VAXXED. Filmul documentar despre EFECTELE NEGATIVE ale vaccinurilor produs de ROBERT DE NIRO, retras de la un celebru festival. “Un nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă”/ Expert in virusologie explica: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA VACCINURILE (Video). Relatia dintre vaccin si sistemul imunitar/ Autoritatile reiau proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII

28-03-2016 7 minute Sublinieri

Filmul “Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro şi conceput de activistul anti-vaccinare Andrew Wakefield, despre vaccinul administrat într-o singură doză împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, care ar provoca autismul, a fost refuzat de Tribeca Film Festival din New York, transmite BBC.

Relaţia de cauzalitate pe care filmul o stabileşte între vaccinul MMR, administrat într-o doză unică deopotrivă contra pojarului, rubeolei şi oreionul, şi autism a fost discreditată de toată suflarea cercetătorilor din medicină.

De Niro, care are un copil ce suferă de autism, spera că filmul să determina un pretext de cercetare amănunţită în privinţa tezei medicale pe care o propovăduieşte. A hotărât, în cosecinţă, să-l înscrie la festivalul de film Tribecca din New York. Însă după discuţii aprinse cu organizatorii festivalului şi cu oamenii de ştiinţă, actorul american a spus că s-a dumirit şi că “nu crede că acest film va contribui în vreun fel pentru ca o cercetare minuţioasă a acestui liant între vaccin şi autism să fie demarată”.

“Vaxxed” a fost regizat şi scris în colaborare cu alţi scenarişti de Wakefield, medicul ce a condus un studiu controversat despre vaccinul MMR în 1998. După cercetările medicului, acest vaccin ce este administrat pentru trei boli deodată ar provoca autismul. Într-o declaraţie ulterioară retragerii filmului din cadrul Tribeca Film Festival, medicul britanic şi producătorul filmului Del Bigtree au spus că “suntem martorii unui nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă, arta şi adevărul”.

Wakefield sugerează părinţilor să opteze pentru “împunsături” individuale împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, în loc să le facă copiilor un vaccin “trei în unu”, pentru a evita ca odraslele să se îmbolnăvească de autism.

Studiul iniţiat de Wakefield a fost publicat iniţial în The Lancet, dar ulterior revocat de publicaţia specializată în cercetări din domeniul medical. Wakefield a fost acuzat apoi de fraudă de General Medical Council şi i s-a retras, de asemenea, avizul de practică a medicinei.

Actorul și regizorul Robert de Niro, fondator al Festivalului de Film de la Tribeca, a anunțat că pelicula ”Vaxxed”, realizată de activistul anti-vaccinare Andrew Wakefield, nu va fi prezentată la ediția de anul acesta a evenimentului de la New York, anunță BBC.

Vaxxed este un film despre vaccinul MMR – împotriva pojarului, oreionului și rubeolei. Cu toate acestea, vineri, Robert De Niro a spus că pelicula va fi prezentată în cadrul festivalului. Totuși, legătura pe care filmul o face între aplicarea vaccinului și autism a fost extrem de discreditată.

”Ne îngrijorează anumite lucruri din acest film. Nu credem că va contribui în vreun fel sau că va duce la discuțiile sperate”, a declarat Robert De Niro, care are un copil ce suferă de autism.

Cineastul, care a urmărit filmul alături de organizatori ai festivalului și oameni de știință, a mai spus că spera ca această peliculă să dea ocazia unei discuții asupra problemei.

”Vaxxed” a fost regizat și partial scris de Andrew Wakefield, care îl descrie ca fiind ”un documentar informativ”.

”Am fost martorii încă unui exemplu de cum cenzurează puterea și interesele corporatiste libertatea de exprimare, arta și adevărul”, au transmis, într-un comunicat de presă, regizorul britanic Andrew Wakefield, fost medic, și producătorul Del Bigtree.

Teoria că există o legătură între aplicatea vaccinului MMR și dezvoltarea unor forme de autism a fost lansată, în 1998, în urma unui studiu între semnatarii căruia se afla și Andrew Wakefield.

Andrew Wakefield sugerează că părinții ar trebui să opteze pentru o singură injecție pentru pojar, oreion și rubeolă, și nu pentru un vaccin de tipul trei-în-unu.

Studiul, apărut în The Lancet, a fost retras de publicația medicală. Mai târziu, Andrew Wakefield a fost găsit vinovat de fraudă de către Consiliul Medical General și a fost exclus din registru.

Dr. Jean-François Saluzzo : A fost 8 ani director de productie al vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, cel mai mare producator mondial de vaccinuri. In prezent este consultat al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii). Şef al proiectului Cercetării si Dezvoltării vaccinurilor anti-Sida şi anti-SARS (gripa aviară)

[…] Am avut în anii ’60 această dramă care s-a produs, adică celulele rinichilor de maimuță au fost contaminate cu un virus care se numește SV40, și care este un virus tumorigen, care a făcut cancere la hamsteri. Am descoperit ca acest virus contaminează vaccinurile, și în special vaccinurile utilizate la copii. Asta a făcut ca  60 de milioane de americani să primească acest vaccin tumorigen, dar noroc că nu a fost adaptat la corpul uman. Dar a fost o mare teamă. Si, de atunci, din anii ’60 este o obsesie permanentă pentru fabricanți că o catastrofă identică poate să apară. S-a întâmplat și se va mai întâmpla, ca agenți contaminați să apară.

Foarte recent am descoperit în vaccinul Rotavirus de la GSK că era contaminat cu un circovirus de origine porcină și, noroc, încă o data, acest circovirus nu era patogen pentru om. El a fost adus de o materie primă, în acest caz de tripsină. Deci, vedeți, când vorbim de vaccinuri, nu trebuie să vorbim doar de principiul activ. Când vorbim despre vaccinul pentru rujeolă, bineînțeles că virusul rujeolei este important, dar trebuie să ne gândim la tot ceea ce este împreună cu el, la serul care a servit să producă tripsina, care a servit să decupeze celulele, sau încă, la celula însăși care este de origine aviară și poate să cauzeze ceva neprevazut.

In cazul vaccinurilor aviare a fost o problemă pentru febra galbena, care s-a contaminat cu virusul leucozei aviare. A fost, de asemenea o dramă, dar noroc, încă o dată, 400 milioane de persoane au primit acest virus al leucozei aviare activ, care s-a multiplicat la om, dar, noroc, nu era patogen.

Vedeți, când vorbim de accident vaccinal post vaccinal, la fabricanți este o diferență. Nu este o asociere cu o maladie misterioasă, precum autismul, sau scleroza în placi, etc., care preocupa fabricantul de vaccinuri. Dar el se gândește ce ar vrea să utilizeze pentru producția de vaccinuri împotriva gripei, este un excelent suport pentru vaccinuri împotriva gripei, dar este tumorigena. Si mare dezbatere filozofica este: putem sa utilizam o celula tumorigene ca sa fabricam un vaccin destinat copiilor? Pot să vă spun că la nivel de autorități este ceva enorm ca discuții, și la nivel de fabricanți de vaccinuri, de asemenea. Unii supun  că cantitatea de informație genetică, adică de ADN, este extrem de mică, și deci nu este nici un risc. Dar alții spun, da, atenție, totuși vaccinam copii de la 1 la 5 ani, și în 50 de ani consecințele…

[…] In aceasta dramă care a urmat ceva timp după,  un vaccin produs de laboratoarele Kuter a fost prost inactivat și a contaminat mai mult de 290 de copii cu poliomielită. Un astfel de caz s-a întâmplat și în Brazilia unde au fost mai multe persoane care au murit din cauza turbării.

Cu privire la febra galbenă, e interesant, caci ceea ce s-a întâmplat este că în timpul războiului, armata americană a decis să vaccineze toți soldații săi, care plecau la război, cat și pe englezi. Francezii nu… Deci au fost vaccinați toți și, din păcate, a fost o epidemie dramatica de hepatita B. Au fost 28.000 de soldați care au făcut Hepatita B din cauza vaccinului împotriva febrei galbene. E incredibil ce s-a întâmplat, pentru ca au fost submarine în care au fost epidemii de hepatita B, etc. Si asta nu se oprește imediat. Si printre cei care au fost vaccinați a fost un caz faimos al epocii: Winston Churchill, care a fost deci vaccinat împotriva febrei galbene cu un vaccin contaminat cu virusul pentru hepatita B. Biograful sau spune ca văzând starea ficatului lui Churchill este un miracol ca războiul nu s-a întors… [împotriva vaccinurilor]. Vedeți cum un vaccin ar fi putut să schimbe istoria și să aibe consecințe asupra viitorului lumii.

Acuma, cum putem face un vaccin? Asta este foarte interesant, pentru ca nu știm cum să fabricăm un vaccin. Înregistrați? Asta înseamnă ca o sa fie difuzat peste tot.  “Nu,nu!”[…]

Esențial de reținut din istoria vaccinurilor este că nu înțelegem cum funcționează… pur și simplu. Pentru că un vaccin o dată ce a fost pus la punct, nimeni nu se mai interesează de vaccinuri. Si dacă în zilele noastre este un virus nou care apare, nu știm cum au funcționat celelalte vaccinuri, și dacă putem sa ne inspiram din alte vaccinuri. Nu cunoaștem cum funcționează vaccinurile și de fiecare data când trebuie făcut un vaccin cautam o soluție.

Extras dintr-o dezbatere televizata pe postul de televiziune LCI, din februarie 2016

Invitați:

  • Dr. Jean-François Saluzzo, expert al OMS fost director de productie de vacinuri virale la Sanofi-Pasteu
  • Jacques Bessins, Presedinte al UNACS (Union  Nationale des Associations Citoyennes de Santé)

Reporter:  Vorbim de vaccinare. Din ce în ce mai multi francezi le este frica sa se vaccineze.

Jacques Bessins: Apropo de ceea ce spuneați domnule profesor Saluzzo despre informațiile eronate care sunt pe internet și ca nu trebuie sa le ascultam. Dar, pe internet vedem și un video pe youtube în care apăreți și spuneți în mod clar la un congres de medici că vaccinurile nu știm cum funcționează. Dumneavoastră spuneți ca nu știm cum funcționează și nu știm unde ajungem cu ele. Deci sunt medici care vorbesc foarte clar, și noi vedem, auzim, și ne punem întrebări. Avem medici care sunt incapabili sa ne vorbească despre vaccinuri în cabinetele lor, pentru ca le este frica și au dreptul. Dar dreptul cetățeanului nu este respectat. Ni se spune că putem alege un act medical sau nu, și îl refuzam. Dar, dacă spunem nu, suntem duși în fata tribunalului. Si cerem să fie făcut un examen al anticorpilor înainte de vaccinare pentru persoana care va fi vaccinata, să vedem unde este cu privire la sistemul imunitar, înainte de a face vaccinari sistematice.

Dr. Jean-François Saluzzo: Da, mai întâi trebuie spus că nu a fost un congres ci doar un curs pe care l-am făcut la Val-de-Grâce si care a fost piratat nu știu cum, și a ajuns în mass-media. Si, efectiv, am spus foarte clar că nu știm cum merg, dar, ce voiam sa spun este ca vaccinurile sunt făcute într-un mod empiric. Adică pentru un vaccin împotriva febrei galbene, Dl. Max Theiller în anii 1930 a făcut un vaccin făcând treceri de la virusul febrei galbene pe animale și de-o dată și-a dat seama ca virusul s-a atenuat. Când a repetat experienta n-a mers. Deci este o parte total empirică în dezvoltarea vaccinurilor. Asta voiam să spun, și deci e adevărat ca inconvenientul tuturor acestor vaccinuri, e că s-au dezvoltat într-un mod empriric. Nu știm exact de ce s-au atenuat, cum au fost atenuați. Inconvenientul acesta este ca atunci când apar noi vaccinuri pentru boli noi, ca de exemplu SARS coronavirus, cum nu cunoaștem mecanismul care poate sa ducă la atenuarea virusului, cum nu cunoaștem mecanismul care permite unui vaccin să răspundă într-un mod precis, ei, bine, suntem dezarmați. Când SARS coronavirus a apărut ne-am întors la metode foarte vechi pentru atenuarea virusului. Iata ceea ce voiam sa spun.

Jacques Bessins: Dacă nu știm cum funcționează, nu putem spune ca vaccinul va funcționaAvem cu toții un sistem imunitar diferit unul de altul și care nu reacționează în același fel.

Dr. Jean-François Saluzzo: In totalitate de acord.

Jacques Bessins: De aceea avem asa copii care dezvoltă maladii autoimune, alții care nu vor avea imunitate după vaccinare, și nu funcționează la ei [vaccinurile], și alții vor scapă printre acestea și nu vor avea nimic. Nu suntem egali în fata vaccinărilor! Si noi ceea ce reproșam autorităților, pentru ca nu am ceva cu laboratoarele, care sunt întreprinderi private și sunt pentru a face business, ci politica este responsabilă în toată afacerea asta, pentru ca nu protejează populația. Când sunt victime nu le recunoaștem. Si dacă sunt victime este un calvar pentru a se se recunoaște ca fiind victimă. Nu se vorbește despre înțelegerea adevărată a vaccinurilor și posibilitatea riscurilor. Ni se vorbește mereu doar de beneficii. Cand o persoana moare din cauza unei boli este o catastrofa mondială, dar dacă un copil este victima unui vaccin și moare – ca de exemplu micuța Ayana sau micuța Lolita, acum sunt deja câteva săptămâni… -, vorbim de beneficii-riscuri. Trebuie ca toată lumea sa cunoască realitatea. Când o boală este gravă, suntem de acord, dar când o persoană este victima unui vaccin, este de asemeni grav.

Reporter: S-a făcut legătura? S-a făcut de fiecare dată legătura [între vaccin și o boală anume]?

Jacques Bessins: Nu se vorbește de cercetări! Nu se fac cercetări!

Reporter: Pentru hepatita B si scleroza în placi, în mod vizibil nu s-a făcut niciodată legătura.

Jacques Bessins: Pentru Ayana, s-a spus imediat familiei: “nu este vaccinul!”. Si totuși în mai puțin de 12 ore după injecție era în coma! 

vaxxed

*


Categorii

Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “VAXXED. Filmul documentar despre EFECTELE NEGATIVE ale vaccinurilor produs de ROBERT DE NIRO, retras de la un celebru festival. “Un nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă”/ Expert in virusologie explica: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA VACCINURILE (Video). Relatia dintre vaccin si sistemul imunitar/ Autoritatile reiau proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII

  1. Posibil ca retragerea filmului de la festival de catre De Niro sa fi fost facuta tocmai in ideea ca o sa iste un mai mare tam tam (mediatizare) si va fi adus in atentia unui public mai larg decat in urma derularii, si eventual premierii lui, in cadrul festivalului cu pricina.

  2. E limpede ca lumina zilei, ca “iluminati/elitele”, lupta cu toate mijloacele posibile pentru a controla populaia, (a o imputina).
    Binenteles, ca la mijloc e si banul. Redau spusele parintelui Rafael Noica, Cind cuvintele lui, de inceput, la o conferinta, undeva in Anglia, daca nu ma insel. “Ne am dascut intr un iad” si tot cuvintele lui spun, tine-ti mintea in iad si nici acolo nu deznadajdui. Atita timp cit i l avem pe I Hristos, sfinta Treime, in inimele noastre. Nu cred ca are de ce sa ne fie frica. Pina la urama sunt em niste calatori, prin viata aceasta trecatoare si cred ca este un mare pacat sa pierdem timpul acesta, atit de pretios.Doamen ajuta!

  3. Ce exact spune filmul lui de Niro? Daca nu vedem in intregime ne dam cu presupusul de una, de alta. Asa ca sper sa fie difuzat cat mai curand.

  4. “In aceasta dramă care a urmat ceva timp după, un vaccin produs de laboratoarele Kuter a fost prost inactivat și a contaminat mai mult de 290 de copii cu poliomielită. Un astfel de caz s-a întâmplat și în Brazilia unde au fost mai multe persoane care au murit din cauza turbării.”
    V-am citat pentru ca nu inteleg ce ati vrut sa spuneti. Eu nu vad ce legatura au unele cu altele…vaccin contaminat cu virus polio spuneti…cand? Despre ce vaccin e vorba? De cat timp era pe piata cand s-a intamplat…si ce are a face cu oamenii morti de turbare din Brazilia? De aceea nu inteleg care e legatura dintre laboratoare, copiii cu polio si oamenii morti de rabie?…si cand s-au intamplat toate astea?

  5. Cum se prezinta acum bolile copilariei:

    Focar de rujeolă în Ardeal. Refuzul vaccinului a început să fie o problemă națională

    https://youtu.be/7gL46tqiG_o

  6. Pingback: Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: UPDATE. Argumente impotriva vaccinarilor obligatorii/ VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta? | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: VACCINURILE – READUSE IN DISCUTIE OFICIAL IN CAZUL MORTII BEBELUSILOR DIN ARGES: Corpul de control al prim-ministrului emite suspiciuni in privinta autorizarii VACCINULUI NETESTAT HEXAXIM, DESTINAT PIETEI DIN KAZAHSTAN si identifica NEREGULI IN DEPO
  9. Pingback: Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VA
  10. Pingback: LEGEA VACCINARII – PROMOVATA IN ACEASTA LUNA? România, data ca exemplu negativ pentru scaderea RATEI VACCINARII/ Dezbatere pro si contra vaccinare (Video). INTERESANT: OFICIALI DIN SISTEMUL SANITAR CARE RECUNOSC CA NU ISI VACCINEAZA COPIII, DAR CAR
  11. Pingback: Documentarul VAXXED – acum subtitrat si in română | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare