LOBBY HOMOSEXUAL PENTRU EDUCATIE SEXUALA IN SCOLILE ROMANESTI/ “Democratia” gay: parinti care protestau impotriva “EDUCATIEI PENTRU DIVERSITATE”, atacati cu fecale si expusi profanarilor Bibliei/ INCA O MAMA CE RENUNTA LA VIATA EI PENTRU A NASTE

2-04-2014 12 minute Sublinieri

Studiu privitor la copii: MAI PUTIN TV SI CALCULATOR, MAI BINE SI MAI SANATOSI

StuttgartScreenShot

 • Cultura Vietii:

Germania: Activiștii gay aruncă cu fecale în părinții care protestau contra orelor de „educație pentru diversitate”

Un incident anticreștin a avut loc în Germania, în orașul Koln, informează ONG-ul austriac Observatorul privind Intoleranța și Discriminarea împotriva Creștinilor.

Părinți indignați de orele de „educație pentru diversitate”, introduse ca materie obligatorie în școli de către coaliția Verzi/Socialiști, s-au adunat pentru a protesta pașnic, dar au fost întrerupți de activiști gay de stânga, care au proferat injurii, au aruncat cu în ei cu ouă și pungi cu fecale și vopsea. Activiștii le-au distrus instalația audio și au rupt pagini din Biblie, pe care le-au făcut ghemotoc după ce s-au șters cu ele la fund; forțele de ordine au fost atacate cu spray-uri cu substanțe iritante. Poliția nu a reușit să restabilească ordinea astfel încât protestul creștinilor să poată avea loc.

Mulți părinți au rămas șocați de valul de ură abătut asupra lor și de ineficiența poliției, iar sentimentele lor religioase au fost profund afectate. Nu este singurul caz de acest fel.

Incidente asemănătoare au avut loc în februarie, în Stuttgart. Părinți indignați de riscul de sexualizare precoce a copiilor prin ore de „educație sexuală” au fost împiedicați să se exprime pașnic de activiști gay. Poliția i-a rugat pe părinți să renunțe la protest „pentru a nu escalada violențele”. În acest fel, creștinilor le-a fost încălcat dreptul la adunare.

Orele de educație pentru diversitate au fost introduse pentru „a promova toleranța față de lesbiene, homosexuali, persoane transgender, transsexuale și intersexuale”, dar părinții se tem că acest scop va fi deturnat spre a promova „ideologia curcubeului”. O petiție online contra predătii acestor ore în școli a fost semnată deja de peste 200 mii de persoane. Petiția, inițiată de un profesor, afirmă că promovarea homosexualității în școli va produce „re-educarea educațională, morală și ideologică în sistemul public de învățământ”.

(după lifesitenews.com)

Lobby-iștii gay și pentru avort din România dau „indicații prețioase” ONU

Luna aceasta, Euroregional Center for Public Initiatives (ECPI) şi Center for Reproductive Rights (Centrul pentru Drepturi Reproductive) au trimis împreună o scrisoare (shadow letter) către Comitetul ONU pentru Drepturile Economice, Sociale şi Culturale cu ocazia adoptării de către Comitet a listei de probleme referitoare la România. Scrisoarea informează Comitetul despre situaţia așa-ziselor „drepturi sexuale şi ale reproducerii”, pe care lobby-iștii avortului încearcă să le strecoare printre drepturile omului prevăzute de către Pactul Internaţional privind Drepturile Economice, Sociale şi Culturale.

Principalele puncte la care se referă scrisoarea corespund, de fapt, cu obiectivele rezoluției Lunacek din Parlamentul European, după cum voi demonstra imediat. (Această rezoluție nu este obligatorie pentru statele membre UE.)

 1. ECPI deplânge faptul că educația sexuală nu este (încă) materie obligatorie în școli, care să fie predată fără acordul părinților  și care să-i învețe pe copii despre „orientarea sexuală, normele de gen, identitatea de gen, prevenirea sarcinilor nedorite și avortul legal și în condiții de siguranță”. Deși educația pentru sănătate este o materie opțională predată începând din clasa I, „informațiile  predate elevilor nu sunt bazate pe drepturile omului și nu sunt potrivite pentru vârsta lor”.
 2. ECPI deplânge faptul că nu avem (încă) acces la contraceptive decontate din bani publici. (Aici Strategia de Sănătate 2014-2020 ne dă oarecare speranțe – nota mea.) Dar și așa, deja în 2004 peste o treime dintre femeile fertile din România foloseau contraceptive, conform tot scrisorii ECPI.
 3. ECPI afirmă că accesul la avort la cerere este îngrădit de: consilierea tendențioasă (făcută de cine? – nota mea), obiecția de conștiință invocată de medicii care refuză să facă avorturi și informațiile publice insuficiente despre centrele de avort. ECPI solicită „reglementarea obiecției de conștiință”, aflată în Constituție și în Codul Deontologic al Medicilor. De fapt, ca și susținătorii raportului Lunacek, ECPI dorește eliminarea obiecției de conștiință din lege.
 4. ECPI vorbește de mortalitatea maternă din România anului 2011, de 25,48 la 100 mii de nașteri, și dă exemplul Poloniei cu o cifră de 2,32 în același an – cea mai mică din UE. Dar în Polonia avortul la cerere este interzis  – deci care ar fi legătura cu serviciile de sănătate „prenatale și postnatale”?

Alături de ECPI, și Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS – filiala românească a infamei Planned Parenthood) merge cu jalba-n băț la ONU, în care se plânge de „lipsa de complianță a guvernului român în ceea ce privește standardele referitoare la drepturile omului cu referire la sănătatea sexuală și a reproducerii și serviciile de educație”. (Recomand citirea celor două scrisori, redactate cu metoda larg acceptată copy/paste. Aici voi prezenta doar două „contribuții originale”.)

SECS face lobby „pentru a asigura accesul la educație sexuală comprehensivă în școli”. SECS afirmă că „practica internațională cea mai bună a demonstrat că minorii trebuie să primească educație sexuală potrivită încă din mica copilărie”. Oare se referă la indicațiile OMS, care au stârnit deja indignarea oamenilor îngrijorați de atacul la autoritatea părintească?

SECS deplânge faptul că, de când a aderat la UE (în 2007, nu în 2008 cum apare greșit în document), România nu mai primește „ajutor financiar internațional pentru dezvoltare” pentru centrele de planificare familială (avorturi și distribuire de contraceptive) și guvernul nu alocă suficient pentru aceste centre. Totul până la bani – doar mare parte din asociațiile avorționiste de lobby/de servicii „gratuite” din UE sunt finanțate din bani publici.

Nota noastra:

Scenele din Koln aduc aminte de abonimabilele profanari facute in reeducarea de la Pitesti.

Una peste alta, observam ca orele de educatie sexuala sunt o prioritate pentru lobby-ul homosexual, ceea ce ne spune multe despre sensul eventualei prezente a acestora in scoala romaneasca. Totodata, paralel cu aceste presiuni deja institutionalizate, mass-media desfasoara la randu-i propria propaganda, presand parintii care au “prejudecati” prin stiri despre “pudoarea” romanilor sau despre sexualizarea precoce a acestora.

A se remarca fractura logica a celor care sustin ca sexualizarea (inceperea vietii sexuale de la varste fragede) trebuie contracarata de educatia sexuala. Amintim aici doar atat: pe vremurile cand nu exista nici macar ideea de educatie sexuala, viata sexuala a adolescentilor si sanatatea lor erau infinit mai protejate decat sunt in zilele noastre, in acele societati in care educatia sexuala se practica. O spun statisticile. Factorul determinant pentru degradarea vietii adoclescentilor sau, deja, a copiilor, este “climatul” moral in care cresc, faptul ca sunt expusi pornografiei si obscenitatii devenite deja publice. 

Educatia sexuala nu va rezolva niciun fel de problema, dimpotriva, le va agrava, si singurul motiv al existentei acesteia este IDEOLOGIC, de implementare a unei anumite agende, dupa cum se poate intelege din presiunile facute de organizatiile homosexuale. 

Prejudecăţile părinţilor împiedică toate campaniile de prevenire a bolilor cu transmitere sexuală, se plâng medicii din Oradea. De câte ori încearcă să meargă la licee să vorbească cu tinerii, se lovesc de refuzul adulţilor.

Copiii sunt prea mici pentru orele de educaţie sexuală, le-au transmis unii părinţi directorilor de şcoli. Alţii şi-au motivat refuzul invocând motive religioase.

Specialiştii în prevenirea bolilor cu transmitere sexuală spun însă că această practică poate fi extrem de păguboasă pe termen lung. În condiţiile în care statisticile arată că tinerii îşi încep viaţa sexuală mai repede decât în urmă cu 10 ani, riscul de îmbolnăvire a crescut şi el.

„Aş avea rezerve din punct de vedere religios. Adică părintele ar trebui să explice copilului, mai ales chestii legate de viaţa sexuală”, spune mama unui adolescent.

„Să găsească cea mai bună soluţie. Fetele separat, fiindcă sunt alte probleme, intră în pubertate şi băieţii mai târziu”, crede un alt părinte.

Experţii internaţionali în tratarea maladiilor cu transmitere sexuală spun că, în ultimii ani, a crescut şi rezistenţa acestor boli la tratarea cu antibiotice. În România erau înregistraţi, la sfârsitul anului 2013, peste 12.220 de pacienţi infectaţi cu HIV.

Cel mai recent studiu mondial privind sănătatea copiilor din mediul şcolar arată numeroasele probleme cu care se confruntă elevii români cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani.

La 15 ani, elevii români au întreţinut deja relaţii sexuale neprotejate, fumează şi consumă alcool în mod regulat. Acestea sunt concluziile ultimului raport al Organizaţei Mondiale a Sănătăţii (OMS) referitor la sănătatea copiilor şcolarizaţi, concluzii care i-au alarmat pe specialiştii români. Datele furnizate de organismul internaţional arată că elevilor români nu le sunt deloc străine substanţele interzise, astfel că 12% din cei chestionaţi au fumat cannabis, procurat din proximitatea şcolii.

11% din fete, alcool încă de la 11 ani

„Datele pe care le avem sunt îngrijorătoare. Spre exemplu, adolescenţii consumă substanţele interzise adesea în anturaj, însă o mare problemă e faptul că pot cumpăra droguri din vecinătatea unităţilor de învăţământ. Dacă nu se vor lua măsuri, ne aşteptăm ca lucrurile să se înrăutăţească”, a explicat Diana Stănculeanu, reprezentanta asociaţiei „Salvaţi Copiii”.

Aceasta arată că adolescenţii de până la 15 ani sunt deja iniţiaţi în consumul de alcool. Concret, 11% din fete şi 19% din băieţi au consumat alcool prima dată înainte de vârsta de 11 ani.

Relaţii sexuale fără prezervativ

La vârsta de 15 ani, 48% din băieţi şi 17% din fete şi-au început viaţa sexuală, fapt care i-a pus pe gânduri pe specialişti, cu atât mai mult cu cât doar 9% din aceştia se protejează. 

„Nu e firesc ca debutul vieţii sexuale să aibă loc atât de devreme. În ziua de azi, copiii au foarte multe întrebări, prea puţine la adresează familiei şi mulţi sunt tentaţi să obţină informaţiile de pe reţele de socializare. Din păcate, fondurile pentru campaniile de educare sunt tot mai puţine”, a precizat doctorul Mioara Predescu, de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.

Nu puţine au fost situaţiile în care actul sexual a avut loc în şcoală, mărturisesc specialiştii. De vină pentru astfel de situaţii este şi lipsa unor materii esenţiale, cum ar fi educaţia sexuală, în şcoala generală, care să-i pregătească pe cei mici şi care să le ofere informaţii cu privire la riscuri, dar şi la modalităţile în care se pot feri de diferitele boli la care se expun.

Adolescentele se înfometează 

Nici în ceea ce priveşte dieta, situaţia copiilor şcolarizaţi nu este una satisfăcătoare. Dacă la studiul precent demarat de OMS elevii români nu aveau probleme cu greutatea, în prezent, 30% din copii sunt la risc de a fi diagnosticaţi cu obezitate infantilă. O mare responsabilitate, completează specialiştii, ar trebui să le revină părinţilor.

„Vorbim de o ecuaţie familie – şcoală care deocamdată nu funcţionează. Până ce părinţii nu vor conştientiza că îşi expun propriii copii la numeroase riscuri, nu putem face mare lucru. Este un teren fertil care începe din familie, iar copiii învaţă aceste comportamente de acasă”, a subliniat Diana Stănculeanu.

Prea puţini profesori de sport

Mai exact, cercetarea a arătat că 53% din elevi sar peste micul dejun, situaţia fiind mai alarmantă în cazul fetelor şi mai ales în mediul rural. „Fetele preferă să se înfometeze sau apelează la diete extreme, unele sunt bulimice. Un părinte atent ar putea să se sesizeze şi să ia măsuri din timp”, a precizat reprezentanta Salvaţi Copiii.

O soluţie ar fi ca numărul de ore de sport să fie suplimentat în şcoli, spune Remus Pricopie, ministrul Educaţiei, precizând că în prezent lucrează 11.000 de profesori de sport şi că ar fi nevoie de 16.000, număr la care s-ar putea ajunge în trei-patru ani.

Program pentru 8.000 de copii

Prin programul „Alegeri sănătoase“, 8.000 de copii şi adolescenţi din Bucureşti şi zece judeţe din ţară vor fi ajutaţi de profesori şi de voluntari să ia decizii bune cu privire la alimentaţie şi stil de viaţă, precum şi de psihologi, astfel încât să-şi regăsească echilibrul emoţional.

În cadrul programului, copiii vor parcurge diferite module, în funcţie de grupa de vârstă, în care vor fi abordate aspecte precum alimentaţia, activitatea sportivă, viaţa sexuală, fumatul, consumul de alcool şi droguri. Proiectul va fi derulat pe parcursul unui an de asociaţia „Salvaţi Copiii” în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog (ANA) şi Asociaţia Şcoală pentru Sănătate.

 • Cultura Vietii:

Legalizarea „căsătoriei” homosexuale a contat în alegerile municipale din Franța

Ziarul Le Figaro a publicat azi un articol care analizează modul în care scandalul produs de legalizarea căsătoriei homosexuale a influențat alegerile municipale din Franța, al căror prim tur a avut loc duminica trecută.

Căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată în Franța în mai 2013. Alegerile municipale din martie 2014 reprezintă prima încercare politică după mobilizarea civică împotriva acestei legi, coagulată în Manif pour tous.

Revista La Croix a publicat marți un sondaj Harris Interactive. Deși a fost realizat la ieșirea de la urne, rezultatele lui nu sunt de neglijat pentru autorul articolului.

Problema căsătoriei homosexuale a fost considerată „importantă” sau „foarte importantă” pentru 37% dintre francezi, iar pentru 42% dintre catolicii practicanți opinia candidaților asupra acestei chestiuni a contat pentru vot. Deși pentru administrarea unui oraș un subiect moral și societal cum este căsătoria gay nu pare să aibă vreo importanță, faptul că un francez din trei și 42% dintre catolicii practicanți l-au avut în vedere la alegerile locale arată clivajul produs în societatea franceză de stânga radicală, prin votarea acestei legi.

O problemă etică, sau doar aparent doar etică, este acum un element pentru opțiunea politică a unei părți importante din electoratul francez.

Succesul mişcării „Manif pour tous” în alegerile municipale din Franţa

“Francezii vor aleşi mai angajaţi, mai fermi în convingeri şi care să acţioneze pentru binele comun”, a declarat duminică Ludovine de la Rochere, preşedinta Manif pour tous, care anunţă că 85% dintre candidaţii care au semnat Charta pro vita pentru alegerile municipale au fost aleşi.

Dintre cei 43 de parlamentari francezi care au semnat Charta, 40 au fost aleşi.

manif 2Charta pentru „municipale” redactată de Manif pour tous le-a permis alegătorilor să afle convingerile şi angajamentele candidaţilor în ceea ce priveşte probleme fundamentale ale politicii franceze şi nu numai: copilul, familia, deosebirile dintre bărbaţi şi femei, filiaţia şi libertatea de conştiinţă. Politica din ultimii ani a guvernului socialist şi a preşedintelui Francois Hollande a produs divizări în societatea franceză şi „Manif” consideră că demnitatea umană nu a fost respectată.

Numirea ca prim-ministru a lui Manuel Valls, fost ministru de interne al guvernului socialist, reprezintă o provocare la adresa valorilor familiale, afirmă reprezentanții „Manif”, care se întreabă dacă preşedintele Hollande a înţeles mesajul alegătorilor francezi.

Ca ministru de interne, Valls  s-a folosit de mijloacele statului pentru ea reprima mişcarea pacifică, legală şi republicană a familiilor împotriva căsătoriei gay, adoptării de copii de către “familiile” gay, a liberalizării reproducerii umane asistate medical (RUAM) şi a “mamei-surogat”. Din ordinul lui Manuel Valls s-au folosit gaze lacrimogene la mitingul paşnic de la Paris din 24 martie 2013, de sute de mii de persoane,  la care au participat  şi copii, bătrîni şi femei gravide.

Manif pour tous va rămîne vigilentă şi în ceea ce priveşte teoria genului, introdusă obligatoriu în şcoli în 2013, materie care nu respectă autoritatea parentală şi reprezintă un atac la libertatea de conştiinţă. Statul francez şi-a depăşit prerogativele de mai multe ori sub guvernarea socialistă. (după lamanifpourtous.fr)

Obiectivul industriei morții: definirea avortului ca „drept” de către ONU

Activiștii avorționiști, sub conducerea IPAS (o asociație internațională de lobby, cu sediul în SUA), au emis Declarația de la Airlie pentru Avort Legal și Sigur, în care solicită „accesul universal la avort legal și sigur”.  Activiștii urmăresc să înlăture „obstacolele care le împiedică pe femei și fete să aibă acces la servicii de avort legale și sigure” și să facă din avort un serviciu universal, accesibil și legal.

Declarația a fost semnată de mai multe organizații avorționiste, cum sunt Marie Stopes, IPPF și Global Fund for Women.

Declarația țintește întrunirea ONU din 7-11 aprilie, a Comisiei pentru Populație și Dezvoltare, care va evalua progresele programului de acțiune stabilit de Conferința de la Cairo din 1994. Și la această întrunire, statele vor dezbate dacă suveranitatea în ceea ce privește politica avortului și identitatea culturală și religioasă trebuie recunoscută în documentele Conferinței, ca și până acum.În multe state ale ONU există o mișcare civică care luptă pentru protejarea vieții copilului nenăscut, ceea ce îi face pe industriașii morții să se teamă că nu vor mai obține aceleași fonduri publice pentru „serviciile de avort” prestate. Programul global de dezvoltare post 2015 va stabili obiectivele ONU și bugetul alocat pentru ele.

În nici un document internațional nu există noțiunea de „drept la avort”, iar în Convenția ONU pentru Drepturile Copilului scrie: „copilul, din cauza imaturității sale fizice și psihice, necesită o îngrijire și protecție specială, atât înainte cât și după naștere”.

Max Joice a ales să aducă în faţa lumii povestea femeii vieţii sale, Elizabeth, care a renunţat la viaţă din dorinţa de a fi mamă, chiar dacă s-a bucurat de acest statut doar pentru câteva momente, înainte să fie răpusă de cancer. Elizabeth, o femeie originară din Montclair, New Jersey, ducea o viaţă fericită alături de iubitul său Max, cu care avea o relaţie de doi ani atunci când doctorii i-au dat o veste cutremurătoare: avea cancer. În acel moment, Liz, cum o ştiau apropiaţii, şi-a pus mănuşile de box şi a început să lovească pereţii, iar apoi i-a spus iubitului său că, dacă medicii urmează să-i dea vestea că boala este într-un stadiu avansat, nu va face absolut nimic să lupte contra ei.   Max a mers în bucătărie şi s-a întors cu un inel din folie confecţionat pe fugă şi a îngenunchiat, cerând-o pe Liz de soţie.  „Nu există opţiunea asta. O să lupţi”, i-a spus bărbatul.

S-au căsătorit după o lună, timp în care  Elizabeth a aflat că suferea de sarcom, o formă de cancer care afectează ţesuturile moi şi oasele. După câteva şedinţe de chimoterapie şi o operaţie, tumora părea să fi dispărut. Liz a trăit, timp de trei ani, o viaţă sănătoasă, aşa că ea şi Max au decis că îşi doresc un copil.   După ce cuplul s-a mutat în Roosevelt Island, o insulă din SUA, Liz a descoperit că este însărcinată, însă la doar o lună de la aflarea fericitei veşti, a urmat una năucitoare: cancerul revenise.

Doctorii au scos tumora printr-o altă operaţie, însă sarcina femeii îi impiedica să se folosească de scanările prin Rezonanţă Magnetică (RMN), aşa că nu au putut determina dacă tumora se dezvoltă. Elizabeth ar fi născut în martie, dar medicii nu au putut aştepta până atunci. În ianuarie, femeia a născut-o prin cezariană pe fiica sa Lily Anna Joice.   Cancerul femeii se răspândise, tumorile invadându-i plămânul drept, inima şi abdomenul. Cumnata sa, Judith, a adăugat că, în următoarele şase săptămâni, Liz a luptat cu boala. Site-ul You Caring a organizat o strângere de fonduri pentru Max şi fiica lui. Până în momentul de faţă, s-au strâns aproximativ 9.000 de dolari, iar Christopher Henze va lansa, în curând, un documentar intitulat „40 Weeks” („40 de săptămâni”) despre drama familiei Joice.

 
 

ADHD nu este o afecţiune adevărată! Declaraţia a fost făcută de către un celebru neuropsiholog din Statele Unite, care susţine că o mare parte din simptomele deficitului de atenţie ar aparţine de fapt altor afecţiuni psihologice sau ar fi etape cât se poate de normale din dezvoltarea unui copil.

Bruce Perry, care a vizitat recent Marea Britanie, avertizează că micuţii din ţările dezvoltate sunt acum nevoiţi să ia medicamente pentru tratarea ADHD, deşi acestea pot avea efecte adverse asupra dezvoltării lor psihice şi pot schimba modul de funcţionare a creierului.

De vină ar fi în pricnipal psihologii, care prescriu aceste medicamente chiar şi atunci când nu ar fi nevoie de ele, susţine Perry. Cotidianul The Guardian scrie că numărul micuţilor diagnosticaţi cu ADHD a crescut cu 65 de procente în Marea Britanie, din anul 2007 până în 2012.

Copiii care petrec mai puţin timp în faţa televizorului şi calculatorului dorm mai mult, sunt mai zvelţi, au note mai bune şi se comportă mai httpwww.disinfo.com200908teen-becomes-first-jailed-in-uk-for-cyberbullyingcivilizat decât ceilalţi, arată un studiu realizat pe 1.300 de elevi din statele americane Iowa şi Minnesota. 

Cercetătorii au descoperit că elevii ai căror părinţi le monitorizează timpul petrecut în faţa televizorului şi calculatorului dorm mai bine, au performanţe şcolare mai bune şi sunt mai civilizaţi.

‘Studiul sugerează că, dacă petrec mai puţin timp în faţa televizorului şi calculatorului, elevii sunt mai puţin agresivi, dorm mai mult şi au un indice corporal mai scăzut”, a declarat dr. Douglas Gentile de la Universitatea de Stat din Illinois.

sigla

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 277, 1 apr 2014

Homosexualitatea nu e genetica. Iata in sfarsit un articol care pune punctual pe i. Publicat pe 19 martie in Candva Marea Britanie, articolul comenteaza rezultatele unui studiu recent conform caruia homosexualitatea nu e innascuta, ci adoptata pe parcursul vietii sub influenta unor factori culturali ori sociologici. Studiul e bazat pe interviuri luate la 188 de homosexuali britanici care afirma ca ei au ales in mod deliberat acest stil de viata din cauza presiunii culturale (articol).

Guyland. “Guyland” e un concept sociologic pe care sociologii il aplica tinerei generatii care pare a fi incapabila de a desparti de parinti si de a-si intemeia o familie. Un articol din presa britanica discuta acest fenomen in Europa. Conform unui studiu al fundatiei Eurofound, aproape jumatate dintre tinerii Europei intre 18 si 29 de ani inca locuiesc acasa cu parintii lor (articol).

Interzicerea Religiei? Recomandam un comentariu care atentioneaza ca ne indreptam incetul cu incetul spre o Europa care va interzice Religia in intregime. Incidente recente in Danemarca si Consiliul Europei indica, spune autorul, o tendinta de interzicere a religiei (articol).

Divortul in America. Rata divortului in America e in crestere, conform unui raport recent (articol).

Revolutia sexuala si distrugerea familiei. Recomandam articolul alaturat care atribuie revolutiei sexuale declinul institutiei casatoriei (articol).

Statul a distrus casatoria. Articolul alaturat arata ca statul a distrus institutia casatoriei, iar societatea trebuie sa o reconstruiasca (articol).

Franta – Miscarea Pro-Familie. Miscarea pro-familie din Franta continua sa faca valuri. Chiar si presa de elita din America a notat acest lucru. The New Yorker a publicat recent un articol pe aceasta tema (articol).

Candva Marea Britanie exporta casatoriile homosexuale. Zilele trecute, aceasta tara, candva mare, a mai coborat o treapta catre intuneric, legalizand casatoriile homosexuale. Mai mult, incepand din iunie, consulatele britanice din Australia vor incheia casatorii homosexuale pentru australieni. In Australia casatoriile homosexual sunt interzise (articol).

Declinul avortului in America. Majoritatea americanilor se pronunta impotriva avortului si cer ca el sa fie interzis, fie in totalitate, fie partial (articol).

Ross Douthat si Religia. Ross Douthat e unul dintre intelectualii proeminenti ai Americii si editorialist la New York Times. Recent a publicat un comentariu in care anticipeaza o vreme de discriminare impotriva crestinilor din America (articol).

Ascensiunea culturii anticrestine. Dreher, un commentator crestin american, comenteaza despre ascensiunea culturii anticrestine in lumea occidentala (articol).

Amnesty International promoveaza revolutia sexuala. Amnesty International promoveaza avortul si homosexualitatea in lumea a treia (articol).

Biblia unisex. Revolutia sexuala are impact si asupra Bibliei. O tendinta la orizont – traducerea Bibliei fara referinte la sexul persoanelor si eliminarea unor termeni cum ar fi sot si sotie (articol).

Administratia Obama exporta homosexualitatea. Publicatia americana Foreign Policy a dedicat un numar special exportului homosexualitatii in Lumea a Treia de catre Administratia Obama (articol).


Categorii

Avort, Bolile generatiei digitale, Cultura desfraului, Homosexualitate, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “LOBBY HOMOSEXUAL PENTRU EDUCATIE SEXUALA IN SCOLILE ROMANESTI/ “Democratia” gay: parinti care protestau impotriva “EDUCATIEI PENTRU DIVERSITATE”, atacati cu fecale si expusi profanarilor Bibliei/ INCA O MAMA CE RENUNTA LA VIATA EI PENTRU A NASTE

 1. Opinii despre incidentul din Koln:

  Faptul că anarhiștii sexuali au aruncat cu fecale în părinții normali arată că asta este tot ce au homosexualii mai bun de oferit lumii. Nimic mai mult!

  Faptul că poliția nu a reușit să restabilească ordinea, înseamnă că așa a fost ordin să fie. Știau foarte bine la ce să se aștepte și n-au luat măsuri.
  Drept dovadă și faptul că la incidentul din februarie, din Stuttgard, poliția i-a ”rugat” pe părinți să renunțe la protest ”pentru a nu escalada violențele”… în loc să-și asume obligația de a restabili ordinea. Mai mult, motivația rugăminții autorităților denotă o logică satanică: ”nu mărturisi normalitatea ca să nu amplifici violențele, deci lasă să se propage anormalitatea de frica violenței”… violență pe care poliția era datoare să o prevină sau să o elimine.
  Bine ar fi să învățăm și noi câte ceva din ceea ce se întâmplă pe-afară pentru că tot asta o să ne aștepte mai devreme sau mai târziu: autorități docile, cu ordine primite în curcubeu, și creștini ”extremiști, fundamentaliști”… și de ce nu, ”fasciști” și ”neo-legionari”, numai bun de tras la răspundere contravențională și penală.

 2. Apropo de manifestarea ideologiei, un protest împotriva interzicerii avorturilor (nu că s-ar fi gândit cineva să modifice legislația din România în acest sens, dar ideologia și minciuna trebuie scoase mereu la înaintare… ca să fim politic-corecți): http://www.feminism-romania.ro/presa/stiri/1191-2014-04-01-05-17-50.html

 3. Sa nu uitam de tentativele propederaste ale guvernului Ponta la inceputul madatului – api toata mizeria a fost lasata in stare de hibernare pentru ca incepusera “problemele” cu Rosia Montana si Chevron – Dupa ce trece stresul cu alegerile prezidentiale … atentie la lachei…

 4. Cel mai interesant este ca-i foarte greu de gasit pe net (in spatiu german) relatari despre acest incident. Trebuie sa o iei din aproape-n aproape ca sa ajungi sa dai de pagina parintilor revoltati (http://www.besorgte-eltern.net/ )
  unde este si un filmulet cu cele petrecute in Köln. Nu urmaresc presa dar n-am auzit nimic de la colegi, prieteni, biserica…asa ca s-a ascuns bine totul!
  Acest lucru vorbeste de la sine!

 5. Ehehe, cum mai sprijinea “inainte” puterea laica morala crestina. Pentru o scurta relaxare… sa dam timpul inapoi cu 200 de ani:

  Citatul este din Neagu Djuvara , “Intre Orient si Occident/ Tarile romane la inceputul epocii moderne (1800-1848)” , pg 211-212

  “In grija ei de a apara bunele moravuri, puterea, dupa cat se vede, lucreaza mana in mana cu Biserica. De altiminteri, aceasta [Biserica] poate avea chiar initiativa: iata-l, de pilda, pe administratorul Mitropoliei din Bucuresti adresandu-se, la 31 octombrie 1831, marelui-logofat al justitiei si cerandu-i ca o anume Anica din cartierul Olari, femeie adultera, a carei purtare scandalizase cartierul, sa fie silita sa stea intr-o manastire.
  Rasfoind, la arhive, colectiile de judecati ale Divanului, poti da peste intamplari si mai nastrusnice [sic!], cum ar fi cea dintr-un raport trimis de aga Constantin Caragea si paharnicul Ion Cretianu domnitorului, la 7 octombrie 1801, ca sa-i semnaleze cazul unei femei, care, dandu-se barbat, se casatorise, cu acte in regula, cu alta femeie! Drept care, cei doi boieri ii propun domnitorului ca vinovata (numita Maria, schimbata in Marin) sa fie batuta cu vergile, ca si nasa ei, care se invoise la o asemenea comedie (nu se spune insa nimic despre “mireasa”!) Domnitorul porunceste, la 20 octombrie 1801, “ca atat Maria, cat mai vartos pe nasi-sa Nita, sa le pedepsiti cu strasnica bataie, si apoi, cu aceasta a noastra domneasca volnicie, sa trimiti pe Maria cu sluga Domniei mele […] la schitul Viforata, ot sud Dambovita”.

  Eh, ce parere aveti?

 6. Vai si amar de “cucoana” MERKEL!
  Stiam ca este fiica de pastor protestant…adica de propovaduitor al Crestinismului…
  Pare ca este o “doamna de fier”, dar se pare ca in realitate este un “niemand…” (in deutsche sprache…)
  Vrea sa faca ordine in Europa, dar este incapabila sa poate sa faca “ordine MORALA” in tara sa…!
  Iata unde au ajuns EFECTELE “Reformei” germanului Luther…!
  El (Luther) care spunea “SOLA SCRIPTURA”…au ajuns germanii “sa se sterga cu Scriptura la fund…”!
  Hitler vroia sa faca din germani “supraoameni” si “zei” printre ceialalti pamanteni si au ajuns germanii acum sa fie nu “supra…” ci “SUB…MENCHENS”…
  Nu! Nu ramane desert si neadevarata SCRIPTURA care zice “ceea ce seamana omul aceea va culege si secera…”!(GALATENI, cap.6, vers.7)
  In urma cu aproape 500 de ani, stramosii germanilor de azi “au semanat” EREZIE si HULE si BLASFEMII si RAZVRATIRE si IMPOTRIVIRE, iar urmasii lor, germanii de “AZI” culeg si secera ROADELE acestei semanari de PACATE si GRESELI…facute de inaintasii lor!
  Strabunii romanilor au semanat CREDINTA ORTODOXA SI ASCULTAREA de ADEVARATA BISERICA a lui Hristos, su romanii de azi INCA SUNT NORMALI la cap si inca asculta de constiinta si de bunul simt…!
  Se va implini Si cu Germania acea Scriptura care spune “cei dintai vor fi la urma si cei de la urma intai…”(MARCU, cap.10, vers.31)
  Germnia a fot socotita (bineinteles de catre nemtii ei…cei mandri si imfatuati…) “UBER ALLES” (adica “deasupra tuturor”…) si LOCOMOTIVA care trage dupa ea toata Europa…dar va ajunge COADA tutror…in cateva zeci de ani, iar daca Dumnezeu va mai tine lumea mai mult timp, Germania va fi sub papucul musulmanilor…si in loc de Cruci si de Biserici se vor vedea in ea Moschei si Semilune si in loc de “SOLA SCRIPTURA” va fi “Der EINE KORAN…”
  Ce sa faci a vrut sa fie stapana lumii in al doilea razboi mondial si va ajunge …de rasul curcilor…
  Pana si NIGERIA are DEMINITATE MORALA si NOBLETE in comparatie cu cea care se vroia “uber alles”…
  Pacat!
  Asa ca Madam Merkel ar trebuie sa faca ce-a spus odata Basescu adversarilor sai…”ciocu mic si ochii in pamant…”!
  Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

 7. Germania de vest a fost ocupata si reeducata, dar o mica obsesie pentru corpul uman nud o are mai demult. Am fost in anii ’90 si am stat in doua randuri cateva luni la burse. O data am locuit chiar la familia profului. Fata de 15 ani a venit o data in sanii goi la masa si tatal ii aducea aminte ca nu si-a inghitit pilula. Am mai fost la o familie in Bremen prin 2002/3. In dormitorul unde am dormit se afla pe perete o poza imensa a unui negru in pielea goala. Cuplul nu avea copii. Majoritatea nemtilor sunt atei, deci ce poti astepta in asemenea situatie de la ei. Intr-o tabara pentru tineret de la Dachau discoteca se organiza in biserica protestanta si participau si teologii lor. Daca nu te inchini lui Dumnezeu, inevitabil te inchini la diavol. Parca si nemtii au in formularele pentru certificatele de nastere un al treilea gen. Acum si australienii il recunosc. Ca vine si peste noi treaba asta e clar. Atata ca nu cred ca o sa se inregistreze prea multi la noi in tara deocamdata la acest al treilea gen. Daca insa se mai drogheaza mult tineretul si parintii habar nu au cum se educa un copil, nu m-as mira ca tineretul revolutionar, de dragul emanciparii, sa ne bage pe gat, fiind folosit, asa ceva.

  http://jurnalul.ro/stiri/externe/premiera-in-australia-o-persoana-a-fost-recunoscuta-de-instanta-ca-fiind-de-genul-neutru-video-664989.html

 8. Discurs pro-familie si pro-valori crestine ale unui oficial roman. La cateva ore dupa discurs a fost schimbat din functie. “Incorectitudinea politica” nu poate fi tolerata de sistemul antihristic.

  […]
  “Prin proiectul legislativ privind revizuirea Constituţiei României, actualul articol 48, dedicat familiei, este după cum urmează: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Datorăm deputaţilor Florica Cherecheş, Grigore Crăciunescu şi Mircea Dolha această upgradare în stil creştin a cartei noastre fundamentale.”
  […]
  “Adulterul. Încă din primele cărţi ale Vechiului Testament, Dumnezeu, prin glasul lui Moise, ne porunceşte: „Să nu preacurveşti!”. Dar câţi mai respectă, oare, astăzi, porunca Domnului? Întâlnim adulterul episodic sau de lungă durată. Adulterul soţului, al soţiei sau al ambilor.”
  […]
  “Mass-media şi Internetul îşi fac cu prisosinţă numărul – în sens negativ.”
  […]

  Sursa: http://activenews.ro/discursul-fulminant-al-unui-oficial-roman-despre-starea-natiunii-la-cateva-ore-dupa-fost-schimbat-din-functie_1829492.html

 9. De aici: http://corortodox.blogspot.fr/2014/04/reeducare-lumii-prin-educatia-sexuala.html

  in Romania treptat, dupa ce mediul socio-cultural, dar nu numai, a fost imbacsit de erotism, se vrea infiltrarea si in scoala a unor programe educationale despre sex, astfel ca, inca de la cele mai fragede varste, nu cumva sa se rateze vicierea omului si totodata a societatii.

  Totul merge pe linia marii reeducari mondiale. Occidentul deja vedem ca este in avans cu studiile si indoctrinarea sexuala la cei care sunt cel mai aproape de curatia sufleteasca precum copiii si cei care, purtand crucea unui handicap, constituie un fel de sambure de inocenta al societatii in care se injecteaza letal, ca intr-o inima, lectii despre sex… controlat. Astfel se avorteaza viitorul unei societati santatoase si se face loc alienarii si degradarii ei.

  Noi meserii, “de viitor”, precum “asistent sexual” (practica) si “sexo-pedagog” (teoria) apar la orizontul insangerat al acestei lumi, care intelege ca prin controlul relatiilor sexuale se controleaza viata.
  ….

 10. Dezgustator! Ce ar fi patit parintii astia daca aruncau ei cu fecale in homosexuali! Si cica crestinii sint cei ce nu sint toleranti! In ce fel de lume ostila Lui Dumnezeu vor creste micutii nostrii? Atit de greu sa fi parinte astazi!

 11. Parintii si dascalii, au si ei vina lor !

  Daca noi, parintii, sau dascalii, nu ne implicam in educatia tinerilor, atunci se va ocupa diavolul prin slugile lui :

  https://vimeo.com/77713386

 12. Dupa alegerile ue se va incepe, poate si la noi acest act inuman de a desfigura constiinta unui copil, prin asa zisa educatie, impusa in scoli si care va fi acceptata pentru ca va fi un ordin venit de la ue. Vor fi si o gramada de parlamentari romani de tipul social democrat care vor vota toate aberatiile care se vor impune. Totul e sa treaca alegerile.
  Ma ingrijoreaza reaua intentie a publicatiilor germane care nu au spus nimic despre acel comportament josnic. Se pare ca si la ei e o conducere de tip asa zis social democrat si asta spune totul.
  Alte grupuri daca se simt defavorizate merg si striga, la toate institutiile, fac proteste si ajung sa fie luati in seama doar datorita insistentei, chiar daca exagereaza sau mint. Noi care avem cea mai mare dreptate, sustinuta si de bunul simt omenesc si de poruncile dumnezeesti si de majoritatea populatiei, nu ne grabim sa protestam, sa formam grupuri din cateva persoane, care sa mearga sa arate legiuitorilor ca nu e bine ce fac. Poate asta i-ar face sa se rusineze si sa renunte la planurile lor.
  Daca un comportament al conducatorilor este aratat oamenilor de rand asta ii intimideaza, pe cei rau intentionati si de aceea se merge pe a impune aceste lucruri rele prin legi fara dezbateri, prin ordonante impuse fara sa stie nimeni, iar planurile deasemeni nu sunt aratate nimanui, se merge pe ascuns.
  Oamenii sunt inhibati sa isi spuna parerea, am vazut o emisiune mai veche din 1997 si se vorbea cu totul altfel atunci, mai direct si fiecare isi sustinea ideea, ceea ce contrasteaza cu acum, cand parca este o teama de a nu supara pe altii, aratand ca anumite fapte sunt un pacat sau reprezinta o greseala.
  Fiecare om care se simte lezat de o hotarare a conducatorilor, ar trebui educat sa mearga singur sa isi arate pozitia la institutia respectiva, asa cum daca s-ar intampla ceva la scoala unde este copilul lui, nu i-ar fi rusine, nici lene, sa mearga la profesor sau la director sa ceara explicatii ce s-a intamplat. Asta ne trebuie noua o educatie in care sa-ti spui parerea in fata asa ziselor autoritati, care sustin lucruri cu care nu e nimeni de acord.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare