Europa impotriva familiei crestine

2-06-2008 48 secunde Sublinieri

kids_09101452.jpg

  • Cotidianul:

Consiliul Europei ridică mâna împotriva bătăii copiilor (cititi si: Este bataia o metoda pedagogica? pentru perspectiva ortodoxa)

Cel de-al treilea summit al şefilor de stat şi de guvern al Consiliului Europei a decis să se lanseze un program de acţiuni care să elimine toate formele de violenţă împotriva copiilor. „Pedeapsa corporală este cea mai răspândită formă de violenţă împotriva copiilor. Astfel, Consiliul Europei solicită abolirea ei din toate locurile: din şcoli, sisteme penale, structuri de îngrijire alternative şi, în particular, din familie. Această iniţiativă este o urmare concretă a recomandărilor secretarului general al Naţiunilor Unite, care a stabilit 2009 anul în care să se realizeze interzicerea universală a pedepsei corporale aplicate copiilor“, anunţă Biroul de Informare al Consiliului Europei de la Bucureşti“.

Homosexualii ruşi, atacaţi cu ouă pe străzile Moscovei

  • Crestin Ortodox:

Fertilizarea intre om si animale, aprobata de Parlamentul britanic, este considerata de Vatican o oroare

Mars Pro-vita la Alba Iulia organizat de ASCOR Alba

Scrisoare pentru patriarhul Moscovei din partea papei Benedict al XVI-lea

  • Manipularea:

,,Puiul clorinat intră-n Europa”!

Caracteristicile Televiziunii


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare