Ca niște miei în mijlocul lupilor… Participanții la o PROCESIUNE PRO-VIAȚĂ din Freiburg, păziți de poliție de MULȚIMI AGRESIVE ANTICREȘTINE (Video)

2-05-2019 2 minute Sublinieri

O facțiune catolică tradiționalistă, Frăția Sf. Pius al X-lea, ordin preoțesc anti-Conciliu Vatican II, a organizat vineri, 26 aprilie, în Freiburg, Germania, o procesiune pro-viață.

Din materialul video distribuit pe Facebook se observă cum participanții la procesiune, nu foarte numeroși, cu femei și bărbați mai degrabă în vârstă și cu câțiva tinerei și tinerele plăpânde care citesc din cartea de rugăciuni, sunt huiduiți vehement de o mulțime considerabil mai mare, insultați și întâmpinați de activiste feministe pro-avort, de activiste de tip Femen cu pieptul gol, de susținători ai LGBT și de simpli trecători. Este prezentă și poliția, care ține mulțimea pentru a nu agresa și fizic membrii procesiunii.

În ciuda gălăgiei …infernale făcută de mulțimea anti-creștină, se aud, totuși, rugăciunile cântate în cadrul procesiunii.

Să reținem că această manifestare colectivă de ură intensă față de un mic grup de concetățeni cu viziuni diferite asupra avortului aparține unor oameni care se consideră adepții „diversității”, „toleranței” și „egalității”. Este, iarăși, evident, după cum remarca Ryszard Legutko, conservator polonez, că acești furioși ai corectitudinii politice sunt convinși că fac cine știe ce act de curaj opunându-se „patriarhalilor” opresori:

O a doua iluzie în care cad de bunăvoie hăitașii ”trădătorilor” democrației liberale este convingerea lor că ar constitui un grup curajos, care luptă împotriva unei forţe copleşitoare. Și, din nou, analogia cu ce se întâmpla în comunism este izbitoare. În comunism, lumea era păcălită că se duce o luptă permanentă cu imperialismul internaţional, cu CIA, cu forţele aliate reacţionare din ţară şi din străinătate, susţinute cu milioane de dolari de la Washington, Londra şi Paris. În actuala democraţie liberală, se duce, de asemenea, o luptă cu dușmanul reprezentat de forţele întunericului care reușesc, cumva, mereu, să revină, în ciuda victoriilor obținute de forțele luminii: patriarhatul, supremaţia albă, rasismul, naţionalismul şi alte lucruri îngrozitoare, ce ar dispune, chipurile, de milioane de adepţi şi de o uriaşă reţea de obiceiuri bine fixate de-a lungul timpului. Temerarii războinici ai corectitudinii politice se consideră, aşadar, un David în confruntarea cu Goliat. Nimic mai departe de adevăr. În realitate, ei sunt cei care fac parte din curentul principal, fiind armata acestuia, având în spate legea, statul, puternice instituţii internaţionale, universitățile şi nenumărate mijloace de comunicare în masă și opinia publică. Iluzia de a fi o bravă minoritate ce se opune eroic întregii lumi le oferă un sentiment specific de confort: aflându-se în absolută siguranţă și dotaţi cu cele mai puternice instrumente politice ale lumii de astăzi, se desfată, totodată, de propriul curaj şi de decența lor, care sunt cu atât mai mari, cu cât este mai mare duşmanul pe care şi-l imaginează.

Simpla „concurență” activistă nu explică o astfel de reacție față de un grup minuscul, în mod evident minoritar (inclusiv în propria confesiune) și inofensiv. Trebuie să fie mai mult: o mulțime montată ANTI, convinsă că acei oameni merită să fie linșați măcar verbal și imagistic, convinsă că face un act de justiție și de reparație. Și, desigur, e vorba și despre contagiunea emoțională: a huidui creștinii devine act obligatoriu de semnalizare a poziționării corecte, de adeziune la gloata care „face legea”, de partea căreia este puterea reală.

Merită să medităm mai mult pe marginea acestei întâmplări petrecute într-unul din orașele Europei civilizate și occidentale, pentru că nouă ni se pare a fi paradigmatic pentru situația creștinului din zilele noastre. Parte dintr-o mică și plăpândă turmă, acolo unde există această turmă, huiduit și linșat verbal, astăzi, pentru că încă este păzit de poliție. Dar mâine, oare? 

CELEBRAREA CRIMEI ÎN URALE ȘI LUMINI ROZ. New York sărbătorește legalizarea avortului inclusiv până în momentul nașterii prin aprinderea în roz a spiralei de pe World Trade Center/ Marsul pentru Viata din SUA si bau-baul activistilor pro-avort: e posibila interzicerea avortului in România?

DICTATURA „DIVERSITATII” FACE NOI VICTIME. Israel Folau, EXCLUS din nationala de rugby a Australiei pentru opiniile sale religioase/ Avertisment pentru un LIKE incorect-politic!/ Fotbalist croat, OBLIGAT sa poate curcubeul LGBT/ Angajata a unei scoli din UK, concediata pentru o petitie-protest fata de educatia sexuala pro-LGBT/ Universitatea YALE nu mai da burse studentilor cu convingeri CRESTINE

NOTRE D(R)AME. „Trebuie să ne trezim și să înțelegem că e doar vârful unui aisberg al dramei în care ardem de mult…”/ Val de ATACURI recente împotriva bisericilor creștine/ Ce lipseste pentru RECONSTRUIREA Catedralei Notre-Dame?

Catedrala NOTRE-DAME din PARIS distrusa de un INCENDIU devastator (Video). IMAGINI TERIFIANTE cu conotatii apocaliptice pentru o EUROPA CRESTINA IN AGONIE, in Saptamana Mare a catolicilor. “E o senzație neplăcută, un semn rău prevestitor, ca și cum dantela de piatră distrusă ar reprezenta soarta civilizației noastre”/ Un fenomen tot mai raspandit: VANDALIZAREA BISERICILOR Europei

Exista un GENOCID CONTINUU AL CRESTINILOR persecutati. Cum se explica TACEREA elitelor politice si mediatice asupra acestor incalcari sistematice si brutale ale drepturilor omului?

„…ca să se descopere gândurile din multe inimi”/ ACTE DE INTIMIDARE FATA DE VOLUNTARII COALITIEI PENTRU FAMILIE. Afisele sunt VANDALIZATE, voluntarii si preoti AMENDATI. Grupurile #boicot aplica tactici agresive de gherila urbana/ Strategia de sabotare a Referendumului pentru Căsătorie, demontată

Dovezile „iubirii” si ale „tolerantei”: MASINILE UNOR SUSTINATORI AI REFERENDUMULUI, VANDALIZATE CU SEMNE OBSCENE SI PRO-LGBT. Printre ei, si familia PARINTELUI DAN DAMASCHIN din Iasi/ Profesor de religie, ANCHETAT pentru „propaganda” pro-Referendum


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Ca niște miei în mijlocul lupilor… Participanții la o PROCESIUNE PRO-VIAȚĂ din Freiburg, păziți de poliție de MULȚIMI AGRESIVE ANTICREȘTINE (Video)

  1. Pingback: Protest al credinciosilor ortodocsi australieni fata de DEZINCRIMINAREA AVORTULUI (Video). Arhiepiscopul Macarie al Australiei: ESTE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA!/ Stiri laudative in presa despre "FAMILIA" gay a unui parlamentar din Noua Zeel
  2. https://stiripentruviata.ro/familia-cea-mai-mare-iubire-si-responsabilitate-deputat-american-pro-viata-demisioneaza-pentru-a-se-dedica-celui-de-al-9-lea-copil-care-urmeaza-sa-se-nasca-sotiei-si-familiei-numeroase/

    Te gandesti ca e american, catolic. In 30 de ani de la revolutie, in afara lui Capsali, n-am avut un astfel de om sa candideze pentru o functie de parlamentar, presedinte…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare