MINUNEA revenirii din COMA a unei mame care isi aude nou-nascutul plangand (Video)

17-09-2015 57 secunde Sublinieri

O femeie din Carolina de Nord, aflata in coma dupa ce nascuse de urgenta, s-a trezit si si-a revenit in momentul in care i-a auzit glasul fiicei sale, nou-nascute.

Shelly Cawley era sa isi piarda viata dupa ce un cheag de sange format la picior a obligat-o sa faca operatie de cezariana de urgenta. Din nefercire, imediat dupa ce a adus pe lume o fetita, femeia a intrat in coma.

Insa, in mod miraculos, Shelly s-a trezit din coma, dupa ce i-a auzit pentru prima data tipatul bebelusului. Asistenta medicala a fost cea careia i-a venit ideea.

Ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte clar este ca eram intinsa pe targa si asteptam sa fiu dusa in camera de urgenta, sa fiu operata. Eram speriata si le spuneam doctorilor ca mi-e teama ca sa nu ma mai trezesc din operatie” a povestit Shelly pentru Mirror.

Ashley Manus, asistenta medicala careia i-a venit ideea, a povestit ca stie ce relatie stransa exista intre mama si nou-nascut si ca s-a gandit ca apropierea fizica si contactul ar putea ajuta, dar nu si-a imaginat ca va functiona.

Sotul femeii a luat-o pe micuta si a pus-o pe pieptul femeii, iar in cateva secunde micuta Rylan a inceput sa planga. Acela a fost momentul in care femeia incepe sa se trezeasca din coma, dupa ce se afla in aceasta stare de o saptamana.

In mod miraculos, de atunci, femeia s-a trezit si acum si-a revenit complet si este alaturi de familia ei, acasa.

Shelly scrie acum o carte despre experienta traumatizanta prin care a trecut.


Categorii

1. DIVERSE, Minuni, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “MINUNEA revenirii din COMA a unei mame care isi aude nou-nascutul plangand (Video)

  1. Pingback: PREOTEASA MARIA GAVRIL, ca înviată din morți după cumplitul accident din Suceava, și MINUNILE "SCANDALOASE" ALE CREDINȚEI SI IUBIRII: "Dumnezeu are un plan cu mine şi trebuie să am răbdare, să văd care e planul ăsta. ESTE O PUTE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare