ALTA URACIUNE: COMUNISTII UCIGASI CARE AU RASTIGNIT NEVINOVATI DECORATI CU ORDINUL CRUCII (Noutati informative 1-3 iulie 2009)

3-07-2009 3 minute Sublinieri

news_img_138116_106763.jpg

Chivotul Legii se afla in Etiopia si ar putea fi prezentat publicului – un element cheie al preconizatului Templu reconstruit al lui Solomon, unul din semnele scripturistice ale sfarsitului

Vizitele Patriarhilor Bartolomeu I si Kiril la Kiev pot adanci schisma din Biserica Ucraineana

Tălpile bebeluşilor ar putea fi amprentate în maternitate

O firmă grecească a lansat o bombă biologică peste Mănăstirea Agapia – iata ce roade dau banii europeni folositi pentru reabilitarea “turistica” a Manastirilor… Asta este rasplata vanzarii sufletelor (dar si a pacatelor strigatoare la cer comise de stareta impotriva oamenilor sarmani in numele “drepturilor” manastirii – vezi aici) pe banii UE:

Un promiţător proiect PHARE, renovarea chiliilor de la mănăstirea Agapia, s-a transformat într-un coşmar pentru măicuţe. O ciupercă păcătoasă născută din igrasie le macină sănătatea după ce constructorul, o firmă grecească, a lucrat de mântuială, a luat banii şi s-a dus.

Capii Bisericii Ortodoxe vor putea câştiga mai mult decât membrii Guvernului şi Parlamentului

Legea pasapoartelor a fost votata

Canonicitatea unor biserici vs. “canonicitatea” unor site-uri ortodoxe

DE CE NU MERGE BASESCU LA RECEPTIA AMBASADEI SUA. Vicepresedintele Biden l-a trimis pe Gitenstein in Romania ca sa il instaleze pe Geoana presedinte

PADRE” BICHIR – teologul preferat al Patriarhului Daniel, in actiune, la masa de lucru VIDEO 🙂

“N-am venit aicea ca sa fiu filmat la o carciuma, pentru ca… nu obisnuiesc sa frecventez astfel de locuri” :))) Siiiiigur ca da, vai, dar cine a putut sa creada asa ceva, Padre? 🙂

Pentagonul vrea să fie mai flexibil în aplicarea regulilor privitoare la homosexualii din armată

Un summit OMS consacrat accesului la vaccinul împotriva gripei porcine începe joi în Mexic

Gripa porcină ar putea fi mai puţin contagioasă decât cea sezonieră, dar provoacă probleme de stomac

Colegiul Medicilor Bigoti CMB – un atac la adresa emisiunii Semne si a dr. Pavel Chirila, pentru motivul ca au deranjat interesele mafiote ale industriei farmaceutice:

“Stiati ca vaccinarea este eroarea medicala a secolului? Dar ca omul a ajuns sa aiba mai multa incredere in el insusi decat in Dumnezeu si ca urmare s-a imbolnavit de cancer, autism, astm si alergii, cauzate de “poluarea vaccinala”? Cam acestea sunt concluziile emisiunii “Semne”, de la postul national de televiziune. … Personal consider ca enoriasii BOR au tot dreptul sa se comporte ca sectantii care nu accepta transfuzii. E viata lor si fac cu ea ce vor. Doar doua temeri tulbura serenitatea celor ce au, in loc de creier, o bucata din Imparatia cerurilor. In primul rand, este ilegal sa-si condamne copiii pentru propria lor prostie, deci, statul laic trebuie sa intervina (!!!). In al doilea rand, este imoral sa folosesti o demonstratie pretins stiintifica pentru a promova un stil de viata bazat pe credinta (si cine spune ca e pretins stiintifica??). Si sa creezi aparente care pot induce in eroare publicul. Cand vezi pe ecran titrajul “profesor universitar doctor Pavel Chirila”, poti crede ca-i vorba de o inalta autoritate profesionala, care sustine ca vaccinarea impotriva tuberculozei nu este necesara…”

Bundestagul ramâne suveran. Germania blocheaza ratificarea Tratatului de la Lisabona prin intermediul Curtii Constitutionale – iata ceea ce politicienii ascund fata de popor: Tratatul de la Lisabona intemeiaza, practic, UE ca stat supra-national, in timp ce suveranitatea nationala dispare.

“Instrumentele de ratificare a Tratatului de la Lisabona de catre Republica Federala Germania nu trebuie depuse pana cand nu intra in vigoare punerea in aplicare legala a drepturilor de participare parlamentara, a precizat Curtea Constitutionala de la Berlin. Evident, judecatorii nu au spus deschis ca Tratatul de la Lisabona ar ameninta suveranitatea Germaniei, dar au cerut ca drepturile de a decide ale Bundestagului sa fie inscrise explicit intr-o lege. Cu alte cuvinte, cei de la Bruxelles sa nu poata desconsidera legislatia interna din Germania.

Criza financiară şi încălzirea climatului cu pregătirea conferinţei de la Copenhaga vor fi principalele noastre priorităţi”, a declarat presei primul ministru suedez Fredrik Reinfeldt în ajunul preşedinţiei suedeze. Stockholmul doreşte să antreneze UE în semnarea unui nou tratat al Naţiunilor Unite asupra încălzirii planetei care urmează a fi negociat în decembrie la Copenhaga şi care ar trebuie să înlocuiască protocolul de la Kyoto asupra emisiilor de carbon ce expiră în 2012, aminteşte Agerpres. “Este nevoie de un răspuns mondial la această problemă mondială”, potrivit lui Reinfeldt, 43 de ani.

Am vărsat 3 miliarde la bugetul UE ca să încasăm 553 milioane

Baltazar: Populaţia strânge cureaua, de voie, de nevoie

  • Ziua: 

Cod rosu la taxe

Statul nu prea mai are bani de salarii si pensii * Zecile de miliarde de la FMI si de pe piata interna s-au dus * Analistii cred ca cel tarziu de la 1 ianuarie vom asista la o majorare a TVA si a taxei unice 

Isarescu avertizeaza: Cresterea TVA poate provoca un soc inflationist. Nu poti face corectia dezechilibrelor externe si sa pastrezi cresterea economica

Teheranul pune Europa la respect

Obama la Moscova

Dupa cum a anuntat Casa Alba, chestiunea nucleara si situatia politica din Iran vor constitui subiectele de baza ale convorbirilor.

Obama il consideră pe Putin invechit şi ii cere să renunţe la atitudinea de Război Rece

  • Hotnews: In cautarea materiei intunecate: particula cameleon – de unde reisese ca modelele explicative ale oamenilor de stiinta, in conditiile in care nici macar materia cosmosului nu este cunoscuta decat in foarte mica proportie, sunt pure exercitii de imaginatie. 


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “ALTA URACIUNE: COMUNISTII UCIGASI CARE AU RASTIGNIT NEVINOVATI DECORATI CU ORDINUL CRUCII (Noutati informative 1-3 iulie 2009)

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare