Centrul European pentru Lege și Justiție: încă un ATAC ANTI-VIAȚĂ și ANTI-CREȘTIN la PARLAMENTUL EUROPEAN. Lobbyul finanțat de Soros și Gates caută să împingă o nouă REZOLUȚIE AVORȚIONISTĂ și să pună la index ASOCIAȚIILE PRO-VIAȚĂ

31-03-2021 5 minute Sublinieri

European Center for Law and Justice:

Pentru protejarea fiecărei vieți omenești

Stimate doamnă, Stimate domn,

Lobby-ul global al avortului a întreprins un atac major asupra vieții și a apărătorilor acesteia. Două comisii ale Parlamentului European s-au întrunit joi, 25 martie, în acest scop.

Acest atac va culmina în luna viitoare cu votul în Parlamentul European a unei rezoluții radicale pro-avort și publicarea unui raport împotriva organizațiilor pro-viață. Nu putem rămâne tăcuți în fața acestui lucru.

Acest atac este condus în primul rând de Federația Internațională Planned Parenthood (IPPF), Fundația Gates și Societatea Deschisă a lui George Soros. Este coordonat de Neil Datta, care, împreună cu IPPF, a fondat EPF, principalul lobby pentru avort pe lângă parlamentarii europenii. Aceste organizații au bugete de miliarde de dolari.

În 2013, deputatul Edite Estrela a încercat să adopte o rezoluție similară, ce reprezenta un atac foarte grav asupra dreptului la viață, a libertății de conștiință și a drepturilor părinților. Am reușit să îl blocăm și Parlamentul European a recunoscut că problema avortului intră în competența exclusivă a statelor membre.

Primul obiectiv al acestui nou atac este adoptarea proiectului de rezoluție al europarlamentarului Matič, care prezintă avortul ca pe un drept fundamental și solicită statelor să abolească clauza obiecției de conștiință. Conform acestui text, faptul că unele țări „încă mai au legi care interzic avortul, cu excepția unor circumstanțe strict definite… este o încălcare a drepturilor omului și o formă de violență bazată pe gen”.

De asemenea, statele europene ar trebui, printre altele, să „înlăture” obiecția de conștiință. Acest text este pură propagandă, nu are niciun temei juridic și nu intră în competența Uniunii Europene. Încălcă dreptul la viață și principiul subsidiarității.

Al doilea obiectiv al acestui atac este de a exclude organizațiile conservatoare din viața politică europeană, prezentându-le drept „periculoase pentru democrație și contrare valorilor UE”. Acest obiectiv este urmărit în comun de IPPF, Fundația Gates, Fundația pentru Societate Deschisă a lui George Soros și filiala acesteia Open Democracy, care se aliază ca să „contracareze opoziția” față de avort, hărțuind grupurile conservatoare și subminându-le reputația.

Acest atac asupra vieții umane și a oamenilor și organizațiilor care o apără este unul masiv și violent. Finanțatorii stângii radicale, precum Gates și Soros, au investit milioane de dolari doar pentru a se lupta cu organizațiile conservatoare. Va trebui să suportăm un grad tot mai ridicat de violență. Ne puteți susține semnând petiția noastră:

https://eclj.org/abortion/un/pour-la-protection-de-toute-vie-humaine?lng=en

Atac anti-viață și anti-creștin la Parlamentul European

de Grégor Puppinck

Două comisii ale Parlamentului European s-au întâlnit joi, 25 martie, pentru a organiza o audiere împotriva organizațiilor conservatoare europene. Centrul European pentru Drept și Justiție (European Centre for Law and Justice – ECLJ) al cărui director sunteți este vizat în acest atac. Care este reacția dvs?

Acest atac este organizat în comun de lobby-ul global al avortului, „Federația internațională a planificării parentale” (International Planned Parenthood Federation – IPPF) și „Societatea Deschisă” a lui George Soros, cu sprijinul financiar al Fundației Gates, nici mai mult, nici mai puțin!

În 2019, IPPF a decis să atace persoanele și organizațiile care se opun avortului și a atribuit această sarcină lui Caroline Hickson, șeful IPPF pe Europa, și lui Neil Datta, lobby-istul IPPF pe lângă Parlamentul European (EPF). Ambii sunt desemnați competenți și invitați ca „experți” de către Parlamentul European la această audiere. În același timp, organizația OpenDemocracy este implicată și în lupta împotriva organizațiilor conservatoare europene printr-o inițiativă numită „Tracking the Backlash”. Această inițiativă este finanțată de Societatea Deschisă a lui George Soros, cu un buget de 407.000 USD în 2019. Conducătoarea acestui program, Claire Provost, a fost, de asemenea, invitată ca „expert”. În final, Véronique Sehier, fost președinte al filialei franceze a „Planificării familiale” între 2006 și 2015 și membru al Comitetului economic și social (CESE) francez, a fost invitată să vorbească în această din urmă calitate.

Parlamentul nu a organizat o audiere echilibrată, ci un atac țintit asupra principalelor organizații conservatoare europene. Este de la sine înțeles că niciuna dintre organizațiile atacate nu a fost invitată să se apere. Am adresat o cerere în acest scop în numele ECLJ către Raphaël Glucksmann, care co-prezida această întâlnire alături de Evelyn Régner, ambii socialiști. Degeaba.

Scopul acestei audieri a fost de a iniția redactarea unui raport parlamentar în vederea adoptării unei rezoluții în 2022 și de a anunța publicarea în viitor a unui raport privind finanțarea organizațiilor conservatoare europene. Această audiere sosește și cu câteva săptămâni înainte de votul asupra unui nou proiect de rezoluție a Parlamentului European care promovează avortul într-un mod radical. Prin urmare, scopul său este de a dezarma organizațiile pro-viață în acest moment strategic; ar putea, însă, să aibă efectul opus.

Care este strategia folosită pentru a vă ataca?

Această rețea activistă folosește o abordare conspiraționistă, încercând să îi facă pe oameni să creadă în existența unei rețele secrete, puternice, globale, de oponenți ai avortului. Metodele folosite de activiști devin ilegale și imorale, deoarece atacă mai degrabă oamenii decât argumentele lor.

În timpul acestei audieri, „experții” au venit cu argumente ce țin în principal de portofel. Ei au denunțat faptul că unele organizații pro-viață, în special cele americane, își sprijină financiar omologii europeni; în plus, umflă extrem de mult cifrele, amestecând mai multe feluri de organizații. Scopul este de a speria oamenii și de a-i face astfel să creadă că există un pericol real. Refuză dezbaterea democratică și se comportă ca niște marxiști. Acesta este un exemplu de „cancel culture”.

Această strategie ad hominem este folosită în principal de Neil Datta. De mai bine de zece ani, el se imaginează obsesiv urmărind, eliminând și luptând cu o rețea puternică, periculoasă și ascunsă de oponenți ai avortului. Publică rapoarte alarmiste despre un pericol fantezist, prezentând organizațiile conservatoare ca pe o „armată secretă” a „noilor cruciați”. În rapoartele sale, el nu ezită să disemineze informații personale și familiale despre adversarii săi și copiii lor, sau să folosească documente declarate ca fiind furate. O anchetă judiciară este în curs pe această temă.

De mai multe ori, Neil Datta a reușit să-și împrăștie propaganda prin canalul Arte, care a difuzat rapoarte alarmiste. Mai recent, OpenDemocracy s-a angajat să retransmită ce difuzează Neil Datta și i-a oferit o acoperire globală, obținând publicarea mesajului său de către Reuters, Euronews și revista Times.

Dar organizațiile care vă atacă sunt finanțate și din străinătate!

Într-adevăr, un astfel de atac este apogeul ipocriziei atunci când vedeți că aceste organizații primesc fonduri considerabile de la „Societatea Deschisă” a lui George Soros, Fundația Gates, industria avortului, etc. Nefiind invitat să mă apăr, am trimis o notă tuturor europarlamentarilor cu privire la finanțarea externă și la strategia acestor organizații.

Bugetul IPPF și al membrilor săi este de ordinul miliardelor de dolari. Numai Fundația Gates a contribuit cu peste 25 de milioane de dolari începând cu 2010 la lobby-ul rețelei europene a IPPF și cu aproape 3 milioane de dolari doar în 2018 la componenta parlamentară a lobby-ului, Forumul parlamentar european pentru populație și dezvoltare (EPF), condus de Neil Datta. EPF este, de asemenea, finanțat de alte 22 de organizații, inclusiv IPPF și reprezentanțele sale regionale, Open Society Foundations [1], MacArthur Foundation, MSD, Nike Foundation, TIDES, MVI, The Global Fund, Wallace Global Fund, Population Action International, AFPPD, The Summit Foundation, Hewlett Foundation etc.

Între 2016 și 2019, OpenDemocracy a primit 1.533.457 USD de la Open Society. OpenDemocracy a fost, de asemenea, finanțată de alte zeci de alte organizații, inclusiv Tides Foundation, Rockefeller Foundation, Ford Foundation, Oak Foundation, Wallace Global Fund etc. IPAS, o organizație de sprijinire a avortului, a finanțat și OpenDemocracy în 2019. [2]

Este ca în parabola biblică despre „paiul și bârna din ochi”. Este, de asemenea, dovada că nu banii sunt totul: o organizație mică precum ECLJ reușește să sperie monștri precum Open Society și IPPF. Aceasta este forța adevărului.

Cum a decurs audierea?

Nu a existat nicio contrazicere. Au fost două ore de propagandă unilaterală privind „pericolele la adresa democrației și a valorilor europene” pe care organizațiile conservatoare de inspirație creștină precum ECLJ, Fondation Lejeune, Alliance Vita, ADF, CitizenGo etc. le-ar reprezenta.

A luat cuvântul un singur parlamentar disident, europarlamentarul spaniol Margarita de la Pisa, care a denunțat curajos această întâlnire ca fiind o „propagandă pentru o viziune unică și totalitară”, amintind că nicio femeie nu regretă că a fost mamă, dar că multe regretă avortul comis. Raphaël Gluksmann, care a prezidat ședința, a arătat că ei „sunt pentru libertate și alegere”, de parcă ar putea vorbi în numele tuturor deputaților europeni. Caroline Hickson, șeful pe Europa al IPPF, a renunțat să vină în ultimul moment.

Credeți că aceste organizații se tem cu adevărat de ECLJ sau este doar un exercițiu de comunicare?

Cred că le este frică de noi, chiar dacă sunt mai puternici decât noi politic în Europa. Am reușit deja să le împiedicăm planurile de mai multe ori și le-am provocat înfrângeri amare, ca de exemplu în 2013 împotriva unui raport inițial prea radical despre avort prezentat de dna. Estrela.

Propunerea de rezoluție care va fi discutată în curând își propune să reînvie acest raport. Din nou, câțiva europarlamentari doresc să promoveze avortul, chiar dacă acest subiect nu intră în competența Uniunii Europene și ne confruntăm cu o gravă criză morală și demografică. Conform acestui text, faptul că femeile „își duc sarcina la termen împotriva voinței lor (…) este o încălcare a drepturilor omului și o formă de violență bazată pe gen”. Statele europene ar trebui, de asemenea, „să elimine” obiecția de conștiință ca obstacol în calea avortului. Din punct de vedere legal, acest text nu are corență, se referă la o listă lungă de documente fără legătură directă cu avortul sau fără forță juridică. Acesta nu este drept, ci politică.

Acest atac asupra vieții umane și a oamenilor și organizațiilor care o apără este amplu și agresiv. Finanțatorii stângii civice, precum Gates și Soros, au investit milioane de dolari doar pentru a se lupta împotriva noatră. Va trebui să ne obișnuim să suportăm un grad mai mare de agresivitate.

https://rumble.com/vf2fov-attaque-anti-chrtienne-et-pro-avortement-au-parlement-europen.html
_____
[1] https://www.epfweb.org/node/46
[2] https://www.opendemocracy.net/en/opendemocracys-supporters-2012-2019/
https://www.opendemocracy.net/en/supporters/


Categorii

1. DIVERSE, Avort, George Soros, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Centrul European pentru Lege și Justiție: încă un ATAC ANTI-VIAȚĂ și ANTI-CREȘTIN la PARLAMENTUL EUROPEAN. Lobbyul finanțat de Soros și Gates caută să împingă o nouă REZOLUȚIE AVORȚIONISTĂ și să pună la index ASOCIAȚIILE PRO-VIAȚĂ

  1. Pingback: RAPORTUL MATICI a fost votat în Parlamentul European. Raportul propune înlăturarea OBIECȚIEI DE CONȘTIINȚĂ prin impunerea DREPTULUI GARANTAT la AVORT, transgenderismul și EDUCAȚIA SEXUALĂ „COMPLETĂ” inclusiv pentru elevii din clasele primar
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare