Copii avortati si folositi pe post de “DESEURI” pentru INCALZIREA SPITALELOR in Marea Britanie

4-12-2014 59 secunde Sublinieri

nationalgeographicchannel_foetus

Peste 15.000 de copii avortaţi au fost incineraţi precum „deşeurile” şi utlilizaţi, în ultimii ani, în 27 de spitale din Marea Britanie pentru încălzirea încăperilor. Această descoprire terifiantă a fost dezvăluită într-un reportaj realizat de Channel 4 Dispatches care va fi difuzat în această seară şi care l-a obligat pe ministrul britanic al Sănătăţii, Dan Poulter să admită că este vorba de „o practică total inacceptabilă”, anunţând interzicerea ei.

Spitalele în cauză au recunoscut că folosesc, fără aprobarea familiilor, fetuşi în centralele “waste-to-energy” pentru a produce căldură. Conform autorilor reportajului, în total 15.000 de copii avortaţi sau născuţi morţi au fost folosiţi pentru „a produce energie” în spitale, scriesite-ul italian Tempi.it.

Unul dintre cele mai importante spitale din Regatul Unit, Addenbrooke din Cambridge, a ars 797 de copii în 13 săptămâni, iar mamelor li să-a spus că fetuşii vor fi incineraţi la crematoriu, scrie The Telegraph. Un alt spital, Ipswich, şi-a încălzit încăperile cu 1.101 copii în perioada 2011-2013.

Părinţii pot alege

Informaţia i-a şocat pe britanici, nu şi pe ministrul Sănătăţii, care a admis că ştia ce se intâmplă şi care a decis stoparea imediată a acestei practici. Şeful Serviciului Sanitar Naţional a scris deja tuturor spitalelor de pe teritoriul Regatului Unite, cerând întreruperea imediată a acestei barbarii, iar un alt responsabil din domeniul sanitar, Sir Mike Richards, a spus că este consternat de faptul că spitalele nu spun nimic mamelor şi familiilor.

Câteva spitale au încercat să se apere, spunând căpărinţii pot alege ce vor să facă cu fetuşii sau cu copiii născuţi morţi, iar dorinţele lor sunt respectate.


Categorii

1. DIVERSE, Avort

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Copii avortati si folositi pe post de “DESEURI” pentru INCALZIREA SPITALELOR in Marea Britanie

  1. Ma doare stomacul cand citesc stirea asta.Este absolut infricosator.Unii nu pot face copii si altii fac focul cu ei.Vai, Doamne!Cum sa ne mai tina Domnul?Pai pentru ei asta sunt copii nenascuti materie reciclabila, deseuri, of Doamne.

  2. Apoi daca tot pacatueisc asa grotesc mai bine s-ar feri sa nu-i mai conceapa ca tot sunt atatea metode.Cred eu ca e un pacat mai mic.Dar sa omori sufleutul acela nevinovat creat de la conceperea lui, caci este adevarat sufletul omului se naste odata cu conceperea fiintei umane.dar nu le pasa de nimic, se gandesc numai la placerile lor.Cand am ramas insarcinata am simtit un suflet nou in mine.

  3. Parca simt cum a plans copilasul cand aud ca cineva a facut un avort si ma doare sufletul.Este mare pacat sa iei viata unui copilas nenascut, nu poate sa se apere, nu este botezat.Plange ca stie unde se duce sufletelul lui.Personal nu am facut avort si multumesc Domnului pentru asta si ma rog sa nu fac asa ceva.Vreau sa mai am un copil caci e bine sa fie frati.Un copil singur la parinti este egoist, eu asa cred.Imi spunea cineva ca stie cum este legatura de frate si dadea exemplu pe varul ei, dar eu aveam frate geaman si cum putea intelege legatura speciala dintre gemeni.Un copil este un dar de la Dumnezeu.Mie mi-a schimbat viata, am intinerit.Iisus spunea ,,Lasati copiii sa vina la mine”.Ei simt bunatatea unui om, deci asa il simteau si pe Domnul.Stiu ca sunt vazuta rau ca sunt impotriva avortului.Am convins pe cineva sa se spovedeasca la preot ca facuse avort si mi-a multumit.Apoi nu putem intra in imparatia lui Dumnezeu daca nu devenim iar copii.

  4. Ne îndreptăm spre rău tot mai rapid şi mai sigur.
    Omenirea şi-a pierdut respectul față de sine, față de om. Dispare sacralitatea față de templu Duhului Sfânt care este trupul uman.
    Ce valori ne mai rămân ? Ce mai iubim ?
    Trupul celui plecat dintre noi, (indiferent de ce a fost şi a savârşit) reprezintă umanitatea, față de care trebuie sa avem repect (măcar). Omul nu este un gunoi, un maretial combustibil.Nerespectându-i pe cei ce au plecat dintre noi, nu ne mai respectăm pe noi înşine şi nici umanitatea. Ce e de respectat ? Senzualitatea, bogațiile, puterea, inteligența… toate acestea omul le însuflețeşte.
    Vai nouă dacă am ajuns sa disprețuim şi sa aruncăm la gunoi şi la foc… omul. Ne autodistrugem demonic.
    Ce au ajuns acele făpruri nevinovate… să plătească cu viața păcatul părinților. Dar nu-i deajuns. Trebuie sa fie gunoi, şi combustibil.
    Căldura iadului.
    Iadul prefigurat de om.
    Omul a ajuns asemeni celui rău.
    Iadu. Da.Asta facem.
    Cine face aceasta? Țările care se prtind a fi cele mai civilizate. Medicii…

    Ce-i Iadul? Vatra în care arde veşnic iubirea păcatului, care a ucis iubirea de Dumnezeu şi iubirea de semen (de om).

  5. mada informeaza-te despre metodele de contraceptie,caci in afara de prezervativ toate sunt o forma de avort in diferite stadii de dezvoltare a copilului, fara suparare odar asa ca am vazut ca ai facut referire

  6. Cred ca nu se mai realizeaza fecundarea ovului caci nu se mai realizeaza ovulatia.Asa cred, dar are de suferit femeia caci poate face cancer sau alte boli .Ma refer la anticonceptionale.

  7. Toate metodele de contraceptie fara exceptie sunt ucigase. Singura metoda contraceptiva care nu duce la ucidere este infranarea. In rest este vorba doar de scuze si de indreptatiri.

  8. @ Raluca:

    Totusi… una este a spune ca toate sunt pacat, si alta a spune ca toate sunt ucigase. Dar sa nu ne indepartam prin asta de la a constientiza grozavia la care am ajuns… Si pentru care este limpede ca nici Dumnezeu nu mai poate rabda mult, fiindca mult prea mult sange nevinovat STRIGA. Si acest genocid ascuns ne pregateste tuturor urgie mare.

  9. Printul Charles, care am vazut ca viziteaza Athosul, stie ?

  10. @ Elena:

    Mda, viziteaza Athosul, dar nu pare sa fi fost de vreun folos. Ohoo, si cate alte monstruozitati antihristice se intampla de ani de zile in ograda supusilor altetei sale…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare