru pe pagina principală sunt redirecționat către pagina de google. Trebuie să intru pe alte pagini de pe site-ul dumneavoastră ca să pot ajunge pe site. Sunt 2 posibilități: și alții experimentază aceiași problemă sau am eu un soft care îmi blochează intrarea pe site.

    Am instalat zilele trecute un soft care să îmi blocheze intrarea pe site-uri porno și orice alte site-uri ce pot fi dăunătoare. Și acel soft îmi redirecționează toate popup-urile și site-urile cenzurate către google.ro. Aveți cumva ceva cuvinte chei pe pagina principală și care nu se află pe alte pagini care ar putea motiva respectivul soft să respingă site-ul dumneavoastră? Nu am probleme cu alte site-uri de acest gen pe care am mai intrat ( cum e de exemplu ortodoxiatinerilor.ro ). Mulțumesc.

    P.S.: Ștergeți mesajul anterior deoarece am observat că are multe greșeli.

  2. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
  3. Pingback: Coalitia pentru Familie cere CNA interzicerea episodului din “Bafta Charlie!” care face PROPAGANDA HOMOSEXUALITATII - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare