“FETELE VACCINATE” – documentar danez despre EFECTELE NOCIVE ale VACCINULUI HPV. Medicii s-au alaturat ingrijorarilor exprimate de familii. “Profitul nu trebuie sa primeze in fata sanatatii!”

21-10-2015 4 minute Sublinieri

Vaccineimpact:

Un documentar al postului de televiziune danez TV2 arata vietile tinerelor distruse de vaccinul HPV

TV2 a facut ceea ce nicio retea media mainstream americana nu indrazneste sa faca: a studiat controversatul vaccin HPV despre care multi au afirmat ca a ruinat vietile multor tinere si a publicat un raport al descoperirilor.

In decembrie 2013, Katie Couric a prezentat o emisiune despre vaccinul HPV Gardasil, in care a indraznit sa ia interviu mamei unei tinere care a murit la scurt timp dupa administrarea vaccinului. Desi abordarea prezentatoarei nu a fost una pro-vaccin, discutand ambele fete ale controversei si punand accent urias pe latura farmaceutica ce sustinea siguranta vaccinului, ea a fost supusa unui atac pervers din partea mass-mediei, fiind fortata sa-si ceara scuze pentru lansarea unor intrebari despre eventualele riscuri ale vaccinului HPV.

Cu o cenzura atat de evidenta in mass-media americana, este inviorator sa vezi cum media daneza fac acest documentar disponibil cu subtitrare in limba engleza pentru ca si restul lumii sa-l poata viziona.

Sunt intervievati medici si familii, iar intrebarile dificile nu sunt cenzurate. La fel ca si in SUA, fetele afectate de acest vaccin nu primesc niciun ajutor din partea guvernului deoarece daunele provocate de vaccinuri sunt negate cu vehementa de catre acesta, lasandu-i pe parinti prada unui puternic sentiment de tradare.

Comentariul Normei Erickson, de la SaneVax.org:

In data de 26 martie 2015, TV2, unul dintre posturile nationale de televiziune din Danemarca a publicat un documentar despre vaccinurile HPV intitulat: “Fetele vaccinate – bolnave si tradate”. Acesta s-a concentrat asupra conditiei a 3 fete imbolnavite sever dupa vaccinarea cu Gardasil. Singurul lucru pe care il au in comun cu mii de alte fete din intreaga lume este acela ca erau perfect sanatoase inainte de vaccinare, iar acum sunt foarte bolnave.

Toate cele 3 fete au fost examinate din cap pana in picioare fara a se ajunge la un diagnostic asupra simptomelor, foarte asemanator fetelor din alte tari unde sunt folosite aceste vaccinuri.

In documentar, doi doctori danezi ai Spitalului Frederiksberg declara ca nu au vazut nimic similar de-a lungul intregii lor cariere si ca au trimis scrisori catre Autoritatea de Sanatate si Medicatie daneza de 4 ori in ultimul an pentru a avertiza asupra posibilelor efecte adverse ale injectiilor anti-HPV.

Dr. Louise Brinth a examinat personal in jur de 80 de fete pe care le banuieste ca suferind de reactii adverse in urma vaccinarii HPV. Aceasta declara:

“Toate sunt ametite, lesina, iar marea majoritate sufera de dureri de cap severe – migrene cronice. Au dureri abdominale si greata. Au miscari musculare ciudate pe care nu le pot controla. Si sunt foarte obosite… Vedem un tipar care striga pana la cer, si asta ar trebui studiat in amanuntime.”

Directorul Sanatatii, Henrik G. Jenson este de acord, dar afirma:

Da, exista un tipar, dar nu este acelasi lucru cu a zice ca exista o conexiune. Cand vedem un tipar in unele rapoarte, avem o baza pentru a cauta mai multe explicatii. Acum, vaccinul este aprobat de Agentia Europeana a Medicamentelor, EMA, deci ei sunt cei care ii testeaza siguranta.”

In timpul cercetarilor dinaintea producerii documentarului, TV2 a cerut Autoritatii pentru Sanatate si Medicatie sa furnizeze acces complet la documentele legate de programul de vaccinare HPV in Danemarca. Din nefericire, Directorul Henrik G. Jenson si personalul sau “au uitat” sa furnizeze echipei de stiri orice material despre cele 4 avertismente pe care le primisera de la profesionistii din domeniul medical din propria tara.

O pagina de Facebook adresata victimelor suspectate de reactii adverse ca urmare a vaccinarii cu Gardasil in Danemarca raporta un numar de 398 de membri inainte de difuzarea documentarului. Doua saptamani mai tarziu, numarul membrilor crescuse la 938. Deoarece fiecare cerere de inscriere este verificata personal de administratorii grupului, pe lista de asteptare se regasesc inca 40 de persoane.

Spre lauda autoritatilor din sanatate daneze, acestea fac eforturi sa raspunda intr-un mod corect crizei declansate de programul de vaccinare anti-HPV. Danemarca este divizata in 5 regiuni de sanatate. A fost instituit cate un punct unic in fiecare dintre aceste regiuni unde poate fi examinat orice suspect de reactii adverse la Gardasil. Pana acum nu a fost stabilit un protocol oficial pentru analizarea si tratarea celor admisi.

Autoritatile din sanatate daneze realizeaza ca efectele secundare sunt extrem de serioase si vor sa aprofundeze cercetarea. Din pacate, va lua luni (daca nu ani) de cercetare pentru a descoperi exact ce s-a intamplat cu aceste fete, ca sa nu mai vorbim de dezvoltarea unui tratament, fara cooperare la scara globala. Si astfel cum ramane cu supravietuitorii?

Ar trebui oprita vaccinarea anti-HPV pana la incheierea acestor cercetari?

Sunt cei din fruntea Autoritatii pentru Sanatate si Medicatie dispusi sa riste cele 2500 de reactii adverse serioase per 100 000 de vaccinuri Gardasil descrise in ultimele informatii furnizate de Merck pentru a incerca sa evite 12,1 cazuri de cancer cervical la 100 000?

Sunt femeile din Danemarca dispuse sa accepte acelasi risc? Cred ele ca este rezonabil sa dai 2500 de boli potential devastatoare la schimb pentru a salva 12 oameni din 100 000 de la diagnosticarea cu un cancer foarte tratabil?

Gardasil a fost introdus in Danemarca in 2009. In 2008, cea mai tanara femeie care a murit de cancer cervical in Danemarca avea 30 de ani. La 3 ani dupa introducerea Gardasilului, cea mai tanara femeie moarta de cancer cervical avea 20 de ani? De ce se intampla aceasta?

Sa luam in considerare urmatorul grafic:

cervical

De ce mortile cauzate de cancerul cervical s-au inmultit atat de rapid DUPA introducere Gardasilului? Nu este acesta un potential semnal de alarma ce trebuie investigat?

Unul dintre studiile prezentate de Merck catre FDA (Federal Drug Administration – Administratia Federala Americana a Medicamentelor) inainte de a primi aprobarea pentru comercializare, mentiona ca cei expusi tipologiei HPV inainte de vaccinare ar putea avea o sansa cu 44,6% mai mare de a fi diagnosticati cu leziuni pre-canceroase. Se poate ca rata crescuta de morti ca urmare a cancerului cervical sa fie un indiciu ca acest studiu era corect?

Autoritatile din sanatate daneze si reprezentantii politici trebuie sa inteleaga ca experienta lor cu Gardasil nu este unica. Fiecare tara in care sunt folosite aceste vaccinuri are parte de evenimente similare. Este o problema globala.

Vaccinurile sunt o inventie medicala folosita pe populatiile sanatoase. Trebuie aplicat principiul precautiei. Este de bun simt ca programele de vaccinare anti-HPV sa fie suspendate temporar pana cand toate problemele de siguranta si eficienta vor fi rezolvate.

Acei indivizi mai susceptibili la riscul efectelor secundare trebuie identificati, numarati si eliminati din programul de vaccinare.

Supravietuitorii trebuie la randul lor identificati, recunoscuti si tratati corespunzator.

Nu mai sacrificati copiii pe altarul “Binelui comun” – profitul nu ar trebui sa primeze in fata sanatatii acestora!

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

*

*


Categorii

Documentare/ Reportaje, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la ““FETELE VACCINATE” – documentar danez despre EFECTELE NOCIVE ale VACCINULUI HPV. Medicii s-au alaturat ingrijorarilor exprimate de familii. “Profitul nu trebuie sa primeze in fata sanatatii!”

  1. Pingback: ARGUMENTE RATIONALE in sprijinul dreptului parintilor de a REFUZA VACCINAREA COPIILOR: “A încredința statului dreptul de a decide asupra beneficiilor de care trebuie să se bucure trupul nostru înseamnă a acorda un cec în alb oricarui dictator
  2. Ar fi minunat daca ati putea subtitra filmul pentru cei ce nu cunosc alte limbi. Multumesc.

  3. Pingback: VAXXED. Filmul documentar despre EFECTELE NEGATIVE ale vaccinurilor produs de ROBERT DE NIRO, retras de la un celebru festival. “Un nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă”/ Expert in virusologie explica: NU
  4. Pingback: Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
  5. “Incidenta cancerului cervical in tara noastra, precum si mortalitatea din aceasta cauza, ne situeaza in varful clasamentului Europei de Est si in Uniunea Europeana.Populatia feminina a Romaniei cu varsta de peste 15 ani este de 9.500.000 de femei. La fiecare 100.000 de romance, 30 sunt diagnosticate cu cancer de col uterin. Anual, sunt depistate 3448 de cazuri, dintre care 2094 rezulta in deces. Rata mortalitatii este de 18 femei la fiecare 100.000.”
    Ma intreb unde sunt documentarele despre fetele si baietii nevaccinati…Am vazut ca BoR a promovat cazul unei profesoare de religie care a depistat cancerul de col uterin in stadiu 4. Am donat bani pentru ea…dar probabil dezastrul din familia respectiva (pentru ca avea 3 copii) putea fi evitat prin vaccinare si prin controale regulate. De ce BoR nu promoveaza controalele regulate la ginecolog? Sau cuvantul ginecolog e rusinos si el? Femeile cu frica de Dunmezeu sunt ferite ca prin minune de boli…

  6. @Alexandra

    Nu suntem BOR, adica reprezentanti oficiali ai organziatiei, ci mireni ortodocsi care apartin Bisericii in sensul teologic al termenului.

    Documentare riguroase despre efectele nevaccinarii nu stim sa existe.

  7. Măi, un documentar despre asta ar trebui să acopere vreo 7500 de ani și vreo câteva sute de “civilizații”, cel puțin. Cam pretențios, chiar pentru oamenii de știință birtanici, nu credeți ? Incredibil ce mi-e dat să văd uneori…….. Aș râde dacă n-ar fi trist.

    “Limbajul primelor veacuri: vai frate, te-a învrednicit Dumnezeu de boală! Vai frate, te-a învrednicit Dumnezeu de necaz! Vai frate, te-a invredincit Dumnezeu de încercare, de bătaie, de așa… Iată care era limbajul: “te-a învrednicit Dumnezeu de…”. “De ce plângi frate?”. “Că m-a lipsit Dumnezeu de necazuri!”. “Dar de ce plângi avva?”. “Pentru că încă mai dorm”. “Dar tu de ce plângi frate?” “Pentru că eu încă mai mănânc”.” (Părintele Amfilohie Brânză)

    Dacă statistica OMS-ului vă liniștește pe voi zicând că așteptările sunt de doar 3 cazuri la milion de efecte secundare grave per tip de vaccin, cum se face că eu cunosc personal câteva cazuri fără echivoc și … n-aș zice că cunosc milioane de oameni ?

    Să-mi fie cu iertare dar efectele nevaccinarii sunt că omul se lasă cu adevărat în grija Domnului, iar boala vine pentru ispășirea păcatelor. Dacă nu sunt ispășite prin boală, adică dacă refuzăm acea ispășire, vom ispăși prin altă pătimire.
    Domnul să ne întărească să trecem prin toate încercările după voia Lui !

  8. Pingback: ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. O dezbatere reala, chiar daca intre surzi, fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si AG
  9. Alexandra,

    1 + 1 = 2

    BOR, cum ii zici tu, nu are cum sa propovaduiasca vaccinul anti HPV deoarece e ca si cum ar propovadui curvia.

    Virusul HPV cancerigen, dragi fete care nu ati facut inca vaccinul si vedeti acest documentar infricosator, se ia prin contact sexual protejat sau neprotejat cu baieti care au contactat si ei virusul de prin alte parti.

    Daca esti fata cuminte si respecti poruncile, cu alte cuvinte nu ai relatii sexuale decat cu sotul tau si el cu tine, iti garantez ca nu ai de unde sa iei HPV cancerigen sau HPV care provoaca negi genitali si nu faci nici cancer. In veci. Parintii mei care s-au avut doar unul pe altul nu fac nici virusuri HPV, nici nu s-au vaccinat vreodata, nici nu au avut dureri de cap pe aceasta tema.

    A face vaccinul Gardasil inseamna a accepta ca te vei expune sexual oricarui strain contaminat sau nu cu HPV cancerigen. De unde si rata crescuta a contaminarii cu HPV cancerigen in urma introducerii vaccinului.

    Biserica prin Moise a zis acum 3.000 de ani, prin porunci simple, “sa nu curvesti”. BOR spune saptamanal prin cele n-spe mii de biserici ale sale sa respecti poruncile.

    Prin atitudinea lui BOR iti da sfaturi ca sa iti pastrezi sanatatea si nu te trimite niciodata sa faci vaccinuri care te pot imbolnavi pe viata de la 12-13 ani. Mi se pare cinstita si onesta atitudinea BOR.

    Daca voi tinerii, insa, doriti sa va croiti un alt drum in viata, sa va proiectati un viitor sexual cu parteneri multipli sau posibili parteneri contaminati … sa va vaccinati cu vaccine care pot da astfel de boli in speranta ca veti evita cancerul de col uterin care are o incidenta de 0,00…% … este o alegere care va apartine. BOR si Hristos nu obliga si nu constrange pe nimeni sa faca nimic.

    Fereasca Dumnezeu sa fii una din fetele vaccinate si sa dai peste o astfel de boala.

    Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar nici o mare companie farmaceutica nu va studia aceasta boala relatata in documentarul danez, pentru ca nu ar avea o piata de desfacere mare pentru medicamente care ar putea sa o vindece.

    Iata ca vaccinarea cu Gardasil produce niste infirmititati cu care acele fete se vor lupta toata viata lor.

    E la latitudinea ta sa duci o viata curata si sa te casatoresti cu un baiat cu viata curata, fara dureri de cap si afectiuni pina la moarte date de vaccinuri de altfel inutile in aceasta conditie. Nu va putem proteja sub clopote de sticla. Am vrea sa o putem face dar nu avem cum. Depinde doar de voi !

    In momentul in care alegi sa duci o viata curata si te mentii pe pozitie, nu iti trebuie nici vaccin, nici nimic.

  10. Clara a pus punctul pe i – poate un pic mai sever articulat, dar foarte exact.

    Personal intotdeauna m-a impresionat sa remarc ca sunt doua zone de viata in care replica Divina este extrem de prompta: hula de cele sfinte si domeniul sexualitatii.

    Daca in primul caz promptitudinea raspunsului trimite gandul imediat la ideea de pedeapsa, in al doilea, aceeasi promptitudine mie personal imi sugereaza mai degraba cuvantul `avertisment`. De regula, observam in vietile noastre si ale altora ca Dumnezeu are mare rabdare cu noi, pacatosii, si ca roadele amare se culeg de regula in timp, ca si cum ni s-ar da un timp de indreptare (mai rau e cand ajung sa le culeaga urmasii). Ei, nu si in cazul sexualitatii dezordonate. Sau cel putin nu in zilele noastre. Aceasta pletora de boli sexuale care a invadat omenirea in ultimele decenii nu poate sa nu te puna pe ganduri.

    Este interesanta in acest sens de ex. insasi dinamica acestui HPV (mi-a expus-o si mie cineva mai demult). Prima mentiune extrem de importanta este, asa cum sublinia si Clara, ca acest virus se ia inclusiv atunci cand sexul este `protejat`! Mediul fluid favorizeaza dezvoltarea virusului si transferul lui de la o persoana la alta in conditii care nu impun neaparat contactul la nivel genital efectiv. Al doilea aspect care da de gandit este ca initial acest virus avea un numar relativ limitat de tulpini, din cate am inteles. Acest numar s-a multiplicat enorm in ultima perioada ca urmare a combinatiilor posibile (`de n luate cate k`) ce apar ca urmare a multiplicarii nr. de parteneri. Astfel, de ex, intri in contact cu un partener care a avut contacte cu trei partenere, dar una dintre ele a avut contacte cu 8 parteneri, alta cu 5 samd, Practic, se creeaza un soi de structura arborescenta pe care fiecare partener o duce in spate si o transmite partenerului subsecvent. Samd. Iar aceste combinatii au facut ca radacinile sa se multiplice foarte mult si sa devina teribil de rezistente si agresive. Simptomul cel mai frecvent este infertilitatea. Asta se pare ca e unul din motivele pentru care infertilitatea este extrem de raspandita azi.

    Aceasta dinamica mie una mi se pare ca are configuratia unui avertisment cat se poate de limpede, pe care ar trebui sa il vedem mai degraba ca o expresie a milei Domnului care ne transmite ca in zona asta nu e de gluma, ca trebuie sa inceteze aceste lucruri, aceste practici, ca ele nu sunt fleacuri inofensive. Din pacate bietele femei sunt primele care trag consecintele, de fiecare data ma impresioneaza cum ele sunt cele care culeg roadele amare – cel putin in prima faza.

    Si ar mai fi un mesaj : structura asta arborescenta daca o proiectam in planul duhovnicesc ne arata ca de fapt, la fiecare contact sexual, preluam cumva o parte din bagajul de probleme al partenerului. Ne incarcam propriul destin cu probleme care altfel ne-ar fi straine, intram in rezonanta cu aspecte care, poate, nu ar fi intrat normal in sfera noastra de provocari, si pe care le transmitem mai departe altor parteneri si, apoi, urmasilor nostri – daca acestia mai pot sa apara. De-aia sta scris `barbatul si femeia una vor fi` – pentru ca ei chiar devin `una’, contactul sexual avand implicatii mult mai adanci decat credem, interferentele depasind cu mult planul strict fizic. De-aia poate femeile cu multi parteneri se `trec` repede, pentru ca in prima faza ele sunt cele vampirizate. `Raptul` asta barbatii il platesc de regula mai tarziu si poate mai dur, femeile fiind, din cate am observat, primele care trag ponoasele intr-o maniera evidenta, manifesta.

    Din fericire, Domnul ne-a pus la indemana pocainta, rugaciunea, postul Spovedania, Sf. Impartasanie, slujbele etc – adica atat de multe `arme` care au darul unic de a ne curata vietile si destinele odata ce ne-am inteles greseala. Toate aceste daruri de care noi ortodocsii avem sansa sa ne bucuram arata cred eu mila Lui infinita pentru copiii Sai cazuti si validitatea permanenta a cuvantului Sau: `Eu nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu.`

  11. SFATUIESC TOTI PARINTII SA NU ISI VACCINEZE FETELE….ASTA DACA SINTETI PARINTI RESPONSABILI….

  12. Pingback: Jurnalistul RAZVAN DUMITRESCU a difuzat o ancheta a postului TV american CBS despre cum au fost ASCUNSE date despre VACCINUL ANTIRUJEOLIC
  13. Pingback: FECIOARELE DE SACRIFICIU. NU SPRE BINELE NOSTRU - documentar despre VACCINUL HPV/ Legea vaccinarii si statul totalitar/ PROTEST IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII PE 17 SEPTEMBRIE/ Reactii critice fata de obligativitatea vaccinurilor in Italia: TREBUIE SA F
  14. Pingback: Propaganda pentru includerea VACCINULUI IMPOTRIVA HPV in programul national de imunizare!/ La Londra a avut loc lansarea partii a doua a documentarului despre EFECTELE NOCIVE vaccinului anti-HPV FETELE DE SACRIFICIU: DURERE SI SUFERINTA (Video)
  15. Am gasit documentarul 🙂 poate il traduce cineva in limba Romana! https://www.bitchute.com/video/2vf11D9KroSn/

  16. Cunoașteți Drepturile: https://docdro.id/hdxgb5n
    Cunoașteți Legea sau Maximele Legale: https://docdro.id/AiApZwD
    Maximă de Lege:
    – Caută să știi cu cine ai de-a face
    – Acordurile dau legea contractului
    – Consimțămîntul face legea. Un contract este o lege între părți, care poate dobîndi forță numai prin consimțămînt
    – Orice poate renunța la o lege introdusă pentru propriul său beneficiu
    – El care suferă un prejudiciu prin propria vină, nu are dreptul să se plîngă

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare