AVORTUL SI RECOLTA DE ORGANE UMANE. PLANNED PARENTHOOD, celebra organizatie avortionista sprijinita de OBAMA, practica TRAFIC DE ORGANE DE FETUSI

16-07-2015 47 secunde Sublinieri


Planned Parenthood, organizatia de advocacy si servicii clinice avortioniste sprijinita de insusi presedintele SUA, B. Obama, si implicata in operatiuni specifice pe scara globala, a scandalizat opinia publica dupa ce un video filmat cu camera ascunsa il arata pe directorul Departamentului de Servicii Medicale, dr. Deborah Nucatola, cum descrie  prelevarea de organe de la fetusii avortati. Organele prelevate sunt destinate comercializarii. 

Investigatia in urma careia au fost obtinute probele video a fost realizata de Centrul pentru Progres Medical si este prima dintr-o serie intitulata ”Capital uman” ce va descrie practicile Planned Parenthood de trafic ilegal cu organe prelevate de la fetusii avortati. David Daleiden, coordonatorul proiectului, a aratat:

”Conspiratia criminala Planned Parenthood de a face bani din parti extrase de la bebelusi avortati ajunge pana la varfurile organizatiei. Decidentii alesi trebuie sa asculte protestul fata de Planned Parenthood, sa o faca sa raspunda in fata legii si sa inceteze sa-i finanteze afacerile barbare cu avorturi din bani publici.”

Dupa cum noteaza editorul First Things, Dominic Bouck, dezumanizarea copiiilor nenascuti duce, iata, la dezumanizarea celor care practica avorturi. Astfel se ajunge la uciderea oamenilor pentru transformarea lor in marfuri. 

Cinismul dialogului filmat, in care dr. Deborah da detalii despre cum trebuie hacuiti fetusii pentru a fi lasate intacte organele esentiale, nu a socat, pare-se, intr-atat de mult incat sa existe reactii de condamnare a practicii din partea mass-mediei si politicienilor avortionisti. Unii aparatori ai Planned Parenthood considera practica legala, altii ignora cu superbie fata hada a avortionismului american.


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Razboiul impotriva populatiei, Transcrieri-Redactari, TRANSPLANT DE ORGANE, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “AVORTUL SI RECOLTA DE ORGANE UMANE. PLANNED PARENTHOOD, celebra organizatie avortionista sprijinita de OBAMA, practica TRAFIC DE ORGANE DE FETUSI

  1. Oribil! Ne umple de revolta boala asta sufleteasca! Asta e o culme a pruncuciderii, de o uraciune pe care nici Irod nu si-o putea inchipui. E un omor calificat, un asasinat la comanda in toata puterea cuvantului. Cei implicati ar tebui inchisi pe viata. Dumnezeu sa ne miluiasca si sa opreasca aceasta grozavie!

  2. Pingback: NOI DEZVALUIRI DESPRE PRACTICILE ATROCE ALE PLANNED PARENHOOD (Video). Proceduri de AVORT modificate pentru a obtine ORGANE UMANE INTACTE. Ce vindeau avortionistii? “Totul: sistem nervos central, creier, rinichi, timus, ficat, splină, femur, maduva
  3. Pingback: NOI DEZVALUIRI DESPRE PRACTICILE ATROCE ALE PLANNED PARENTHOOD (Video). Proceduri de AVORT modificate pentru a obtine ORGANE UMANE INTACTE. Ce vindeau avortionistii? “Totul: sistem nervos central, creier, rinichi, timus, ficat, splină, femur, maduv
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare