CINISM FARA LIMITE (Stiri 7-10 noiembrie 2009)

10-11-2009 9 minute Sublinieri

news_img_148440_117844reuters mask angainst ah1n1

Peste 200 de bolnavi cu afecţiuni cronice au participat la mitingul organizat, ieri, în Parcul Izvor, de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC). Pacienţii au protestat ieri faţă de lipsurile sistemului de sănătate[…]. Din cauza lipsei de fonduri, mii de bolnavi au fost nevoiţi să întrerupă tratamentul pentru o perioadă de timp, iar reluarea medicamentaţiei a fost fatală pentru 1.000 dintre ei, în acest an. „Mitingul acesta este un miting al disperării. Am epuizat toate metodele de negociere şi aceasta este ultima soluţie. În multe farmacii şi spitale nu se mai găsesc tratamente pentru bolnavii cu afecţiuni cronice. Anul acesta au murit şapte tineri hemofilici din cauză că lipseşte factorul coagulant din spitale. Numai în România exită această situaţie“, a spus Cezar Irimia, preşedintele COPAC. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că până la începutul anului 2010 nu vor fi fonduri pentru Programele Naţionale de Sănătate. Mai bine să fim băgaţi într-o cameră de gazare decât să fim lăsaţi să murim în chinuri. Nici măcar demnitatea ultimelor clipe nu ne este lăsată. Mitingul nu a avut niciun impact asupra guvernanţilor. Nimeni nu ne-a băgat în seamă“, a mai spus Irimia. Reprezentanţii COPAC au trimis o scrisoare deschisă Parlamentului României. Ei spun că vor continua protestele dacă nu vor primi niciun răspuns. „Prin această scrisoare deschisă facem un apel disperat la cele mai înalte autorităţi. Sunt peste 3 milioane de pacienţi cronici în ţară, aproape în fiecare familie este câte unul. Mulţi dintre noi nu mai au nimic de pierdut aşa că vom protesta până vom fi auziţi. Ce se întâmplă acum este aproape de genocid şi în scurt timp vom sesiza forurile europene“, a mai spus preşedintele COPAC

In UPDATE-ul stirii avem o minciuna grosolana si o dovada in plsu de prostire in fata a Ministerului Sanatatii:

Reprezentantii ministerului adauga ca guvernul polonez a refuzat termenii contractuali, si nu calitatea vaccinului sau necesitatea acestuia… afirma MS intr-un comunicat.

In realitate, este EXACT invers! Polonia a refuzat vaccinul de la Glaxo pentru ca 1. se teme de efectele secundare si il considera nesigur si 2. pentru ca ei oricum considera vaccinarea in masa drept o masura exagerata, deci ne-necesara. Este foarte grav daca un minister a ajuns sa minta chiar atat de grosier opinia publica, afirmand lucruri total contrare celor intamplate in realitate… Se adauga Poloniei (si Truciei) si Elvetia, tara care NU a autorizat folosirea Pandemrix tocmai copiilor sub 18 ani, varstnicilor peste 60 de ani si femeilor gravide. Motivul? Producatorul nu a furnizat informatii despre efectele adverse la aceste categorii de populatie!

Surse din apropierea echipei guvernamentale sustin ca si premierul Boc ar ezita sa-si asume raspunderea pentru eventualele riscuri, mai ales ca firmele importatoare au acelasi tip de contract care arunca responsabilitatea despagubirilor in sarcina statelor care comanda vaccinul. Cel mai probabil acesta va fi importat, dar distributia efectiva nu va incepe decat dupa prezidentiale, pentru ca efectul unui incident petrecut la copii ar fi devastator pentru actualul presedinte, aflat in cursa electorala. Fostul ministru al sanatatii, Ion Bazac, a declarat ca producatorul trebuie sa isi asume raspunderea unui medicament, nu statul care il finanteaza. In cazul in care firma Glaxo refuza sa garanteze pentru siguranta vaccinului, Romania ar trebui sa reanalizeze un import de 10 ori mai scump decat productia interna, de la IC Cantacuzino.

Evident, contraofensiva mediatica a marelui concern farmaceutic, care se “jura” ca a facut testare, si nu orice fel de testare…

  • Nostrabrucanus:

Pandemia Sclavilor: Italia – Bari – Te vaccinezi pentru noua gripa si mori

Iata un nou caz, in Italia, unde un barbat ce avea un pic peste 50 de ani  a murit la 10 ore de la vaccinarea cu A/H1N1. Persoana respectiva avea o boala cardiaca si diabet. Evident, decesul sau nu cred ca va fi conectat de vaccin ci boala cardiaca va fi de vina. Faptul ca NU exista studii care sa fi investigat efectele vaccinarii A/H1N1 in cazul administrarii persoanelor cu conditii medicale pre-existente ofera acoperirea perfecta.

Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare  – marturii culese de pe site-uri ale unor femei insarcinate care si-au pierdut sarcina dupa vaccinare.

…Pornind de la aceste date statistice ( 397 de avorturi spontane pe zi in SUA, in afara vaccinarii), autorii declara: “Este previzibil ca 397 de femei gravide  la 1 million de femei gravide vaccinate sa aiba un avort spontan in 24  de ore de la vaccinareAutorii considera ca perceptia publica legat de astfel de evenimente ce sunt doar coincidente ar putea submina eficienta campaniei de vaccinare cu A/H1N1. Cine poate spune ca sunt doar coincidente fara sa existe o investigatie? Scrie pe fruntea gravidelor ” va avorta oricum  la data de .. la ora de ..  indiferent daca se va vaccina sau nu” ?

Avand in vedere numarul mare de medici pentru care propozitia “vaccinurile nu au efecte adverse seriose” egal axioma deci nu este cazul sa investigheze cauzele unui avort spontan survenit postavaccinare.. cum faci deosebirea intre avorturile generate de vaccinare si cele generate de alte cauze? Doar statistic? Adica astepti ca rata de avort spontan sa treaca de 400 si apoi spui .. “wow, ce chestie, avem o problema cu acest vaccin, ne cerem scuze ..”?

Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare – 2

Tacerea aproape completa din Suedia referitor la decese si alte efecte adverse serioase cauzate de vaccinul impotriva “gripei porcine” Pandemrix (GSK) este inspaimantatoare. Cateva povesti reusesc sa ajunga [in atentia publicului], asa cum este povestea lui Kevin ce are 4 ani, locuieste in Stockolm cu mama sa Mia, insarcinata in al treilea trimestru. “Am fost sigura ca era mort” a spus mama intr-un articol publicat initial doar in versiunea tiparita a ziarului Aftonbladet si abia maitarziu adaugata online dupa ce cititorii le-au ” amintit ” sa faca asta. […] Copilul a intrat in convulsii, si-a pierdut cunostinta si a necesitat prim ajutor acordat de mama, urmand instructiunile a doua asistente medicale prezente in aceeasi locatie (cafenea). Si-a revenit cat de cat si a fost transportat la spital.[…]

Elvetia nu a autorizat folosirea Pandemrix (GSK) pentru copii sub 18 ani, adulti peste 60 de ani si pentru gravide. De ce? Pentru ca producatorul nu a putut pune la dispozitie date pentru aceste categorii de populatie. Despre gravide nu au absolut nici o informatie, despre copii foarte putine.

[..] in the case of Pandemrix we mainly have data for adults, but still do not have any data for pregnant women and very little data for children. For this reason, Swissmedic has not yet authorised the administration of Pandemrix to pregnant women, children under the age of 18 and adults over 60. However, adults over 60 can be inoculated with Pandemrix under recommendations from the Swiss Federal Office of Public Health (FOPH).

Pandemiile inventate ca strategii de “Disease Mongering”?

Pandemrix (porcina), Prepandrix (aviara) si Focetria (porcina): acestea sunt numele vaccinurilor pandemice, aprobate in Europa. Britanica GlaxoSmithKline si elvetiana Novartis, multumesc bineinteles Agentiei Europene a Medicamentului, (EMEA- “European Medicines Agency”) – Instrumentul principal in mainile lobbies farmaceutice – pentru a fi dat via libera acestor noi “otravuri”[…]. Problema serioasa de fapt nu sunt pandemiile inventate (Antrax, Sars, Aviara, Porcina, etc.) de catre establishment medico-stiintific, ci “remediile” lor: medicamentele-vaccinuri-otravuri. Nu intamplator epoca noatra este una marcata de “Disease Morgering”, (“tranformarea bolii in marfa”, “crearea bolii”) adica de acea criminala operatiune de Marketing nemilos, menita sa creeze tocmai adevarata boala (a se vedea hipercolesterolemia, osteoporoza, epidemii, pandemii, etc.) si sa medicalizeze aspectele normale ale vietii (graviditatea, nasterea, menopauza, batranetea, etc.) cu dublul obiectiv de a vinde medicamente pe de-o parte si de a avea controlul oamenilor pe de-alta.

  • Saccsiv:

E BINE DE STIUT: In 2005 Centers for Disease Control and Prevention a recreat VIRUSUL GRIPEI SPANIOLE. Detalii interesante despre acest centru

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

Russel Blaylock, neurochirurg si conferentiar, prezinta in articolul Swine Flu — One of the Most Massive Cover-ups in American History cateva studii efectuate in SUA si Australia/Noua Zeelanda cu privire la H1N1 si demasca minciunile prin care OMS, CDC, agentii guvernamentale, oficiali publici si mass-media vor sa vanda intregii lumi vaccinuri experimentale, testate foarte putin si superficial, fara efect benefic dovedit, chiar periculoase.

GRAFICE: Statisticile arata indubitabil ca multe boli erau deja aproape eradicate cand s-au inceput campaniile de vaccinare impotriva lor …

RASPANDITI: Mastile si esarfele nu protejeaza impotriva gripei. In schimb isterizeaza

  • Cotidianul:

Isterie porcină: Angajaţii Primăriei Ploieşti, obligaţi să poarte măşti şi mănuşi chirurgicale

Vaccinul pentru copii, poate în decembrie

Dinu C. Giurescu: „Bunicul a murit de gripă spaniolă“

Societatea de astăzi este mult prea panicată şi foarte sensibilă. Apar primele victime ale noii gripe şi începe isteria planetară. Oamenii uită că mor zeci, poate chiar sute de mii de semeni în Rwanda sau Sudan”, spune Giurescu. Potrivit istoricului, spectacolul la care asistăm zilele acestea şi fragmentele de panică urmărite la fiecare buletin de ştiri sunt, în fapt, efectele unui sindrom: cel al omului egoist, interesat numai de sine şi lipsit de o cultură elementară. Este un sindrom al unei societăţi, cel de a dramatiza şi a considera fiecare nenorocire fie o uriaşă conspiraţie mondială, fie direct sfârşitul lumii”, declară istoricul. Contrar prezentului, unde „teama” a devenit conceptul cel mai utilizat de la izbucnirea noi gripe, Giurescu crede că numai cel care a prins primii ani de după cel de-al Doilea Război Mondial poate vorbi despre frica continuă. „A fost perioada cea mai grea. Instaurarea comunismului şi începutul unei serii interminabile de crime te făceau să-ţi fie frică încontinuu. Niciodată, în afara acelor ani, n-am mai simţit acel fel de teamă. Era pură, continuă, zi şi noapte aveai crampe la stomac, povesteşte Giurescu.

  • Ziua:

Afganistan: Militarii afgani, americani si italieni se confrunta cu gripa AH1N1

Epidemia de gripa si dificultatile respiratorii acute care au lovit Ucraina au inregistrat un recul in ultimele zile

  • Romania Libera:

Doar cazurile grave de gripa porcina vor mai primi antivirale

Ministerul Sanatatii recomanda limitarea deplasarilor in afara si in interiorul Romaniei

***

big_brother

Reţeaua RATB este printre cele mai dense din Europa, fiind a patra cea mai mare de pe continent

Cartelele magnetice, cunoscute sub denumirea comercială “Card Activ”, folosesc tehnologia RFID.

Voi credeti explicatiile oficiale? Cum ca cartelele sunt utile in cazurile de terorism sau infractiuni grave? Va inchipuiti un grup care se pregateste sa puna o bomba, folosindu-le? Sau poate marii evazionisti fiscali? Ori spargatori care sa se inghesuie in aglomeratie cu genti de rafie in care au inghesuit ceea ce au sustras dupa spargerea unui magazin, dar care cu simt cetatenesc folosesc astfel de cartele?

Eu nu le cred si nu stiu cat de spalat pe creier sa poti fi pentru a le crede. Iar explicatiile cu „poate se pierde cartela si bla, bla, bla” sunt pentru retardati.

Consider insa ca obligativitatea folosirii lor este o etapa dintr-un program mai amplu: SISTEMUL trebuie sa stie, iar poporul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea.

178. Atâţia bloggeri au fost închişi, ameninţaţi sau molestaţi în lume până acum pentru ceea ce au scris. Trei dintre ei au fost ucişi. Blogul threatened.globalvoicesonline.org ţine această tristă evidenţă a suprimării libertăţii de exprimare pe Internet. Ţările “de top” nu sunt chiar surprize: China, Egipt, Iran, Tunisia, Siria, Vietnam. Blogosfera chineză este mai mare decât cea americană, dar şi presiunile regimului comunist sunt pe măsură. În jur de 20 de bloggeri chinezi se află în acest moment după gratii, pentru motive ca “subminarea ordinii de stat”, “instigare la revoltă”, “calomnie la adresa puterii populare”. Postări care nouă ne par inofensive pot avea consecinţe extrem de grave. De pildă, autorul blogului www.boxun.com/hero/hewh a fost lovit de o motocicletă pe trecerea de pietoni şi apoi internat într-un spital de psihiatrie pentru că a acuzat guvernul că a scumpit nejustificat carnea de porc. În schimb, cei care scriu bloguri pornografice, promovând chiar pedofilia, scapă doar cu blogul tăiat şi accesul la net restricţionat. În ţările islamice, presiunile autorităţilor pot merge chiar până la lichidarea fizică prin internarea în închisori insalubre. O lideră a feminismului tunisian a fost întemniţată opt luni pentru că a scris pe Facebook despre traficul de copii din ţara sa. Un blogger din Iran a fost ucis în bătaie de gardieni în închisoare.

Există însă bloggeri după gratii şi în patrii ale libertăţii ca Statele Unite sau Canada. Americanul Eliott Madison a fost închis după ce FBI a descoperit că folosea Twitter pentru a ajuta manifestanţii antiglobalizare să evite poliţia. Elisha Strom, autoarea blogului iheartejade.blogspot.com, a fost arestată deoarece critica acţiunile poliţiei din oraşul ei, folosind exclusiv informaţii publice. Un blogger canadian ( charlesotherpersonality.blogspot.com ) a fost închis deoarece filma forţele de ordine ce împrăştiau o manifestaţie. Astfel de lucruri nu se întâmplă doar peste ocean; în Europa civilizată, autorul blogului www.monacopoliticcircus.com ar putea face 6 luni de închisoare deoarece şi-a bătut joc pe net de familia domnitoare din Monaco. Mai aproape de noi, în Rusia, un tânăr de 21 de ani a fost arestat pentru un comentariu lăsat pe un blog în care afirma că poliţia a făcut un raid ilegal la sediul unui ziar de opoziţie. Acuzat de “incitare la ură”, el riscă doi ani de închisoare şi o amendă enormă. Internetul a devenit o adevărată forţă în lumea contemporană, iar blogurile o alternativă la presă, mai ales în ţările unde aceasta nu e liberă; însă preţul pe care trebuie să-l plătească e adesea imens.

O mama este ingrijorata ca a fost transformata intr-o ”criminala” dupa ce si-a certat copiii in supermarket. Dupa incident, ea a fost urmarita acasa in secret de un politist in civil ce o auzise cum si-a amenintat copiii cu bataia in cazul in care nu isi revizuiesc comportamentul. Sase saptamani mai tarziu, doi ofiteri au mers la ea acasa si au interogat-o despre modul in care isi disciplineaza micutii, un baiat de 11 ani si o fata de patru ani, titreaza, luni, ”Mail Online”. Spre uimirea tuturor, ea a primit o scrisoare de la membrii consiliului local in care era anuntat ca scena i-a asigurat un cazier pentru urmatorii 14 ani. ”S-au bagat in viata noastra personala. Am facut ce ar trebui sa faca toti parintii si ce fac zeci in fiecare saptamana le impun limite pentru ca ei sa stie cum au voie sa se comporte”, a marturisit mama socata[…]. Incidentul de la supermarket a avut loc in luna august, la o unitate din Southampton, foarte aproape de casa ei. Cei mici se purtasera urat toata ziua, din cauza ca plouase si au stat in casa. Insa, la supermarket ei au inceput sa alerge si sa se bata. Astfel, ea i-a pus pe o banca cat termina lista de cumparaturi. Insa micutii au luat-o de la capat. “I-am intrebat cum isi permit sa se poarte asa si l-am amenintat ca ii dau cateva peste fund. Si-au cerut scuze si au incetat, insa nu i-am atins deloc. Autoritatile nu au voie sa se bage peste parinti. Fiecare stabileste limitele propriului copil”, a povestit britanica.

***

frattiniImediat dupa caderea Zidului Berlinului in urma cu 20 de ani, doua concepte noi au aparut pe agenda euro-atlantica si internationala: ”casa comuna europeana” si ”noua ordine mondiala”. Doua concepte inca nerealizate, dar complementare intre ele. O noua ordine mondiala bazata pe interdependenta si cooperare pentru solutionarea problemelor comune nu poate face abstractie de o ”Mare Europa” de la Atlantic la Vladivostok. Numai o astfel de Europa, cu o viziune globala si avand obiective impartasite de toti, poate fi in masura sa garanteze stabilitatea pe continentul european. ”Cat de departe suntem astazi de realizarea acestui proiect, care a fost anuntat deja in plin Razboi rece de Charles de Gaulle?” – se intreaba ministrul italian de externe, Franco Frattini, si omologul saulavrov rus, Serghei Lavrov, semnatarii articolului publicat de ziarul italian La Stampa, in editia de luni, transmite Agerpres.

  • Saccsiv:

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Citigroup, JP Morgan si Goldman Sachs sunt principalii finantatori ai producatorilor BOMBELOR CU FRAGMENTARE

  • Hotnews:

Summit G20 fara rezultat. Temele care au divizat marile puteri: finantarea luptei impotriva schimbarilor climatice si instalarea taxei pe tranzactiile financiare internationale

Masura “revolutionara” pentru stabilitatea sistemului financiar global. Gordon Brown propune introducerea unei taxe pe tranzactiile financiare internationale

Hugo Chavez a cerut armatei sa se pregateasca de razboi, in cazul unei agresiuni din partea SUA

Iranul acuza de spionaj trei cetateni americani, arestati la Teheran

Seful Goldman Sachs: “Bancile fac lucrarea lui Dumnezeu”

Surse: Obama, aproape sa decida suplimentarea trupelor din Afganistan cu pana la 40.000 de soldati

Un studiu american infirma miturile energetice: SUA nu sunt dependente de petrolul din Orientul Mijlociu – daca SUA nu este dependenta de petrolul din Orient, asta inseamna ca raritatea resurselor naturale de petrol este o alta minciuna sfruntata a ideologiei malthusiene care ne spune ca suntem prea multi fata de resursele naturale ale pamantului…

Un studiu recent publicat de The Pacific Research Institute, un think tank cu sediul in San Francisco, pune sub semnul intrebarii cateva dintre cele mai frecvente mituri legate de energie in Statele Unite. Potrivit “Top Ten Energy Myths”, realizat de Thomas Tanton, cea mai mare parte a energiei din SUA nu este produsa cu ajutorul petrolului, iar America nu este dependenta de titeiul importat din Orientul Mijlociu.

FSB: SUA au propus Georgiei armament, inclusiv sisteme Patriot, in valoare de 100 milioane de dolari

Obama obţine o primă victorie in reforma sistemului asigurărilor de sănătate

  • EvZ:

Italienii, pro crucifixe în şcoli

Creşte numărul băncilor falimentare din SUA

  • Hotnews:

CERN: O pasare care transporta o bucata de paine a provocat incalzirea cu cateva grade a LHC

NASA lanseaza o campanie de informare pentru a combate profetiile legate de sfarsitul lumii in 21 decembrie 2012

***

O mărturisire de credinţă cutremurătoare

Despre sfinţii închisorilor, la Brăila


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare