Fatete ale terorismului noii ordini mondiale si ale noii politii ale gandirii

28-11-2007 1 minut Sublinieri

“Endgame: Blueprint for global enslavement” este ultimul documentar al jurnalistului american Alex Jones, pe tema planului secret pentru exterminarea umanitatii – Operatiunea ENDGAME.

Incisiv ca intotdeauna, Alex Jones realizeaza o cronologie a cursei spre putere a elitei mondiale si a modului in care aceasta a sprijinit dictaturi si finantat cele mai sangeroase razboaie, pentru a cladi, pe ruine, o Noua Ordine Mondiala, calea spre primul Imperiu Mondial adevarat.

In film veti mai putea afla:
– despre North American Union, care va pune capat suveranitatii nationale a statelor din America de Nord, despre Asian Union, European Union si modul cum aceste 3 supra-state vor forma inima Guvernarii Unice Mondiale;
– despre reuniunile secrete ale grupului Bilderberg si pregatirile pentru un al Treilea Razboi Mondial,
– despre apropiatul colaps al Statelor Unite ale Americii.

“Brzezinski a dezvoltat temelia necesitatii unui nou sistem in cartea sa Between Two Ages: America’s Role in the Technotronic Era (1969). A scris ca omenirea a trecut prin trei mari etape de evolutie, si ca se afla la jumatatea celei de-a patra si ultima etapa. Prima dintre ele a descris-o ca fiind “religioasa”, combinand un ceresc “universalism oferit de acceptarea ideii ca destinul omului se afla esentialmente in mainile lui Dumnezeu” cu pamanteasca “ingustime derivata din masiva ignoranta, analfabetism, si o viziune limitata la mediul imediat inconjurator.” A doua etapa a fost nationalismul, punand accentul pe egalitatea Crestina in fata legii, care a “marcat un alt gigantic pas in redefinirea progresista a naturii si locului omului in lumea noastra.“A treia etapa a fost Marxismul, care, spune Brzezinski, “reprezinta o mult mai vitala si creatoare etapa in procesul de maturizare a viziunii universaliste a omului. A patra si finala etapa este Era Tehnotronica a lui Brzezinski, sau idealul rationalismului umanist pe scara globala – rezultatul trasformarilor evolutionare American-Comuniste. [nota: Brzezinski, Zbigniew, Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era (New York: Viking Press, 1973), p. 246.]

In prima extindere majora a “statutului infractiunilor motivate de ura” din 1968, noul proiect, acum aprobat [1], ar incrimina toate actele de violenta motivate de orientarea sexuala, sex (sau, cum suna termenii corecti politic, “gen” si “identitate de gen”) sau dizabilitate a victimei, permitand interventia autoritatilor federale ori de cate ori cele locale sunt incapabile sa o faca sau isi declina competenta [2].

Legislatia federala existenta acum defineste drept infractiuni de ura pe cele avand ca mobil diferenta de religie, rasa, origine nationala sau culoare a pielii.


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Fatete ale terorismului noii ordini mondiale si ale noii politii ale gandirii

  1. Treaba asta cu noua ordine e simpla. astia ne-au anuntat prin filmeme alea SF care le-au tot dat pe la tv si le tot dau. Asa o sa ajungem…ca in filmele SF.Asta se vrea: SF SF SF lupta aia dintre rebeli si SF-isti cu tot felul de tehnologii si alte chestii din astea…sfarsitul lumii vine, judecata si toate cele dar noi nu apucam vremurile alea ca o sa murim in maxim 50 de ani.e un paienjenis in care mintile oamenilor nu au stare si vor sa se miste ba la stanga, ba la dreapta, niciodata drept inainte si asa o dam in bara cu totii.Dracii sunt de vina si noi ca nu avem credinta. Asa ca …sa ne vedem de treaba noastra ca noi mai avem putin si murim.sa ne rugam pt cei vii si pt cei morti si asta e.Cu totii ajungem la judecata. Doamne ajuta!

  2. Pingback: Război întru Cuvânt » Mugur Isarescu despre inceputul unei noi ordini mondiale prin noua criza financiara mondiala
  3. Pingback: Război întru Cuvânt » Criza financiara a fost declansata la ordin
  4. Pingback: Criza financiara a fost declansata la ordin « bataiosu.ro
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare