Adevarul marturisit in trenul vietii, printre multe baliverne (Noutati 15-16 martie 2009)

16-03-2009 1 minut Sublinieri

UPDATE, ora 12.45

A fost tratata problema pasapoartelor biometrice cu cip, iar Irina Corduneanu i-a avut ca invitati pe deputatul Matei Bratianu (exceptional!), Remus Brihac de la Ed. Predania, iar prin telefon i s-a cerut opinia senatorului Dan Sova.

***

 justin.jpg

“Domnilor senatori, rugându-vă să mă iertaţi, găsesc de cuviinţă să vă adresez sentimentele mele de ortodox român şi mărturisitor: ne găsim în faţa unor stări de lucruri cu totul neobişnuite. Nu e vorba de o problemă financiară, economică sau teritorială, ci este vorba despre ducerea unei naţiuni spre pierzanie, este vorba despre un act care are urmări asupra copiilor şi nepoţilor noştri. (…) Noi nu avem nevoie de sisteme de control – de acte de identitate electronice, de cărţi de identitate, de carnete de conducere electronice, ş.a.m.d. Controlul nostru este Adevărul şi Dreptatea cu care ne-am născut din liberul arbitru cu care ne-a creat bunul Dumnezeu. Cine vrea poate să-şi construiască viaţa cum doreşte: să-şi pună fluturi în vârful nasului, bicicletă la ureche sau să strige pe străzile Bucureştiului: “Vrem incest! Vrem uciderea pruncilor! Vrem homosexualitate! Vrem să avem cipuri!”. Noi credem că fiecare poate să-şi păstreze conştiinţa fără să atace caracterul neamului românesc.

(…) Domnilor senatori, dacă nu se ia o hotărâre conform vederilor şi aspiraţiilor noastre româneşti şi ortodoxe, vom avea de suferit nu numai aici şi acum, ci şi dincolo în veşnicie. Domniile voastre reprezentaţi Ortodoxia şi neamul nostru; ca urmare, ştim că nu vă este uşor a delibera propuneri şi decizii care să vatăme viitorul copiilor noştri. Noi ne rugăm cu toţii în mănăstiri pentru sănătatea, liniştea şi bunăstarea familiilor voastre. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă lumineze inimile şi minţile în acest moment crucial. Noi ne rugăm ca tot darul desăvîrşit, de sus, să fie de le Părintele Luminii”.

***

Nu o sa platim noi pentru criza voastra!

16 Martie – MITING impotriva introducerii documentelor biometrice

***


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Adevarul marturisit in trenul vietii, printre multe baliverne (Noutati 15-16 martie 2009)

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » DR. KATHERINE ALBRECHT SE ADRESEAZA PARLAMENTARILOR ROMÂNI: “Chem pe toţi oficialii români să respingă tehnologia RFID”
  2. Pingback: Stiri de criza - surse interne « Zona de criza
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare