“USA GLISANTA”: legaturile primejdioase dintre CORPORATIILE FARMACEUTICE si AUTORITATILE DE CONTROL AL SIGURANTEI VACCINURILOR

15-07-2015 4 minute Sublinieri

pop-control

Jurnalist de investigatie premiat si analist al conspiratiilor, Jim Marrs tocmai a lansat o noua carte intitulata “Controlul populatiei – Cum ne omoara conducatorii corporatiilor”.

Fenomenala noua carte exploreaza caile prin care sindicatul G.O.D. (global monopoly of Guns, Oil, and Drugs – monopolul global al Armelor, Petrolului si Drogurilor) distruge America. Nu am citit cartea inca, insa numele autorului imi este suficient. Marrs este unul dintre putinii jurnalisti de investigatie ramasi in America zilelor noastre. Este neinfricat, minutios si foarte inteligent. Varsa in scrierile sale o cantitate vasta de cunostinte de istorie, conspiratii adevarate, coruptie si intrigi din guvern si industrie.

Nimeni de pe planeta nu poate alcatui o carte precum Jim Marrs. De aceea suntem onorati sa reproducem un citat din cartea sa.

“Brian Hooker

Brian Hooker detine un doctorat in ingineria biochimica si are un fiu adolescent autist. Motivat de boala fiului sau si cu ajutorul a doi parlamentari, Hooker a petrecut aproape 10 ani depunand mai mult de 100 de cereri sub legea Libertatii Informatiei catre CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor), pentru a obtine informatii ce leaga thimerosalul umplut cu mercur din vaccinuri de incidenta mai multor boli. A primit mii de documente, insa cu multe componente esentiale eliminate. Printre documente se regaseau 5 studii ale CDC cu privire la relatia dintre thimerosal si autism scrise inainte de 2004 care respingeau legatura dintre acestea.

Insa documentele puternic redactate primite de Hooker au dezvaluit ca CDC a avut acces la informatii ce legau thimerosalul din vaccinuri de autism, tulburari de somn non-organice si tulburari de vorbire pe care le-a ascuns publicului. Astazi, vaccinurile antigripale cu thimerosal inca sunt administrate gravidelor si copiilor.

Conform lui Hooker, un studiu din 2009 ascundea date cu privire la singura parte valida a studiului (expunerea prenatala la thimerosal), care arata ca expunerea copiilor intrauterin la doar 16 micrograme de mercur regasit in thimerosal creste de 8 ori sansa acestora de a fi diagnosticati cu autism regresiv.

Hooker mai spune ca cererile adresate CDC-ului cautau cu precadere informatii legate de 5 studii despre efectele thimerosalului efectuate inainte de 2004. Aceste studii au dus la publicarea in mai 2004 a raportului Comisiei de Revizuire a Sigurantei a Institutului de Medicina intitulat “Vaccinurile si autismul”. Negand orice legatura intre thimerosalul dintre vaccinul ROR si autism, acest raport a oprit efectiv finantarea guvernamentala a oricarei cercetari independente. “Avand in vedere referinta constanta la raportul din 2004 pe care CDC-ul si altii o folosesc, cele mai multe componente de baza ale documentelor au fost eliminate complet de catre CDC”, a declarat Hooker, adaugand ca o buna parte dintre informatiile cerute nu i-au fost inca furnizate.

“As provoca pe oricine se bazeaza pe veridicitatea studiilor CDC”, afirma acesta. “Au ascuns in mod repetat si intentionat informatii care arata o legatura clara intre thimerosal si autism (printre alte boli de dezvoltare neurologica). Au ascuns problema principala prin manipularea in mod clar partinitoare a statisticilor. Este limpede ca rolurile conflictuale ale CDC-ului de sustinator al vaccinurilor si de pazitor al sigurantei acestora au contribuit la intreaga poveste.”

Hooker a mai notat ca alte tari ce vaccineaza mai putin si au interzis thimerosalul nu au avut parte de o raspandire a autismului similara celei din Statele Unite. Convingerea lui este ca thimerosalul nu a fost eliminat din vaccinurile americane din cauza “diferitelor probleme intr-un efort concertat de globalizare a vaccinurilor”.

Andrew Wakefield

Andrew Wakefield, fost chirurg si cercetator britanic, l-a sprijinit pe Hooker in efortul sau de aflare a adevarului. Wakefield este o figura controversata pedepsita de lumea medicala si presa mainstream. Pagina sa Wikipedia scrie ca doctorul este cunoscut pentru “lucrarea de cercetare falsificata in 1998 ce sustinea o teza, acum discreditata, ca exista o legatura intre administrarea vaccinului ROR si aparitia autismului sau a altor boli”. Iar in 2010, un tribunal de cinci membri ai Consiliului Medical General Britanic l-au gasit pe Wakefield vinovat de inducere voita in eroare, precum si de 12 capete de acuzare ce includeau abuzul asupra copiilor handicapati. I s-a interzis practicarea medicinei iar jurnalul medical britanic The Lancet a retractat lucrarea sa din 1998.

Insa descoperirile lui Wakefield nu sunt nici pe departe atat de absurde pe cat au fost facute sa para de catre mass-media. La sfarsitul lui 2011, Initiativa Strategica pentru Autism (Strategic Autism Initiative, SAI), o fundatie de cercetare a autismului, a anuntat o investigatie a revendicarilor lui Wakefield, condusa de Dr. David Lewis, fost cercetator senior in domeniul microbiologiei pentru Agentia americana de Protectie a Mediului (EPA) si membru director al Centrului National al Denuntatorilor (National Whistleblowers Center, NWC). SAI respingea asertiunea ca reclamatiile lui Wakefield ar fi fost frauduloase. Cercetari ulterioare au continuat sa-l sustina pe doctor. Mai mult de 26 de studii ale SUA, Canada, Venezuela si Italia au reprodus descoperirile lui Wakefield din 1998 dar nu au fost larg mediatizate.

Ca director al Proiectului Abaterilor in Cercetare (Research Misconduct Project) al Consiliului de Cercetare Medicala (MRC), Lewis a explicat ca arii importante ale cercetarilor stiintifice sunt din ce in ce mai manipulate de agentii guvernamentale, mari corporatii si universitati faimoase cu scopul de a-si promova si proteja propriile interese. Suprimarea cercetarilor independente care le ameninta interesele este de importanta critica. In timp ce majoritatea cercetatorilor sunt rareori tinta razbunarii guvernelor, industriei sau mediului acedemic, unii dintre ei au fost acuzati de abateri. “Cercetatorii astfel acuzati sufera consecintele intreaga viata, iar efectul de intimidare asupra celorlalti oameni de stiinta este unul profund. Putini sunt cei dispusi sa riste martirajul prin iesirea in fata plutonului de executie al guvernului sau al marii industrii”, a explicat Lewis.

Dr. Thomas Verstraeten

Presiunea externa depusa de industria farmaceutica asupra persoanelor anti-vaccin explica de ce multi doctori sunt precauti in a face declaratii controversate despre efectele vaccinurilor. Dr. Thomas Verstraeten este unul dintre acestia. Verstraeten a intrat in scandalul vaccinarilor cu studiul sau din 2001 a carui faza initiala parea sa indice o potentiala legatura intre thimerosal si autism. Insa, pana in 2003, Verstraeten a ajuns sa declare ca studiul sau nu sprijina o asemenea legatura si s-a transformat intr-un sustinator al vaccinurilor. A fost acuzat de cedare fata de presiunile externe pentru alterarea studiilor ce aratau infama legatura. Un document intern al CDC obtinut sub Legea Libertatii Informatiei arata ca Verstraeten trimisese un email pe care multi l-au interpretat ca facand referire la dificultatile cu care se confrunta Verstraeten de a face ca asocierea statistica dintre thimerosal si autism sa dispara. Cuvintele folosite fusesera: “Pur si simplu nu vrea sa dispara.”

In iunie 2005, revista Rolling Stone a publicat un articol scris de Robert F. Kennedy Jr. intitulat “Imunitatea letala”, ce sustinea ca guvernul federal si industria farmaceutica au complotat sa ascunda informatii legate de siguranta vaccinurilor. Kennedy il acuza si pe Verstraeten de modificarea datelor proprii pentru a se potrivi cu afirmatiile CDC, acuzatie pe care Verstraeten a negat-o cu vehementa. Insa alegerile sale carieristice sugereaza ceva sinistru: la scurt timp dupa publicarea descoperirilor, Verstraeten a parasit CDC pentru o pozitie in cadrul gigantului farmaceutic GlaxoSmithKline.

Saltul lui Verstraeten este inca o ilustrare a politicii “usii glisante” desfasurate intre autoritatile de reglementare guvernamentala si lumea corporatista. De exemplu, in 2009, directorul CDC Julie Gerberding a parasit organizatia pentru pozitia de presedinte al diviziei de vaccinuri a Merck, divizie evaluata la 5 miliarde de dolari.

Poul Thorsen

Poul Thorsen este inca un doctor pro-vaccin a carui legitimitate a fost pusa la indoiala. Thorson este coautor al unora dintre cele mai frecvent citate studii CDC care reneaga legatura dintre vaccinurile cu thimerosal si autism.Multe dintre datele citate in aceste studii raman indisponibile publicului. Si totusi, in ciuda lipsei de transparenta, cercetarile lui Thorsen au fost aclamate de mass-media corporatista, sistemul de sanatate publica si marile corporatii farmaceutice drept “dovada” ca nu exista nicio legatura intre vaccinuri si autism.

In 2014, Thorsen a fost inculpat cu frauda si furtul banilor acordati pentru cercetare in timp ce lucra pentru CDC. CDC ii furnizase o bursa de cercetare in Danemarca in domeniul dizabilitatilor la copii, a bolilor genetice si a sindromului alcoolist fetal. Conform inspectorului general al Departamentului de Sanatate si Relatii Umane al SUA, Thorsen a deturnat mai mult de 1 milion de dolari catre contul sau bancar personal si a prezentat facturi false cu antetul CDC catre clinicile medicale ce asistau la studiu, cerand rambursarea pretinsei munci acoperite de granturi.

Pentru a afla cine are dreptate in controversa vaccinurilor, trebuie doar sa urmaresti banii. Vaccinarile in masa aduc mai mult de 25 de miliarde de dolari in venituri uriaselor companii farmaceutice si mercenarilor lor, in timp ce doctorii si cercetatorii ce pun la indoiala aceasta practica nu primesc nimic. De fapt, multi dintre ei risca pierderea venitului si ostracizarea de catre sistemul medical conventional. Intre timp, cei care lauda beneficiile vaccinurilor si le minimalizeaza riscurile pot profita enorm.”

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

liniste-se-vaccineaza


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la ““USA GLISANTA”: legaturile primejdioase dintre CORPORATIILE FARMACEUTICE si AUTORITATILE DE CONTROL AL SIGURANTEI VACCINURILOR

  1. Sigur este o mafie a medicamentelor.La noi se vand pe retete compensate medicamente straine si scumpe in locul celor romanesti care sunt si mai ieftine si mai bune.Nu toate vaccinurile sunt nocive , dar am ajuns la concluzia ca sunt prea multe si unele daunatoare, cum este HPV-ul la fetite care nici nu au de aface cu viata sexuala.Un alt vaccin care mi se pare inutil este cel pentru hepatita B la bebeleusi cand bietul copil nici nu stie sa manance.

  2. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. Deocamdata autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris… pe
  3. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
  4. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scr
  5. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  6. Pingback: MINISTRUL EDUCATIEI RESPINGE CARACTERUL OBLIGATORIU AL EDUCATIEI SEXUALE/ Scrisoare deschisa a unor asociatii crestine pe tema educatiei sexuale/ VACCINAREA, INTRE PROPAGANDA OFICIALA, AMENINTARI si REFUZUL JUSTIFICAT AL PARINTILOR SI AL UNORA DINTRE MEDI
  7. Pingback: LEGEA VACCINARILOR FORTATE VA FI INAINTATA IN PARLAMENT. Prevederile sale – impuse netransparent de “SPECIALISTI”/ Manipulari si alarmisme pentru justificarea COERCITIEI VACCINISTE | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: Bataia de joc a VACCINARILOR OBLIGATORII continua. In noul proiect al Ministerului Sanatatii, criteriile SANCTIUNILOR PENTRU PARINTI sunt ambigue, dar masurile DURE: CONDITIONAREA INSCRIERII LA SCOALA SI ACUZAREA “RELELOR TRATAMENTE” | Cuvânt
  9. Pingback: Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
  10. Pingback: Summit global al OMS despre SIGURANȚA VACCINURILOR. Specialiști recunoscuți vorbesc despre PSEUDO-ȘTIINȚĂ, precaritatea sistemelor de monitorizare a EFECTELOR SECUNDARE, riscurile induse de ADJUVANȚI și efectele pe termen lung
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare