ROBERT F. KENNEDY JR.: “Vaccinurile, mercurul si banii murdari”. O analiza asupra RAPORTURILOR CORUPTE intre BIG PHARMA si autoritatile responsabile cu realizarea SCHEMELOR DE IMUNIZARI

25-08-2015 6 minute Sublinieri

liniste-se-vaccineaza

Vaccinurile, mercurul si banii murdari – Un mesaj de la Robert Kennedy Jr.

Sursa: GlobalResearch

Nota editorului: Acest articol scris de Robert F. Kennedy Jr. a fost respins de la publicare de catre ziarele principale. Dl. Kennedy l-a publicat in USA Today ca reclama platita. Il reproducem in totalitate.

Sunt pro-vaccin. Toti cei sase copii ai mei au fost vaccinati. Cred ca vaccinurile salveaza milioane de vieti. Permiteti-mi deci sa explic de ce am redactat cartea “Thimerosalul: Sa lasam stiinta sa vorbeasca”, care da pe fata folosirea periculoasa – si total nenecesara – a conservantului pe baza de mercur Thimerosal in vaccinurile administrate catre milioane de copii si femei gravide din intreaga lume.

Vaccinurile reprezinta o afacere banoasa. Industria farmaceutica este o industrie in valoare de trilioane (mii de miliarde) de dolari, din vanzarile careia vaccinurile produc anual 25 de miliarde.

Decizia CDC (Centrul american pentru Combaterea si Prevenirea Bolilor) de a adauga un vaccin in programa obligatorie poate garanta producatorilor acestuia milioane de clienti si miliarde de dolari profit, cu minime cheltuieli de comercializare si imunitate completa in fata proceselor legale. Mizele mari si casatoria perfecta dintre Big Pharma si agentiile guvernamentale au dat nastere unui sistem de reglementare necinstit si opac.

Merck, unul dintre producatorii principali de vaccinuri din America, se afla momentan sub investigatie pentru inducerea in eroare a inspectorilor Administratiei Federale a Medicamentelor cu privire la eficienta vaccinului ROR pe care acesta il produce. Doi informatori spun ca Merck a creat studii false pentru a-si pastra monopolul asupra respectivului vaccin.

Sume imense au contribuit la cresterea exponentiala a programei de vaccinare a CDC incepand cu 1988, cand Congresul a oferit imunitate legala vaccinurilor. Cand eram copil in 1954, CDC recomanda 5 vaccinuri pediatrice. Astazi copiii nu pot intra in sistemul de invatamant fara administrarea a 56 de doze din 14 vaccinuri pana la varsta de 18 ani.

O industrie farmaceutica insatiabila ce are in dezvoltare 271 de vaccinuri pe “teava” birocratica a CDC, in speranta ca-si va spori incasarile de pe urma vaccinurile pana la 100 de miliarde de dolari in anul 2025. Principalul purtator de cuvant al industriei, Dr. Paul Offit, este de parere ca unui copil i se pot administra pana la 10.000 de vaccinuri fara niciun efect secundar.

S-ar putea ca sanatatea publica sa nu fie singurul mobil al deciziilor CDC de a adauga pe lista noi vaccinuri. Patru studii federale nimicitoare, incluzand doua cerute de Congres, unul de catre Senat si al patrulea de catre Inspectorul General al Departamentului de Sanatate, descriu CDC drept o hazna a coruptiei, a disfunctionalitatilor si gestionarii defectuoase, cu unele conflicte de interese alarmante ce ii corup cercetarile, reglementarile si politicile. Regulile CDC permit profitorilor din industria vaccinurilor, precum Dr. Offit sa faca parte din comisiile consultative ce decid adaugarea de noi vaccinuri in programa.

Intr-un exemplu tipic, Offit a facut parte in 1999 din comisia ce a votat adaugarea vaccinului impotriva rotavirusului in programa CDC, pavandu-si astfel calea catre imbogatire prin producerea propriului vaccin. In 2006, Offit si partenerii sai de afaceri si-au vandut drepturile de autor asupra vaccinului respectiv catre Merck pentru suma de 182 milioane de dolari, declarand apoi pentru Newsweek: “E ca si cum as fi castigat la loterie!”

Un raport din 2009 al Inspectorului General al Departamentului de Sanatate a descoperit ca CDC a certificat formulare de informare financiara cu cel putin o omisiune pentru 97% dintre membrii comisiei – iar majoritatea formularelor contineau mai mult de un tip de omitere. Acelasi raport a dezvaluit ca pana la 64% dintre membrii comisiei aveau potentiale conflicte de interes pe care CDC nu le-a identificat sau rezolvat inaintea certificarii formularelor.

Pe langa parteneriatele lucrative de afaceri cu Merck, Offit conduce un departament de cercetare de 1,5 milioane de dolari, finantat de acelasi gigant, la Spitalul Copiilor din Philadelphia. Din confortul functiei sale bine remunerate si lipsita de efort, el emite propaganda pro-vaccin si publica anual carti care indeamna la vaccinari nelimitate, defaimand totodata sustinatorii vaccinarii sigure.

Coruptia a otravit si departamentul de siguranta a imunizarilor a CDC, bratul de cercetare ce testeaza siguranta si eficacitatea vaccinurilor. In august 2014, Dr. William Thompson, veteran de 17 ani al CDC, autor al principalului studiu citat de CDC pentru disculparea vaccinurilor aditivate cu mercur in scandalul autismului, a invocat protectoratul informatorului si a predat Congresului dosare detaliate ale agentiei. Thompson, inca angajat al CDC, spune ca in ultimul deceniu superiorii sai au pus presiune asupra lui si a colegilor sai sa minta si sa manipuleze datele legate de siguranta conservantului pe baza de mercur thimerosal, pentru a ascunde legatura cauzala dintre acesta si o serie de leziuni cerebrale, incluzand autismul.

Thimerosalul este constituit in proportie de 50% din etil de mercur, care este mult mai toxic si persistent in creier decat mult mai reglementatul metil de mercur din peste. Sute de studii recenzate de experti (peer-reviewed) conduse de catre cercetatori faimosi din guvern si universitati arata ca thimerosalul este o otrava devastatoare pentru creier, strans legata de bolile neurologice devenite epidemice printre copiii americani. Cartea mea, “Thimerosalul: Sa lasam stiinta sa vorbeasca”, este un rezumat al acestor studii, despre care CDC si jurnalistii sai creduli jura ca nu exista. Desi Thompson si colegii sai din industrie au creat noua studii epidemiologice frauduloase si total discreditate pentru a apara thimerosalul, niciunul dintre studiile publicate nu descriu thimerosalul ca fiind sigur.

Minciuna uzuala ca ratele autismului au crescut in Statele Unite dupa ce producatorii de medicamente au eliminat majoritatea thimerosalului din vaccinurile pediatrice in 2003 este gresita. In acelasi an, CDC a adaugat in programa pediatrica vaccinuri gripale ce contin doze masive de thimerosal. Rezultatul este acela ca astazi copiii sunt la fel de expusi mercurului precum cei expusi tuturor vaccinurilor pediatrice combinate din deceniul dinainte de 2003. Cea mai buna stiinta sugereaza ca eliminarea completa a thimerosalului din vaccinuri va conduce la un declin semnificativ a ratelor autismului. De exemplu, un studiu din 2013 al CDC in JAMA Pedriatics arata o scadere de 33% a ratelor autismului in Danemarca dupa eliminarea in 1992 a thimerosalului din vaccinurile daneze. Studiul respectiv face parte din cele 37 de studii recenzate de experti ce leaga thimerosalul de epidemia de autism.

Thimerosalul a precipitat atat o criza jurnalistica, cat si a sanatatii publice. Big Pharma pompeaza mai mult de 3.5 miliarde de dolari anual in publicitate la televizor, in ziare si altele, tintind departamentele de stiri, care au devenit vehicule pentru vanzarile farmaceutice si platforme de propaganda a industriei. Televiziunile si presa scrisa prezinta purtatori de cuvand precum Dr. Offit – fara a-i preciza legaturile cu industria farmaceutica -, cenzurand totodata criticile la adresa sigurantei vaccinurilor si excluzand vocile sustinatorilor bine informati ai acesteia.

Jurnalistii repeta papagaliceste discursul inselator raspandit de guvern si oficiali ai Big Pharma in loc sa se documenteze stiintific pe seama subiectului. Neputand contraargumenta stiintific, ei ii intimideaza, defaimeaza si demonizeaza pe sustinatorii sigurantei vaccinurilor drept “anti-vaccinatori”, “anti-stiinta” si chiar mult mai rau. Refuzul presei de a supune CDC scrutinului a incurajat atat industria farmaceutica, cat si agentia sa urmeze cea mai usoara cale catre profit si conservare birocratica.

Sperietura rujeolei a fost un exemplu clasic de capitalism al dezastrului, mass-media alimentand cu sarguinta isteria publica cu editoriale si cicluri de emisie de 24 de ore. Cu Dr. Offit la carma, CDC, producatorii de medicamente si gruparile de fatada finantate de catre acestia au pus ramasag pe transformarea unei epidemii anuale de pojar intr-un val national de schimbare a legislatiei pentru a interzice scutirile de la vaccinare pe baze religioase sau filozofice.

Frenezia mass-mediei pentru cele 159 de cazuri de rujeola nu prea au mai lasat loc atentiei la cataclismul autismului ce a debilitat 1 milion de copii americani de la inceperea pandemiei in 1989, cu cate 27.000 de noi cazuri in fiecare an. CDC refuza sa numeasca autismul “epidemie”. Sfidand stiinta solida si bunul simt, CDC si Offit au lansat o campanie de negare pentru a-i pacali pe reporteri sa creada ca autismul este doar o iluzie.

Big Pharma este printre cei mai mari finantatori ai mediului politic national, sprijinind candidatii politici in anul precedent cu 31 de milioane de dolari. Cheltuieste mai mult cu lobby-ul politic decat orice alta industrie, suma ridicandu-se la 3 miliarde de dolari intre 1998 si 2014 – dublu fata de sumele cheltuite de industria gazelor si petrolului si de 4 ori mai mult decat cea militara si aeronautica. Pana in februarie, legislatorii din 36 de state lansau mai mult de 100 de legi noi ce desfiintau scutirile pe baza religioasa sau filozofica de la vaccinare. Multi dintre acesti legislatori sunt pe statul de plata al industriei farmaceutice. Pentru a vedea de ce sume a beneficiat fiecare, puteti accesa http://www.maplight.org

[..] Banii murdari ai Big Pharma au cumparat imunitatea in fata proceselor de dauna, oricat de periculos ar fi produsul. Supus, Congresul a desfiintat dreptul la proces enuntat de Amendamentul al 7-lea, facand astfel imposibila actionarea in judecata de catre partea vatamata a companiilor farmaceutice pentru vanzarea de vaccinuri nesigure. Deci fara procese si cu foarte putine stimulente financiare pentru a convinge producatorii sa faca vaccinurile mai sigure.

Banii industriei vaccinurilor au neutralizat practic toate verificarile legislative ce stateau in trecut intre copiii nostri si o industrie farmaceutica rapace. Avand agentiile de cercetare, reglementare si legislative prizoniere, tribunalele inchise publicului, avocatii dezarmati, politicienii pe statul de plata si mass-media sub control, nu mai exista nimeni care sa stea intre o industrie lacoma si copiii vulnerabili, cu exceptia parintilor. Acum planul de joc al Big Pharma este de a inlatura drepturile de informare parentala din ecuatie si fortarea parintilor sovaitori sa-si injecteze copiii cu vaccinuri potential riscante pe care Curtea Supreama le-a numit “inevitabil nesigure”.

Eliminarea scutirilor este prematura pana cand vom avea o agentie de reglementare functionala si un proces transparent. Cea mai buna cale de obtine acoperire totala este ca programa nationala de vaccinare sa recastige increderea publicului prin terminarea legaturilor financiare corupte cu industria ahtiata dupa profit.

Pentru a va educa cu privire la coruptia CDC si a adevarului despre stiinta vaccinurilor, sper ca veti citi cartea Thimerosalul: Sa lasam stiinta sa vorbeasca”, descarcand totodata filmul “Trace Amounts” pe care sa insistati ca legislatorii sa-l vizioneze inainte de votarea oricaror astfel de legi.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

70-vaccins-517a5

*

*

*


Categorii

Corporatism, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “ROBERT F. KENNEDY JR.: “Vaccinurile, mercurul si banii murdari”. O analiza asupra RAPORTURILOR CORUPTE intre BIG PHARMA si autoritatile responsabile cu realizarea SCHEMELOR DE IMUNIZARI

  1. Doctorul Schweitzer, premiul Nobel 1952, remarca în studiile sale că în Africa Centrală, cancerul s-a proliferat, la scurt timp, după ce Organizația Mondială a Sănătății a decis începerea campaniei de vaccinare antivirală.
    Pe de alta parte, aproape orice om de stiinta, care descopera ceva nociv legat de vaccinuri sau are o pozitie publica impotriva acestora sfarseste in conditii suspecte, iar apropiatii nu primesc deloc informatii veridice despre deces si nici nu sunt lasati sa o faca.
    Concluzia……….. e clara ca lumina zilei.

  2. Vaccinurile au salvat milioane de vieti. Ideea este simpla, sa introduci bacterii asa zis inactivate care sa fie observate de organism pt a invata sa le distruga pe cele vii de acelasi tip. Dar daca aceasta vaccinare se impune atator oameni, de aici ies bani multi. Este clar ca daca ajunge pe mana unor menageri si nu a unor doctori, aceasta sursa va fi folosita pt castiguri, asa cum in spitale managerul face economii, nu intelege de ce trebuie si aia si aia, sa sterilizezi etc
    La noi s-au furat atatea dupa 89,iar politicienii, ca reprezentanti ai cuvantului “stat” au aranjat sa nu inceapa nici o urmarire penala. Este un exemplu de asociere in vederea unei infractiuni, cum scrie in codul penal, exact ceea ce este acolo.
    Cine spune ca exista democratie, numai cine profita de ordinea actuala a lucrurilor, cand poti aranja orice. Aia spun ca e democratie. Asa se intampla si in alte parti ale lumii nu inteleg de ce e nevoie pt a conserva de acea substanta, nu s-a gasit altceva. La noi poate de aia a fost falimentat Cantacuzino, pt a cumpara doar de la altii. Deja cand aranjezi sa se impuna ceva care trebuie platit de stat, nu e normal. Ce poate face omul pt a se opune acelei afaceri din care profita atatia. Articolul arata ca si la ei se intampla ceea ce e la noi, poate chiar la o dimensiune mai mare.

  3. Mamona. Mamona foloseşte totul pentru
    bani şi putere. Vacinul ? Păi închide o fisură şi deschide o magistrală.
    Totul în numele “ştiinţei” omeneşti şi a binelui (obligatoriu).
    Experimente… pe om. Experimente, pe planetă.
    De când a pornit acceleratorul de particole din Elveţia, (cu putere dublata), s-a declanşat iadul caniculei pe Europa.
    Doi ani cât a fost oprit, natura şi clima reveneau la normal. Inclusiv Iunie a fost normal. Din iulie… . Ce iarnă vom avea?
    De… timpuri “BOSONICE”
    America a avut cel mai mare accelerator pâna la al europei. Şi… a declanşat iadul caldurii, al uraganelor, tornadelor a secetei demonice… Acum îl are Europa.Cel mai mare din lume. De când şi-a început activitatea aici, a început şi iadul caldurii si iadul secetei pe Europa. Pământul se usucă ca şi cum ar fi ars. Soarele arde şi prin ziduri. Natura şi-a pierdut culoare şi vitalitatea, a început iadul furunilor şi viiturilor şi a cancerelor şi a…
    Cercetări… ştiinţă… Da. Fie! Dar de ce aşa de mari, aceste nenorocite de acceleratoare… de cheltuieli şi de… efecte ireversibile ? Experimente ? Nu. Nu pot fi numite experimente sau cercetari la scara aceasta.
    Un tunel circular cu diametru de 25km… Centre de analiză de dimensiunile unor catedrale…
    Eperimente ? Nu. Nu pot fi experimente la această dimensiune.
    Cine aprobă asta ? Şi câte altele se experimentează în secret ?
    În numele binelui sa îmbogațit Uraniu, sa fabricat plutoniu… bombele… centralele… deşeurile radioactive…
    A… sa creat şi tomograful… (ca să descopere bolile create de… experimente).
    Suntem la mâna şi în puterea unor nebuni.
    A unora ce-şi zic : Vom deveni dumnezei şi vom stăpâni Universul… (asemeni celui ce a facut aceasta)

  4. @ cioby:

    Ca principiu si ca lege duhovniceasca suntem convinsi ca asa se intampla, insa ne indoim totusi, pana nu se poate dovedi cumva, ca de la “accleratorul de particule” se trag toate nenorocirile, pac-pac si automat. Credem ca e mai complicat de atat si ca mai are si Dumnezeu un cuvant de spus cand e vorba de declansarea stihiilor si de limitarea puterii reale a omului luciferic asupra Creatiei.

  5. N-o fi numai… acceleratorul, ci şi mega tonele de explozibil detonate (experimental) megatone de explozibil datorat…, acceleratoarelor…, a mega tonelor de hidrocarburi arse etc, etc…
    Nu cred sau mai bine zis, nu pot să cred, că Dumezeu ne distruge pământul, se răzbună pe natură… sau mai nu ştiu ce… . Nu pot să cred.
    Într-un loc în psalmi (nu ştiu exact acum în care), scrie, că: (citez din memorie), “Dumnezeu îi va lovi…, că ei singuri se vor lovi…”
    Nu dau cu ciomagul spunând ce spun. Exprim doar un punct de vedere, la care țin într-o anume măsură.

    Domnilor, cred că este deja prea târziu, dar macar acum, trebuie să stabilească exact ce este ştiinţă şi ce se poate face în numele ei.
    Manipularea, minciuna şi viclenia, nu mai cunosc limite. Orice idivid, dezaxat, imoral, corupt şi împatimit pâna-n măduva oaselor, te poate umple de noroi,de scârnăvii şi te poate oricând pune la zid şi chiar rastigni, în numele ştiinţei, despre care a înţeles că-i dă libertatăţi nemărginite şi drepturi ce desfiinţează totul…
    Domnilor, un accelerator ce acoperă o suprafaţă imensă (25km diametru), în care sunt produse fenomene fizice necunoscute, la energii imense, la vieze uriaşe, (zic şi eu ca profan ce sunt), nu se poate să nu emită fluxuri de particule ce nu pot fi nici reținute, nici controlate şi a caror efect nu este cunoscut. A cui acord au obținut experimentatorii? Cine garantează şi cum, că aceste experimente nu pun în pericol natura şi viaţa ?
    Stiința dacă nu este pentru viață şi pentru om, nu poate fi ştiinţă ci cunoaştere şi împropriere a demonicului, (împotriva vieţii şi a firii).
    Nu contest ce a-ţi spus, dar nici nu pot crede ca Dumnezeu este inițiatorul şi împlinitorul dezastrelor din aceste vremuri.

  6. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. Deocamdata autoritatile vor sa impuna 8 (opt) vaccinuri obligatorii | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
  8. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: MEDICII CARE SE OPUN VACCINARILOR AR PUTEA SA-SI PIARDA DREPTUL DE PRACTICA | Cuvântul Ortodox
  10. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scr
  11. Pingback: LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII imparte in doua medicii si parintii si da pe fata INSENSIBILITATEA CINICA LA SUFERINTA a celor care privesc victimele drept “cazuri izolate”. UN SFERT DINTRE ROMÂNI NU AU INCREDERE IN VACCINURI. Noi marturii a
  12. Pingback: Bataia de joc a VACCINARILOR OBLIGATORII continua. In noul proiect al Ministerului Sanatatii, criteriile SANCTIUNILOR PENTRU PARINTI sunt ambigue, dar masurile DURE: CONDITIONAREA INSCRIERII LA SCOALA SI ACUZAREA “RELELOR TRATAMENTE” | Cuvânt
  13. Pingback: “FETELE VACCINATE” – documentar danez despre EFECTELE NOCIVE ale VACCINULUI HPV. Medicii s-au alaturat ingrijorarilor exprimate de familii. “Profitul nu trebuie sa primeze in fata sanatatii!” | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: TRUMP ANTI-BIG PHARMA? ROBERT F. KENNEDY JR., nominalizat de presedintele american ales pentru a conduce o COMISIE DE ANALIZA A SIGURANTEI VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  16. Pingback: Jurnalistul RAZVAN DUMITRESCU a difuzat o ancheta a postului TV american CBS despre cum au fost ASCUNSE date despre VACCINUL ANTIRUJEOLIC
  17. Pingback: Summit global al OMS despre SIGURANȚA VACCINURILOR. Specialiști recunoscuți vorbesc despre PSEUDO-ȘTIINȚĂ, precaritatea sistemelor de monitorizare a EFECTELOR SECUNDARE, riscurile induse de ADJUVANȚI și efectele pe termen lung
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare